Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
το εχει ξεφτυλισει το imdb....καμια καινουργια η ενεργη σειρα δεν πεφτει κατω απο το 8...μιλαμε για αξιοπιστια  :2funny: :2funny: :2funny:

το κοινό βαθμολογεί μανίτσα μ' τι περιμένεις?
κι εγώ έχω πάει κι έχω βάλει 10 στα harry potter και στο twilight δεν ανεβάζω το μέσο όρο?
ταινίες που πολύς κόσμος τις θεωρεί χάλια
επίσης γκούγκλαρα top tv shows και μου έβγαλε μια λίστα το imdb με σειρές που μετράνε 2-3 επεισόδια όπως το penny dreadful που προανέφερα και το the 100 που φαίνεται μαλακιούλα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
το κοινό βαθμολογεί μανίτσα μ' τι περιμένεις?
κι εγώ έχω πάει κι έχω βάλει 10 στα harry potter και στο twilight δεν ανεβάζω το μέσο όρο?
ταινίες που πολύς κόσμος τις θεωρεί χάλια
επίσης γκούγκλαρα top tv shows και μου έβγαλε μια λίστα το imdb με σειρές που μετράνε 2-3 επεισόδια όπως το penny dreadful που προανέφερα και το the 100 που φαίνεται μαλακιούλα
οι ψηφοι παντως εχουν μια διαβαθμιση αναλογα με το τι μελος εισαι..
και ειναι προφανες οτι οταν μια σειρα εχει 1-2 επεισοδια ,η βαθμολογια που εχει δεν ειναι αντικειμενικη...
οπως και στις ταινιες που βαθμολογουνται μολις βγαινουν ή και λιγο πριν, θα δεις κατι τρελες βαθμολογιες,αλλα σταδιακα θα πεσουν εκει που τους ξιζει...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οι ψηφοι παντως εχουν μια διαβαθμιση αναλογα με το τι μελος εισαι..
και ειναι προφανες οτι οταν μια σειρα εχει 1-2 επεισοδια ,η βαθμολογια που εχει δεν ειναι αντικειμενικη...
οπως και στις ταινιες που βαθμολογουνται μολις βγαινουν ή και λιγο πριν, θα δεις κατι τρελες βαθμολογιες,αλλα σταδιακα θα πεσουν εκει που τους ξιζει...

το the walking dead ειχε ενιαρι πριν καν εμφανιστει το πρωτο επεισοδιο  :2funny:
ουτε και το 8.7 που εχει τωρα δικαιολογειται με την συνολικη εικονα που παρουσιαζει η σειρα...
αλλα οταν μπαινουνε και βαθμολογουνε οι μαζορετες της εκαστοτε παραγωγης γαμα τα....

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
το the walking dead ειχε ενιαρι πριν καν εμφανιστει το πρωτο επεισοδιο  :2funny:
ουτε και το 8.7 που εχει τωρα δικαιολογειται με την συνολικη εικονα που παρουσιαζει η σειρα...
αλλα οταν μπαινουνε και βαθμολογουνε οι μαζορετες της εκαστοτε παραγωγης γαμα τα....

μην ακούω τέτοια για το walking dead!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω θα σας προτεινα να δειτε το House of cards και το Hannibal απο καινουριες σειρες. Θα προτεινα και το breaking bad αλλα μαλλον θα γινω γραφικος..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Breaking Bad s02ep1 720p brrip.sujaidr.mkv

Εχω κατεβασει τη σειρα,με αυτη τη μορφη.
Μπορει καποιος να μου βρει υποτιτλους? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Bsplayer και τους βρισκει μονος του.
Ακριβως.Απλως να βαλεις στις ρυθμισεις να βρισκει και Ελληνικους υποτιτλους γιατι στην αρχη οταν το κατεβασα εγω εβρισκε μονο Αγγλικους.Αλλα κατα τα αλλα τα βρισκει μονο του!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Α μαλιστα.Τοτε πηγαινε και γραωε στο google ονομα του επισοδειου η ακομα καλυτερα του αρχειου που ψαχνεις και διπλα ''greek subs'' και θα σου βγαλει πολλα σαιτ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μην ακούω τέτοια για το walking dead!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Το walking dead εκτος πως απο το πρωτο επεισοδιο και στην μεγαλυτερη διαρκεια δεν σε αφηνε να το παρακαλουθεις με βαρεμαρα. Εχει καταφερει στο τελευταιο κυκλο να δωσει βαθος στους χαρακτηρες και την εξελιξη τους. Σπανιο πραγμα για μια σειρα.
Δεν ειναι δηλαδη οπως το game of thrones που πρεπει να υποστεις ατελειωτες συζητησεις βαρεμαρας  για να μπορεσεις σε μια σκηνη να νιωσεις κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom