Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έγινα κουμπάρος πριν 3 βδομάδες στο γάμο ενός κολλητού στη Σαντορίνη (είχαμε υποσχεθεί πολλά χρόνια ότι όποιος παντρευτεί πρώτος θα τον παντρέψει ο άλλος) και αυτά που έγιναν δεν τα βλέπεις ούτε σε Ελληνικές σειρές στην TV!

Ο συγκεκριμένος τύπος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και η γυναίκα του είναι Πολωνή και ζει επίσης εκεί (τη γνώρισε από ιντερνέτ).
Γνωρίζομαι από το Πανεπιστήμιο με αυτόν και ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι (τα μοιραζόμασταν όλα, διακοπές κάθε καλοκαίρι μαζί ανεξάρτητα από τις σχέσεις μας κλπ) :).Αν και τα οικονομικά μου είναι χάλια φέτος ο φίλος μου επέμενε να τον παντρέψω ακόμη και αν δεν έβαζα παρά τα απολύτως βασικά (στεφάνια και συμπράγκαλα, εκκλησία και το δώρο τους…..ε??).
Δεύτερος κουμπάρος δεν υπήρχε  :headbang: παρότι το ήθελα (για προφανείς λόγους).
Επειδή οι λεπτομέρειες είναι πολλές θα αναφερθώ στα βασικότερα σημεία της καταστροφής:

1) Αρχικά ήθελε να μου πληρώσει μόνο τη διανυκτέρευση την ημέρα του γάμου και με γκρίνια δικιά μου τελικά ανέλαβε και τις 3 μου διανυκτερεύσεις.
Για εισιτήρια έστω και ακτοπλοϊκά για τον κουμπάρο και οποιεσδήποτε «παροχές» προς την οικογένεια μου ούτε λόγος  :S. Κατά τα άλλα είχε όμως wedding planner προσλάβει, είχε κάνει site στο ίντερνετ για το γάμο και  το οργάνωσε στη Σαντορίνη και όχι στην Αθήνα που μένει.

2) Ζήτησε δώρο της τάξεως των 300€ εξαρχής ενώ για το δικό μου δώρο ούτε κουβέντα. 15 μέρες πριν από του γάμο αναγκάστηκα να του πω εγώ τι θέλω και όταν του παρουσίασα το κόστος μου είπε πως δε γίνεται να μου κάνει αυτό το δώρο (παραπλήσιας αξίας) και ότι το δώρο προς τον κουμπάρο πρέπει να είναι συμβολικό (ε!?!). Τα πήρα στο κρανίο και του ζήτησα να μην ανταλλάξουμε δώρα (και καλά επειδή και οι 2 μας έχουμε οικονομικό θέμα-δεν του την είπα για τη μαλακία που τον δέρνει).  :idiot: :idiot:

3) Το Σάββατο ήταν ο γάμος και μου ζήτησε να πάω από Παρασκευή ώστε με τους υπόλοιπους Έλληνες φίλους του να βγούμε για ποτάκι το βράδυ όπερ και εγένετο, αφού όμως αναγκάστηκα να αλλάξω το αεροπορικό εισιτήριο πληρώνοντας σχεδόν τα διπλά!! Πήγα την Παρασκευή, εξαφανισμένος όλη μέρα αυτός  :jerking: και για να μην τα πολυλογώ απλά δεν έγινε τίποτα το βράδυ γιατί δεν τον άφησε η γυναίκα του (!!!!) και αρκέστηκε να στείλει ένα sms 1.30πμ το βράδυ για να μου πει απλά ότι μόλις τελείωσε από οικογενειακή υποχρέωση και….. καληνύχτα!!!!!!! Απλά αγνόησε τα sms που του στείλαμε και τα τηλεφωνήματα που του έκανα ώρες πριν για να κανονίσουμε το ποτό. Κανείς από τους Έλληνες καλεσμένους  του φίλους δε βγήκε τελικά γιατί ξενέρωσαν άπαντες!!! :tickedoff:

4) Την επόμενη μέρα πάμε να τον ντύσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου θα γινόταν η δεξίωση. Εκεί μου ξεφουρνίζει ότι υπάρχει και 2η (!!) κουμπάρα, κολλητή της γυναίκας του (Πολωνή και αυτή) και ότι η γυναίκα του επιθυμεί να περάσει τις βέρες αυτή!!! Μου παρουσίασε λοιπόν μια «αλεξιπτωτίστρια» που δεν είχε πληρώσει φράγκο για το γάμο και ήθελε να περάσει και τις βέρες και όλα αυτά μισή ώρα πριν την τελετή και ενώ φυσικά το ήξερε από την αρχή!!!!!Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς ο Παππάς δεν το επέτρεψε αυτό αφού η κοπέλα ήταν καθολική!! Εγώ πρέπει να ευγνωμονώ τον παππά η να βρίζω τον μαλάκα που ξηγήθηκε σπιούνικα???????  :headbang:

5) Το βράδυ και αφού είχαν φύγει οι περισσότεροι καλεσμένοι πάω να χαιρετήσω τη νύφη και να της ευχηθώ με την κοπέλα μου δίπλα. Η νύφη εμφανώς κουρούμπελο από το πολύ ποτό μου πετάει το εξής “Ι don’t like you, you are an asshole” όπου μένω σέκος επιτόπου και η κοπέλα μου να με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια!!!!Μου λέει «με ποιο θράσος σου είπε κάτι τέτοιο???Ξέρει κάτι που δε γνωρίζω εγώ για σένα??».  :SΝα σημειώσω ότι την νύφη τη γνώριζα 3 χρόνια και την είχα δει 5-6 φορές και δε φαινόταν να έχει κάποιο θέμα μαζί μου γιατί ήμουν πάντα κύριος!!!.

6) Τις επόμενες 2 μέρες εξαφανισμένος πάλι ο γαμπρός. Δηλαδή πήγα Σαντορίνη με δικά μου έξοδα, φεσώθηκα εισιτήρια για 2 άτομα, αυτοκίνητο, διατροφή κλπ κλπ, έκατσα 4 μέρες και τον είδα μόνο την ημέρα του γάμου του. Όλο έβρισκε δικαιολογίες για να μη βρεθούμε έστω και για ένα καφέ, έστω και οι 4 μας!!!!Τόσο καραγκιόζης

Συμπέρασμα ….είδα ένα άνθρωπο που δε γνώριζα ότι θα γίνει έτσι, αντί να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ,ξενέρωσα με τη συμπεριφορά τους τη ζωή μου, ξόδεψα 1500€ που δεν μου περίσσευαν και τώρα αντί για διακοπές θα ψηθώ στην Αθήνα λόγω αφραγκιάς. Αυτός έκανε τη δουλίτσα του και έφυγε πάλι εξωτερικό σαν κύριος. Να σημειώσω ότι του έδωσα και δεύτερη ευκαιρία καλώντας τους μαζί με άλλα ζευγάρια για δείπνο σπίτι μου να δούμε φωτογραφίες από το γάμο. Ε, ήταν ο μόνος που δεν έφερε τίποτα για την επίσκεψη!!!!!

Εσείς πως θα το χειριζόσασταν από εδώ και πέρα???Ξέρω ότι σας έπρηξα με την έκταση του Post αλλά έπρεπε να περιγράψω καλά την κατάσταση.
1) ΠΡΟΣΟΧΗ σε ποιόν θα γίνετε κουμπάροι
2) Οι γυναίκες καταστρέφουν κουμπαριές και φιλίες χρόνων (η συγκεκριμένη πολύ τσαούσα)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ξέγραψε τον μαλάκα τον γύφτουλα. Αυτά γίνονται όταν ο άνδρας είναι τόσο μαλάκας και γίνεται σαλιάρης λόγω γυναίκας. Εσύ δεν ήξερες τι μαλάκα φίλο είχες γιατί δέχτηκες τη κουμπαριά?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Συγνωμη φιλε μου αλλα απο την στιγμη που πηρες χαμπαρι την πρωτη στραβη επρεπε να κοψεις ροδα μυρωμενα και μην τον ειδατε τον παναγη

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Φιλαράκι πιάστηκες μαλάκας! Είχες ΟΛΑ τα σημάδια που σου έλεγαν οτι έπρεπε να την κάνεις! Εμεινες και τον...ήπιες! Απλά πράγματα!

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Φίλε, πλήρωσες 1500Ε για να μάθεις ότι ο πρώην κολητός είναι τόσο άντρας όσο και η γυναίκα του.
Κι εγώ σου λέω ότι καλύτερα τώρα, νωρίς νωρίς και με 1500Ε μόνο παρά μετά από 10-15 χρόνια και με πολύ περισσότερα λεφτά (γιατί πχ θα έχετε ανοίξει και δουλιές μαζί)!
Κατά την γνώμη μου πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό!  :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πηδα τη κουμπαρα απτο κωλο χωρις σαλιο κ γραψ στα αρχιδια σου.

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα αποδεικνυεται οτι οι πραγματικοι φιλοι και οι πραγματικοι αντρες φαινονται οταν τα φτιαξουν με γυναικα.Ποσους και ποσους μαλακες εχω δει που με το που τα φτιαχνουν με γυναικα η εξαφανιζονται η γινονται μουνοδουλοι βλακες.Μην στεναχωριεσαι φιλε στα παπαρια σου.ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βρηκαμε νεο σεναριο για καμια ελληνικη κωμωδια που θα σπασει στα ταμεια ;)

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
φιλαρακι σορυ αλλα εισαι μεγας μαλ...ας !!!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τόσα χρόνια <<φίλοι>> ρε παίχτη δεν πήρες πρέφα με τι μαλάκα έχεις να κάνεις?Τα ήθελε ο κόλος σου φιλαράκο! :(

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Πολλές ευκαιρίες του έδωσες του κουμπάρου, εγώ θα την είχα κάνει από νωρίς, και με τίποτα μετά από το "δε σε γουστάρω, είσαι μαλάκας" της κουμπάρας. Ρε μήπως την γουστάρεις την κουμπάρα γι' αυτό καθόσουν;  :fuck1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε θα πρωτοτυπήσω. Έκανες μεγάλη μαλακία που ενώ έβλεπες ότι δε συνεννοείστε, δεν έκανες πίσω. Προφανώς τον αγαπούυσες και τα έβλεπες όλα υπό άλλο πρίσμα. Τώρα είναι αργά, απλά να είσαι πιο ψύχραιμος και λογικός άλλη φορά.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Ρε παιδια μην τον βαρατε στον πονο του τον ανθρωπο. Εχει δικιο αλλον ηξερε απο παλια αλλα στο εξωτερικο με μια πολωνη αλλαξε εντελως. Η γκομενα που μαλλον της ελεγε τα παντα ο φιλος που τρεχει σαν σκυλακι πισω της τουπε την αληθεια. Για μενα η Πολωνεζα φταιει καλα θα κανει να μεινει οσο μακρυτερα γινεται στο μελλον.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το περιστατικό που περιγράφει ο φίλος που άνοιξε το θρεντ, ειναι αρκετα συνηθες.

Θα πρέπει να δοκιμάζουμε τις σχέσεις μας συχνα πλέον, οι εποχές ειναι δύσκολες και για τις ανθρώπινες σχέσεις. Είτε  συγγενικές είτε φιλικές. Παλαιότερα που οι "κωδικες" των σχέσεων ήταν πιο σκληροί και καθαροί, οι άνθρωποι κάναν σχέσεις ζωής. Σήμερα όλα ειναι στον αέρα.

Ιδανικοι για μένα ειναι οι παιδικοί φίλοι και όχι οι ευκαιριακοί από διάφορους συναδελφικούς χώρους ή από τα φοιτητικά ανέμελα χρόνια. Οι σχέσεις που έχουν δοκιμαστοί στον χρόνο και εχουν καθημερινότητα. Φυσικά, οι δοκιμασιες ειναι πολλές, και θα μαλόσεις και θα βρισθεις και θα ματώσεις, αλλά μόνο έτσι θα δεις τι παγματικά συμβένει. Στο χορο και στον χαβαλέ, γινομαι φίλος με όλους. Στην στενοχωρεια - στην αγωνία - στην ανάγκη, εκει μετρα ο καθένας τι είναι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Συγνωμη φιλε μου αλλα απο την στιγμη που πηρες χαμπαρι την πρωτη στραβη επρεπε να κοψεις ροδα μυρωμενα και μην τον ειδατε τον παναγη

+1000

Παρακαλα τωρα να σου ζητησει να βαφτησεις το παιδι του και τοτε χτυπα το χερι σου με την παλαμη αναποδα διπλα στα αρχιδια σου...! Και πες του τα βλεπεις.???

Επρεπε να την ειχε κανει οταν εμαθες οτι υπαρχει 2ος κουμπαρος, να δεις πως θα ετρεχε η πολωνεζα πισω σου...αυτος φιλε μου δεν ηταν κολητος ηταν γνωστος σου...παντρεψα το 2006 τον κολητο μου που τον ξερω απο τα νηπια και τα παιδια δεν θελανε...αν και τοτε Υπηρχαν Λεφτα...να ξοδεψουμε φραγκο για μια τελετη μιας ωρας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αξιότιμε κ. Νυχτευχή 1975.

Σας συγχαίρω για την συμπεριφορά που επιδείξατε. Ως Κύριος, κρατήσατε την υπόσχεση που δώσατε και προσπαθήσατε να φέρετε εις πέρας και εις το ακέραιον, την υποχρέωση που ως απόρροια της υπόσχεσης σας, αναλάβατε. Αντιλαμβάνομαι ότι αντίδραση της άλλης πλευράς, ήτο ανάρμοστη. Δείξτε οίκτο. Ακόμα και η περιφρόνηση είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν αξίζει να τρέφετε,  για κάποιους που δεν εκτιμούν ορισμένα πράγματα και καταστάσεις.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom