Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
ναι μονο που αυτο το σηριαλ με το απλοικο φαινομενικα σεναριο με τους 5-6 νοματαιους εγινε σχεδον πολιτισμικο φαινομενο εκανε 10 σεζον και εγινε σε δημοφιλια κατι σαν τους Beatles των 90s....δεν ειναι αναγκη ολες οι σειρες του πλανητη να ειναι φιλοσοφικα δοκιμια πανω στις υπαρξιακες αναζητησεις των χιπστεραδων....
Ε δεν απευθυνεται σε χιπστεραδες το GOT...σε geeks ναι,θες να πεις nerds ok δεκτο...αλλα οχι και χιπστεραδες  :o *P,Οσο για τη δημοφιλια του Friends ok απο μονη της δεν συνεπαγεται και αναλογη αξια(ασχετο αν την εχει η οχι) και ο Justin Bieber παγκοσμιο φαινομενο ειναι

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τον White Walker o Χοντρος τον σκοτωσε με το μαχαιρι απο Obsidian η αλλιως Dragonglass,που αν θυμαστε ειχαν βρει διαφορα θαμενα καπου σε μια ερημια σε ενα επεισοδιο στη 2η σεζον.Μιας και οι συγκεκριμενοι τυποι ειναι απροσβλητοι απο τα κοινα οπλα(ατσαλι) η πληροφορια για την αδυναμια τους αυτη θα τους φανει χρησιμη αργοτερα.Το μωρο εχει και αυτο ενα ρολο να παιξει σε επομενες σεζον

αν είναι έτσι πάσο
προς το παρόν ο μόνος ρόλος που παίζει είναι να μας κάνει να βαριόμαστε
δεν θυμάμαι καθόλου χαρακτήρες και ονόματα πρέπει να το δω απ'την αρχη μάλλον

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να τολμησω να συμμετασχω ή πετάτε spoilers για τα βιβλία εδω μέσα?  :o
Ρε Μαριαννα δε βαριεσαι Καλισι? Εγω μεχρι αηδιας τις 2 τελευταιες σεζον. Και John Snow επισης, εκτος αν to storyline συνδεεται αμεσα με το wall. Τρελαινομαι να βλέπω Λανιστεραίους να κανουν οτιδηποτε  :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Να τολμησω να συμμετασχω ή πετάτε spoilers για τα βιβλία εδω μέσα?  :o
Ρε Μαριαννα δε βαριεσαι Καλισι? Εγω μεχρι αηδιας tiw 2 teleytaiew sezon. Και John Snow επισης, εκτος αν to στορυλινε συνδεεται αμεσα με το wall. Τρελαινομαι να βλέπω Λανιστεραίους να κανουν οτιδηποτε  :rockon:

όχι αγαπώ Καλισι
τελευταία έγινε λίγο βαρετή
αλλά μ'αρεσε έτσι όπως είπε στο γκομενάκι "γδύσου και κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις και φύγε"
σωστή βασίλισσα
απλά στα τελευταία επεισόδια δεν είχε δράση
Τον Γιάννη τον Χιόνη τον ΒΑΡΙΕΜΑΙ
Λανιστεραίους αγαπώ

ps: ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΠΟΙΛΕΡΣ

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ααααα αυτα τα ψηνεις εσυ μωρη νυφιτσα ε? χαχαχα!! Βρε δε θελουμε spοilers, εννοειται! Στην πραξη ομως τι γινεται εδω, τα πετάνε ετσι? Γι'αυτο δεν ερχομαι εδω τοσο καιρό, φοβαμαι  :grin:
Ειμαι και περιεργη, να ας πουμε αυτο που ειπε ο Βασσιλοφρων πριν, (οτι το μωρο θα παιξει ρόλο πιο μετα), το θεωρω spoiler.  :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: .Δυστιχως η καλισι υπεγραψε συμβολαιο οτι δε θα ξανακανει γυμνο. Εγω θρυνω απο χτες που το εμαθα.  :(

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
Ααααα αυτα τα ψηνεις εσυ μωρη νυφιτσα ε? χαχαχα!! Βρε δε θελουμε spοilers, εννοειται! Στην πραξη ομως τι γινεται εδω, τα πετάνε ετσι? Γι'αυτο δεν ερχομαι εδω τοσο καιρό, φοβαμαι  :grin:
Ειμαι και περιεργη, να ας πουμε αυτο που ειπε ο Βασσιλοφρων πριν, (οτι το μωρο θα παιξει ρόλο πιο μετα), το θεωρω spoiler.  :-
Aν θεωρεις αυτο με το μωρο spoiler,τοτε ουτε για πλακα μην μπεις στο thread του GoT γιατι εκει μεσα εχουν πεσει πυρηνικες αυτες τις μερες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παντος εχω διαβασει και τα βιλβια αν θελετε σας γκρεμιζω και τα ονειρα  :P

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Saul μην τολμησεις!! :tickedoff:  Εγω εχω διαβασει τα πρωτα 2 βιβλια και περιμενω να τελειωσει η σεζον να διαβασω και το 3ο. Γιατι αν διαβαζα πρωτα το βιβλιο μετά πιστευω θα με ξενερωνε η σειρα -ως συνηθως- και δε θελω. Ωραιο μωρο η Καλισι , τουλαχιστον ζεις με τις αναμνησεις  :grin:

Βασσιλοφρων ναι ρε συ δε θελω να ξερω τιποτα, θελω να με πιανει τελειως απροετοιμαστη. Ωχ λες να το φαω στη μαπα το spoiler ε?  :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εμενα ποιο πολυ μαρεσει βεβαια η σερσει! Αλλα δυστιχως αυτη δεν κανει γυμνα...αν εκανε ομως θα εβγαζα φωτογραφια τη σκηνη και θα την εκανα τατουαζ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ε δεν απευθυνεται σε χιπστεραδες το GOT...σε geeks ναι,θες να πεις nerds ok δεκτο...αλλα οχι και χιπστεραδες   :o *P,Οσο για τη δημοφιλια του Friends ok απο μονη της δεν συνεπαγεται και αναλογη αξια(ασχετο αν την εχει η οχι) και ο Justin Bieber παγκοσμιο φαινομενο ειναι

αλλο κομητης αλλο πολιτισμικο φαινομενο....O Bieber θα εξαφανιστει σε πεντε χρονια ενω το friends ειναι κατι σαν την κοκα κολα....

το GOT ειναι σαν Lord of the rings με 700 χαραχτηρες, 10 γαμησια, και 20 κομμενα λαρρυγια και κεφαλια παραπανω...τιποτα για να μαζευω το σαγονι μου απο το πατωμα δηλαδη....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αλλο κομητης αλλο πολιτισμικο φαινομενο....O Bieber θα εξαφανιστει σε πεντε χρονια ενω το friends ειναι κατι σαν την κοκα κολα....

το GOT ειναι σαν Lord of the rings με 700 χαραχτηρες, 10 γαμησια, και 20 κομμενα λαρρυγια και κεφαλια παραπανω...τιποτα για να μαζευω το σαγονι μου απο το πατωμα δηλαδη....

Σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη σειρά που εχω δει ποτέ, barely στο top ten, αλλα ειναι αρκετά καλη. Εχει ωραια αναπτυγμενους χαρακτηρες και ειναι ταυτοχρονα διασκεδαστικη. Δεν ειναι "καλοι μεχρι αηδιας versus το απολυτο κακο" οπως ειναι στο lord of the rings.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406

Και σου το εκαναν το σαγονι να πεσει στο πατωμα τα αεναα πιρφορισματα 5 νεουορκεζων...ενταξει γουστα ειναι αυτα στη τελικη!!Η διαφορα του GoT απο το τα εργα του Tolkien ειναι τεραστια,αν καταφερεις να δεις περα απο τα γαμησια και τα κομενα λαρυγια βεβαια

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη σειρά που εχω δει ποτέ, barely στο top ten, αλλα ειναι αρκετά καλη. Εχει ωραια αναπτυγμενους χαρακτηρες και ειναι ταυτοχρονα διασκεδαστικη. Δεν ειναι "καλοι μεχρι αηδιας versus το απολυτο κακο" οπως ειναι στο lord of the rings.

δεν ειπα οτι ειναι φτυστο το Lord of the rings απλα παταει στο ιδιο μοτιβο του εναλλακτικου sword and sorcery κοσμου προσθετωντας απειρους χαραχτηρες, περισσοτερη βια και σεξ και πολλους ανωμαλους λεχριτες....σαν LOTR για ενηλικους δηλαδη.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και σου το εκαναν το σαγονι να πεσει στο πατωμα τα αεναα πιρφορισματα 5 νεουορκεζων...ενταξει γουστα ειναι αυτα στη τελικη!!Η διαφορα του GoT απο το τα εργα του Tolkien ειναι τεραστια,αν καταφερεις να δεις περα απο τα γαμησια και τα κομενα λαρυγια βεβαια

δεν ειπα οτι με μαγεψαν τα φιλαρακια....απλα οτι εγιναν πολιτισμικο φαινομενο πραγμα που ειναι και κοινα αποδεκτη αληθεια και περναγα καλα μαζι τους εχοντας επιγνωση οτι δεν βλεπω αριστουργημα...
τα βυζια και τα θρυμματισμενα κρανια τα δειχνουν οι παραγωγοι του got απο αγνη ανιδιοτελεια και πιστη στα βιβλια φανταζομαι και οχι για εμπορικους λογους  :rolleyes:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειπα οτι ειναι φτυστο το Lord of the rings απλα παταει στο ιδιο μοτιβο του εναλλακτικου sword and sorcery κοσμου προσθετωντας απειρους χαραχτηρες, περισσοτερη βια και σεξ και πολλους ανωμαλους λεχριτες....σαν LOTR για ενηλικους δηλαδη.....

Διαφωνω, το μονο κοινό τους κατα τη δικη μου γνωμη ειναι οτι ανηκουν στο ιδιο genre, τιποτα αλλο. Δεν επιασα τη συζητηση απο την αρχη, οπότε δεν εχω δει για ποιο πραγμα μιλατε βεβαια. Ποια σειρα θεωρεις κορυφαια εσυ πχ? (αν εισαι σειρακιας βεβαια)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
To Lord Of The Rings ηταν φαντασια και περιπετεια.To game of thrones ειναι πολιτικη,ιντριγκα,ανθρωπινες σχεσεις και τακτικες.Δεν ειναι καλυτερο η χειρωτερο γιατι πραγματευεται εντελος διαοφορετικα πραγματα.Δεν μπορει να σας μοιαζουν απλα και μονο επειδη και στα 2 φορανε πανοπλιες και καβαλανε αλογα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Διαφωνω, το μονο κοινό τους κατα τη δικη μου γνωμη ειναι οτι ανηκουν στο ιδιο genre, τιποτα αλλο. Δεν επιασα τη συζητηση απο την αρχη, οπότε δεν εχω δει για ποιο πραγμα μιλατε βεβαια. Ποια σειρα θεωρεις κορυφαια εσυ πχ? (αν εισαι σειρακιας βεβαια)

το κοινο τους με το LOTR ειναι οτι ειναι σοβαρα και βαρια sword and sorcery....βασικα πριν σκασει μυτη ο αρχοντας των δαχτυλιδιων ο κοσμος αντιμετωπισε το genre σαν κακο ανεκδοτο και τους οπαδους του σαν κοινωνικα αξιοπεριεργα....Αν ελεγες πχ οτι σου αρεσει το conan σε περναγανε για χρυσαυγιτη η αιωνιο παιδι  :grin:
δεν ειμαι σειρακιας βλεπω περιστασιακα διαφορα για να περναει η ωρα μου....
δεν υπαρχει κορυφαια σειρα γιατι ο καθενας θεωρει κατι κορυφαιο με διαφορετικα κριτιρια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom