Νέα

Σαλιάρηδες και αγαπούληδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baker45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.505
Πόντοι
2.846
οχι....ρε δωσε μια απαντηση........ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ...τοσο πολυ δυσκολια εχεις???
Τι ερώτηση ειναι αυτη ρε τύπε?
ΧΑΖΗ
και τα δύο εννοείται, κι απο τα νούμερα που ανέφερα φαίνεται...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.841
Πόντοι
606
Ποιες σφαγές; το πουλί με τον ακαποειρα είχε που απολάμβανες να τους διαβάζεις γιατί ήταν μάχη δίχως τέλος..
Ποιο πουλι ρε φίλε, παλια λέμε, παλια. Μην αρχίσω να αραδιαζω παλια νικνειμ γιατί μετά μου έρχονται πμ από κλώνους να τα σβήσω :coffee::coffee::coffee:

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.019
Πόντοι
2.046
Τι ερώτηση ειναι αυτη ρε τύπε?
ΧΑΖΗ
και τα δύο εννοείται, κι απο τα νούμερα που ανέφερα φαίνεται...
μαλιστα...παλι οτι ναναι..........μπραβο σου συνεχισε να γραφεις μπουρδες...καλα το πας!!!χαχαχαχαχα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.505
Πόντοι
2.846

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.019
Πόντοι
2.046
Τύπε όταν περάσει ο μπάφος τα ξαναλέμε...
οσο γραφεις γενικουρες και δεν δινεις απαντηση σε αυτα που σε ρωτανε ετσι θα ειναι τα πραγματα.....δυστυχως για σενα!!!!!!!!

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Πήγα πήρα σουβλάκια, γύρισα, τα έφαγα, ο παστελος ακόμα κλαίει. 31 κριτικές λέει λες και περιμένει πλακέτα ασημί με το σήμα του καλύτερου πελάτη. Ήμαρτον...

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.793
Πόντοι
27.636
δηλαδη αν καταλαβα καλα οποιος γραφει κατι που δεν αρεσει σε πολλους το θεωρεις ψευτικη κριτικη??...η εμεις που σαλιαριζουμε με της ανεξαρτητες κοπελες ειμαστε προμοτορες??...αρα αυτοι που προτρεπουν στα γραφεια τι ειναι??....εχω κανει την ερωτηση ξανα και απαντηση δεν εχω παρει....

Όποιος γράφει κάτι που δεν αρέσει σε πολλούς δεν είναι απαραίτητα ψεύτικη κριτική, όμως όταν γράφει ανακρίβειες που κάποιοι γνωρίζουν ότι δεν ισχύουν, τότε ναι είναι ψεύτικη η κριτική. Το πώς το γνωρίζουν, άστο να το ξέρουν αυτοί καλύτερα.

Αυτοί που σαλιαρίζουν στις κοπέλες δεν είναι απαραίτητα προμότορες, αλλά όταν δίνουν εννιάρια και δεκάρια σε μέτριες εμφανισιακά, τότε ναι είναι. Το αν σε συμμετοχή το φυσάει, αλλά εμφανισιακά δεν πλησιάζει τα αγγελάκια της Victoria Secret, δεν είναι λόγος για υψηλή βαθμολογία.

Και στα γραφεία κάποιες φορές υπάρχουν στα αλήθεια δεκάρια ατόφια που αξίζουν καλές κριτικές.

Και επαναλαμβάνω. Προμότορας δεν είναι όποιος πληρώνει για να πηδήξει κάποια, μαζί με τα τυχόν έξτρα που έχει, είτε είναι ανεξάρτητη είτε όχι. Προμότορας είναι αυτός που πηδάει με έκπτωση ή και δωρεάν έξτρα με αντάλλαγμα καλή κριτική. Δεν μετράει αν η κοπέλα του έκανε πρόγραμμα εκτός μενού επειδή έτσι γούσταρε, εκεί απλά δεν το λες.

:hi:

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.019
Πόντοι
2.046
Όποιος γράφει κάτι που δεν αρέσει σε πολλούς δεν είναι απαραίτητα ψεύτικη κριτική, όμως όταν γράφει ανακρίβειες που κάποιοι γνωρίζουν ότι δεν ισχύουν, τότε ναι είναι ψεύτικη η κριτική. Το πώς το γνωρίζουν, άστο να το ξέρουν αυτοί καλύτερα.

Αυτοί που σαλιαρίζουν στις κοπέλες δεν είναι απαραίτητα προμότορες, αλλά όταν δίνουν εννιάρια και δεκάρια σε μέτριες εμφανισιακά, τότε ναι είναι. Το αν σε συμμετοχή το φυσάει, αλλά εμφανισιακά δεν πλησιάζει τα αγγελάκια της Victoria Secret, δεν είναι λόγος για υψηλή βαθμολογία.

Και στα γραφεία κάποιες φορές υπάρχουν στα αλήθεια δεκάρια ατόφια που αξίζουν καλές κριτικές.

Και επαναλαμβάνω. Προμότορας δεν είναι όποιος πληρώνει για να πηδήξει κάποια, μαζί με τα τυχόν έξτρα που έχει, είτε είναι ανεξάρτητη είτε όχι. Προμότορας είναι αυτός που πηδάει με έκπτωση ή και δωρεάν έξτρα με αντάλλαγμα καλή κριτική. Δεν μετράει αν η κοπέλα του έκανε πρόγραμμα εκτός μενού επειδή έτσι γούσταρε, εκεί απλά δεν το λες.

:hi:
απλα εχω την απορια γιατι αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ στις ανεξαρτητες.......και τρωνε κραξιμο....θα δουμε στο μελλον!!!!!

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.793
Πόντοι
27.636
απλα εχω την απορια γιατι αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ στις ανεξαρτητες.......και τρωνε κραξιμο....θα δουμε στο μελλον!!!!!

Όχι δε συμβαίνει μόνο στις ανεξάρτητες. Απλά γίνεται πιο γνωστό για πολλούς λόγους.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.019
Πόντοι
2.046
Όχι δε συμβαίνει μόνο στις ανεξάρτητες. Απλά γίνεται πιο γνωστό για πολλούς λόγους.
δεν εχω δει πολυ κραξιμο σε νηματα απο γραφεια...και παλι εκει τις ανεξερτητες κραζουν και τους''αγαπουληδες''....

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.793
Πόντοι
27.636
δεν εχω δει πολυ κραξιμο σε νηματα απο γραφεια...και παλι εκει τις ανεξερτητες κραζουν και τους''αγαπουληδες''....

Γιατί υποθέτω στα γραφεία υπάρχει μια ομπρέλα να τις προστατέψει, χέστηκαν κιόλας. Στις ανεξάρτητες όχι και για αυτό τρώνε ξύλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom