Andhrímnir
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και γιατι οποιος βλεπει το got μονο για τη δραση απογοητευεται.Αν σε καποιον δεν αρεσει η σημασια του διαλογου σιγουρα δε θα του αρεσει to game of thrones.
+1
Και γιατι οποιος βλεπει το got μονο για τη δραση απογοητευεται.Αν σε καποιον δεν αρεσει η σημασια του διαλογου σιγουρα δε θα του αρεσει to game of thrones.
Γιατι βλεπουν μεσαιωνα σπαθια και δρακους.Και γιατι οποιος βλεπει το got μονο για τη δραση απογοητευεται.Αν σε καποιον δεν αρεσει η σημασια του διαλογου σιγουρα δε θα του αρεσει to game of thrones.
Το Lord Of The Rings ειχε παρα πολυ καλογυρισμενες μαχες και γενικα ειχαν φτιαξει πολυ ωραια και το animation και ολο το feeling της τριλογιας με αποκορυφωμα την τριτη ταινια.Αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ηταν απλα αλλο πραγμα που προσπαθουσαν να περασουν.Την τροια και το spartacus δεν τα εχω δει.Εχω δει τους 300 και οντος στο δευτερο η μαχη ηταν παρα πολυ καλη.Εγω το παραδεχομαι μου αρεσε που εκαναν ''badass'' την γκομενα απο το game of thrones. .Εγώ προτιμώ διάλογο καλέ απο μάχες
Τις μάχες τις βαριέμαι εκτός αν μια στις 1000 είναι καλογυρισμένες
Στους 300 μου άρεσαν και στο Spartacus
και όχι δεν μου άρεσαν για τα γκομενάκια ήταν όντως πολύ καλές, είχαν και τη ροκιά απο πάνω και πορωνόσουν
Και η Τροία είχε κάτι επικές μάχες
Ειδικά Αχιλλέας και Έκτορας, επική μάχη, τέλεια χορογραφία, τέλεια μουσική, μου 'χε κοπεί η ανάσα!
Όταν το ένα μπουλούκι πέφτει πάνω στο άλλο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται βαριέμαι
Το Lord Of The Rings ειχε παρα πολυ καλογυρισμενες μαχες και γενικα ειχαν φτιαξει πολυ ωραια και το animation και ολο το feeling της τριλογιας με αποκορυφωμα την τριτη ταινια.Αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ηταν απλα αλλο πραγμα που προσπαθουσαν να περασουν.Την τροια και το spartacus δεν τα εχω δει.Εχω δει τους 300 και οντος στο δευτερο η μαχη ηταν παρα πολυ καλη.Εγω το παραδεχομαι μου αρεσε που εκαναν ''badass'' την γκομενα απο το game of thrones. .
Στoυς 300 και στο πρωτο και στο δευτερο επαιζε την γυναικα του Λεωνιδα η Eva Green (Sersei)Εγώ αν και έχουν περάσει χρόνια απο τότε που είδα Lord, τις μάχες τις ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Μου φάνηκαν μπουλούκι, σαν να χανόμουν
Για ποιάν απ'όλες τις badass γκόμενες λες στο GOT όλες σχεδόν badass είναι
Εγώ αν και έχουν περάσει χρόνια απο τότε που είδα Lord, τις μάχες τις ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Μου φάνηκαν μπουλούκι, σαν να χανόμουν
Για ποιάν απ'όλες τις badass γκόμενες λες στο GOT όλες σχεδόν badass είναι
Αν και στην δευτερη ταινια των 300ων η γκομενα που εκανε την Αρτεμισια (την πρωταγονιστρια) ηταν ακομα πιο καλη λογω ρολου και κινησεων!
Εγω παντος φιλε αυτη την παντρευομουνα....στο λεξικο στην επεξηγηση "γυναικα badass" υπαρχει αυτη η φωτογραφια διπλα
ολες οι αλλες πριν και μετα ειναι απλα αλοιφες
Εγω παντος φιλε αυτη την παντρευομουνα....
Οχι φιλε,μη μιλας ετσι σκληρα για την sersei...η sersei ειναι υπερανω ολλων.τυπε αμα επαιζε η Αρτεμισια στο got θα ειχε εξοντωσει ολο το καστ στο πρωτο μισαωρο
Οχι φιλε,μη μιλας ετσι σκληρα για την sersei...η sersei ειναι υπερανω ολλων.
Με συγκινησατε με τις απαντησεις σας. :SΚαμμια σειρα στυλ House of cards παιζει?
Μιας και το ζητησατε....αμα εδειχνε και οπισθια θα του δινα ενα 8αρακι στο imdb
Εγω δεν ξερω καμια σε τετειο στυλ τυπε δεν εχω καπια απαντηση να σου δοσω που θα σε βοηθησει.Με συγκινησατε με τις απαντησεις σας. :S
Μιας και το ζητησατε....
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/chaplins-ass.jpg[/img[/URL]]
για οσουσ δεν θυμουνται τα οπισθια ανηκουν στην Oona Chaplin που επαιζε την Ταλισα Σταρκ
[/quote]
φσσσσσσσσσσσσσσσσσ
στο λεξικο στην επεξηγηση "γυναικα badass" υπαρχει αυτη η φωτογραφια διπλα
ολες οι αλλες πριν και μετα ειναι απλα αλοιφες