Νέα

Πρώτη φορά από πίσω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ogdontaena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ogdontaena

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας κι από μένα και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας. Διάβασα πολλά, πραγματικά, ενδιαφέροντα πράγματα μέχρι στιγμής.
Λοιπόν, το “πρόβλημα” μου έχει ως εξής:

Είμαι με μια κοπέλα σχεδόν έξι μήνες. Της ζητάω εδώ και καιρό να την πάρω απ' τον κώλο. Και γι’ αυτήν και για μένα θα είναι η πρώτη φορά, παρότι είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και οι δύο για να μην έχουμε κάνει κάτι τέτοιο, 33 αυτή – 31 εγώ.
Όταν μια νύχτα δέχθηκε να δοκιμάσουμε, βάλαμε ένα λιπαντικό της ντιούρεξ και στα δύο “εμπλεκόμενα μέρη” και προσπάθησα να της το βάλω. Αφού λοιπόν μπήκε το κεφάλι, όταν έσπρωξα να πάω πιο μέσα, μου έπεσε… Ξαναπροσπαθήσαμε μετά από κάνα δεκάλεπτο (και αφού εγώ είχα ήδη αγχωθεί) αλλά πάλι τα ίδια, το κεφάλι μέσα και μετά πτώση. Ξενέρωσα πολύ, όπως καταλαβαίνετε, και στην τρίτη προσπάθεια πάλι είχαμε τα ίδια. Ε, δεν προσπαθήσαμε πάλι και μετά απλά το κάναμε κανονικά.
Να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας, το είχαμε κάνει ήδη κανονικά γύρω στις τέσσερις φορές. Δεν νομίζω να έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά το λέω.

Το θέμα είναι ότι βλεπόμαστε αραιά (κάθε δύο με τρεις βδομάδες) και τώρα θα πρέπει να περιμένω για να προσπαθήσουμε πάλι. Και αυτό θα γίνει αν θελήσει και η ίδια (πράγμα πολύ δύσκολο) γιατί έχει σπάνια (ή ποτέ) όρεξη για “άλλα κόλπα”. Όπως σας είπα, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.

Φταίει μόνο το “άγχος της πρώτης φοράς” ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Υπάρχει οτιδήποτε που μποτεί να βοηθήσει μια τέτοια κατάσταση; Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορώ να το βγάλω απ’ το μυαλό μου μέχρι να την ξανασυναντήσω και μόνο που σκέφτομαι ότι… το σκέφτομαι τόσο πολύ, φοβάμαι μήπως “κολλήσω” πάλι. Γιατί μάλλον περί κολλήματος πρόκειται, χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος, καθώς πρωτάρης της πίσω πόρτας.

Οποιαδήποτε συμβουλή, δεκτή…

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Προσπαθησε να βαλεις και το σωμα το συντομοτερον δυνατον συντροφε γιατι θα βρει αλλον που να μπαινει ολοκληρος ...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μου εγω θα ελεγα οτι το προβλημα ξεκιναει απο σενα και οχι απο αυτην.
η δικια μου συμβουλη ειναι να πας πρωτα σε ενα μπουρδελο η studio να το δοκιμασεις με καποια επαγγελματια(οι οποιες εχουν και κολους-μετρο)ωστε να λυσεις πρωτα το δικο σου προβλημα.τωρα η δικια σου δεν πρεπει να φταιει σε κατι πανω στο θεμα απο αυτην ολα τα βλεπω φυσιολογικα.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
603
Πόντοι
5.845
Έχει σκεφτεί να μη σου αρέσει και τόσο; Θέλω να πω, μήπως θέλεις να το κάνεις αλλά άλλοι λόγοι π.χ. καθαριότητα της περιοχής σου δημιουργούν κολλήματα; Βασικά, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με ένα 'παιχνίδι' πρώτα στην κοπέλα για να την ανοίξεις λιγάκι παραπάνω, ώστε να είναι πιο εύκολο μετά να μπεις κι εσύ χωρίς να βρεις μεγάλη αντίσταση. Πιστεύω πάντως ότι σε 'ρίχνει' η αντίσταση που βρίσκεις. Δοκίμασέ το και βλέπεις.

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Γειά σας κι από μένα και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας. Διάβασα πολλά, πραγματικά, ενδιαφέροντα πράγματα μέχρι στιγμής.

Είμαι με μια κοπέλα σχεδόν έξι μήνες. Της ζητάω εδώ και καιρό να την πάρω απ' τον κώλο. Και γι’ αυτήν και για μένα θα είναι η πρώτη φορά, παρότι είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και οι δύο για να μην έχουμε κάνει κάτι τέτοιο, 33 αυτή – 31 εγώ.
Όταν μια νύχτα δέχθηκε να δοκιμάσουμε, βάλαμε ένα λιπαντικό της ντιούρεξ και στα δύο “εμπλεκόμενα μέρη” και προσπάθησα να της το βάλω. Αφού λοιπόν μπήκε το κεφάλι, όταν έσπρωξα να πάω πιο μέσα, μου έπεσε… Ξαναπροσπαθήσαμε μετά από κάνα δεκάλεπτο (και αφού εγώ είχα ήδη αγχωθεί) αλλά πάλι τα ίδια, το κεφάλι μέσα και μετά πτώση. Ξενέρωσα πολύ, όπως καταλαβαίνετε, και στην τρίτη προσπάθεια πάλι είχαμε τα ίδια. Ε, δεν προσπαθήσαμε πάλι και μετά απλά το κάναμε κανονικά.
Να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας, το είχαμε κάνει ήδη κανονικά γύρω στις τέσσερις φορές. Δεν νομίζω να έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά το λέω.

Το θέμα είναι ότι βλεπόμαστε αραιά (κάθε δύο με τρεις βδομάδες) και τώρα θα πρέπει να περιμένω για να προσπαθήσουμε πάλι. Και αυτό θα γίνει αν θελήσει και η ίδια (πράγμα πολύ δύσκολο) γιατί έχει σπάνια (ή ποτέ) όρεξη για “άλλα κόλπα”. Όπως σας είπα, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.

Φταίει μόνο το “άγχος της πρώτης φοράς” ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Υπάρχει οτιδήποτε που μποτεί να βοηθήσει μια τέτοια κατάσταση; Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορώ να το βγάλω απ’ το μυαλό μου μέχρι να την ξανασυναντήσω και μόνο που σκέφτομαι ότι… το σκέφτομαι τόσο πολύ, φοβάμαι μήπως “κολλήσω” πάλι. Γιατί μάλλον περί κολλήματος πρόκειται, χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος, καθώς πρωτάρης της πίσω πόρτας.

μεγαλε καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο. :jerking: :jerking: :jerking:

αφου δεν εμαθες απο μικρος να περνεις κωλο,ΕΧΑΣΕΣ. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

στα 33 δεν μαθαινεις να περνεις κωλο με τιποτα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν θελεις να δωσεις παντως κωλο εσυ πιο ευκολα μαθαινετε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μεγαλε καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο. :jerking: :jerking: :jerking:

αφου δεν εμαθες απο μικρος να περνεις κωλο,ΕΧΑΣΕΣ. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

στα 33 δεν μαθαινεις να περνεις κωλο με τιποτα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν θελεις να δωσεις παντως κωλο εσυ πιο ευκολα μαθαινετε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

μεγάλε μετά από τεσσερις φορές την ίδια μέρα ήθελες την πέμπτη να πάρεις κώλο? προσπάθησε το την πρώτη η την δεύτερη φορά .. και να θυμάσαι.. με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Την αλλη φορα καθολου μουνι φιλε...οχι και τεσσερις φορες...κατευθειαν με το που θα την δεις μετα απο καιρο καρφωσε την από τον κωλο...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
δοκιμασε να φτιαξεις την επιμαχη περιοχη της κοπελας σου με δακτυλακια και να την καυλωσεις αρκετα...το ολο παιχνιδι θα σε φτιαξει και σενα καταλληλως και οταν βαλεις κεφαλι θα σε τραβηξει με τη μια μεσα μονη της και δε θα σ αφηνει να βγεις..αλλιως το εχασες το κωλι πατριωτ!!! :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ε αντε τραβα και γαμησου ρε φιλε..

μονο αυτο θα σχολιασω..

το εκανες 4-5 φορες την ιδια μερα και μετα απορεις γιατι σου πεφτει οταν πας να μπεις απο πισω?

αντε φυγε απο δω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ασχετο αλλα η κοπελα σου με ποιο νικ μπαινει στο σαιτ??

OP
OP
O

ogdontaena

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαα!
Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση και το γέλιο που μου χαρίσατε!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κατάλαβα κι εγώ είναι ότι μετά από τόσες φορές τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή ενός φίλου που είπε να προσπαθήσω με την πρώτη ή δεύτερη φορά.

Επίσης κάποιος άλλος είπε ότι η αντίσταση που βρήκα με "έριξε" και έχει απόλυτο δίκιο, γιατί ενώ έμπαινα γερά, με την αντίσταση μού έπεφτε. Ίσως όντως να βοηθούσε κάποιο παιχνίδι ή και το πολύ δάχτυλο στην επίμαχη περιοχή για να ανοίξει.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε μου, αφού θες να γευτείς οθωμανικό, πρέπει να έχεις υπ όψη και τη μερέντα που-ίσως- το συνοδεύει.
Γι αυτό πάρε τα κατάλληλα μέτρα έγκαιρα και σωστά και μετά τα ξαναλέμε.

Μέχρι τότε γιατι δε δοκιμάζεις καμιά προπονημένη πίσω τρύπα- όπως πολύ σωστά σου πρότειναν οι πιό πάνω συναγωνιστές ?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Φίλε μου, αφού θες να γευτείς οθωμανικό, πρέπει να έχεις υπ όψη και τη μερέντα που-ίσως- το συνοδεύει.
Γι αυτό πάρε τα κατάλληλα μέτρα έγκαιρα και σωστά και μετά τα ξαναλέμε.

Μέχρι τότε γιατι δε δοκιμάζεις καμιά προπονημένη πίσω τρύπα- όπως πολύ σωστά σου πρότειναν οι πιό πάνω συναγωνιστές ?
ρε είσαστε καλά?≠
ο άνθρωπος εχει την γκομενίτσα του κ θα παει σε θεραπεύτρια!!!
του λές κ για μερέντες , άντε μετα να τού σηκωθεί!!!!
:headbang: :grin: :grin: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...λέω την αλήθεια,
για να μή βρεθεί με καμιά κουράδα κατακέφαλα και μαραθεί!
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom