Επισκέπτης
εμ στα ευκολα ολοι μπορουν!!στα δυσκολα ειναι το θεμα...Τωρα μιλας…για πολλά χιλιομετρα δρομο….
Μονο με την σκεψη….κουραστηκα…
εμ στα ευκολα ολοι μπορουν!!στα δυσκολα ειναι το θεμα...Τωρα μιλας…για πολλά χιλιομετρα δρομο….
Μονο με την σκεψη….κουραστηκα…
Αλλά πουντος?
Η θα βρεις αντρα και δεν θα είναι σωστος…η
θα είναι σωστος και δεν θα είναι αντρας…
Με πιανιειειειεις?
Μπαααα…δεν τρελαινομαι να βρω τον ερωταεμ στα ευκολα ολοι μπορουν!!στα δυσκολα ειναι το θεμα...
υπαρχει και το αλλο ρεφραιν που λεμε εμεις οι αντρες!!ολες οι γυναικες ειναι πουτανες!!προσωπικα και τα 2 αυτα ρεφραιν με βρισκουν αντιθετο!ειμαι πνευμα αντιλογιας ε?Αυτό το ρεφραίν βαρέθηκα να το ακούω. Πολύ καραμέλα έχει γίνει και όλες το πιπιλάνε. Έλεος πιά!!!!!!!
Το ίδιο και το ίδιο σε ελαφρές παραλλαγές
Γιατί βρε ματακια?Αυτό το ρεφραίν βαρέθηκα να το ακούω. Πολύ καραμέλα έχει γίνει και όλες το πιπιλάνε. Έλεος πιά!!!!!!!
Το ίδιο και το ίδιο σε ελαφρές παραλλαγές
μεσα σε μπουρδελο??? Γιατι δεν υπαρχει ζωη εξω απ αυτο? μπερδεμενη σε βρισκω και δεν πρεπειΒρισκουμε?
Αχαχαχαχα….!!!!
Τι καλο να ψωνισεις μεσα από ένα μπουρδελο?
Αυτό ισχυει και για σας τους αντρες…και για μας
τις γυναικες….
Δυσκολο……πολύ δυσκολο το κοβω….
εως ακατορθωτο….!!!
Παντως σε αυτο το φορουμ, επιβεβαιωνεται αυτο που λεγεται και για την αρχαια Ελλαδα, οτι ο λογος των ιεροδουλων ειχε παντα βαρυνουσα σημασια για τους αντρες, σε αντιθεση με τις λοιπες γυναικες.
Θα συμφωνησω και με τους αλλους συναγωνιστες, οι διαφορες ασχετες γυναικες του σαιτ ας μεινουν εξω απο εδω, γιατι θα το καταντησουν chat οπως εχουν κανει με πολλα αλλα τοπικ.
υπαρχει και το αλλο ρεφραιν που λεμε εμεις οι αντρες!!ολες οι γυναικες ειναι πουτανες!!προσωπικα και τα 2 αυτα ρεφραιν με βρισκουν αντιθετο!ειμαι πνευμα αντιλογιας ε?
...ευγε φιλε μου!
και σε ειχα για μαλακα...!
Πως δεν υπαρχει?μεσα σε μπουρδελο??? Γιατι δεν υπαρχει ζωη εξω απ αυτο? μπερδεμενη σε βρισκω και δεν πρεπει
Σωστή η θέση της Κατερίνας. Ασχετα απο τις διάφορες μαλακίες που λέμε εδω μέσα ,ούτε ενας στις 10.000 δεν θα μπορούσε (λόγω εγωισμου) να εχει μια σοβαρή σχεση με την κοπέλα ,ενόσο αυτη ακόμα θα εξακολουθούσε να δουλεύει. Εκτος αν ειναι εκ πεποιθήσεως νταβαντζης.Πως δεν υπαρχει?
Μα δεν λεω το αντιθετο…
Και μαλιστα η καθημερινη ζωη μιας ιεροδουλης(εκτος εργασιας),
δεν εχει να ζηλεψει τιποτα,από την ζωη μιας απλης γυναικας..
Προσωπικά αναφερθηκα στο ότι δεν μπαινω στην διαδικασια ειτε
ειμαι στον χωρο εργασιας μου ειτε όχι να δημιουργησω ΣΟΒΑΡΗ
σχεση…
Καλυτερα μονη μου…
Κι αν καμια φορα μου την δινει…παιρνω το cc μου , και οπου
γης..και πατρις…
...Η Ψωλη θελει ΜουνιΠως δεν υπαρχει?
Μα δεν λεω το αντιθετο…
σχεση…
Καλυτερα μονη μου…
γης..και πατρις…
Και ποιος σου ειπε ότι αν βρεθει ο σωστος…
μια ιεροδουλη δεν θα τα παρατησει όλα?
Και τις ανεσεις της και τα πολλά λεφτα,και τα παντα…
Η ευτυχια δεν εξαγοραζεται….με ολο το χρυσαφι του κοσμου..!!
Πως δεν υπαρχει?
Μα δεν λεω το αντιθετο…
σχεση…
Καλυτερα μονη μου…
γης..και πατρις…
Φίλε και συναγωνιστή εδώ διαφωνώ μαζί σου. Έχω παρά πολλά θετικά από της αυτές τις σχέσεις. Πραγματικά δεν έχω μετανοιώσει για κάτι. Θέλω να ζητήσω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που βρεθείκαν στην ζωή μου, με έκαναν καλήτερο.το χειροτερο πραγμα που μπορει να συμβει σε εναν ανδρα ειναι να ενδιαφερθει για μια ιεροδουλη!!χαμενος απο χερι!!οποτε μακρυα και αγαπημενοι!!