Νέα

Πρόταση για μηχανή καφέ espresso;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.052
Πόντοι
1.106
Το θεμα ειναι τι ψαχνει ο καθενας και αρα και ο φιλος!
Με 69€ καθαρισε αν θελει με την προσφορα αν θελει κατι απλο και γρηγορο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και για να μαθαίνετε:

Μισεγιάννης, το καλλίτερο καφεκοπτείο, η καλλίτερη ποικιλία, στις καλλίτερες τιμές:

Καλοί καφέδες σε καλές τιμές στο Fair trade
αλλά μόνον για οπαδούς της παγκοσμιοποίησης και των ΜΚΟ

Και στον Σπόρο στα Εξάρχεια
με καφέ κατευθείαν από τους Ζαπατίστας αλλά βάρδα να μην σας δει ο Λάκης.

Μακριά από το Coffeway - απάτη.

Καλό καφέ έχει και το Starbucks και με εκπτώσεις μερικές φορές.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.052
Πόντοι
1.106
διχως δευτερη σκεψη σου προτεινω nespresso..κοστιζει παραπανω απο μια συνηθισμενη μηχανη αλλα ειναι αλλο επιπεδο..

πινεις πραγματικο καφε και οχι νεροπλυμα..

69€ -50€ καψουλες  :dancing: :dancing: :dancing: εγω εχω μια πολυ ακριβοτερη αλλα θα παρω για το εξοχικο αυριο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Και για να μαθαίνετε:

Μισεγιάννης, το καλλίτερο καφεκοπτείο, η καλλίτερη ποικιλία, στις καλλίτερες τιμές:

Καλοί καφέδες σε καλές τιμές στο Fair trade
αλλά μόνον για οπαδούς της παγκοσμιοποίησης και των ΜΚΟ

Και στον Σπόρο στα Εξάρχεια
με καφέ κατευθείαν από τους Ζαπατίστας αλλά βάρδα να μην σας δει ο Λάκης.

Μακριά από το Coffeway - απάτη.

Καλό καφέ έχει και το Starbucks και με εκπτώσεις μερικές φορές.
πολυ καλος
:dancing:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες, βαριεμαι να διαβασω τα πριν οποτε ριχνω την εμπειρια μου κατευθειαν. Εχω εδω και ενα χρονο μια krupps εσπρεσιερα, και ειμαι τα μεγιστα ευχαριστημενος. Δεν παιρνει καψουλες γιατι δεν ηθελα να δεσμευομαι με τετοιες παπαριες ενω και η μεριδα βγαινει πιο ακριβη, ειναι 15bar και φτιαχνει και σοκολατα (δεν το εχω δοκιμασει ποτε). Ωραιος καφες, γευση, αρωμα, με γλιτωσε απο 4,40 την μερα που εδινα στανταρ σε καφεδες on the road. Στον Κωτσοβωλο ειχε 230e τοτε, την εβαλα στο σκρουτζ και την αγορασα 155e απο ενα μαγαζι στον Γερακα με αντικαταβολη, αφου μου την εφεραν σπιτι. Καφε επαιρνα στην αρχη illy (6,92e), αλλα μετα το πηγα σε Lavazza rossa (3,30 e) γιατι ενω μεν ο illy ειναι καλυτερος για μενα, δεν ειναι τοσο, οσο να δικαιολογει την διπλασια τιμη...

Υπαρχει ακομα στην αγορα απο οτι ειδα
www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10034151]http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10034151[/url]

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η καλυτερη ειναι η nespreso...πολυ καλη ποιοτητα καφε...ειναι βεβαια πιο ακριβη απο τις υπολοιπες κ εχει πιο ακριβες καψουλες..νομιζω 5€ οι 10...

Είναι μεγάλη ΜΑΛΑΚΙΑ να αγοράσει κανείς καφετιέρα που υποδέχεται μόνο τα καψουλάκια καφέ που πουλιώνται γι' αυτή την καφετιέρα.
Στις καφετέριες το σύστημα αυτό δουλεύει, γιατί οι εταιρείες δίνουν "πακέτο" τη μηχανή με διάφορα άλλα συμπράγκαλα (όπως π.χ. και δωρεάν φωτιζόμενη ταμπέλα για έξω που γράφει το όνομα του καφέ), και εκεί ο μαγαζάτορας ενδιαφέρεται μόνο για το τι του αφήνει το κάθε καψουλάκι. Αν το αγοράζει 0,15 και πουλάει τον καφέ 3,5 το κέρδος του είναι η διαφορά.
Δε γουστάρει να μπλέκει με χύμα προϊόντα που μπορεί να κλέβουν σερβιρίσματα οι σερβιτόροι, να φέρνουν απ' το σπίτι σους καφέ κλπ.

Στα σπίτια μας όμως το πράμα είναι διαφορετικό.
Εκεί μπορούμε να πηγαίνουμε στο καφεκοπτείο που μας αρέσει, και να κόβουν μπροστά μας 1/2 ή 1 κιλό από τον καφέ που γουστάρουμε. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να παντρευτούμε (αγοράζοντας τη μηχανή της) μια εταιρεία μόνο.

Άρα το κριτήριο είναι (απαραίτητο) η μηχανή να παίρνει ΧΥΜΑ καφέ.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όσοι είχαν δει την ταινία (2007) Bucket List με τους Jack Nicholson και Morgan Freeman, θα θυμούνται την ιστορία με τον "πιο ακριβό καφέ του κόσμου" που έπινε ο υποτίθεται εκκεντρικός εκατομυριούχος Νίκολσον.

Περισσότερα για τον Ινδονησιακό αυτό καφέ (Kopi Luwak: πράγματι τον τρώει και τον χέζει μια γάτα πριν πάει στην κατανάλωση) εδώ:

Δεν έχω αγοράσει ποτέ, αλλά κάπου λέει για $300 το πάουντ (500 ευρώ το κιλό).

Παγκόσμια παραγωγή: περίπου 1.000 πάουνντς το χρόνο (454 κιλά όλα κι όλα).

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και όποιος θέλει να παραγγείλει γνήσιο (λέει) καφέ Kopi Luwak από την Ινδονησία, και φτηνά ($120/lb = E200/kg), εδώ:

Εγώ πάντως δεν τον εμπιστεύομαι.

Πως ξέρω ότι πράγματι τον έχει χέσει η γάτα τον καφέ που θα μου στείλει?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Και όποιος θέλει να παραγγείλει γνήσιο (λέει) καφέ Kopi Luwak από την Ινδονησία, και φτηνά ($120/lb = E200/kg), εδώ:

Εγώ πάντως δεν τον εμπιστεύομαι.

Πως ξέρω ότι πράγματι τον έχει χέσει η γάτα τον καφέ που θα μου στείλει?
θα βρεις ποντικο μεσα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μπορεί και πασόκο, ε φούφουτε χα χα..... :2funny: :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πάρτε ρε μαλάκες κανα καπουστίνο απ' έξω να δουλέψει κανα μαγαζί, euroφονιάδες χα χα. :uglystupid: :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• LidlEspresso.jpg
    LidlEspresso.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 38

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παιχτουρες πηρα την dolce gusto και εχω ηρεμησει πληρως, κανει πολυ ωραιο cappucino , σοκολατα(και τα 2 ειδη που υπαρχουν) και πολυ καλο espresso ,επειδη τον τελευταιο καιρο βαριομουν θανασιμα να κανω καφε με εχει σωσει απο τα τσιμπρακαλα.Το μοναδικο μειον ειναι θα παιρνω καψουλες μονο της nestle αλλα ειναι το μοναδικο μειονεκτημα κατα την δικη μου αποψη.Α να μην ξεχασω κανει super duper νες με εξαιρετικο αφρο.

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
η tassimo τι λεει?

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον φιλος θα σου πω για την tassimo αλλα να ξεκαθαρισω εξ αρχης οτι δεν δοκιμασα ροφημα της απλα , επειδη ειμουν μεταξυ αυτον των δυο tassimo vs dolce gusto εψαξα στο νετ σε φορουμ γενικα τι παιζει.Ανακαλυψα καποια προτερηματα της τασσιμο οπως οτι ειναι αυτοματη και σταματαει μονη της αυτο δεν το κανει η dolce αλλα η τασσιμο τα βγαζει νερουλα τα ροφηματα ενω με την dolce εαν το μαθεις σωστα και την σταματας εκει που πρεπει πινεις ενα ωραιο καφεδακι.Δευτερο και ισως και το τελευταιο προτερημα της ειναι οτι εχει τεραστια γκαμα disc κατι που σε μεγαλο βαθμο δεν το εχει η dolce που θα ελεγα η γκαμα της ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο της τασσιμο.Τα μειονεκτηματα της ειναι μεγαλα θα ελεγα δηλαδη ατομα που παρειγγηλαν απο το site της καφε αργουσε παρα πολυ να τους τα φερει και μιλαμε για καμια εβδομαδα μετα την παραγγελια.Αυτα πιστευω να σε καλυψα θα το ξαναπω ακομη μια φορα δεν δοκιμασα ροφημα της τασσιμο απλα ψαχτηκα στο νετ σχεδον 2 μηνες για να βρω πληροφοριες για αυτα τα 2 brand.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom