Νέα

πρωταρης φοιτητης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γεια σας ειμαι πρωτοετης φοιτητης και θελω να μου πειτε αν ειναι καλυτερα ν παω σε μπουρδελο η στούντιο για πρωτη και ποια η διαφορά. Δυστυχώς δεν έχω αδερφια αγορια να ρωτήσω και δεν τα πολυξέρω. Σκεφτηκα να ρωτησω το πατερα μου να μου πει καποια πραγματα γιαυτα αλλά δεν ξερω πως θα το παρει.. ετσι εψαξα βρηκα το σαιτ γραφτηκα και πηρα το θαρροσ να ρωτησω εδω. ισωσ εχει ερωτηθει κατι παρομοιο συγχωρηστεμε ειμαι καινουριοσ στο σαιτ και στα πραγματα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αν θες χοντρη κοντη αλλα ξυρισμενη γραψου στη δαπ της σχολης σου

αν θες αδυνατη αλλα θαμνομουνα  γραψου στα εαακ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αν θες χοντρη κοντη αλλα ξυρισμενη γραψου στη δαπ της σχολης σου

αν θες αδυνατη αλλα θαμνομουνα  γραψου στα εαακ
Αυτές που περιγράφεις στην αρχή είναι Πασπ.Η Δαπ μαζεύει τα καλύτερα νιαμού :grin:

Επισκέπτης
ευχαριστω αλλα αρχικα δεν θελω να μπλεξω με τις παραταξεις και δευτερον δεν εχω πειρα και δεν θελω ν παω πρωτη μου φορα με κοπελα και να γινω ρόμπα..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ευχαριστω αλλα αρχικα δεν θελω να μπλεξω με τις παραταξεις και δευτερον δεν εχω πειρα και δεν θελω ν παω πρωτη μου φορα με κοπελα και να γινω ρόμπα..

υπαρχει πολιτικη στις παραταξεις να παιρνουν ταγαρια απο το πρωτο ετος σαν κ εσενα κ να του δινουν να φαει μουνι

μετα τραπεζακια θα εισαι εσω κομματικες φοιτητικες κλπ κ θα πρεπει να μπαινεις μεσα κ σε κανα ξυλο

αλλα θα σου δινουν κ σημειωσεις

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γεια σας ειμαι πρωτοετης φοιτητης και θελω να μου πειτε αν ειναι καλυτερα ν παω σε μπουρδελο η στούντιο για πρωτη και ποια η διαφορά. Δυστυχώς δεν έχω αδερφια αγορια να ρωτήσω και δεν τα πολυξέρω. Σκεφτηκα να ρωτησω το πατερα μου να μου πει καποια πραγματα γιαυτα αλλά δεν ξερω πως θα το παρει.. ετσι εψαξα βρηκα το σαιτ γραφτηκα και πηρα το θαρροσ να ρωτησω εδω. ισωσ εχει ερωτηθει κατι παρομοιο συγχωρηστεμε ειμαι καινουριοσ στο σαιτ και στα πραγματα

Καλώς το θέμα της Κυριακής. Και νέα εγγραφή...μια χαρά.

Επισκέπτης
υπαρχει πολιτικη στις παραταξεις να παιρνουν ταγαρια απο το πρωτο ετος σαν κ εσενα κ να του δινουν να φαει μουνι

μετα τραπεζακια θα εισαι εσω κομματικες φοιτητικες κλπ κ θα πρεπει να μπαινεις μεσα κ σε κανα ξυλο

αλλα θα σου δινουν κ σημειωσεις

ευχαριστω αλλα για την ωρα δεν ειναι αυτο που θελω.ισωσ αργοτερα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πάνε Φυλής , Μεταξουργείο για μπουρδελότσαρκα και όποια σ'αρέσει μπαίνεις ! Τα στούντιο με τα μπουρδέλα έχουν κάποιες διαφορές ως προς τον χώρο ( πιο προσεγμένος , καθαρός κτλ ) , τον χρόνο ( μπορείς να κάτσεις περισσότερη ώρα με την κοπέλα ) και συνήθως έχει ένα level πιο πάνω γκόμενες από τα μπουρδελάκια :grin:  :rockon:

Επισκέπτης
αυτα αθηνα δεν ειναι? εγω σπουδαζω πατρα.. οποτε καλυτερα στουντιο εε? κανενασ αλλοσ εχει να προτεινει κατι αλλο? καμια συμβουλη?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτα αθηνα δεν ειναι? εγω σπουδαζω πατρα.. οποτε καλυτερα στουντιο εε? κανενασ αλλοσ εχει να προτεινει κατι αλλο? καμια συμβουλη?

στη πατρα εχει πυγμαχια

γινει μποξερ κ δουλεψε σε κανα κωλομπαρο εκει να ριχνεις κ κανεναν σε καμια αλμπανο

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Μήν μπλέξεις με πολιτική. Αυτήν είναι πολύ κακό μπουρδέλο. Και σου γαμάει τις κοινωνικές επαφές που προϋπάρχουν.

Αν είσαι φοιτητής, κοινωνικοποιήσου και χτύπα φοιτήτριες. Είναι τρελλά γούστα τα κορίτσια. Βέβαια εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς θα μου πει κανείς, καθώς τις φοιτήτριες τις ξέρω μόνο σαν GPS που χαρτογραφεί η παλάμη μου, και η μόνη γλώσσα που έχω μιλήσει μαζί τους τον τελευταίο καιρό είναι του σώματος, κάτι σαν νοηματική εξ επαφής. Δεν έκατσα να πιάσω κουβέντα ή να κυνηγήσω περισσότερα από λίγο ελαφρύ εξωτερικό παιχνίδι... Όμως ντύνονται πολύ προκλητικά αρκετές, γουστάρουν παιχνιδάκια ακόμη και με άγνωστους (αν είναι προσεγμένοι), και γενικά είναι καλά, υπάκουα και φρόνιμα κορίτσια (κάθονται πολύ εύκολα να παίξεις μαζί τους μέχρι και σου στήνονται διακριτικά, τουλάχιστον στα ελαφρυά και στα πρόχειρα).

Τώρα αν θες οπωσδήποτε να πληρώσεις, δεν είναι κακό, όπως έλεγε κι ο άλλος ο παππούς, δεν πληρώνουμε για να γαμήσουμε, πληρώνουμε για να φύγουν αφού τις γαμήσουμε... Προτίμα στούντιο, αν έχεις λίγα λεφτά παραπάνω, και θες λίγη ώρα και απόλαυση παραπάνω. Το ντέλο είναι φτηνό, αλλά ξεπέτα και τρελλή ξενέρα, όπως και καθετί γρήγορο και βιαστικό άλλωστε. Στο στούντιο μπορείς να κλείσεις και προγραμματάκι, όμως θες λεφτά.

Επιμένω, ψάξου και ψήσου με φοιτήτρια. Μπορεί να πετύχεις ακόμη και εκδιδόμενη κατά λάθος (όπως πόσταρα αλλού, από μια κοριτσοπαρέα που ήξερα στα φοιτητικά μου, οι 2 κλείναν με άλλους επ' αμοιβή και με άλλους όχι, καυτά ραντεβουδάκια, ακόμη και στο ίδιο το σπίτι που νοίκιαζαν, και είχαν βίτσιο στρατιωτικούς και ένστολους, έναν από τους οποίους τον πέτυχα και υπηρετώντας μέσα, χρόνια μετά). Ή απλά κορίτσι έξω καρδιά, που κάνει πολλά, όμως δεν δείχνει και δεν λέει τίποτε. Στην τελική, trial and error, δεν έχεις να χάσεις τίποτε! Είσαι ακόμη πολύ νέος να γαμάς πληρώνοντας, κι ας πληρώνεις για να φύγει όπως λένε. Εξ' άλλου, όπως διαπίστωσα, η εποχή του πελάτη που ήταν βασιλιάς, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Και νεαρούλης και όμορφος να είσαι, να είσαι σίγουρος, η τάνα δεν θα εκτιμήσει ούτε αυτό, ούτε τα λεφτά που θα τις σκάσεις και θα τσεπώσει, και πάλι θα σου φερθεί το ίδιο με το αν ήσουν κανάς φαφούτης συνταξιούχος κωλόγερας (και ίσως εκείνον να του φερθεί και πολύ καλύτερα, όπως μετά λύπης μου διαπίστωσα και στα κωλόμπαρα, αυτοπροσώπως)...

Επισκέπτης
Μήν μπλέξεις με πολιτική. Αυτήν είναι πολύ κακό μπουρδέλο. Και σου γαμάει τις κοινωνικές επαφές που προϋπάρχουν.

Αν είσαι φοιτητής, κοινωνικοποιήσου και χτύπα φοιτήτριες. Είναι τρελλά γούστα τα κορίτσια. Βέβαια εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς θα μου πει κανείς, καθώς τις φοιτήτριες τις ξέρω μόνο σαν GPS που χαρτογραφεί η παλάμη μου, και η μόνη γλώσσα που έχω μιλήσει μαζί τους τον τελευταίο καιρό είναι του σώματος, κάτι σαν νοηματική εξ επαφής. Δεν έκατσα να πιάσω κουβέντα ή να κυνηγήσω περισσότερα από λίγο ελαφρύ εξωτερικό παιχνίδι... Όμως ντύνονται πολύ προκλητικά αρκετές, γουστάρουν παιχνιδάκια ακόμη και με άγνωστους (αν είναι προσεγμένοι), και γενικά είναι καλά, υπάκουα και φρόνιμα κορίτσια (κάθονται πολύ εύκολα να παίξεις μαζί τους μέχρι και σου στήνονται διακριτικά, τουλάχιστον στα ελαφρυά και στα πρόχειρα).

Τώρα αν θες οπωσδήποτε να πληρώσεις, δεν είναι κακό, όπως έλεγε κι ο άλλος ο παππούς, δεν πληρώνουμε για να γαμήσουμε, πληρώνουμε για να φύγουν αφού τις γαμήσουμε... Προτίμα στούντιο, αν έχεις λίγα λεφτά παραπάνω, και θες λίγη ώρα και απόλαυση παραπάνω. Το ντέλο είναι φτηνό, αλλά ξεπέτα και τρελλή ξενέρα, όπως και καθετί γρήγορο και βιαστικό άλλωστε. Στο στούντιο μπορείς να κλείσεις και προγραμματάκι, όμως θες λεφτά.

Επιμένω, ψάξου και ψήσου με φοιτήτρια. Μπορεί να πετύχεις ακόμη και εκδιδόμενη κατά λάθος (όπως πόσταρα αλλού, από μια κοριτσοπαρέα που ήξερα στα φοιτητικά μου, οι 2 κλείναν με άλλους επ' αμοιβή και με άλλους όχι, καυτά ραντεβουδάκια, ακόμη και στο ίδιο το σπίτι που νοίκιαζαν, και είχαν βίτσιο στρατιωτικούς και ένστολους, έναν από τους οποίους τον πέτυχα και υπηρετώντας μέσα, χρόνια μετά). Ή απλά κορίτσι έξω καρδιά, που κάνει πολλά, όμως δεν δείχνει και δεν λέει τίποτε. Στην τελική, trial and error, δεν έχεις να χάσεις τίποτε! Είσαι ακόμη πολύ νέος να γαμάς πληρώνοντας, κι ας πληρώνεις για να φύγει όπως λένε. Εξ' άλλου, όπως διαπίστωσα, η εποχή του πελάτη που ήταν βασιλιάς, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Και νεαρούλης και όμορφος να είσαι, να είσαι σίγουρος, η τάνα δεν θα εκτιμήσει ούτε αυτό, ούτε τα λεφτά που θα τις σκάσεις και θα τσεπώσει, και πάλι θα σου φερθεί το ίδιο με το αν ήσουν κανάς φαφούτης συνταξιούχος κωλόγερας (και ίσως εκείνον να του φερθεί και πολύ καλύτερα, όπως μετά λύπης μου διαπίστωσα και στα κωλόμπαρα, αυτοπροσώπως)...

φιλε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου.. απλα το θεμα μου ειναι πως ολεσ εδω ειναι πουρανιαρεσ και θεουν εμπειρουν εγω δεν εχω  πειρα. ν παω τωρα ν γαμησω και ν χυσω στη πιπα? απλα ελεγα ν παω κανα δυο φορεσ (ελπιζω οχι παραπανω) να ξεθαρεψω κιολασ γτ ειμαι και λιγο ντροπαλοσ να γαμησω λιγο να μαθω στασεισ κλπ να εχω μια ιδεα..ελπιζω να καταλαβαινεισ πως το εννοω.. αποτι καταλαβα τα στουντιο ειναι πιο καλα .. αλλα οταν λεσ ακριβα 100 ευρω? γτ τοσα δεν διαθετω. αμα ειναι ν ριξω τ μουτρα μ στ πατερα μου και ν του κλαφτω ν τα ζητησω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κοιτα να κάνεις παρέες απο τη σχολή να δικτυωθείς τωρα που εισαι στη καλυτερη φαση της ζωης σου γιατι αν δεν δημιουργησεις απο τωρα παρέες και σκεφτεσαι μονο το πουλι σου θα έρθει μια μέρα που θα θες παρέες και δεν θα μπορεις να έχεις.Εκτος αμα κάνεις παρέα με τον 50αρη εργοδοτη σου και τη γυναικα του.

Τα μπουρδελα μια ζωη εκει θα ειναι δε φευγουν οποτε θες πάς αμα γουσταρεις. Οσο για την εμπειρια σιγα δεν ειναι ολες εμπειριες οτι εισαι εσυ ειναι και αυτες οχι ολες βεβαια αλλα αμα ψάξεις λιγο ισως βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Τα μπουρδελα ειναι η στανταρ λυση και παντα εκει θα ειναι οπως σου ειπα και πριν.Οποτε καλυτερα δουλεψε το κατι παραπανω και θα σου βγει σε καλυτερο. 

Επισκέπτης
apo parees doxa t theo mia xara.. alla ama eisai poluxtexneio olo agoria exei re file..ennoeitai pws den thelw n pgainw gia panta apla gia n kanw thn arxh kai meta me kopeles mono...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
apo parees doxa t theo mia xara.. alla ama eisai poluxtexneio olo agoria exei re file..ennoeitai pws den thelw n pgainw gia panta apla gia n kanw thn arxh kai meta me kopeles mono...
Κατα αρχας γραφε ελληνικα.
Και 2ον εισαι τυχερος που λόγω Κυριακης εφημερευει η συμβουλετικη ομαδα και θα βρεις λύση στο προβλημά σου.
Καλη είναι η παρέα μονο με αγόρια τετοια καναν ο Λίλας και ο ιππότης και προκοψαν στην ζωη τους.
;)

Επισκέπτης
μαλλον θα επεκταθω προσ φιλολογια μερια που εχει γκομενακια.. αλλα μ φαινεται ξεφευγουμε απο το θεμα... εγω θελω ν παω για αρχη πριν εχω σεξουαλικη ζωη με κοπελες.. απλα περιμένω προτασεις και συμβουλες

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Πέρνα θεολογία, φιλοσοφική και φιλολογία μια βόλτα, με αυτήν τη σειρά...

Τώρα για σεξ... Και εμπειρία... Θα σου προτείνω ένα καλούτσικο μαγαζί, με ωραία κορίτσια. Αν θες, πας, βλέπεις, δεν σου αρέσει, φεύγεις.

Little Babes. Είναι από το City Gate ίσα κάτω, περνάς τις ράγες του τραίνου, στα δεξιά σου. Η ρωσσίδα (αν είναι όπως λέει), μετράει πολύ. Και είναι καλή μαζί σου, ακόμη κι αν είσαι πρωτάρης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πέρνα θεολογία, φιλοσοφική και φιλολογία μια βόλτα, με αυτήν τη σειρά...

:2funny: :2funny:

οχι μονος του ομως με κανεναν φιλο του. Σοβαρο βεβαια μην παρεις κανα μλκισμενο μαζι και σας παρουν χαμπαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom