Νέα

πρωταρης φοιτητης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
σωστα τ λες τωρα αρχιζω να το σκεφτομαι αλλιως το θεμα φιλε :P

Τι σου είπε η τυπισα όταν την εχυσες στην μάπα ?
Εδώ είναι το ζουμί της ιστορίας , σου δημιούργησε τραυμα η καριόλα για μια απλή απροσεξία.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Καλησπέρα φίλε! Πες μου πώς τα πας με το μάθημα της βιολογίας και θα σου δώσω τη λύση  :sunglasses:

Επισκέπτης
α τοσο πολυ μ λεει αντεξες? για ν τ σωσω τησ ειπα  με καβλωσεσ αγρια κ δεν αντεξα τι ν ελεγα... τι σχεση εχει η βιολογια.? ρε μην τρολαρετε..

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
α τοσο πολυ μ λεει αντεξες? για ν τ σωσω τησ ειπα  με καβλωσεσ αγρια κ δεν αντεξα τι ν ελεγα... τι σχεση εχει η βιολογια.? ρε μην τρολαρετε..

Έχει μεγάλη σχέση με τα φλόκια... Θες να σου εξηγήσω ή όχι ?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Και αυτή με τα χυσια σου στην μάπα σου έκανε και παρατηρήσεις ?   :2funny:

Επισκέπτης
ναι η καριολα.. ψυχολογικα μ δημιουργησε χχχαχχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σας ειμαι πρωτοετης φοιτητης και θελω να μου πειτε αν ειναι καλυτερα ν παω σε μπουρδελο η στούντιο για πρωτη και ποια η διαφορά. Δυστυχώς δεν έχω αδερφια αγορια να ρωτήσω και δεν τα πολυξέρω. Σκεφτηκα να ρωτησω το πατερα μου να μου πει καποια πραγματα γιαυτα αλλά δεν ξερω πως θα το παρει.. ετσι εψαξα βρηκα το σαιτ γραφτηκα και πηρα το θαρροσ να ρωτησω εδω. ισωσ εχει ερωτηθει κατι παρομοιο συγχωρηστεμε ειμαι καινουριοσ στο σαιτ και στα πραγματα
φοιτητης πατρα και δεν βρισκεις να γαμησεις τυπε? :think:

Επισκέπτης
1ο ετος ειμαι ντε.. ουτε 2 μηνεσ δεν εχω κλεισει στην πολη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλαράκο να σου πω μια ιστορία:΄Ένας φίλος μου πέρασε όλη του τη φοιτητική ζωή χωρίς να μαγειρέψει ούτε ένα αυγό.Κάθε 15 η μάνα του του έστελνε τάπερ και κάθε δίμηνο κατέβαινε και του καθάριζε.Τώρα που ξενιτεύτηκε τα βρήκε σκούρα και αναγκάστηκε να μάθει να μαγειρεύει.Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτά που τρώει είναι σκατά και ξοδεύει πολύ περισσότερα γιατί 3 στις 10 φορές τα πετάει και παραγγέλνει.Δεν έχει όμως το περιθώριο να μάθει γρήγορα και λόγω δουλειάς και λόγω ικανοτήτωνοπότε τον ήπιε και τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Αν πας τώρα σε μπορυρδέλο και γκόμενα δε θα βρεις γιατί θα γλυκαθείς και θα μείνεις εκεί, και δε θα μάθεις να γαμάς καλά και να φλερτάρεις.Η καύλα είναι κινητήριος δυναμη για πολλά πράγματα.Σκέψου το σαν τις πανελλήνιες.Πρέπει να παιδευτείς για να ζήσεις τη φοιτητική ζωή.

Υ.Γ.Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι 4-5 έτος και δεν έχεις βρει ακόμα γκόμενα.Σε αυτή την περίπτωση απλά δεν το έχεις οπότε τρέχα στα μπουρδέλα όσο προλαβαίνεις :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

xaxaxaxaxa καλη προσεγγιση. Συμφωνω

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
1ο ετος ειμαι ντε.. ουτε 2 μηνεσ δεν εχω κλεισει στην πολη

Τώρα το είδα αυτό!!!

Πάς καλά ρε πατόψαρο;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Είσαι 2 μήνες στη σχολή, είσαι άσπιλος κι αμόλυντος που παει να πει ανίδεος από το θέμα προσέγγιση γυναίκας,σου κάνουν πίπες στο πρωτο 2μηνο και εσύ σκέφτεσαι τα μπουρδέλα;
Πατέρα, αδερφό,κανένα μεγαλύτερο ξάδερφο,φίλο, γείτονα δεν έχεις να σε μαζέψει και να σου πει 2 κουβέντες;
Χτύπα αγόρι μου τα κοριτσάκια της ηλικίας σου και όλα θα έρθουν με τη σειρά τους.Δεν γεννήθηκε κανένας έτοιμος.Από τα λάθη μάθαμε όλοι μας...

Επισκέπτης
αυτο με τη κοπελα ειχε γινει γ λυκειου...περσι δλδ

xr 007

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ειμαι πρωτοετης φοιτητης και θελω να μου πειτε αν ειναι καλυτερα ν παω σε μπουρδελο η στούντιο για πρωτη και ποια η διαφορά. Δυστυχώς δεν έχω αδερφια αγορια να ρωτήσω και δεν τα πολυξέρω. Σκεφτηκα να ρωτησω το πατερα μου να μου πει καποια πραγματα γιαυτα αλλά δεν ξερω πως θα το παρει.. ετσι εψαξα βρηκα το σαιτ γραφτηκα και πηρα το θαρροσ να ρωτησω εδω. ισωσ εχει ερωτηθει κατι παρομοιο συγχωρηστεμε ειμαι καινουριοσ στο σαιτ και στα πραγματα

αν εχεισ καλη σχεση με πατερα πηγαιντε μαζι.. αμα λαχει παρτε την παρτουζα.. εγω πρωτη φορα ειχα παει με το πατερα μου  και ημουν και εγω στο δωματιο και κοιταγα πως την πηδαγε και εμαθα καποια πραγματα.. τα αλλα μονοσ μ .. μην κολωνεις...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.694
Πόντοι
4.125

Αγαπητέ φίλε Κώστα Αποστολόπουλε, ο πρωτοετής φοιτητής δεν ρωτά αν θα πάει σε στούδιο ή σε μπουρδέλο αλλά πως θα περάσει ευκολότερα τα μαθήματά του, από που θα πάρει τα σοσ και πως θα ρίξει καμιά φοιτητριούλα. Επίσης ρωτάει που είναι τα καλύτερα στέκια φοιτητών, το μενού της λέσχης, και αν υπάρχει καμιά δουλίτσα εκτός ή εντος σχολής για το χαρτζιλίκι του μήνα. Τα μπουρδέλα και τα στούντια δεν είναι για σενα. Είναι για κάτι κουρασμένα παλικάρια που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλουν να ζήσουν κατι άλλο.  :uglystupid: :idiot::think: :think: :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
Κοιτα να κάνεις παρέες απο τη σχολή να δικτυωθείς τωρα που εισαι στη καλυτερη φαση της ζωης σου γιατι αν δεν δημιουργησεις απο τωρα παρέες και σκεφτεσαι μονο το πουλι σου θα έρθει μια μέρα που θα θες παρέες και δεν θα μπορεις να έχεις. 
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
τι του λες ρε μαλακα του παιδιου?????αν δεν σκεφτεται τωρα το πουλι του, ποτε θα το σκεφτει????

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Αγαπητέ φίλε Κώστα Αποστολόπουλε, ο πρωτοετής φοιτητής δεν ρωτά αν θα πάει σε στούδιο ή σε μπουρδέλο αλλά πως θα περάσει ευκολότερα τα μαθήματά του, από που θα πάρει τα σοσ και πως θα ρίξει καμιά φοιτητριούλα. Επίσης ρωτάει που είναι τα καλύτερα στέκια φοιτητών, το μενού της λέσχης, και αν υπάρχει καμιά δουλίτσα εκτός ή εντος σχολής για το χαρτζιλίκι του μήνα. Τα μπουρδέλα και τα στούντια δεν είναι για σενα. Είναι για κάτι κουρασμένα παλικάρια που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλουν να ζήσουν κατι άλλο.  :uglystupid: :idiot::think: :think: :think:

συμφωνώ και επαυξάνω....

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Πολυτεχνική Πάτρας; Γεια σου πρώην συνάδελφε!  :cheesy:

Για κοπέλες είναι γνωστό ότι πας παιδαγωγικό. Η φιλολογία και η φιλοσοφία δυστυχώς πέφτουν λίγο μακριά, εκτός αν είσαι αρχιτέκτονες. Επίσης το πάρκο της ειρήνης είναι εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις κόσμο. Πήγαινε σε όσα περισσότερα πάρτυ στην πανεπιστημιούπολη μπορείς. Μην παραμελήσεις το διάβασμα του πρώτου έτους εκτός αν το υπολογίσεις ότι θα μπορέσεις να αναπληρώσεις τα επόμενα 4 χρόνια.

Μην το σκεφτείς για μπουρδέλα. 4 έχει όλα και όλα η Πάτρα, ακριβά και χωρίς ποικιλία. Πήγαινε όταν γυρίσεις στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη (αν είσαι από αυτά τα μέρη). 300.000 κατοίκους έχει η Πάτρα και από αυτούς μόνο οι 30.000 είναι μόνιμοι. Επιμονή και σίγουρα θα βρεις παρέα. Καλή συνέχεια στις σπουδές σου.  :)

Επισκέπτης
Πολυτεχνική Πάτρας; Γεια σου πρώην συνάδελφε!  :cheesy:

Για κοπέλες είναι γνωστό ότι πας παιδαγωγικό. Η φιλολογία και η φιλοσοφία δυστυχώς πέφτουν λίγο μακριά, εκτός αν είσαι αρχιτέκτονες. Επίσης το πάρκο της ειρήνης είναι εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις κόσμο. Πήγαινε σε όσα περισσότερα πάρτυ στην πανεπιστημιούπολη μπορείς. Μην παραμελήσεις το διάβασμα του πρώτου έτους εκτός αν το υπολογίσεις ότι θα μπορέσεις να αναπληρώσεις τα επόμενα 4 χρόνια.

Μην το σκεφτείς για μπουρδέλα. 4 έχει όλα και όλα η Πάτρα, ακριβά και χωρίς ποικιλία. Πήγαινε όταν γυρίσεις στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη (αν είσαι από αυτά τα μέρη). 300.000 κατοίκους έχει η Πάτρα και από αυτούς μόνο οι 30.000 είναι μόνιμοι. Επιμονή και σίγουρα θα βρεις παρέα. Καλή συνέχεια στις σπουδές σου.  :)

καλημερα φιλε..  :) :) πατρινοσ εισαι ? μπορεισ να με ενημερωσεισ περαιτερω για τ μπουρδελα-στουντιο πατρασ μιασ κ φαινεται οτι τα γνωριζεις  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom