Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ ξεκίνησα το Μιλάγκρος η ατίθαση  :cheesy:

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ξεκίνησα το Μιλάγκρος η ατίθαση  :cheesy:

Έχω να σ προτείνω μερικά ακόμα πρόσφατα κ ποιοτικά.. Η μαρία της γειτονειάς, Παολίνα η σφετερίστρια, οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν και τους ατρόμητους..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Έχω να σ προτείνω μερικά ακόμα πρόσφατα κ ποιοτικά.. Η μαρία της γειτονειάς, Παολίνα η σφετερίστρια, οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν και τους ατρόμητους..

Η Μιλάγκρος ήταν η καλύτερη
Είχα έρωτα παλιά και είπα να θυμηθώ τη παιδική μου ηλικία  :grin:
Και η Ναταλία εννοείται η πιο ...ναρα απ'όλες!!!
τώρα απο ποιότητα ντάξει άστα να πάνε...

Συνημμένα

• 0202197.jpg
    0202197.jpg
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • nataliaoreiro3.jpg
    nataliaoreiro3.jpg
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η Μιλάγκρος ήταν η καλύτερη
Είχα έρωτα παλιά και είπα να θυμηθώ τη παιδική μου ηλικία  :grin:
Και η Ναταλία εννοείται η πιο ...ναρα απ'όλες!!!
τώρα απο ποιότητα ντάξει άστα να πάνε...

Η Ορέιρο είναι μουνάρα εννοείται..για πάρτη της εχω κάνει πολλές καταθέσεις μικρός που γυρνούσα απο το σχολείο..και η Παολίνα όμως δεν πήγαινε πίσω..ντελικάτο όμορφο μουνάκι :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η Ορέιρο είναι μουνάρα εννοείται..για πάρτη της εχω κάνει πολλές καταθέσεις μικρός που γυρνούσα απο το σχολείο..και η Παολίνα όμως δεν πήγαινε πίσω..ντελικάτο όμορφο μουνάκι :rockon:

Όλες τους όμορφες είναι, αλλά για 'μενα ένα σκαλί παραπάνω η Ορέιρο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το πιο ωραια γκομενακι ηταν η κακια απο τη μαρια της γειτωνιας. :rockon: :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το πιο ωραια γκομενακι ηταν η κακια απο τη μαρια της γειτωνιας. :rockon: :rockon:

Ωραία ήταν, αλλά της είχανε βάλει μια τόσο σπαστική φωνή στο μεταγλωττισμένο ήθελες να ξεριζώσεις τα αυτιά σου
έκανε και η ίδια σαν νευρόσπαστο
γενικά η μαρία της γειτονιάς δεν παλευόταν σαν σειρά ακόμη και τότε που ημουν μικρό και δεν καταλάβαινα πολλά τη σειρά αυτή δεν την άντεχα

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αργότερα την είδατε τη Ναταλία στο sos mi vida? ("σαρίτα είσαι η ζωή μου" αλλά μου τη σπάνε οι ελληνικοί τίτλοι που τους βάζουν)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ωραία ήταν, αλλά της είχανε βάλει μια τόσο σπαστική φωνή στο μεταγλωττισμένο ήθελες να ξεριζώσεις τα αυτιά σου
έκανε και η ίδια σαν νευρόσπαστο
γενικά η μαρία της γειτονιάς δεν παλευόταν σαν σειρά ακόμη και τότε που ημουν μικρό και δεν καταλάβαινα πολλά τη σειρά αυτή δεν την άντεχα
:2funny:

Συνημμένα

• maldita marginal.jpg
    maldita marginal.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σοραγια μαν! Τοτε ημουν μικρος και δεν καταλαβαινα γιατι μετα καταλαβα οτι τη γουσταρα επειδη τα εφτιαξε με τον τυπα.Δυστιχως τοτε δεν ειχε παιχτει ακομα το αμερικαν παι και δεν υπιρχε ο ορος μιλφ για να της δωσουμε  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Σοραγια μαν! Τοτε ημουν μικρος και δεν καταλαβαινα γιατι μετα καταλαβα οτι τη γουσταρα επειδη τα εφτιαξε με τον τυπα.Δυστιχως τοτε δεν ειχε παιχτει ακομα το αμερικαν παι και δεν υπιρχε ο ορος μιλφ για να της δωσουμε  :grin:

Δλδ ας είναι υστερική, ας είναι τρελή, ας είναι ψυχάκι, αρκεί να είναι ωραία γκόμενα και να γουστάρει πιπίνια...
Έχετε πολύ ώραία στάνταρντς!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δλδ ας είναι υστερική, ας είναι τρελή, ας είναι ψυχάκι, αρκεί να είναι ωραία γκόμενα και να γουστάρει πιπίνια...
Έχετε πολύ ώραία στάνταρντς!
Το οτι μας ελκει αυτη επειδη ειναι ομορφη και γουσταρει πιπινια δεν λεει τιποτα για τα στανταρτς μας,αλλοστε δεν ειπαμε ποτε οτι θα την ζητησουμε και σε γαμο...κανεις δεν ελενχει ομως τις σκεψεις του (τι θα του αρεσει) μονο τις πραξεις του.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το οτι μας ελκει αυτη επειδη ειναι ομορφη και γουσταρει πιπινια δεν λεει τιποτα για τα στανταρτς μας,αλλοστε δεν ειπαμε ποτε οτι θα την ζητησουμε και σε γαμο...κανεις δεν ελενχει ομως τις σκεψεις του (τι θα του αρεσει) μονο τις πραξεις του.

Ε όλο και κάτι λέει...
Κι εμένα αυτοί που μου άρεσαν μικρή σε ταινίες κλπ, τα βρήκα αργότερα μπροστά μου
Τεσπα δεν θα κάνουμε ψυχανάλυση τώρα βαριέμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom