όλες πουτάνες είναι..... και το μόνο που θέλουν ειναι ξεκόλιασμα και ξέσκισμα .... όλα ταλλα μαλακίες για μαλάκες
Διάβασες τι έγραψες;Αν όχι διάβασε ξανά μερικές φορές τη...φιλοσοφία σου...
όλες πουτάνες είναι..... και το μόνο που θέλουν ειναι ξεκόλιασμα και ξέσκισμα .... όλα ταλλα μαλακίες για μαλάκες
Σίγουρα είναι, όμως αφού βλέπουν την πελατεία τους να αυξάνεται στο διπλάσιο με τσάμπα διαφήμιση με 4-5 post την εβδομάδα σε ένα forum, χαζές είναι να μην «συντηρούν» αυτή τη σχέση ?
Άμα είναι έτσι, να ερωτευτώ κι εγώ τον αγαπημένο μου εστιάτορα που κάθε φορά που με βλέπει μου δίνει το καλύτερο τραπέζι του, μου φέρνει σούπερ μερίδες και με κερνάει και κανένα μπουκάλι κρασί.
Μωρέ αν είναι κανένα Château Lafite-Rothschild εγώ θα το σκεφτόμουνα σοβαρά.
Σε μία εποχή που έχει γίνει μόδα οι παντρεμένοι να ψάχνουν "συγκινήσεις" λες και παντρεύτηκαν με το ζόρι...
Σε μία εποχή που έχει γίνει μόδα οι παντρεμένοι να ψάχνουν "συγκινήσεις" λες και παντρεύτηκαν με το ζόρι, που η μέση "καθώς πρέπει" 25άρα έχει ξεσκιστεί από όλες τις τρύπες με μερικές δεκάδες λεχρίτες, που οι οικογένειες μεγαλώνουν τις μικρές πριγκήπισσες μαθαίνοντάς τους πως να μεταχειρίζονται τους άντρες, εσάς σας πείραξαν οι ιερόδουλες...
Σε μία εποχή που έχει γίνει μόδα οι παντρεμένοι να ψάχνουν "συγκινήσεις" λες και παντρεύτηκαν με το ζόρι, που η μέση "καθώς πρέπει" 25άρα έχει ξεσκιστεί από όλες τις τρύπες με μερικές δεκάδες λεχρίτες, που οι οικογένειες μεγαλώνουν τις μικρές πριγκήπισσες μαθαίνοντάς τους πως να μεταχειρίζονται τους άντρες, εσάς σας πείραξαν οι ιερόδουλες...
Θα το πάω και λίγο παραπέρα......
Πιστεύει αλήθεια κανένας από εμάς ότι π.χ. μόνο οι επαγγελματίες πάιζουν κάποιο ρόλο ;
Ότι μπορεί να κάνουν Marketing ;
Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση.....αν ξέρεις τα όρια σου....ξέρεις και μέχρι που σε πάιρνει.
Δε στο κρύβει κανείς ότι είσαι με μια επαγγελματία....
Το θέμα είναι τι κάνεις όταν το Marketing το ασκεί η γυναίκα ή η σχέση σου.
Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας ποιός είναι πιο έντιμος απέναντι σας.
Γιατί μπλείντ εσύ όταν "πλασσάρεις" τον εαυτό σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον δεν προσπαθείς να προμοτάρεις τον εαυτό σου; Σε μια γκόμενα που σε ενδιαφέρει για σεξ ή οτιδήποτε δεν κάνεις το ίδιο ; Η μήπως βγάζεις τον χειρότερό σου εαυτό; Μάρκετινγκ υπάρχει παντού..σε κάθε μορφή σχέσης θα τολμούσα να πω με τον ένα ή άλλο τρόπο. Ρόλους παίζουμε όλοι. Κάπως τα έχεις μπερδέψει ή κάτι αλλο θέλεις να πεις και δεν το έπιασα.. Τι εννοείς να ασκεί μάρκετινγκ η σχέση σου ;
Και για να έρθω στο θέμα έχω να πω τα εξής:
Να σέβεστε αν θέλετε ή απαιτείτε σεβασμό, κάθε ανθρώπινο όν. Και αυτό δεν είναι καμία σοφία. Να μην υπερεκτιμάτε το επάγγελμα αυτό εκφράζοντας ύμνους τύπου «λειτούργημα» αλλά να κατανοείτε τις διαστάσεις του.
Δεν κατανοώ απόλυτα τον λόγο που σας απασχολεί τι κάνουν στην ζωή τους. Προφανώς μέσα σας δεν έχετε ξεπεράσει ούτε εσείς την ελληνική αθάνατη νοοτροπία … την οποία μέμφεστε.. (και σε όσους συμβαίνει αυτό για εμένα είναι σε χειρότερη θέση στην ουσία από οποιαδήποτε εκδιδόμενη)
Οι ιερόδουλες είναι επαγγελματίες και οφείλετε να τις σέβεστε, ειδικά αν θεωρείτε τον εαυτό σας «ανώτερο», «ηθικό», «οικογενειάρχη» ή «μορφωμένο».
Αγοράζετε υπηρεσίες όπως από τον φοροτεχνικό σας. Δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να φέρεστε με αγένεια σε κάποια από τις κοπέλες που ασχολούνται με το επάγγελμα αυτό, γιατί το μόνο που καταδεικνύει η συμπεριφορά σας αυτή είναι κομπλεξισμό και στυτικές διαταραχές, πιθανόν και άλλης μορφής σύνδρομα.
Αν αυτό είναι αντρισμός τελικά… … κύριοι, τότε να μας λείπει.
Ντροπή είναι η επιλογή μιας δήθεν οικογενειακής ζωής την οποία επέλεξε κάποιος αλλά την φτύνει ο ίδιος επιλέγοντας να την προδίδει….και μην έχοντας καν την μαγκιά να λέει την αλήθεια. (και άλλα πολλά παρόμοια).
Κοιτα να δεις που θα συμφωνήσω.