Νέα

Προσοχη στις νεες λαμπες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035

λοιπον οι λαμπες που αναφερετε δε περιεχουν υδραργυρο αλλα φθοριο,ειναι χρονια γνωστο οτι το φθοριο ειναι καρκινογονο και ο κινδυνος διατρεχετε μονο αν σπασει η λαμπα και ερθει το φθοριο σε επαφη με το σωμα(εδω εχω μια παρατηρηση μονο αν υπαρχουν πληγες διατρεχεις σοβαρο κινδυνο)
οσο για τους λαμπτηρες οντως εχουν καταργηθη η λαμπτηρες πυρακτωσεως και δυσκολα βρισκεις αλλα εχεις 2 επιλογες
λαμπες αλογονου τα 42βαττ αντιστοιχουν στα 60 βαττ αν δε κανω λαθος
και οι ηλεκτρονικες λαμπες αυτες με το φθοριο
και οποιος διαθετει φραγκα παιρνει λαμπα λεντ και σωθηκε αλλα ας υπολογιζει ενα 30 τη λμαπα να ειναι μεσα

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Κατεβαίνοντας από τη καρεκλά ο τύπος έκανε το λάθος και πάτησε τα γυαλιά ενώ ήταν ξυπόλητος!!!

Αυτός πρέπει να ήταν εντελώς γκάου  :uglystupid:
Ούτε εγώ ο βλάχος. θα πατούσα ξυπόλητος πάνω σε σπασμένα γυαλιά  :sunglasses: 
τωρα μην μου πεις οτι δεν εχεις βγαλει ποτε τα παπουτσια ας πουμε ,για να μην λερωσεις το σκαμπο η το τραπεζι,που θα ανεβεις... ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96

Πανω απο το βιντεο γραφει: "ΟΧΙ στις ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ λάμπες υδραργύρου των ψευτοοικολόγων και της Ε.Ε. !"
Τι αρχιδιες ειναι αυτες? Τι δουλεια εχει η ραδιενεργεια με το οτι οι λαμπες περιεχουν υδραργυρο?  :headbang:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Το χειροτερο με τις νεες λαμπες δεν ειναι το ποσο επικίνδυνες ειναι με τους υδραργυρους και τις μαλακιες που περιεχουν,αλλα αυτο το αρρωστημένο φως που βγάζουν που αντι να φωτιζει τυλιγει τα παντα σε ενα ημίφως.
Ειχα βαλει μια 100σταρα στο σαλόνι και οταν μιλαγα σε κανα skype οσυνομιλητης μου δεν με εβλεπε.
Τωρα ψαχνω σε παλια μικρα μαγαζια τις παλιες καλες λαμπες πυρακτώσεως που ειναι οι μοναδικες που προσομοιάζουν το φως του ηλίου και εχω κανει την καβάτζα μου !
Τα κοπρόσκυλα μας θελουν άρρωστους με όλους τους πιθανους τρόπους !!!!!

Καυλιαρη εχει δικιο για το ημιφως! Ειναι αληθεια οτι οι λαμπες αυτες αργουν λιγο να δωσουν το 100% της φωτεινοτητας οταν τις αναβεις αλλα αν περιμενεις λιγο τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα! Ασε που συμφερουν κ οικονομικα  :sunglasses:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καυλιαρη εχει δικιο για το ημιφως! Ειναι αληθεια οτι οι λαμπες αυτες αργουν λιγο να δωσουν το 100% της φωτεινοτητας οταν τις αναβεις αλλα αν περιμενεις λιγο τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα! Ασε που συμφερουν κ οικονομικα  :sunglasses:

Tι να σου πω τυπε μου,στο παραδειγμα που αναφερω παραπανω ειχα βαλει μια 70αρα που και καλά αντιστοιχούσε σε 100αρα ή παραπανω και ουτε εβλεπα ουτε με εβλεπαν,στην αρχη μαλιστα ψαχναμε την αιτια του προβληματος στην καμερα.
Εψαξα βρηκα μια πυρακτωσεως και το δωματιο λουστηκε στο φως και η επικοινωνια μεσω καμερας εγινε παλι εφικτη  :sunglasses:
Παντως δεν με πειθουν πως εβγαλαν τις νεες λαμπες επειδη κόπτονται για το περιβάλλον και την τσέπη μας που να χτυπιουντε κάτω  :grin:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Πανω απο το βιντεο γραφει: "ΟΧΙ στις ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ λάμπες υδραργύρου των ψευτοοικολόγων και της Ε.Ε. !"
Τι αρχιδιες ειναι αυτες? Τι δουλεια εχει η ραδιενεργεια με το οτι οι λαμπες περιεχουν υδραργυρο?  :headbang:

τι δλδ δεν ειναι πρωτη φορα που καποιος βγαζει και λεει παπαριες για κατι χωρις να εχει σοβαρα στοιχεια να παραθεσει;

εδω πουλαγανε συσκευη που και καλα βαζει οζον στο νερο
και διεθνως 2 προσφατα παραδειγματα μια τα παπουτσια που και καλα γυμναζαν τους γλουτους και το βραχιολακι ισοροπιας (δεν θυμαμαι πως το λεγαν)
αλλα τουλαχιστον αυτοι αναγκαστηκαν και βγηκαν και ανακοινωσαν επισημα οτι τα προιοντα δεν ειχαν τις ιδιοτητες που διαφημιζαν

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
τι δλδ δεν ειναι πρωτη φορα που καποιος βγαζει και λεει παπαριες για κατι χωρις να εχει σοβαρα στοιχεια να παραθεσει;

εδω πουλαγανε συσκευη που και καλα βαζει οζον στο νερο
και διεθνως 2 προσφατα παραδειγματα μια τα παπουτσια που και καλα γυμναζαν τους γλουτους και το βραχιολακι ισοροπιας (δεν θυμαμαι πως το λεγαν)
αλλα τουλαχιστον αυτοι αναγκαστηκαν και βγηκαν και ανακοινωσαν επισημα οτι τα προιοντα δεν ειχαν τις ιδιοτητες που διαφημιζαν

Αυτα με το οζον,τα πουλανε πολλοι και τωρα ακομα.Δεν ηξερα οτι ειναι απάτη.Τα ειχανε 250 περιπου ,μετα τα πηγανε στα 150 ,και τωρα τα κατεβαζουνε νομιζω στα 100 ευρώ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Tι να σου πω τυπε μου,στο παραδειγμα που αναφερω παραπανω ειχα βαλει μια 70αρα που και καλά αντιστοιχούσε σε 100αρα ή παραπανω και ουτε εβλεπα ουτε με εβλεπαν,στην αρχη μαλιστα ψαχναμε την αιτια του προβληματος στην καμερα.
Εψαξα βρηκα μια πυρακτωσεως και το δωματιο λουστηκε στο φως και η επικοινωνια μεσω καμερας εγινε παλι εφικτη   :sunglasses:
Παντως δεν με πειθουν πως εβγαλαν τις νεες λαμπες επειδη κόπτονται για το περιβάλλον και την τσέπη μας που να χτυπιουντε κάτω  :grin:
ρε παιχτη τι λαμπα εβαλες 70 βαττ για να αποδιδει 100 :huh:
οι οικονομικες λαμπες που λενε τα παιδια τα 18βαττ αποδιδουν για 100

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357