james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
Δεν έχω γαμήσει, αλλά έχω φίλη.
Καλό μουνι;;;Δεν έχω γαμήσει, αλλά έχω φίλη.
Και από την ανατροφή της οικογένειας τύπε..Άμα η άλλη είναι ωραίο μουνι, δεν με ενδιαφέρει από που είναι. Είτε είναι Αλβανιδα, είτε είναι Βορειοηπηρωτισα, είτε είναι Ελληνίδα, μπαίνω!!!
Τώρα τι είναι η κάθε μία, αν είναι κουτοπονηρη ή κάτι άλλο, εξαρτάται από τον χαρακτήρα κάθε γυναίκας και όχι από την εθνικότητα!!!
Μπορεί και να αξίζει. Ψάχτο πάντως γιατί οι Αλβανίδες λένε ψέματα χειρότερα απο τις Ελλεινίδες.Ξέρω μια αλβανίδα, τέτοια περίπτωση, χωρισμένη, αλλά πολύ όμορφη και ψάχνει για γάμο, λέω να κάνω κίνηση, αξίζει;
Είναι καύλα, μετρίου αναστήματος, με κωλαρακι, και ωραίο πρόσωπο. Αυτό που ανέφερες με τα ψέματα, είναι γενικότερο θέμα, δεν ήξερα ότι οι αλβανίδες, λένε περισσότερα ψέματα από τις δικές μας.Μπορεί και να αξίζει. Ψάχτο πάντως γιατί οι Αλβανίδες λένε ψέματα χειρότερα απο τις Ελλεινίδες.
Το έχεις φιλοσοφήσει τύπε.. και δεν σου το χα...τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν
Ρε τύπε και γιατί τα είχες μαζί της 10 χρόνια;
Και τι θες από εμάς τώρα; Να σου πούμε μπράβο που δεν τη σπίτωσες την τσιγγούνα τη χωριάτα;
αφου ξεσκιζοτανε στο γαμησι λεμε.που θα βρισκε τετοιο γαμησι?Ρε τύπε και γιατί τα είχες μαζί της 10 χρόνια;
Και τι θες από εμάς τώρα; Να σου πούμε μπράβο που δεν τη σπίτωσες την τσιγγούνα τη χωριάτα;
Το θέμα είναι χιλιοειπωμένο και σε άλλα νήματα...Τα είχα και με Αλβανίδα και με ορθόδοξη Αλβανίδα από αγίους σαράντα, αυτό που λέτε εσείς βοειοηπειρωτισα.. Καταρχάς οι διαφορές είναι ελάχιστες, οι πιο πολλές μιλάνε άριστα τα αλβανικά μεταξύ τους.. Αλλά λένε ότι είναι ελλεινιδες.. Εγώ προσωπικά πιο καλά ταιριάζω με Αλβανίδα.. Βορειοηπειρωτες ειναι κουτο πονηρές και διπροσωπες.. Αλλά όπως και να έχει και οι αλβανιδες και οι, πως να το πω,ορθόδοξες αλβανιδες, ηπειρωτισες είναι σίγουρα πιο όμορφες και πιο ευχάριστοι χαρακτήρες από τις ελλεινιδες, γενικά κάνουν καλή παρέα, με τις Ελλεινιδες είναι σαν να είσαι σε κηδεια
Όλα είναι σχετικά...Ειχα φιλο που τα ειχε χρονια με βορειοηπειρωτισα.
Οχι τιποτε ιδιαιτερο εμφανισιακα.
Αλλα:
- δεν του χαλαγε ποτε χατηρι
- χαμηλων τονων
- πολυ δοτικη στη σχεση
- γενικως κοριτσι για σπιτι
Νομιζω οτι με λιγη προσοχη,
μπορεις να βρεις καλη, καλυτερη απο τη μεση ελλεεινιδα.
Εγω πιστευω οτι οι κακουχιες κανουν τον ανθρωπο ρεαλιστη,
και αυτο λειπει απο τις πιο πολλες δικες μας.
Οπως εχει πει ευστοχα και ο george71 σε αλλο νημα,
καλη θα βρεις αν ειναι σε ενα σπιτι με πλιθες μονο, με αλλα 10 αδερφια, και κοιμαται στο πατωμα...
Και οι προμότορες δεν πέφτουν ποτέ σε φόλες, γιατί θα πέσει κόκκινη κάρτα στις κριτικές τωνΤο έχεις φιλοσοφήσει τύπε.. και δεν σου το χα...
Τύπε και δοσίλογος των Γερμανών να είσαι δεν έχω θέμα...Και οι προμότορες δεν πέφτουν ποτέ σε φόλες, γιατί θα πέσει κόκκινη κάρτα στις κριτικές των
ΑρχίδιαΚαλό μουνι;;;