Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το εχω γραψει και εγω στο παρελθον για το defiance! μαπα και το game!
οτι εχεις να προτεινεις ευχαριστως να σε ακουσουμε!
Το συγκεκριμενο θρεντ το ανακαλυψα πριν λιγες μερες και δεν ξερω τι εχετε πει πιο πριν,
αλλα σε περιπτωση που δεν το γνωριζετε και το Defiance ειναι μουφιτσα, τυπου Revolution
αλλα με εξωγηινους...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Για όσους γουστάρουν υπερφυσικό και creepy καταστάσεις, τώρα ξεκίνησε και φαίνεται σχετικά καλό
"Penny Dreadful"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Για όσους γουστάρουν υπερφυσικό και creepy καταστάσεις, τώρα ξεκίνησε και φαίνεται σχετικά καλό
"Penny Dreadful"

Μαριάννα έκανες τα πρώτα σου μπάνια; Σε φωτογράφισε κανένας παπαράτσι;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια του Penny Dreadful. Σιγουρα ειναι μια καλοστημενη παραγωγη με καλο καστ, αν και στο καστ εχω τις αμφιβολιες μου για τον Josh Hartnett. απ' οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα υπαρχει μια κεντρικη δομη με μια κεντρικη ιστορια και ενδιαμεσα θα υπαρχουν αυτοτελη επεισοδια με τους διαφορους αστικους μυθους της εποχης. Φρανκενσταιν, Ντοριαν Γρευ, Βρυκολακες κτλ. Μια μιξη Αγγλικης παραγωγης με Αμερικανικης.
Σιγουρα αξιζει μια ματια.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πρώτο επεισόδιο Night Shift. Ιατρική σειρά (λέμε τώρα)..Απορώ πώς κατάφεραν να χωρέσουν όλα τα κλισέ σε έναν πιλότο.. Ενας απροσάρμοστος, επαναστάτης του γλυκού νερού πρώην στρατιωτικός ιατρός, η πρωην γκομενά του που προσπαθεί να τον συμμαζέψει και άλλες ηλιθιότητες..

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια του Penny Dreadful. Σιγουρα ειναι μια καλοστημενη παραγωγη με καλο καστ, αν και στο καστ εχω τις αμφιβολιες μου για τον Josh Hartnett. απ' οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα υπαρχει μια κεντρικη δομη με μια κεντρικη ιστορια και ενδιαμεσα θα υπαρχουν αυτοτελη επεισοδια με τους διαφορους αστικους μυθους της εποχης. Φρανκενσταιν, Ντοριαν Γρευ, Βρυκολακες κτλ. Μια μιξη Αγγλικης παραγωγης με Αμερικανικης.
Σιγουρα αξιζει μια ματια.

το μονο καλο σ'αυτο το πραμα ειναι η αδυναμια μου η Ευα Γκριν

υγ καλο για σκοτωμα χρονου το μωρο της ροζμαρι (NBC) με Ζοε Ζαλντανα (μινι σειρα)

υγ2 το πα και το ξαναλεω, ολα τα λεφτα σειρα -> Fargo με Μπιλυ Μπομπ Θορντον

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του hell on wheels

Μου φανηκε οτι ειναι στο ποδι. Σεναριακες τρυπες, κακοι ηθοποιοι, ευκολα κλισε, μη αληθοφανεις καταστασεις (η συμπεριφορα του μαυρου πχ)

Δεν ειναι οτι δεν βλεπεται αλλα αντι το 8.3 που εχει στο imdb, θα εβαζα ενα 5

www.imdb.com/title/tt1699748/]http://www.imdb.com/title/tt1699748/[/url]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του hell on wheels

Μου φανηκε οτι ειναι στο ποδι. Σεναριακες τρυπες, κακοι ηθοποιοι, ευκολα κλισε, μη αληθοφανεις καταστασεις (η συμπεριφορα του μαυρου πχ)

Δεν ειναι οτι δεν βλεπεται αλλα αντι το 8.3 που εχει στο imdb, θα εβαζα ενα 5

www.imdb.com/title/tt1699748/]http://www.imdb.com/title/tt1699748/[/url]

το εχει ξεφτυλισει το imdb....καμια καινουργια η ενεργη σειρα δεν πεφτει κατω απο το 8...μιλαμε για αξιοπιστια  :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
το εχει ξεφτυλισει το imdb....καμια καινουργια η ενεργη σειρα δεν πεφτει κατω απο το 8...μιλαμε για αξιοπιστια  :2funny: :2funny: :2funny:
μην συγκρινεις τους βαθμους των σειρων με τους βαθμουσ των ταινιων...
αν δεις μονο τις σειρες, θα δεις οτι το 8 για τις σειρες ειναι κακος βαθμος...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην συγκρινεις τους βαθμους των σειρων με τους βαθμουσ των ταινιων...
αν δεις μονο τις σειρες, θα δεις οτι το 8 για τις σειρες ειναι κακος βαθμος...

Οπως και να χει ειναι για γελια να βλεπεις 9αρια σε σειρες που δεν εχουνε καν βγαλει το πιλοτικο επεισοδιο ακομα....οταν τα μελη της παραγωγης και του στουντιο γραφονται με 800 nicknames ο καθενας και βαθμολογουνε τοτε το μεσο χανει την αξιοπιστια του....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
Οπως και να χει ειναι για γελια να βλεπεις 9αρια σε σειρες που δεν εχουνε καν βγαλει το πιλοτικο επεισοδιο ακομα....οταν τα μελη της παραγωγης και του στουντιο γραφονται με 800 nicknames ο καθενας και βαθμολογουνε τοτε το μεσο χανει την αξιοπιστια του....
εδω εχεις δικιο...γενικα απο οσο εχω καταλαβει μια ταινια στο ιμδβ καταληγει σε ενα σχετικα αξιοπιστο βαθμο μετα απο 4-5 χρονια...
παντως για μενα ειναι ο,τι πιο αντικειμενικο υπαρχει στο ιντερνετ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εδω εχεις δικιο...γενικα απο οσο εχω καταλαβει μια ταινια στο ιμδβ καταληγει σε ενα σχετικα αξιοπιστο βαθμο μετα απο 4-5 χρονια...
παντως για μενα ειναι ο,τι πιο αντικειμενικο υπαρχει στο ιντερνετ...

το ιδιο ισχυει και για τις σειρες.....να εχει ολοκληρωθει η σειρα να εχει περασει καποιος χρονος ωστε να εχει φυγει και το hype και να γινεται ψυχραιμη επανεκτιμηση αν μιλαμε για κατι κλασσικο η για στιγμιαια πατατα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το εχει ξεφτυλισει το imdb....καμια καινουργια η ενεργη σειρα δεν πεφτει κατω απο το 8...μιλαμε για αξιοπιστια  :2funny: :2funny: :2funny:
Στις σειρες το κοινο δεν ειναι τοσο αυστηρο, και φυσικα υπαρχουν αρκετοι που κολλανε με συγκεκριμενες σειρες.
Παντως τα  τελευταια χρονια βγαινουν πολυ προσεγμενες σειρες που αγγιζουν στα ζητηματα παραγωγης τις ταινιες. Αρα προβλεπω στο μελλον να βαζουν βαθμολογιες πανω απο 10.  :grin:

Ειδα και το τριτο επεισοδιο του penny Dreadfull, και το βρηκα αρκετα καλο. Αμα σας αρεσει το ειδος της σειρας δειτε το αφοβα.
Συμφωνω και εγω οτι δεν μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση αλλα ουτε το games of throne μου ειχε κανει στην αρχη ουτε το dexter και φυσικα ουτε το breaking bad.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom