Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι βλεπουν μεσαιωνα σπαθια και δρακους.Και γιατι οποιος βλεπει το got μονο για τη δραση απογοητευεται.Αν σε καποιον δεν αρεσει η σημασια του διαλογου σιγουρα δε θα του αρεσει to game of thrones.

Εγώ προτιμώ διάλογο καλέ απο μάχες
Τις μάχες τις βαριέμαι εκτός αν μια στις 1000 είναι καλογυρισμένες
Στους 300 μου άρεσαν και στο Spartacus
και όχι δεν μου άρεσαν για τα γκομενάκια ήταν όντως  πολύ καλές, είχαν και τη ροκιά απο πάνω και πορωνόσουν
Και η Τροία είχε κάτι επικές μάχες
Ειδικά Αχιλλέας και Έκτορας, επική μάχη, τέλεια χορογραφία, τέλεια μουσική, μου 'χε κοπεί η ανάσα!

Όταν το ένα μπουλούκι πέφτει πάνω στο άλλο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται βαριέμαι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ προτιμώ διάλογο καλέ απο μάχες
Τις μάχες τις βαριέμαι εκτός αν μια στις 1000 είναι καλογυρισμένες
Στους 300 μου άρεσαν και στο Spartacus
και όχι δεν μου άρεσαν για τα γκομενάκια ήταν όντως  πολύ καλές, είχαν και τη ροκιά απο πάνω και πορωνόσουν
Και η Τροία είχε κάτι επικές μάχες
Ειδικά Αχιλλέας και Έκτορας, επική μάχη, τέλεια χορογραφία, τέλεια μουσική, μου 'χε κοπεί η ανάσα!

Όταν το ένα μπουλούκι πέφτει πάνω στο άλλο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται βαριέμαι

Το Lord Of The Rings ειχε παρα πολυ καλογυρισμενες μαχες και γενικα ειχαν φτιαξει πολυ ωραια και το animation και ολο το feeling της τριλογιας με αποκορυφωμα την τριτη ταινια.Αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ηταν απλα αλλο πραγμα που προσπαθουσαν να περασουν.Την τροια και το spartacus δεν τα εχω δει.Εχω δει τους 300 και οντος στο δευτερο η μαχη ηταν παρα πολυ καλη.Εγω το παραδεχομαι μου αρεσε που εκαναν ''badass'' την γκομενα απο το game of thrones. :rockon:.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το Lord Of The Rings ειχε παρα πολυ καλογυρισμενες μαχες και γενικα ειχαν φτιαξει πολυ ωραια και το animation και ολο το feeling της τριλογιας με αποκορυφωμα την τριτη ταινια.Αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ηταν απλα αλλο πραγμα που προσπαθουσαν να περασουν.Την τροια και το spartacus δεν τα εχω δει.Εχω δει τους 300 και οντος στο δευτερο η μαχη ηταν παρα πολυ καλη.Εγω το παραδεχομαι μου αρεσε που εκαναν ''badass'' την γκομενα απο το game of thrones. :rockon:.

Εγώ αν και έχουν περάσει χρόνια απο τότε που είδα Lord, τις μάχες τις ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Μου φάνηκαν μπουλούκι, σαν να χανόμουν
Για ποιάν απ'όλες τις badass γκόμενες λες στο GOT όλες σχεδόν badass είναι :P

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ αν και έχουν περάσει χρόνια απο τότε που είδα Lord, τις μάχες τις ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Μου φάνηκαν μπουλούκι, σαν να χανόμουν
Στoυς 300 και στο πρωτο και στο δευτερο επαιζε την γυναικα του Λεωνιδα η Eva Green (Sersei) :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν και στην δευτερη ταινια των 300ων η γκομενα που εκανε την Αρτεμισια (την πρωταγονιστρια) ηταν ακομα πιο καλη λογω ρολου και κινησεων!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

στο λεξικο στην επεξηγηση "γυναικα badass" υπαρχει αυτη η φωτογραφια διπλα

Xena.jpeg

ολες οι αλλες πριν και μετα ειναι απλα αλοιφες  :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αν και στην δευτερη ταινια των 300ων η γκομενα που εκανε την Αρτεμισια (την πρωταγονιστρια) ηταν ακομα πιο καλη λογω ρολου και κινησεων!

Η Αρτεμισια εκοβε κωλους  :rockon: :rockon: :rockon:
Μακαρι να μην σκοτωνοτανε και να την κανανε spin off σειρα  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
στο λεξικο στην επεξηγηση "γυναικα badass" υπαρχει αυτη η φωτογραφια διπλα

Xena.jpeg

ολες οι αλλες πριν και μετα ειναι απλα αλοιφες  :sunglasses:
Εγω παντος φιλε αυτη την παντρευομουνα....

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οχι καθολου...αυτη παιζει και εμεις τον παιζουμε  :2funny: :2funny: :cum: :cum:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.958
Πόντοι
1.406
αμα εδειχνε και οπισθια θα του δινα ενα 8αρακι στο imdb  :grin:
Μιας και το ζητησατε....
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/chaplins-ass.jpg[/img[/URL]]

για οσουσ δεν θυμουνται τα οπισθια ανηκουν στην Oona Chaplin που επαιζε την Ταλισα Σταρκ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom