Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τυπε θα εφευγα απο την 1η μερα.
Και ας εκοβε τον λαιμο του ειλικρινα στα αρχιδια μου
Δεν ειμαι τυπος που ανεχεται τετοια πραγματα
και την σκιζω την γατα οταν τσατιστω  ;)

γιατι δεν εκανες το ιδιο?

αυτος σε ειχε αναγκη για τον γαμο του
δεν τον ειχες εσυ. Ετσι δεν ειναι?
Γιατι δεν εφυγες λοιπον? ΜΗπως παιζουν και αλλα
που δεν μας εχεις πει?

Διάβασε παραπάνω please...κάτι περί υπόσχεσης....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Απλά λεβέντες στεναχωρήθηκα πολύ γιατί θεωρώ την κουμπαριά κάτι πραγματικά ιερό που δημιουργεί συγγένεια και φέρνουν τους φίλους ακόμα πιο κοντά και όχι το αντίθετο!!! Απορώ τη μυαλό είχε στο κεφάλι του ο "κολλητός" μου  :- :-

...καμια φορα ξερεις, πρεπει να συμβαινουν τετοιες μαλακιες για να καταλαβαινουμε με τον χαρακτηρα των "φιλων" μας , τελοσπαντων εσυ το καταλαβες πλεον , τον γραφεις στα @@ σου και συνεχιζεις  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διάβασε παραπάνω please...κάτι περί υπόσχεσης....

ο αλλος σου φερεται λες και εισαι το πουτανακι του
και εσυ μου λες να διαβασω περι υποσχεσης?

τυπε ή εισαι αγαθοβιολης τελειως ή επαιξαν
και αλλα σκηνικα και συμφωνιες απο την πλευρα σου
τις οποιες δεν μας λες. Και στο μεταξυ δεν καταλαβα
θα πληρωνε τα εισιτηρια ολης της οικογενειας σου ???
κατι τετοιο ειπες στο αρχικο σου ποστ... γιατι παικτη να το κανει αυτο  :think: :think: :think:

μαλακιες και απο τις 2 πλευρες μυριζομαι. Ο ομοιος στον ομοιο. ΓΥρευε και εσυ τι θα κανες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...καμια ξερεις, πρεπει να συμβαινουν τετοιες μαλακιες για να καταλαβαινουμε με τον χαρακτηρα των "φιλων" μας , τελοσπαντων εσυ το καταλαβες πλεον , τον γραφεις στα @@ σου και συνεχιζεις  ;)

οχι φιλε δεν τα λες σωστα... δεν φταινε ποτε οι αλλοι.
ΣΥνηθως εμεις κανουμε μαλακιες... Για να σου ξηγηθει ο αλλος
ετσι πρεπει και εσυ να εχεις λερωμενη την φωλια σου
δεν ειναι τρελος ο καθενας.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Απλά λεβέντες στεναχωρήθηκα πολύ γιατί θεωρώ την κουμπαριά κάτι πραγματικά ιερό που δημιουργεί συγγένεια και φέρνουν τους φίλους ακόμα πιο κοντά και όχι το αντίθετο!!! Απορώ τη μυαλό είχε στο κεφάλι του ο "κολλητός" μου  :- :-
Απλο ειναι ρε φιλε,τον εκανε πλυση εγγεφαλου η <<κουμπαρα σου>>  αυτες ειναι οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ με ολη την σημασια της λεξης

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
οχι φιλε δεν τα λες σωστα... δεν φταινε ποτε οι αλλοι.
ΣΥνηθως εμεις κανουμε μαλακιες... Για να σου ξηγηθει ο αλλος
ετσι πρεπει και εσυ να εχεις λερωμενη την φωλια σου
δεν ειναι τρελος ο καθενας.
ναι δεν διαφωνω
μπορει να συμβαινει και αυτο
εξαλλου εδω εχουμε μονο την οπτικη της μιας πλευρας και οχι της δευτερης

ποιος ξερει τι ακριβως εγινε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι δεν διαφωνω
μπορει να συμβαινει και αυτο
εξαλλου εδω εχουμε μονο την οπτικη της μιας πλευρας και οχι της δευτερης

ποιος ξερει τι ακριβως εγινε...

αυτο λεω και εγω τυπε
γιατι δεν μας απανταει στο γιατι δεν εφυγε
απο την 1η μερα οταν τα ειδε αυτα... εδω υπαρχει κενο.

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Η νύφη εμφανώς κουρούμπελο από το πολύ ποτό μου πετάει το εξής “Ι don’t like you, you are an asshole”

Από αυτή τη φράση δύο πράγματα είναι σίγουρα:
α)Αυτό έχει συζητηθεί ξανά ανάμεσα στο ζευγάρι, και ο φίλος σου δυστυχώς συμφώνησε.
β)Με την πρώτη ευκαιρία (αν δηλαδή θελήσεις να τους ξαναδείς ποτέ) αυτή που σε έβρισε θα σου την πέσει, και μετά θα πει πάλι "σόρι ήμουν μεθυσμένη".

Το ότι έδειξες τέτοια υπομονή μέχρι το τέλος είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων, αλλά κοίτα να σου γίνει μάθημα. Καταλαβαίνω ότι δεν ήθελες να ρισκάρεις να χαλάσεις το γάμο του φίλου σου για αυτό δεν είχες κάποια αντίδραση.
Τέλος αυτά.
Άσε να περάσει λίγος καιρός και όταν τους ξαναδείς, η πολωνή θα σου τριφτεί σίγουρα. Από εκεί και πέρα ξέρεις...

V for Vendetta

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ο αλλος σου φερεται λες και εισαι το πουτανακι του
και εσυ μου λες να διαβασω περι υποσχεσης?

τυπε ή εισαι αγαθοβιολης τελειως ή επαιξαν
και αλλα σκηνικα και συμφωνιες απο την πλευρα σου
τις οποιες δεν μας λες. Και στο μεταξυ δεν καταλαβα
θα πληρωνε τα εισιτηρια ολης της οικογενειας σου ???
κατι τετοιο ειπες στο αρχικο σου ποστ... γιατι παικτη να το κανει αυτο  :think: :think: :think:

μαλακιες και απο τις 2 πλευρες μυριζομαι. Ο ομοιος στον ομοιο. ΓΥρευε και εσυ τι θα κανες
Μη με φορτώνεις τώρα....εγώ ποτέ δεν του είπα να πληρώσει για την οικογένεια μου, αν και πολύ το τηρούν όταν παντρεύονται στου διαόλου τη μάνα. Πιστεύω όμως (όπως και το 90% εκεί έξω) ότι τον κουμπάρο που σε παντρέυει και μάλιστα όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση, πρέπει να του εξασφαλίσεις τη μεταφορά και τη διαμονή!!!!Τι διάολο.......τόσα έξοδα για το γαμο κάνει. Τα αδέρφια μου μόνο ήρθαν και αυτά με δικά τους έξοδα. Ποιός μαλάκας εν μέσω κρίσης θα πήγαινε σε γάμο ένα 2ήμερο στη Σαντορίνη όταν θα έπρεπε να πληρώσει ακτοπολοικά 120Ε, άλλα τόσα το δωμάτιο, δώρο και όλα τα έξοδα τα υπόλοιπα για 2 μέρες??????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μη με φορτώνεις τώρα....εγώ ποτέ δεν του είπα να πληρώσει για την οικογένεια μου, αν και πολύ το τηρούν όταν παντρεύονται στου διαόλου τη μάνα. Πιστεύω όμως (όπως και το 90% εκεί έξω) ότι τον κουμπάρο που σε παντρέυει και μάλιστα όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση, πρέπει να του εξασφαλίσεις τη μεταφορά και τη διαμονή!!!!Τι διάολο.......τόσα έξοδα για το γαμο κάνει. Τα αδέρφια μου μόνο ήρθαν και αυτά με δικά τους έξοδα. Ποιός μαλάκας εν μέσω κρίσης θα πήγαινε σε γάμο ένα 2ήμερο στη Σαντορίνη όταν θα έπρεπε να πληρώσει ακτοπολοικά 120Ε, άλλα τόσα το δωμάτιο, δώρο και όλα τα έξοδα τα υπόλοιπα για 2 μέρες??????
Εσυ. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

να μην πηγαινες φιλαρακι. Δεν σε υποχρεωσε κανεις.
Εσενα θα πληρωνε στην καλυτερη... την οικογενεια σου
δεν ειχε κανα λογο. Ακομη παραμενει αναπαντητη παντως η ερωτηση μου  :-
γιατι δεν εφυγες εξαρχης.

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
αυτο λεω και εγω τυπε
γιατι δεν μας απανταει στο γιατι δεν εφυγε
απο την 1η μερα οταν τα ειδε αυτα... εδω υπαρχει κενο.
Ωραία μας τα λες  :idiot:. Έπρεπε να σηκωθώ δηλαδή μαζί με τα αδερφια μου και την κοπέλα μου να φύγω επειδή ακυρώθηκε εκ μέρους του το ποτό την προηγούμενη νύχτα του γάμου (την πρώτη μέρα)???
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις αναλάβει ποτέ κάτι παρόμοιο.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ωραία μας τα λες  :idiot:. Έπρεπε να σηκωθώ δηλαδή μαζί με τα αδερφια μου και την κοπέλα μου να φύγω επειδή ακυρώθηκε εκ μέρους του το ποτό την προηγούμενη νύχτα του γάμου (την πρώτη μέρα)???

αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. ο μπόλντης δεν ε΄χει βγεί ακόμη από το σπίτι..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποια κοπελα;;;;Τυπε δεν μας τα λες καλα.απο την μια παρακαλας να βρεις να γαμησεις καμια στο φεισμπουκ και απο την αλλη παρουσιαζεσαι με κοπελα;;μηπως εισαι και συ φιδεμπορας ρε;

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
να μην πηγαινες φιλαρακι. Δεν σε υποχρεωσε κανεις.
Εσενα θα πληρωνε στην καλυτερη... την οικογενεια σου
δεν ειχε κανα λογο. Ακομη παραμενει αναπαντητη παντως η ερωτηση μου  :-
γιατι δεν εφυγες εξαρχης.
Ρε φιλε Boldemort σε ένα γαμο το ζευγαρι πληρωνει για να τιμησει τον κουμπαρο τη διαμονή τα ακτοπλοικά. Απ οτι φαινεται δεν εχεις σχεση με κουμπαριες. Και γιατι να κρυωει κατι ο παθων, μας ηξερε και απο χθες;

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ποια κοπελα;;;;Τυπε δεν μας τα λες καλα.απο την μια παρακαλας να βρεις να γαμησεις καμια στο φεισμπουκ και απο την αλλη παρουσιαζεσαι με κοπελα;;μηπως εισαι και συ φιδεμπορας ρε;
Το να έχεις κοπέλα αναιρεί το θέμα με το ΦΒ???  :huh: Εξάλλου αν διαβάσεις θα δείς ότι είπα πως έχω ηρεμήσει το τελευταιο διάστημα  :fuck1:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φιλε Boldemort σε ένα γαμο το ζευγαρι πληρωνει για να τιμησει τον κουμπαρο τη διαμονή τα ακτοπλοικά. Απ οτι φαινεται δεν εχεις σχεση με κουμπαριες. Και γιατι να κρυωει κατι ο παθων, μας ηξερε και απο χθες;
Πες τα ρε George...δε μπορώ να ακούω παπαριές!!!Μερικοί νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση τώρα....

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη οσοι γραφουν εδω για γαμησια δεν εχουν κοπελα??? χαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το να έχεις κοπέλα αναιρεί το θέμα με το ΦΒ???  :huh: Εξάλλου αν διαβάσεις θα δείς ότι είπα πως έχω ηρεμήσει το τελευταιο διάστημα  :fuck1:
Πες μου οτι το 1975 δεν ειναι η ημερομηνια γεννησης σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

στα αρχιδια μου και οι γαμοι σας και οι κουμπαριες σας
και οι κοπελες σας φιλε... για μενα ολα αυτα ειναι μαλακιες
και ματαιοτητες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom