Επισκέπτης
μου ειναι δισκολο να καταλαβο πος μπορουνε να πιγαινουν με καπιον που δε γουσταρουν ι με καπιον που βρομαι απαισια.....κατερινα βοιθισε μας!λισε μας σε παρακαλο τισ αποριες μασ!
Παντως μερικες πρεπει να παιρνουν ναρκωτικα για να τι παλεψουν με κατι παληκαρια που εχω δει να πηγαινουν στα μπουρδελα δεν εξηγειτε αλλιως.οσες το κανουν χωρις ανηκουν στη κατηγορια του μεταφυσικου θα πρεπει να βγαινουν απο το σωμα οταν κανουν sex να πηγαινουν μια βολτα κανα 5λεπτο μεχρι τη πλατεια και μετα να γυριζουν χωρις πλακα.
Οι ιεροδουλες οι νομιμες και μη,βγαζουν ένα αρκετα καλο εισοδημα
που για μερικους φαινεται υπερβολικο και απιαστο ονειρο.
Μπορει σε έναν μηνα παραδειγμα να εχει εισοδημα οσα μπορει καποιος άλλος
να δηλωσει ετησια στην εφορια του.
Αυτό όμως δεν σημαινει ότι κάθε μηνα συμβαινει αυτό..
Υπαρχουν και οι καμψεις.
Δεν θα την εχουν επισκεφτει αρκετα ατομα λογω αφραγκιας ,η οι
αδιαθεσιες της,κτλπ.κτλπ.
Από κει και περα όταν από μονη της είναι αυτοελεγχομενη ετσι θα κανει
και καλο κουμαντο στα οικονομικα της.
Το συνηθες φαινομενο όμως που επικρατει είναι να μην χειριζεται μονη τα χρηματα της γιατι καποιον θα εχει βαλει στην αγκαλια της θεωρωντας τον το λιμανακι της που ηρεμει φευγοντας από τον τοπο εργασιας της που τον θεωρει ζουγκλα.
Εκει είναι και η παγιδα..κι εδώ ερχεται το ρητο που λεει..ο αντρας δεν γεννιεται
Νταβατζης?η γυναικα τον φτιαχνει..
Χωρις να το θελει?και δεν το παραδεχεται κι ολας..
Προσωπικη μου αποψη?
Ποιος είναι αυτος που θα μου πει ότι μ?αγαπαει ότι ειμαι η ζωη του και η αναπνοη του και μολις παει 5 το απογευμα θα ανεχτει να περασουν 30-40 πανω από το κορμι μου,και το βραδυ θα με περιμενει με χαμογελο και ορθανοιχτη αγκαλια
Ποιος είναι αυτος που θα του πω ότι τον αγαπαω ότι είναι η ζωη μου και η αναπνοη μου και μολις παει 5 το απογευμα θα ανεχτω να περασουν 30-40 πανω από το κορμι μου..Αηδια πια..
Και οσο για την προσωπικη διαθεση κάθε κοπελας μεσα στη δουλεια της?
Εκει τιθεται και θεμα χαρακτηρα
Μπορω να μιλαω ωρες γι?αυτά τα θεματα?είναι τοσα πολλα?!!
Όποτε έχεις την διάθεση και τον χρόνο, αν θες πες μας και άλλα.
Πιστεύω ότι όσο περισσότερο σας γνωρίζουμε σαν ανθρώπους, τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Οι ιεροδουλες οι νομιμες και μη,βγαζουν ένα αρκετα καλο εισοδημα
που για μερικους φαινεται υπερβολικο και απιαστο ονειρο.
Μπορει σε έναν μηνα παραδειγμα να εχει εισοδημα οσα μπορει καποιος άλλος
να δηλωσει ετησια στην εφορια του.
Αυτό όμως δεν σημαινει ότι κάθε μηνα συμβαινει αυτό..
Υπαρχουν και οι καμψεις.
Δεν θα την εχουν επισκεφτει αρκετα ατομα λογω αφραγκιας ,η οι
αδιαθεσιες της,κτλπ.κτλπ.
Από κει και περα όταν από μονη της είναι αυτοελεγχομενη ετσι θα κανει
και καλο κουμαντο στα οικονομικα της.
Το συνηθες φαινομενο όμως που επικρατει είναι να μην χειριζεται μονη τα χρηματα της γιατι καποιον θα εχει βαλει στην αγκαλια της θεωρωντας τον το λιμανακι της που ηρεμει φευγοντας από τον τοπο εργασιας της που τον θεωρει ζουγκλα.
Εκει είναι και η παγιδα..κι εδώ ερχεται το ρητο που λεει..ο αντρας δεν γεννιεται
Νταβατζης…η γυναικα τον φτιαχνει..
Χωρις να το θελει…και δεν το παραδεχεται κι ολας..
Προσωπικη μου αποψη?
Ποιος είναι αυτος που θα μου πει ότι μ’αγαπαει ότι ειμαι η ζωη του και η αναπνοη του και μολις παει 5 το απογευμα θα ανεχτει να περασουν 30-40 πανω από το κορμι μου,και το βραδυ θα με περιμενει με χαμογελο και ορθανοιχτη αγκαλια
Ποιος είναι αυτος που θα του πω ότι τον αγαπαω ότι είναι η ζωη μου και η αναπνοη μου και μολις παει 5 το απογευμα θα ανεχτω να περασουν 30-40 πανω από το κορμι μου..Αηδια πια..
Και οσο για την προσωπικη διαθεση κάθε κοπελας μεσα στη δουλεια της?
Εκει τιθεται και θεμα χαρακτηρα
Μπορω να μιλαω ωρες γι’αυτά τα θεματα…είναι τοσα πολλα…!!
Συμφωνώ, αν και εμένα ήταν() σε πιο light επάγγελμα, δεν γεννιέσαι και δεν έχεις κανένα λόγο να γίνεις
Γουστάρουμε ολοι τρελά που υπάρχουνε οι πουτάνες...και σίγουρα είναι κατά κάποιο τρόπο λειτούργημα..
Έχω όμως ένα ερώτημα...
Γιατί πήρανε την απόφαση να το κάνουνε..
Πάω πάσο αν μου πείς πως με το ζόρι την χώσανε οι νταβάδες και δεν μπορούσε να ξεφύγει...
Αλλά σίγουρα υπάρχουνε και κάποιες που το κάνουνε οικειοθελώς για την κονόμα.Σε τέτοιες περιπτώσεις η λέξη αξιοπρέπεια με κάνει και γελάω...
Αξιοπρεπής είναι η κάθε κοπελίτσα που πλένει σκάλες για 400 ευρο το μήνα και δεν δίνει το μουνί της στο κάθενα απο εμάς.
Υπάρχουνε και κούκλες του πρώην ανατολικού μπλόκ που δουλεουνε στην Ελλαδα για 3+60.
Μεγάλη κατηγόρια,για εμένα,είναι και τα junkoπούτανα...
Πολύ γαμήσι εξασφαλίζει και πολύ κόκα...
Αν μια πουτάνα φτάσει στα 35 και φτύνει τον εαυτό της στο καθρέπτη, δεν έχει να κατηγορήσει κανέναν αλλο παρά τον εαυτό της.
Για μένα είναι καθαρά εμπόριο, εσύ θέλεις χρήμα και εγώ εύκολο σεξ...
Προσωπικά λυπάμαι πιο πολύ την κοπέλα που σπουδάζει 5 χρόνια για 800 ευρο το μήνα.