Επισκέπτης
πσσσσσσσ!!!!ι καυλα εχει χαραξει αυτον τον δρομο...εγο απλα τον καλιεργο....Είσαι ο αρχηγός μας Πίτσι...ακολουθούμε τον δρόμο που μας χάραξες...
πσσσσσσσ!!!!ι καυλα εχει χαραξει αυτον τον δρομο...εγο απλα τον καλιεργο....Είσαι ο αρχηγός μας Πίτσι...ακολουθούμε τον δρόμο που μας χάραξες...
Si,Gracias (nai ευχαριστω) απο τοτε που ξεκινησα τη δουλεια ειπα ποτε να μην μπερδευεις την δουλεια με τα αισθηματα κ ειπα....οποιον γνωριζω στη δουλεια δεν τον ξερω εξω κ οποιον ξερω απεξω δεν μπαινει στη δουλεια.....γι'αυτο λενε ποτε μην λες ποτε....να που μου σηνεβη....ηταν κ θα ειναι η περιπτωση....οχι οτι το μετανιωνω....αλλα.....
Μην φοβάσαι...κακό σκυλί ψοφώ δεν έχει...ΤΟ Κάψιμο!
ελπίζω συναγώνιστή να έρθεις σύντομα στα ίσα σου.
Πραγματικά στενοχωριέμαι με κάτι τέτοια αν και δεν θα έπρεπε να μου πέφτει λόγος.
Ο κάθένας όπως την βρίσκει...
πσσσσσσσ!!!!ι καυλα εχει χαραξει αυτον τον δρομο...εγο απλα τον καλιεργο....
χαχαχαχα!!!!!καλοοοο!!!!!!θεικο!!!!πος τα λες καυλιαρι μου!εισαι εμνευσμενος απο το χθεσινο πιτσιλισμα!!!!Με φάρμακα και σπόρο από την δική σου παραγωγή ε;;
χαχα... καυλιάρηηηη μου εσύ......!!!!
Κατερινακι το εχω μελετησει αυτο το κεφαλαιο...!Τι θα ελεγες να μας διδαξεις κατι καινουριο...κραταω σημειωσεις... ;) 0!
Και ποιος σου ειπε ότι αν βρεθει ο σωστος…αν εσεις ρε παιδια βγαζετε π.χ 10.000 ευρω το μηνα,θα σταματαγατε τη δουλεια αυτη που σας αποφερει αυτα τα λεφτα,για μια γυναικα??ακομα και αν την αγαπουσατε!!το ιδιο ισχυει και για τις ιεροδουλες!ποια θα δεχτει να περνει τα μισα και λιγοτερα απο μισα για καποιον που ερωτευτηκε?ποια θα αφησει την ανετη ζωη της για εναν αντρα?
μακαρι!!!αλλα αυτο που λες ερχεται σε αντιθεση με μια παλια σου αποψη σε αυτο θρεντ!!Και ποιος σου ειπε ότι αν βρεθει ο σωστος…
μια ιεροδουλη δεν θα τα παρατησει όλα?
Και τις ανεσεις της και τα πολλά λεφτα,και τα παντα…
Η ευτυχια δεν εξαγοραζεται….με ολο το χρυσαφι του κοσμου..!!
βρισκετε αλλα συνηθως τον διωχνετε.....Αλλά πουντος?
Η θα βρεις αντρα και δεν θα είναι σωστος…η
θα είναι σωστος και δεν θα είναι αντρας…
Με πιανιειειειεις?
Εμ….εδώ σε θελω καβουρα….να περπαταςμακαρι!!!αλλα αυτο που λες ερχεται σε αντιθεση με μια παλια σου αποψη σε αυτο θρεντ!!
περπαταω στα καρβουνα.... η καβουρινα εχει προβλημα στην πολυ ζεστη!!Εμ….εδώ σε θελω καβουρα….να περπατας
στα καρβουνα…
Γι’αυτό….ισως στην επομενη ζωη….
Βρισκουμε?βρισκετε αλλα συνηθως τον διωχνετε.....
ειπαμε τις δυσκολιες και για τον αντρα και για την γυναικα!!το θεμα ειναι να γινουν αμοιβαιες υποχωρησεις !!Βρισκουμε?
Αχαχαχαχα….!!!!
Τι καλο να ψωνισεις μεσα από ένα μπουρδελο?
Αυτό ισχυει και για σας τους αντρες…και για μας
τις γυναικες….
Δυσκολο……πολύ δυσκολο το κοβω….
εως ακατορθωτο….!!!
Τωρα μιλας…για πολλά χιλιομετρα δρομο….ειπαμε τις δυσκολιες και για τον αντρα και για την γυναικα!!το θεμα ειναι να γινουν αμοιβαιες υποχωρησεις !!