Σφαγές μελών, ραντεβού θανάτου, έρωτες/ίντριγκες, κοντές-πολύ κοντές, ψηλές που τελικά είναι λίγο πιο κοντές και άλλα ευτράπελα...
Ποιες σφαγές; το πουλί με τον ακαποειρα είχε που απολάμβανες να τους διαβάζεις γιατί ήταν μάχη δίχως τέλος..
Σφαγές μελών, ραντεβού θανάτου, έρωτες/ίντριγκες, κοντές-πολύ κοντές, ψηλές που τελικά είναι λίγο πιο κοντές και άλλα ευτράπελα...
τύπε που το είπα/εννόησα εγώ αυτό?δηλαδη αν καταλαβα καλα οποιος γραφει κατι που δεν αρεσει σε πολλους το θεωρεις ψευτικη κριτικη??...
τύπε δεκάρα δε δίνω...η εμεις που σαλιαριζουμε με της ανεξαρτητες κοπελες ειμαστε προμοτορες??...
Τύπε πεντάρα δε δίνω...αρα αυτοι που προτρεπουν στα γραφεια τι ειναι??....
Πε μου τι θέλεις να απαντήσω, είμαι όλος αυτιάεχω κανει την ερωτηση ξανα και απαντηση δεν εχω παρει....
Τύπε αλήθεια τα λες?Ποιες σφαγές; το πουλί με τον ακαποειρα είχε που απολάμβανες να τους διαβάζεις γιατί ήταν μάχη δίχως τέλος..
Τύπε αλήθεια τα λες?
Ξεχνάς βερόνικες, κατερίνες, αγάπες και τεςπα βαριέμαι να ανατρέχω...
ρε φιλος τι λες??...διαβασε αυτα που εγραψες....ειναι ακριβως αυτα που λες οτι ΔΕΝ εγραψες...και αφου λες οτι δεν δινεις δεκερα γιατι σχεδον καθε μερα τα ιδια και τα ιδια??/τύπε που το είπα/εννόησα εγώ αυτό?
τύπε δεκάρα δε δίνω...
Τύπε πεντάρα δε δίνω...
Πε μου τι θέλεις να απαντήσω, είμαι όλος αυτιά
Τύπε τι λες, ποιο πουλί μου?Ναι τι;
Εδώ εσύ αυτοδιαγραφηκες για cg από δω, επειδή βγάλανε μια φώτο το πουλί σου. Αυτά ομως ήταν δυνατές στιγμές, είχαν πάθος, σασπένς. Τώρα το μόνο που βλέπεις είναι κάτι βλαμμένα που κάθονται και σαλιαριζουν.
Προσδιόρισε τα ίδια και τα ίδια.ρε φιλος τι λες??...διαβασε αυτα που εγραψες....ειναι ακριβως αυτα που λες οτι ΔΕΝ εγραψες...και αφου λες οτι δεν δινεις δεκερα γιατι σχεδον καθε μερα τα ιδια και τα ιδια??/
Τύπε τι λες, ποιο πουλί μου?
Τα έχεις μπλέξει...
Επειδή σε κάτι τέτοια δεν κολλάω, εγώ αυτοδιαγράφτηκα μια φορά για προσωπικούς λόγους που δεν θα αναφέρω, κι άλλη μία πρόσφατα γιατί μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι ο αντισθέ...(συμπεθέστατος κατα τα άλλα).
Για τα "βλαμμένα που σαλιαρίζουν" άλλοι θα διαφωνήσουν κι επίσης σου ειπα. Μεγαλώνουν το σαη
Τύπε σου εξηγησα γιατι έφυγα. Απο κει και πέρα στ αρχίδια μου η γνώμη σου, όλοι έχουν μία, άποψη και κωλοτρυπίδαΤζον... αυτοδιαγραφηκες γιατί το πουλί σου το είχαν ποστάρει εδώ και μετά είχες και ένα πιστολιασμα από μια σαβούρα. Εκεί ήμασταν. Και σε κορόιδευαν ότι είναι 12 πόντους με το ζόρι κ έλεγες καμάρι και τιμή μου..
Αλλά εγώ να ξέρεις είμαι μαζί σου. Έφυγες, ξαναρθες, δυναμικά, με πυγμή. Όρμα.
αστο φιλαρακο μην πετας γενικουρες τι κανεις οτι δεν καταλαβες στα ιδια και στα ιδια???...προφανως και σε αγγιζει και σε παρα αγγιζει μαλιστα......για πες μας εσυ τι εσκορττ γουσταρεις απο γραφεια η ανεξαρτητες??...και ασε την ''παλαβη''........Προσδιόρισε τα ίδια και τα ίδια.
Επίσης ξεχώρισε το "δε δίνω δεκάρα" από τον σχολιασμό.
Τι σχέση έχουν?
Στα παπάρια μου ότι συμβαίνει κάτι, όχι όμως ότι αν θελω δε θα σχολιάσω. Δε με αγγιζει όμως...
Τύπε με αγγίζει πάρα πολύ, μα πόσο πολύ πια...μόνο εσύ καταλαβαίνεις...αστο φιλαρακο μην πετας γενικουρες τι κανεις οτι δεν καταλαβες στα ιδια και στα ιδια???...προφανως και σε αγγιζει και σε παρα αγγιζει μαλιστα......για πες μας εσυ τι εσκορττ γουσταρεις απο γραφεια η ανεξαρτητες??...και ασε την ''παλαβη''........
θα μου δωσεις απαντηση??/ γραφεια η ανεξαρτητες??....ελα για να σε δω.....αν δεν μπορεις να προσεχεις τι γραφεις να μην τα μπερδευεις....Τύπε με αγγίζει πάρα πολύ, μα πόσο πολύ πια...μόνο εσύ καταλαβαίνεις...
Πήγαινε τώρα στα νήματα που ξέρεις...
Τύπε έχω γύρω στις 200 κριτικές.θα μου δωσεις απαντηση??/ γραφεια η ανεξαρτητες??....ελα για να σε δω.....αν δεν μπορεις να προσεχεις τι γραφεις να μην τα μπερδευεις....
Τύπε έχω γύρω στις 200 κριτικές.
Γύρω στις 140 για γραφεία και καμιά 60αριά ανεξάρτητες.
Είσαι οκ?
οχι....ρε δωσε μια απαντηση........ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ...τοσο πολυ δυσκολια εχεις???Τύπε έχω γύρω στις 200 κριτικές.
Γύρω στις 140 για γραφεία και καμιά 60αριά ανεξάρτητες.
Είσαι οκ?
τελικα εσυ θα απαντησεις πως θελεις να ειναι μια εσκορτ??...χαχχαχα ελα για παμε να σε δω....ναι οντως ωρες ωρες γουσταρω μαχη....αλλα με ατομα που μπορουν να απαντησουν....Άστον είναι νέο αίμα διψάει για μάχη. Αλλά σαλιαρης οπότε κοψτον.
τελικα εσυ θα απαντησεις πως θελεις να ειναι μια εσκορτ??...χαχχαχα ελα για παμε να σε δω....ναι οντως ωρες ωρες γουσταρω μαχη....αλλα με ατομα που μπορουν να απαντησουν....