Νέα

Πρόταση για μηχανή καφέ espresso;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ναι αλλα μην φευγουμε απο το θεματακι.Ποια πιστευετε οτι αξιζει να παρει καποιος εστω οικονομικα : nespresso dolce gusto h francis francis x7

Γενικα παιζει τιποτα για πιο φτηνες καψουλες?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εδω ειναι η καυλα πιστευω εστω κ εμφανησιακα αλλα η καψουλες 0.58 ειναι ακριβες....

Συνημμένα

• banner.jpg
    banner.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
Ολες οι καφετιέρες που παίρνουνε ταμπλέτες κάνουν ροφήματα και όχι καφέ...Oι καλύτερες εσπρεσιέρες είναι απο την La pavoni.Πίνεις espresso,όχι νεροζούμια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ολες οι καφετιέρες που παίρνουνε ταμπλέτες κάνουν ροφήματα και όχι καφέ...Oι καλύτερες εσπρεσιέρες είναι απο την La pavoni.Πίνεις espresso,όχι νεροζούμια.
O καλος εσπρεσο δεν ειναι μονο η μηχανη...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ειναι 4 -5 πραγματακια μαζι...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

ναι ρε φιλε δεν αντιλεγω αλλα μιλαμε για οικιακη χρηση κ για μαξ 300 ευρωπουλα.ποια ειναι η καλυτερη κ ποια συμφερει.τωρα χαιρω πολυ μπορεις να πας να δωσεις κ 1500 ευρωπουλα κ να παρεις παπαδες.Αλλα αξιζει??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ναι ρε φιλε δεν αντιλεγω αλλα μιλαμε για οικιακη χρηση κ για μαξ 300 ευρωπουλα.ποια ειναι η καλυτερη κ ποια συμφερει.τωρα χαιρω πολυ μπορεις να πας να δωσεις κ 1500 ευρωπουλα κ να παρεις παπαδες.Αλλα αξιζει??
Την φρανσις να παρεις τοτε...εγω εχω μια τετοια στο σπητι μου την εδωσε τσαμπα ο τυπος που αγοραζω καφε για το μαγαζι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα λόγω του ότι πίνω πολύ καφέ καθημερινά λέω ν'αγοράσω καμιά μηχανή καφέ αφ'ενός για να εξοικονομήσω χρήματα αφετέρου για να μη πηγαίνω συνέχεια για καφέ απο δώ κι απο κεί. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή και οικονομική;

μ ενδιαφέρει να φτιάχνει κυρίως κρύο φρέντο εσπρέσσο και  φρέντο καπουτσίνο. Έχω ακούσει για κάτι tassimo και τη Nepresso της Deloghi αλλά δε ξέρω κατά πόσο φτιάχνουν κρύους καφέδες ή φτιάχνουν πρώτα τον ζεστό εσπρέσσο και μετά εσύ με τα παγάκια φτιάχνεις τον κρύο. :think:

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μακρυά από Tassimo. Ακριβές κάψουλες και χάλια καφές....

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια εγώ πινω πολύ φιλτρου αλλά δεν θα ελεγα οχι για κανα εσπρεσσακι,υπαρχει καποια που να τα συνδυάζει?

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
krups γαμαει πηρα προσφατα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αυτή φτιάχνει με τη μια κρύο εσπρέσσο ή φτιάχνει το ζεστό και το φτιάχνεις εσύ μετα;
φτιαχνει το ζεστο αλλα προσεξε τα μοντελα να παρεις μια δυνατη που να εχει και ακροφισιο για το αφρογαλο στον καπουτσινο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
διχως δευτερη σκεψη σου προτεινω nespresso..κοστιζει παραπανω απο μια συνηθισμενη μηχανη αλλα ειναι αλλο επιπεδο..

πινεις πραγματικο καφε και οχι νεροπλυμα..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καλησπέρα λόγω του ότι πίνω πολύ καφέ καθημερινά λέω ν'αγοράσω καμιά μηχανή καφέ αφ'ενός για να εξοικονομήσω χρήματα αφετέρου για να μη πηγαίνω συνέχεια για καφέ απο δώ κι απο κεί. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή και οικονομική;

μ ενδιαφέρει να φτιάχνει κυρίως κρύο φρέντο εσπρέσσο και  φρέντο καπουτσίνο. Έχω ακούσει για κάτι tassimo και τη Nepresso της Deloghi αλλά δε ξέρω κατά πόσο φτιάχνουν κρύους καφέδες ή φτιάχνουν πρώτα τον ζεστό εσπρέσσο και μετά εσύ με τα παγάκια φτιάχνεις τον κρύο. :think:

Δε βγαζει καμια μηχανη καφε κρυο ροφημα. Ριχνεις το ζεστο καφε στο σεικερ, 2-3 παγακια, ζαχαρη αν βαζεις,  η σε φραπεδιερα αν εχεις (προσοχη οχι τη γκομενα-φραπεδιερα θα στον κανει μουνι :cheesy:) και εισαι κομπλε.

ΥΓ κρεμα για το φρεντο με τον ιδιο τροπο, με κρυο γαλα.. προτεινεται φραπεδιερα για καλυτερο αποτελεσμα..

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Πήρα πρόσφατα μία Philips-Saeco η οποία τα σπάει με μόνο 85€ (τιμή ραφιού 120€) και ακροφύσιο για καπουτσίνο. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε σχέση απόδοσης - τιμής.

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
η καλυτερη ειναι η nespreso...πολυ καλη ποιοτητα καφε...ειναι βεβαια πιο ακριβη απο τις υπολοιπες κ εχει πιο ακριβες καψουλες..νομιζω 5€ οι 10...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom