Νέα

Προσωπικοί παράδεισοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ορμωμενη απο τις παροτρυνσεις φιλων σε άλλο θρεντ ειπα να περιγραψουμε όλοι τον προσωπικό μας παραδεισο. Το σκηνικό, τις λεπτομερειες, τους ανθρωπους, όλο το "πακετο" που μας κανει να αισθανομαιστε ευτυχεις και πληρεις.  :)

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ξεκιναω κανοντας copy paste απο το άλλο θρεντ:
Παραδεισος για μενα ειναι να ξυπναω στις 4 το πρωι και να παιζω πιανο. Η να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Υπάρχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σχετικό βιβλίο... "Βρες μια ήσυχη γωνιά, ο ατομικός σου χώρος για τη δική σου γαλήνη..." (Συγγραφέας: Nancy O Hara - Εκδότης: Φιλίστωρ - ISBN: 960-369-030-9)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σπιτακι - μορακι - μπεμπης - ρεπο

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Συμπληρωνω λεγοντας ότι τα παραπανω τα αισθανομαι σαν το προσωπικό μου "κουκουλι", το πλεγμα που με προστατευει και μεσα σ αυτο αισθανομαι παντα ασφαλης.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Συμπληρωνω λεγοντας ότι τα παραπανω τα αισθανομαι σαν το προσωπικό μου "κουκουλι", το πλεγμα που με προστατευει και μεσα σ αυτο αισθανομαι παντα ασφαλης.
Λιγουλακι σοφιστικε το βρισκω.... ισως να σου ταιριαζη.

Επισκέπτης
Ωραια θεμα. Βεβαια το "προσωπικοι παραδεισοι" ειναι κατι σχετικο και αλλαζει αναλογα με την εποχη, τις καταστασεις και τη διαθεση μας.
Επειδη σχολαω τωρα, θα τοποθετηθω, αναλυτηκα το βραδακι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Τωρα αυτο πως να το παρω? :2funny:
Περαν πλακας το θεμα του θρεντ δεν ειναι απλως με τι περναμε καλα η καυλα  ;) αλλα το ultimate.
Οπως παη το ρομαντικο φεγγαρι ........ αλλα... οultimate players assocciation... φιλακια :-* :-* :-* :-*

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όταν είδα τον τίτλο του θρεντ, ήμουν σίγουρος για το ποιος (ποια) το άνοιξε... ;)

Επισκέπτης
Ειναι σαν το ποδηλατο και το σεξ. Δε το ξεχνας ποτε. Αν θυμασαι να διαβαζεις μουσικη θα θυμηθεις και τα πληκτρα :)
:thumbsup:...Ξεκινα...ΤΩΡΑ...Και θα σου δωσω το Zimmermann για βολτες...Εκει να δεις γκαζια και Forte...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ο δικός μου παράδεισος είναι να βλέπω (και να βιώνω) την κόρη μου να μεγαλώνει. Μου δίνει μια τέτοια πληρότητα που έχει υποσκελίσει όλους τους υπόλοιπους (παραδείσους).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κάποτε ήξερα λίγο, τώρα πια τίποτα... :-
Παρομοίως, κλαψ.

Ειναι σαν το ποδηλατο και το σεξ. Δε το ξεχνας ποτε. Αν θυμασαι να διαβαζεις μουσικη θα θυμηθεις και τα πληκτρα :)
Ναι, καλά. Für Elise και πρώτο Μπαχ στα γεράματα.

Επισκέπτης
Τον χειμωνα.
Στα 3900 να σκιαρω μαζι με τα φιλαρακια μου απο τις 9 μεχρι τις 5 και μετα να πινω μεχρι να πεθανω.
Το καλοκαιρακι.
Να τρεχω μεσα στις θαλασσες απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Τωρα μεσα σε ολα αυτα αν υπαρχει και κανενα γκομενακι δεν θα μας χαλασει αλλα και να μην υπαρχει καλη καρδια να εχουμε να περναμε καλα γιατι η ζωη ειναι μικρη και ουτε που καταλαβαινεις για ποτε περναει.

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
αυτο ειναι κολαση για τον γειτονα...
Μενω σε μονοκατοικια με καλη ηχομονωση και μεγαλο κηπο. Ο τοιχος του γειτονα ειναι πολυ μακρια απο το δικό μου. εχουν γνωση οι φυλακες :)

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Παρομοίως, κλαψ.
Ναι, καλά. Für Elise και πρώτο Μπαχ στα γεράματα.
Ποιος στο πε καλε αυτο; Οτι θες μπορεις να μαθεις. Αυτο το σκεπτικο οφειλεται στους αθλιους δασκαλους μουσικης που κανουν τα παιδια να βλεπουν τη μουσικη σα μαθημα και οχι σαν κατι που τους αρεσει. Το θεμα ειναι να μαθει καποιος μουσικη, ότι μουσικη κι αν ειναι αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom