Μήν μπλέξεις με πολιτική. Αυτήν είναι πολύ κακό μπουρδέλο. Και σου γαμάει τις κοινωνικές επαφές που προϋπάρχουν.
Αν είσαι φοιτητής, κοινωνικοποιήσου και χτύπα φοιτήτριες. Είναι τρελλά γούστα τα κορίτσια. Βέβαια εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς θα μου πει κανείς, καθώς τις φοιτήτριες τις ξέρω μόνο σαν GPS που χαρτογραφεί η παλάμη μου, και η μόνη γλώσσα που έχω μιλήσει μαζί τους τον τελευταίο καιρό είναι του σώματος, κάτι σαν νοηματική εξ επαφής. Δεν έκατσα να πιάσω κουβέντα ή να κυνηγήσω περισσότερα από λίγο ελαφρύ εξωτερικό παιχνίδι... Όμως ντύνονται πολύ προκλητικά αρκετές, γουστάρουν παιχνιδάκια ακόμη και με άγνωστους (αν είναι προσεγμένοι), και γενικά είναι καλά, υπάκουα και φρόνιμα κορίτσια (κάθονται πολύ εύκολα να παίξεις μαζί τους μέχρι και σου στήνονται διακριτικά, τουλάχιστον στα ελαφρυά και στα πρόχειρα).
Τώρα αν θες οπωσδήποτε να πληρώσεις, δεν είναι κακό, όπως έλεγε κι ο άλλος ο παππούς, δεν πληρώνουμε για να γαμήσουμε, πληρώνουμε για να φύγουν αφού τις γαμήσουμε... Προτίμα στούντιο, αν έχεις λίγα λεφτά παραπάνω, και θες λίγη ώρα και απόλαυση παραπάνω. Το ντέλο είναι φτηνό, αλλά ξεπέτα και τρελλή ξενέρα, όπως και καθετί γρήγορο και βιαστικό άλλωστε. Στο στούντιο μπορείς να κλείσεις και προγραμματάκι, όμως θες λεφτά.
Επιμένω, ψάξου και ψήσου με φοιτήτρια. Μπορεί να πετύχεις ακόμη και εκδιδόμενη κατά λάθος (όπως πόσταρα αλλού, από μια κοριτσοπαρέα που ήξερα στα φοιτητικά μου, οι 2 κλείναν με άλλους επ' αμοιβή και με άλλους όχι, καυτά ραντεβουδάκια, ακόμη και στο ίδιο το σπίτι που νοίκιαζαν, και είχαν βίτσιο στρατιωτικούς και ένστολους, έναν από τους οποίους τον πέτυχα και υπηρετώντας μέσα, χρόνια μετά). Ή απλά κορίτσι έξω καρδιά, που κάνει πολλά, όμως δεν δείχνει και δεν λέει τίποτε. Στην τελική, trial and error, δεν έχεις να χάσεις τίποτε! Είσαι ακόμη πολύ νέος να γαμάς πληρώνοντας, κι ας πληρώνεις για να φύγει όπως λένε. Εξ' άλλου, όπως διαπίστωσα, η εποχή του πελάτη που ήταν βασιλιάς, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Και νεαρούλης και όμορφος να είσαι, να είσαι σίγουρος, η τάνα δεν θα εκτιμήσει ούτε αυτό, ούτε τα λεφτά που θα τις σκάσεις και θα τσεπώσει, και πάλι θα σου φερθεί το ίδιο με το αν ήσουν κανάς φαφούτης συνταξιούχος κωλόγερας (και ίσως εκείνον να του φερθεί και πολύ καλύτερα, όπως μετά λύπης μου διαπίστωσα και στα κωλόμπαρα, αυτοπροσώπως)...