Λοιπον κυριοι...
Αφιξη πρωτος στο παραλιακο χοτελ γυρω στις 14.00
Κανονιζω τα περι αφιξης κτλ. παω μπανγκαλοου, αφηνω τη βαλιτσα μου αλλαζω ενδυμασια σε "εραστης σε διακοπες"
Ερχεται το κοριτσι με το ραδιοταξι στις 15.30
Παραλαμβανω και την παω στο μπανγκαλοου. Αφηνει και αυτη το βαλιτσακι της και μου λεει παμε μπανιο.
Βαζουμε μαγιο και παμε πισινα. Μοχιταρες, 1-2 βουτιτσες και πισω στο μπανγκαλοου για ντουζ μαζι.
Χαδακια, αλληλοπλυσιματακι και μια πιπουλα για το καλως ηρθατε.
Κατεβαινουμε κατω για φαγητο. Ψαρακι, καραβιδοψυχουλες, χταποδακι και κρασι.
Γυρω στις 18.30 παμε πισω στο μπανγκαλοου για λιγη ξεκοραση...Μπα...
Πιπα δυνατη, γλυψημο απο μερους μου, καποτα και επιτοπου στησιμο για σεμιναριο στα 4 η κυρια...
Εδωσα μια τιμια μαχη 10 λεπτων με θεα τον καταπληκτικο της κωλο, στην αρχη αργα για να φορμαρει καλα το μουνακι της και υστερα δυνατες πουτσιες με κραυγουλες καυλωτικες απο μερους της!
Αφου ξεπλυθηκαμε, ξαπλωσαμε αγκαλιτσα, λιγο κουβεντα και λογοκοιμηθηκαμε για καμια ωρα ισως περισσοτερο.
Γυρω στις 21.00 κατεβηκαμε για καφε. Πολυ ωραια η παρεα της, κουβεντιασαμε πολλα πραγματα και ηταν ευχαριστα πολυ.
Κατα τις 22.30 πηγαμε παλι για ελαφρυ φαγητο και μετα απο 2-3 ποταρες στο μπαρ...
Γυρω στις 1 πηγαμε πισω στο μπανγκαλοου για το κυριως πιατο της ιστοριας.
Μεχρι τουλαχιστον τις 4 με τελειωσε δυο φορες...
Με ενδιαμεσα ντουζ και κουβεντα και την σαμπανιτσα μας...
Πιπες δυνατες, γλυψιματα εκατερωθεν, υγρα πολλα...
Ιεραποστολικο πολυ για οπτικη επαφη με τις ΜΑΤΑΡΕΣ της, λιγο πλαι, λιγο doggy, τελειωματα μια στο σκουφι και μια βυζια.
Φυσικα πηραμε στη δευτερη φορα και το οχυρο της πισω κινησης!!!
Εκει πρεπει πραγματικα να εχυσε δυνατα ο μουναρος γιατι δυσκολα προσποίησε τετοιους σπασμους...
Κοιμηθηκαμε αγκαλια και επειδη ειχα κανονισει late check out μειναμε στο κρεβατι μεχρι τις 12 το μεσημερι.
Αφου καναμε και ενα πρωινο σεξ πολυ ρομαντικ και gfe, πλυθηκαμε, ετοιμαστήκαμε και πηγαμε για καφε και κατι ελαφρυ για το στομαχι.
Το ραδιο ταξι την πηρε γυρω στις 14.30 και μιση ωρα μετα εφυγα και εγω.
Εν κατακλειδι...
1000 Ευρω η κοπελα και καπου 800-900 ολα τα υπολοιπα.
Μιλαμε για γυναικα καπου 1.70, 55 κιλα, στηθος δυαρι στητο, κορμαρα και ματια καταγαλανα να πεθαινεις...
Εμενα η εμπειρια θα μου μεινει αξεχαστη...
Υρ. Δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω, δεχομαι ερωτησεις!