You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πώς γίνετε καί θά συμφωνήσω σέ κάτι...Οι Αμερικάνοι ήλθαν νομίζω αρχες 1990 και φάγαν χροντρη ήττα από τα goody's.
Πριν απο τα Mcdonald's, είχαν έλθει τα Wenady's (κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ικ-α!!!!!!!!!!!)αλλά ειναι καμία +10ετια που κλεισαν
ήταν μακράν τά καλύτερα και ποιοτικότερα φαστφουταδικα στην ελλάδα και με καλό προσωπικό.
καλές είναι αλλά στό μαμίση χειρότερες καί από τις ελλεηνίδες...τυπε ο καθενας εχεις την την ανωμαλια του
η δικια μου ανωμαλια ειναι οτι μαρεσουν οι σερβες και μαλιστα,δισταζω να πω και την λεξη, οι ομορφες :S
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εισαι ο μοναδικος που εκφραζει τετοια αποψη για τις σερβες εδω.οι υπολοιποι που εχουν εκφραστει ειχαν διαφορετικη αποψη.τωρα βεβαια περι ορεξεως...καλές είναι αλλά στό μαμίση χειρότερες καί από τις ελλεηνίδες...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξεχασα να γραψω οτι δεν εχω εμπειρια ουτε με μια σερβα ιδιοις ομμασοι.απλως εξεφρασες μια αποψη διαφορετικη απο αυτηη που κατα καιρους εχουν εκφρασει διαφορα αλλα νικς σχετικα με σερβες.αυτα.τιποτα αλλο.εισαι ο μοναδικος που εκφραζει τετοια αποψη για τις σερβες εδω.οι υπολοιποι που εχουν εκφραστει ειχαν διαφορετικη αποψη.τωρα βεβαια περι ορεξεως...
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Οι Αμερικάνοι ήλθαν νομίζω αρχες 1990 και φάγαν χροντρη ήττα από τα goody's.
Πριν απο τα Mcdonald's, είχαν έλθει τα Wenady's (κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ικ-α!!!!!!!!!!!)αλλά ειναι καμία +10ετια που κλεισαν
Θα συμφωνήσω πως τα Wendy's ήταν όταν τα καλύτερα.
Και κάτι για τα Goodys. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή πραγματικότητα, αλλά το γρήγορο σέρβις έχει πάει περίπατο...μου έχει τύχει να βλέπω πλέον ένα άτομο στο ταμείο να προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο και να περιμένω για αρκετή ώρα να ετοιμαστεί η παραγγελία μου, χωρίς να είχε τρελλό κόσμο να περιμένει. Αυτό δεν γινόταν παλιότερα και ας είχε ουρές!!!
Οσο για τα Μακ, ποτέ δεν με κέρδισαν.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
http://[URL unfurl="true"]www.mycomics.gr/Adds/Kalkitos.jpg[/img[/URL]]
Καλκίτος!!!
[/quote]
ναι!!!!!!!!!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Μοντέλα τραίνων Lima...
[URL unfurl="true"]http://mmiwakoh.de/Eigene%20Webs/lima-modellbahn/DB2%20en.htm[/url]
[URL unfurl="true"]http://mmiwakoh.de/Eigene%20Webs/lima-modellbahn/DB2%20en.htm[/url]
kgg
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Εγώ ήμουνα πελάτης στο άλλο στην Καλλιθέα.
Ειχε μαγηρα μεσα στην κουζίνα (έναν χοντρο με μουσάκι)
Στην Αγια Ελεουσα ε?Μαζι με τον Δεληολανη και την καφετερια τον Γρηγορη....
Tι μου θυμησατε και μπηκα στο τρυπακι να ψαξω .....
Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο βρηκα ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :
[url/] ]
Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε !!!
Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο βρηκα ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :
[url/] ]
Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε !!!
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις