Νέα

πρωταρης φοιτητης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
γεια σας ειμαι πρωτοετης φοιτητης και θελω να μου πειτε αν ειναι καλυτερα ν παω σε μπουρδελο η στούντιο για πρωτη και ποια η διαφορά. Δυστυχώς δεν έχω αδερφια αγορια να ρωτήσω και δεν τα πολυξέρω. Σκεφτηκα να ρωτησω το πατερα μου να μου πει καποια πραγματα γιαυτα αλλά δεν ξερω πως θα το παρει.. ετσι εψαξα βρηκα το σαιτ γραφτηκα και πηρα το θαρροσ να ρωτησω εδω. ισωσ εχει ερωτηθει κατι παρομοιο συγχωρηστεμε ειμαι καινουριοσ στο σαιτ και στα πραγματα

Παικτη κανε την χαρη στον εαυτο σου και μην πας πουθενα.

Ορμα σε γκομενακια κανονικα και προσπαθησε να γαμησεις.

Επισκέπτης
και αμα κομπλαρω τι γινεται? ενψ σε στουντιο ουτε θα παρεξηγηθω ουτε τιποτα και θακανω τη δουλεια μου... θα αποκτησω εμεπειριεσ και μετα θα ειμαι πιο ανετοσ και σιγουροσ με τισ κοπελες γενικα ετσι πιστευω τουλαχιστον

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
και αμα κομπλαρω τι γινεται? ενψ σε στουντιο ουτε θα παρεξηγηθω ουτε τιποτα και θακανω τη δουλεια μου... θα αποκτησω εμεπειριεσ και μετα θα ειμαι πιο ανετοσ και σιγουροσ με τισ κοπελες γενικα ετσι πιστευω τουλαχιστον
Φίλε έχεις προσπαθήσει στο παρελθόν και έχεις κομπλάρει?  :think:

Επισκέπτης
τα προκαταρκτικα μονο δεν εγινε τπτ παραπανω.... ναι κολλουσα.. αλλα τ εανα τ προκαταρκτικα (γλυψιματα πιπα οπου εχυσα στ λεπτο) και η κοπελα ξενερωσε..ωραια τ ειπα κ ξεφτιλιστηκα.. αλλα σεξ οχι...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τα προκαταρκτικα μονο δεν εγινε τπτ παραπανω.... ναι κολλουσα.. αλλα τ εανα τ προκαταρκτικα (γλυψιματα πιπα οπου εχυσα στ λεπτο) και η κοπελα ξενερωσε..ωραια τ ειπα κ ξεφτιλιστηκα.. αλλα σεξ οχι...
Γιατί ξενέρωσε η τυπισα ? Δεν την προειδοποίησες ότι έρχεται πλημύρα?  :pipa2:
Πάντως δεν ξευτιλιστικές μεγάλε που τα λες , έσωσες το θρεντάκι  :grin:

Επισκέπτης
που κρατησε ενα λεπτο.... αλλα πρωτη φορα ηταν απο τοτε οχι παλι γιατι μετα απο αυτο κολωνω γτ φοβαμαι μην τραγηξω τα ιδια....γιαυτ λεψ στουντιο στην αρχη κανα δυο φορεσ και παμε προσπαθω παλι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
που κρατησε ενα λεπτο.... αλλα πρωτη φορα ηταν απο τοτε οχι παλι γιατι μετα απο αυτο κολωνω γτ φοβαμαι μην τραγηξω τα ιδια....γιαυτ λεψ στουντιο στην αρχη κανα δυο φορεσ και παμε προσπαθω παλι

Τι τράβηξες δηλαδή ?  :think: Δεν την έγραψες στον πούτσο σου την μαλάκω?
Φίλε τι έγραψες έκθεση στις πανελλήνιες?

Επισκέπτης
στη μαπα χωρις να τ περιμενει.. κ εκθεση που κολλαει? 16 εγραψα ..

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
οταν λες εσωσα το θρεντακι ?? :P
Εδώ μέσα μας αρέσουν οι προσωπικές πινελιές σε μια ιστορία.
Το "που να βρω μπουρδέλο να γαμήσω" δεν τραβάει , ενώ το "της τα έδωσα στο λαρύγγι χωρίς να το περιμένει" . απογειώνει το thread.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
στη μαπα χωρις να τ περιμενει.. κ εκθεση που κολλαει? 16 εγραψα ..

Της τα πέταξες στην μάπα? Και γιατί μετά παραπονιόταν?  :think: 
Η έκθεση κολλάει στο ότι γράφεις σαν να πήρες 16 στην έκθεση .... στην Αλβανία  :grin:

Επισκέπτης
εχω συνηθισει τα γκρικλις και βαριεμαι να ασχοληθω για να γραψω ολοσωστα.. αυτεσ τισ εμπειριεςσ ειχα εγω ολες κ ολες.. για πειτε εσεις τιποτα ν μαθαινουε και εμεισ που δεν ξερουμε.. και για το θρεντακι πιο πολυ αχχα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εδώ μέσα μας αρέσουν οι προσωπικές πινελιές σε μια ιστορία.
Το "που να βρω μπουρδέλο να γαμήσω" δεν τραβάει , ενώ το "της τα έδωσα στο λαρύγγι χωρίς να το περιμένει" . απογειώνει το thread.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Σε διαβάζω από την αρχή και περίμενα πότε θα περνούσες στην επίθεση αν δε σου άρεσε κάτι. Πέρασες λοιπόν…… Δε σου άρεσαν αυτά που γράφει ο Medios?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
εχω συνηθισει τα γκρικλις και βαριεμαι να ασχοληθω για να γραψω ολοσωστα.. αυτεσ τισ εμπειριεςσ ειχα εγω ολες κ ολες.. για πειτε εσεις τιποτα ν μαθαινουε και εμεισ που δεν ξερουμε.. και για το θρεντακι πιο πολυ αχχα
Δεν έχεις τίποτα να μάθεις ρε φίλε , απλά βρες μια γκόμενα που όταν θα τα τρώει στην μάπα δεν θα σε πρήζει μετά.

Επισκέπτης
εγω δεν εχω θεμα με κανεναν ειλικρινα..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Φιλαράκο να σου πω μια ιστορία:΄Ένας φίλος μου πέρασε όλη του τη φοιτητική ζωή χωρίς να μαγειρέψει ούτε ένα αυγό.Κάθε 15 η μάνα του του έστελνε τάπερ και κάθε δίμηνο κατέβαινε και του καθάριζε.Τώρα που ξενιτεύτηκε τα βρήκε σκούρα και αναγκάστηκε να μάθει να μαγειρεύει.Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτά που τρώει είναι σκατά και ξοδεύει πολύ περισσότερα γιατί 3 στις 10 φορές τα πετάει και παραγγέλνει.Δεν έχει όμως το περιθώριο να μάθει γρήγορα και λόγω δουλειάς και λόγω ικανοτήτωνοπότε τον ήπιε και τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Αν πας τώρα σε μπορυρδέλο και γκόμενα δε θα βρεις γιατί θα γλυκαθείς και θα μείνεις εκεί, και δε θα μάθεις να γαμάς καλά και να φλερτάρεις.Η καύλα είναι κινητήριος δυναμη για πολλά πράγματα.Σκέψου το σαν τις πανελλήνιες.Πρέπει να παιδευτείς για να ζήσεις τη φοιτητική ζωή.

Υ.Γ.Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι 4-5 έτος και δεν έχεις βρει ακόμα γκόμενα.Σε αυτή την περίπτωση απλά δεν το έχεις οπότε τρέχα στα μπουρδέλα όσο προλαβαίνεις :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Επισκέπτης
σωστα τ λες τωρα αρχιζω να το σκεφτομαι αλλιως το θεμα φιλε :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom