papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.498
- Πόντοι
- 27.261
Αγροτικός – Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Ανωγείων, Ανώγεια, Κρήτη, τηλ.: 28430-31.266. Στην Αθήνα θα βρείτε τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και σε επιλεγμένα παντοπωλεία.
3-3 μωρη ξεχειλωμενη πηγαδομουνοβα ???Εσύ γιατί ζηλεύεις ρε δροσερούλη; Δε σε περιποιούνται καταλλήλως τα πάκια;
ολο στην πρωτοτυπια εισαι μωρη σφουγγαριστρα του αφγανοπακικου ψωλοχυματος.Το νου σου συνέχεια στις ψωλές τον έχεις ρε δροσερούλη. Μόνο αν βάλεις όλο το Ισλαμαμπάντ στην απύθμενη σουφρίτσα σου θα ησυχάσεις.
Tι ιδιαίτερο έχουν;
Τοπ
Θανόπουλος,Μπαλάσκας,Bonna Terra
Δεν συγκρίνονται με οτιδήποτε άλλο του εμπορίου.Tι ιδιαίτερο έχουν;
Τα κατούρησε η Τσιτσιολίνα;
Τα ελληνικά είναι σκληροί ανταγωνιστές σε γεύση για τα ιταλικά...είναι δεδομένο αυτό.Δεν συγκρίνονται με οτιδήποτε άλλο του εμπορίου.
Δεν υπάρχει καμμία σύγκριση τύπε.Τα ελληνικά είναι σκληροί ανταγωνιστές σε γεύση για τα ιταλικά...είναι δεδομένο αυτό.
το ξερω μαρη λαστιχου, μη σκουζεις και θα μου βγει ο καφες απο τη μυτηΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΣΤΡΑ
Τα κατάφερες μωρή κουράδα; Βγήκες για καφέ έξω; Πάει το δεκάρικο, πάλι δε θα γαμήσεις.το ξερω μαρη λαστιχου, μη σκουζεις και θα μου βγει ο καφες απο τη μυτη
μετα το γαμησι ειναι υπερναυαγιο Ω Ν Σ.Τα κατάφερες μωρή κουράδα; Βγήκες για καφέ έξω; Πάει το δεκάρικο, πάλι δε θα γαμήσεις.
Ναι, ναι, κλασσικά, οτι πεις αγορίνα.μετα το γαμησι ειναι υπερναυαγιο Ω Ν Σ.
κατι που εσυ μονο τσαμπα το τρως κλασσικα
ετσι μπραβο, να κονφιρμαρεις τα λογια μου ΜΠΟΥΣΤΡΑΝαι, ναι, κλασσικά, οτι πεις αγορίνα.
Οτι πεις αγορίνα, δε σου χαλάμε το όνειρο.ετσι μπραβο, να κονφιρμαρεις τα λογια μου ΜΠΟΥΣΤΡΑ