Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το the walking dead ειχε ενιαρι πριν καν εμφανιστει το πρωτο επεισοδιο  :2funny:
ουτε και το 8.7 που εχει τωρα δικαιολογειται με την συνολικη εικονα που παρουσιαζει η σειρα...
αλλα οταν μπαινουνε και βαθμολογουνε οι μαζορετες της εκαστοτε παραγωγης γαμα τα....
Πλακα θα κανεις προφανως.Ειναι απο τις λιγες σειρες που σε κραταει σε αγωνια και μερικες φορες σε
αφηνει αφωνο με τις εξελιξεις...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το walking dead εκτος πως απο το πρωτο επεισοδιο και στην μεγαλυτερη διαρκεια δεν σε αφηνε να το παρακαλουθεις με βαρεμαρα. Εχει καταφερει στο τελευταιο κυκλο να δωσει βαθος στους χαρακτηρες και την εξελιξη τους. Σπανιο πραγμα για μια σειρα.
Δεν ειναι δηλαδη οπως το game of thrones που πρεπει να υποστεις ατελειωτες συζητησεις βαρεμαρας  για να μπορεσεις σε μια σκηνη να νιωσεις κατι.

Το game of thrones το παρακολουθούσα άνετα, αν μου τους έδιωχνες όλους και μου άφηνες Τύριον, Καλίσι και 2-3 παρελκόμενους αυτών
Τους άλλους τους βαριέμαι αφόρητα, δεν θυμάμαι καν τα ονόματά τους

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πλακα θα κανεις προφανως.Ειναι απο τις λιγες σειρες που σε κραταει σε αγωνια και μερικες φορες σε

σε αφήνει άφωνο μόνο στα φινάλε κι αν δεν σε έχουν σποιλεριάσει όλοι οι άλλοι οι μαλάκες
το walking dead σε σοκάρει και κατα τη διάρκεια
και pls μη σχολιάσετε φινάλε got δεν το έχω δει ακόμη  :P

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το game of thrones το παρακολουθούσα άνετα, αν μου τους έδιωχνες όλους και μου άφηνες Τύριον, Καλίσι και 2-3 παρελκόμενους αυτών
Θες να πεις οτι δε σου αρεσει ο υπεργαμιας ο ταιγουιν???  :o :o Ο τυπος δε χρειαζετε να μιλησει καν! Ειναι κατι σα τον vito corleone του μεσαιωνα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το θεμα ειναι οτι ανουσιες συζητησεις και τοση προσηληση στην λεπτομερια κουραζουν. Ετσι ειναι το Game of thrones, 8 επεισοδια βαρεμαρας με ατελειωτες χαζες συζητησεις και δυο, τρια καλα επεισοδια.

Θες να πεις οτι δε σου αρεσει ο υπεργαμιας ο ταιγουιν???  :o :o Ο τυπος δε χρειαζετε να μιλησει καν! Ειναι κατι σα τον vito corleone του μεσαιωνα!
Ολοι εχουν τον ρολο τους στην σειρα, αρκει να μην μας πρηζουν τα αρχιδια με συζητησεις. Πρεπει να υπαρχει και μια γαμημενη εξελιξη. Ακομα περιμενω τα "ζομπι" η εστω καποια εξελιξη της ιστοριας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι οτι ανουσιες συζητησεις και τοση προσηληση στην λεπτομερια κουραζουν. Ετσι ειναι το Game of thrones, 8 επεισοδια βαρεμαρας με ατελειωτες χαζες συζητησεις και δυο, τρια καλα επεισοδια.
Ολοι εχουν τον ρολο τους στην σειρα, αρκει να μην μας πρηζουν τα αρχιδια με συζητησεις. Πρεπει να υπαρχει και μια γαμημενη εξελιξη. Ακομα περιμενω τα "ζομπι" η εστω καποια εξελιξη της ιστοριας.
Τοτε δεν σου αρεσει το concept της σειρας.Η σειρα δε βασιζεται μονο στη δραση και τα εφε αλλα στους διαλογους στην (δια)πλοκη των χαρακτιρων και στιν ιντριγκα.Το ζουμι για τα επεισοδια δεν ειναι τι θα γινει με τα ζομπι αλλα το τι γινεται ενδιαμεσα.Για μενα ειναι γαμω τις ιδεες αλλα ολα ειναι υποκειμενικα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το walking dead εκτος πως απο το πρωτο επεισοδιο και στην μεγαλυτερη διαρκεια δεν σε αφηνε να το παρακαλουθεις με βαρεμαρα. Εχει καταφερει στο τελευταιο κυκλο να δωσει βαθος στους χαρακτηρες και την εξελιξη τους. Σπανιο πραγμα για μια σειρα.
Δεν ειναι δηλαδη οπως το game of thrones που πρεπει να υποστεις ατελειωτες συζητησεις βαρεμαρας  για να μπορεσεις σε μια σκηνη να νιωσεις κατι.
Τα ζομπι δυστυχως λιγα επεισοδια εχουν που προχωραει η πλοκη,στα πιο πολλα βαρεμαρα με 5 λεπτα δραση και αν.Και παντα θυμομαστε το τελευταιο επισοδειο ενω εχουμε φαει την ξενερα σε μεγαλο μερος του κυκλου.Εγω πλεον το βλεπω απλα για να περναει η ωρα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

σαχλαμαρες....
το κεφαλαιο "ζομπι" εχει εξαντληθει απο την τριλογια του Ρομερο τον gore χαβαλε του Νταν ο Μπανον αντε και μερικες ιταλικες καλτιλες....ολα τα αλλα απο και και περα ειναι να χαμε να λεγαμε....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

snob1.gif

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
Ενταξει μπορεις να δεις το Friends 5-6 νοματαιους εχει και σε καθε επεισοδιο οι ιδιοι ειναι και τα ιδια κανουν,ξεκουραστα πραγματα..

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Εχει κανεις αποψη για την σειρα που προβαλλει η ΝΕΡΙΤ το SILK και που μπορω να βρω ελληνικους υποτιτλους γιατι στα γνωστα πχ subs4free δεν υπαρχουν

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω για την απάντηση αλλά οι υπότιτλοι είνια για μια ταινια Silk και οχι για την σειρα που ψαχνω εγω

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μιας και μιλαμε για imdb ας ακουσουμε την γνωμη του χρυσου παιδιου του "exploitation turns to mainstream" κινηματογραφου για ενα σοου που στο imdb εχει 6.7 βαθμολογια :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ενταξει μπορεις να δεις το Friends 5-6 νοματαιους εχει και σε καθε επεισοδιο οι ιδιοι ειναι και τα ιδια κανουν,ξεκουραστα πραγματα..

ναι μονο που αυτο το σηριαλ με το απλοικο φαινομενικα σεναριο με τους 5-6 νοματαιους εγινε σχεδον πολιτισμικο φαινομενο εκανε 10 σεζον και εγινε σε δημοφιλια κατι σαν τους Beatles των 90s....δεν ειναι αναγκη ολες οι σειρες του πλανητη να ειναι φιλοσοφικα δοκιμια πανω στις υπαρξιακες αναζητησεις των χιπστεραδων....

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

λες να μη το 'χω δει?
απο 10 φορές το κάθε επεισόδιο
απλά λεω στο GOT οτι βαριέμαι τα άλλα storylines
και το εντυπωσιακό είναι πως όπως εγώ ας πούμε γουστάρω Τυριον και Καλίσι, άλλοι μου λένε γουστάρουν κάποιον άλλον
Δεν είναι ένας ο πιο αγαπητός όπως ας πούμε στο How I met your mother ήταν ο Barney ή στο Big Bang Theory o Sheldon ή στο Vampire Diaries o Damon
Καλά αναφέρω και σειρές που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους αλλά you get the point

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Θες να πεις οτι δε σου αρεσει ο υπεργαμιας ο ταιγουιν???  :o :o Ο τυπος δε χρειαζετε να μιλησει καν! Ειναι κατι σα τον vito corleone του μεσαιωνα!

ε , καλούλης είναι
είναι απ'τους "παρελκόμενους" του Τυριον που ανέφερα οπότε μπορώ να τον ανεχτώ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ο χοντρός και το νταλαβέρι του με τη κοπελιά και το μωρό τι ρόλο είχε?
ναι οκ σκότωσαν έναν - δεν θυμάμαι πως το λενε, whitewalker?- μετά τι?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ναι μονο που αυτο το σηριαλ με το απλοικο φαινομενικα σεναριο με τους 5-6 νοματαιους εγινε σχεδον πολιτισμικο φαινομενο εκανε 10 σεζον και εγινε σε δημοφιλια κατι σαν τους Beatles των 90s....δεν ειναι αναγκη ολες οι σειρες του πλανητη να ειναι φιλοσοφικα δοκιμια πανω στις υπαρξιακες αναζητησεις των χιπστεραδων....

πες ταααααααα
αν όχι το καλύτερο, ένα απ'τα καλύτερα sitcomes ever!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
ο χοντρός και το νταλαβέρι του με τη κοπελιά και το μωρό τι ρόλο είχε?
ναι οκ σκότωσαν έναν - δεν θυμάμαι πως το λενε, whitewalker?- μετά τι?
Τον White Walker o Χοντρος τον σκοτωσε με το μαχαιρι απο Obsidian η αλλιως Dragonglass,που αν θυμαστε ειχαν βρει διαφορα θαμενα καπου σε μια ερημια σε ενα επεισοδιο στη 2η σεζον.Μιας και οι συγκεκριμενοι τυποι ειναι απροσβλητοι απο τα κοινα οπλα(ατσαλι) η πληροφορια για την αδυναμια τους αυτη θα τους φανει χρησιμη αργοτερα.Το μωρο εχει και αυτο ενα ρολο να παιξει σε επομενες σεζον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom