barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
Συγχαρητήρια.ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΝ.
Συγχαρητήρια.ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΝ.
Συγχαρητήρια το βρήκες, ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΣΤΗΣ
Σκάσε ζώον και τρέχα για γκράφιτι
δε σου εχει βγει απο το αδειο σου κεφαλι και γεματο κουραδες, ουτε αυτο βλεπω.Σκάσε ζώον και τρέχα για γκράφιτι
Ελπίζω να είναι καλύτερο από ένα άλλο ίδιας προελεύσεως που ήταν τόσο χάλια ώστε με δυσκολία κρατήθηκα να μην το πετάξω...Σταμούλης από Κεφαλλονιά.
Γαμάει.
Έχει στον Θανόπουλο και τον Μπαλάσκα.
Και αλλού.
Της αλυσίδας κρεοπωλείων "Αγνό" τα σπάει!Πλεξούδα χοιρινή της γιαγιάς
Αυτό όντως είναι δύσκολο! Από τα γνωστά, μόνο το fina είναι κάπως συμπαθητικό.Τυρί κίτρινο με λίγα λιπαρά που να μην είναι σαν χαρτί έχει να προτεινει καποιος?
Άστο,φοβερό....Ελπίζω να είναι καλύτερο από ένα άλλο ίδιας προελεύσεως που ήταν τόσο χάλια ώστε με δυσκολία κρατήθηκα να μην το πετάξω...
Πρίν χρόνια υπήρχε ένα γυράδικο στην νεα πολιτεία Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη , αν θυμάμαι καλά πρέπει να λεγόταν Καραγκούνης ;Ας γράψουμε εδώ για προϊόντα (φαγώσιμα) που δεν είναι τόσο γνωστά, αλλά τα δοκιμάσαμε και θα θέλαμε να τα προτείνουμε σε άλλους.
Κάνω την αρχή με μια κοτόπιτα θαύμα από την "Οικοζύμη" που θα τη βρείτε σε αρκετά μινι μάρκετ με παραδοσιακά στην Αθήνα. Έχει κι άλλες πίτες, αλλά μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο την κοτόπιτα.
Φάε σωστό τυρί και βρες κάτι άλλο light...Τυρί κίτρινο με λίγα λιπαρά που να μην είναι σαν χαρτί έχει να προτεινει καποιος?
κοτόπιτα; για δώσε λεπτομέρειες...
μη μας αφήνεις στην αμάθεια ρε συναγωνιστή....
- φώτο συσκευασίας
- μέγεθος συσκευασίας (ποσότητα κοτόπιτας)
- τιμή
- γεύση
- είδος κότας που μπήκε στην πίτα (αλανιάρα; ή μεγαλωμένη σε κοτέτσι)
- κότα ή κοκοράκι (μπήκε στην πίτα)
- μέρος προέλευσης
ε τι μόνο το Link μας άφησες ενεργό ενεργοποίησε και τις άλλες πληροφορίες μην κολώνεις!!!!
Τύπε εντούρο, απαιτούμε στο 'καλάθι του χύστη', φθηνό σαλεπάκιτυποι νομιζα οτι το θρεντακι ηταν για φτηνες και ποιοτικες λυσεις για φτωχους χυστες
ακα κρεμπιε γκωνλικον 9,99 ευρω
αλλα εσεις το μπαχαλεψατε και βαλατε φαγητα
Τύπε εντούρο, απαιτούμε στο 'καλάθι του χύστη', φθηνό σαλεπάκι
Τιμηθηκαν και σε Χολυγουντιανες ταινια....Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής ΠΟΠ
Η ΓΙΓΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
Εσύ φίλε μου που φαίνεσαι καλοφαγάς, έχεις δοκιμάσει πατατάκια με γεύση μουνίλας; Εγώ δεν βρήκα σε κανέναν σούπερμαρκετ. Πιστεύω ότι θα είναι βρωμόφαγο σαν γαριδάκια που κάποτε μύριζαν, μάλλον ποδαρίλας, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να μάθω εάν έχουν την σωστή γεύση ή αν μας κοροϊδεύουν