Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά, ρε παιδιά, όλοι εσείς που τραβάτε καψούρα και κόλλημα με όλες τις Κατερίνες, Χριστίνες, Ούρσουλες, Ντάριες, Ντορίνες, πραγματικά δεν έχετε σκεφτεί ούτε λεπτό ότι όλες αυτές κάνουν την δουλειά τους και μέρος της δουλειάς τους είναι να συμπεριφέρονται έτσι και να κρατάνε τους πελάτες «ζεστούς».
Φυσικά θα μου πείτε, είναι καλές κοπέλες, φέρονται σωστά, έχουν καλό χαρακτήρα, έχουν καλή καρδιά κτλ. κτλ. Δεν αντιλέγω, είναι σωστές επαγγελματίες και για τον λόγο αυτό κερδίζουν περισσότερα από τις συνάδελφους τους που δεν έχουν αυτόν τον χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα όμως η σχέση μαζί τους δεν παύει να είναι μια εμπορική συναλλαγή. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί υπάρχει τέτοια ψύχωση και τέτοιο κόλλημα μαζί τους.
Και όσες γράφουν εδώ μέσα 99.9% δεν το κάνουν γιατί είναι ερωτευμένες μαζί σας αλλά για να αυξήσουν την πελατεία τους. Πάλι θα μου πείτε, είναι καλές κοπέλες, φέρονται σωστά, έχουν καλό χαρακτήρα, έχουν καλή καρδιά κτλ. κτλ.
Σίγουρα είναι, όμως αφού βλέπουν την πελατεία τους να αυξάνεται στο διπλάσιο με τσάμπα διαφήμιση με 4-5 post την εβδομάδα σε ένα forum, χαζές είναι να μην «συντηρούν» αυτή τη σχέση ?
Άμα είναι έτσι, να ερωτευτώ κι εγώ τον αγαπημένο μου εστιάτορα που κάθε φορά που με βλέπει μου δίνει το καλύτερο τραπέζι του, μου φέρνει σούπερ μερίδες και με κερνάει και κανένα μπουκάλι κρασί. Τι σημαίνει αυτό ? Ότι με αγαπάει ? Χεσμένο με έχει. Γουστάρει όμως να κρατήσει έναν καλό τακτικό πελάτη που πάει 2 φορές την εβδομάδα και του αφήνει τα λεφτά του. Προφανώς τα ίδια κάνει και σε άλλους πελάτες.
Άμα είναι έτσι, όπως είπε και ο φίλος μου ο Anal_Hunter να ψάξουμε όλοι μας να βρούμε τον έρωτα της ζωής μας με 15€.