Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε όλο και κάτι λέει...
Κι εμένα αυτοί που μου άρεσαν μικρή σε ταινίες κλπ, τα βρήκα αργότερα μπροστά μου
Τεσπα δεν θα κάνουμε ψυχανάλυση τώρα βαριέμαι
Οχι ρε,εγω γενικα το λεω ευτιχως ακομα δεν εχω βρεθει μπροστα σε τυπισα σαν αυτη γιατι αν θυμαμε καλα απο τη σειρα ειχε προσπαθησει να τον μαιχαιρωσει η τον  ειχε πεταξει απο τις σκαλες η κατι τετιο...οποτε μακρια απο μας  :S  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Οχι ρε,εγω γενικα το λεω ευτιχως ακομα δεν εχω βρεθει μπροστα σε τυπισα σαν αυτη γιατι αν θυμαμε καλα απο τη σειρα ειχε προσπαθησει να τον μαιχαιρωσει η τον  ειχε πεταξει απο τις σκαλες η κατι τετιο...οποτε μακρια απο μας  :S  :grin:

Α πάλι καλά :P
Εγώ το λεω γιατί ότι γούστα είχα μικρή, πριν αρχίσω να "γκομενίζω" , σε άντρες, απ'αυτά που έβλεπα σε ταινίες, μου βγήκαν και αργότερα
Μου άρεσαν πάντα οι αρρενωποί και οι αγριόφατσες και έτσι ήμουν κι όταν μεγάλωσα
Με ελάχιστες εξαιρέσεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ το λεω γιατί ότι γούστα είχα μικρή, πριν αρχίσω να "γκομενίζω" , σε άντρες, απ'αυτά που έβλεπα σε ταινίες, μου βγήκαν και αργότερα
Μου άρεσαν πάντα οι αρρενωποί και οι αγριόφατσες και έτσι ήμουν κι όταν μεγάλωσα
Με ελάχιστες εξαιρέσεις
Ειναι μπερδεμενη φαση αυτα.Ολοι κουβαλανε τα πρωτυπα που φτιαξανε μικροι,αποθυμενα,συνηθως μεχρι μια ηλικια την ψαχνουν και τι τους αρεσει και ολα αυτα αλλαζουν και απο τις καταστασεις και τις συγκηριες.Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη γιαυτο λεω κανεις δεν ελενχει το τι σκευτετε αλλα μονο το τι κανει.Γενικα αυτο ειναι υγεια.Αρκει ο αγριοφατσας που σου αρεσει να μη καταληξει βαρυποινητης,αλλιως ολοι απο τα ιδια περνανε (πανω κατω).

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι μπερδεμενη φαση αυτα.Ολοι κουβαλανε τα πρωτυπα που φτιαξανε μικροι,αποθυμενα,συνηθως μεχρι μια ηλικια την ψαχνουν και τι τους αρεσει και ολα αυτα αλλαζουν και απο τις καταστασεις και τις συγκηριες.Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη γιαυτο λεω κανεις δεν ελενχει το τι σκευτετε αλλα μονο το τι κανει.Γενικα αυτο ειναι υγεια.Αρκει ο αγριοφατσας που σου αρεσει να μη καταληξει βαρυποινητης,αλλιως ολοι απο τα ιδια περνανε (πανω κατω).

καλά άλλο πάλι και τούτο
off topic αλλά τον είδατε αυτόν που ξετρελάθηκαν όλες?
ε ναι όχι και έτσι είπαμε αγριόφατσας αλλά όχι και να με κακομεταχειρίζεται
ναι έχεις δίκιο σε αυτά που λες γι αυτό και είπα βαριέμαι να κάνω ψυχανάλυση τώρα γιατί είναι τεράστια κουβέντα όλα αυτά με τα απωθημένα και το τι κουβαλάμε απο παιδιά

Συνημμένα

• BqhmPolIIAAuPzp.jpg large.jpg
    BqhmPolIIAAuPzp.jpg large.jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 22

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Με ελάχιστες εξαιρέσει
ς

:grin: :grin:

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 22.jpg
    22.jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
καλά άλλο πάλι και τούτο
off topic αλλά τον είδατε αυτόν που ξετρελάθηκαν όλες?
ε ναι όχι και έτσι είπαμε αγριόφατσας αλλά όχι και να με κακομεταχειρίζεται
ναι έχεις δίκιο σε αυτά που λες γι αυτό και είπα βαριέμαι να κάνω ψυχανάλυση τώρα γιατί είναι τεράστια κουβέντα όλα αυτά με τα απωθημένα και το τι κουβαλάμε απο παιδιά
Δεν ξερω πιος ειναι αυτος.Ε ωραιος τυπας φαινετε απο τη φωτογραφια του,τι εχει κανει? Ειναι ισοβιτης και ετσι?  :think:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω πιος ειναι αυτος.Ε ωραιος τυπας φαινετε απο τη φωτογραφια του,τι εχει κανει? Ειναι ισοβιτης και ετσι?  :think:

Τον έπιασαν για οπλοκατοχή και για συμμετοχή σε συμμορία
Ναι εννοείται πολύ ωραίος αλλά ωραίοι υπάρχουν πολλοί δεν είναι αυτό το παν
Τι να τον κάνεις αν είναι εγκληματίας?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ε μην του κάτσεις αν στο ζήτησει!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
εσυ κοιτας μονο την πουτσα???? :think: :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μη το γελάς
Στα 4 μου ενώ όλα τα πιτσιρίκια έβλεπαν κινούμενα σχέδια
εγώ έβλεπα συνέχεια Κόναν ο Εξολοθρευτής

εγω εβλεπα Κοναν ο Καβλαρος και το "Οι ερωτικες περιπετειες του Ηρακλη " στο Φιλμνετ  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και εγκληαμτιας να μην ειναι,προφανως και δεν μπορεις να κανεις χωριο με καπιον μονο κρινοντας απο την εμφανηση.Και εγγληματιας να μην ειναι αν ειναι καραγκιοζης η του αρεσει να σηκωνει  το χερι του η τελος παντον αν ειναι μαλακοπιτουρας...και παλυ δεν τα βρισκεις.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Oπου πατει η Μαριαννα καταστρεφει τα νηματα και τα γεμιζει καρδουλες και ουρανια τοξα.
Φτανει με τις βλακειες σας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
Oπου πατει η Μαριαννα καταστρεφει τα νηματα και τα γεμιζει καρδουλες και ουρανια τοξα.
Φτανει με τις βλακειες σας.
νταξει, αλλα δεν μπορεις να πεις, εχει ωραια βυζια... :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom