Νέα

Προϊόντα που δεν κυκλοφορούν πλέον....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.288
Πόντοι
1.056
Παγωτο μπομπονελα (γρανιτα με πιο απιθανη την γευση κολα ,κατι παρομοιο εχω βρει στον Βασιλοπουλο),Τσακα-Τσακα (αυτο που το εβαζες στο ενα ποδι και πηδαγες με το αλλο ποδι ενω αυτο γυρνουσε) , τωρα μλις θυμηθηκα ΡΟΛΟΙ VENTEX ,Στοα Φεξη αυτο που ειχε η παιχνιδι η ραδιο η κομπιουτερακι............ε ρε χρημα απο καλαντα που ειχαμε καταθεσει εκει.Γαλα με σοκολατα Dolca ,για παγωτα φυσικα ΑΣΠΡΟ και επισης απο την ιδια εταιρεια το καλυτερο φρεσκο σοκολατουχο γαλα σε πλαστικο μπουκαλι ,τυροπιττα με μερικα ψυγματα τυριου απο τις καντινες στο σχολειο (φυλοπιττα τελικα ετρωγες LOL)..................ΣΤΑΜΑΤΑΩ γιατι με επιασε κατι ............ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΩΤΟ !!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χαριμπο ζελεδάκια  :birdman:, σπάνια να τα δω σε κανα περίπτερο αντε στο κεντρο.....    :birdman: :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
                            :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
                  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
υπήρχαν (υπάρχουν ακόμα άραγε; :think: ) δύο παγωτά κυπελάκια με δωράκι από κάτω:
το θρυλικό καραμπόλα της ΕΒΓΑ και η απομίμηση λάκυ-καπ της Δέλτα (νομίζω)

επίσης θυμίζω το τρινίτα (κυπελάκι με 3 γεύσεις, η μία ήταν σίγουρα φυστίκι) και το μαρενγκάτα (κυπελάκι παγωτό από μαρένγκα), και τα δύο από την ΕΒΓΑ

το πιο γαμιστερό έβερ παγωτό ήταν το κονσερτίνο (ξυλάκι της ΕΒΓΑ μισό βανίλια μισό κακάο και στην μέση καβλερό σιρόπι κεράσι, απ' έξω η επικάλυψη έλεγε ότι δεν ήταν σοκολάτα -τότε τι στον πούτσο ήταν;;; )

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στα αρχιδια μας....το ποσταρα πριν ρε λακαμα.... :birdman:

σεγκα δεν επαιζε κανεις;

όχι :birdman:

οκ, εγώ έπαιζα, τα wonder boy 1, 2 και 3 (το 3 ήταν μεγάλη κάβλα)
επίσης έπαιζα μποξ (γιατί στην πραγματική ζωή είμαι πολύ λουλού για να κάνω τέτοιο άθλημα  :birdman: )

Επισκέπτης
Eπισης δεν ειδα να αναφερεται καπου για κατι καρτες με ποδοσφαιριστες και τραγουδιστες που μαζευμαμε πιτσιρικαδες. και φυσικα τις καρτες υπερατου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα υπερατου με αεροπλανα τα εχω ακομη καπου.....γουσταρα φυσικα το f 14 για ευνοητους λογους....τοπγκαν και ετσι.... :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eπισης δεν ειδα να αναφερεται καπου για κατι καρτες με ποδοσφαιριστες και τραγουδιστες που μαζευμαμε πιτσιρικαδες. και φυσικα τις καρτες υπερατου.

η φώτο του Φραντζέσκου ήταν σπανιότατη και τυπωμένη με λάθος αριθμό, ώστε να μην μπορείς να συμπληρώσεις σωστά το άλμπουμ και να κερδίσεις τα δώρα (ή τουλάχιστον αυτή η βρώμα έπαιζε όταν είμασταν μικρά  :grin: )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πως το λεγαν το φορητο της;ανταγωνιστη του γκειμ μποι;εγω απο φιλο το επαιζα....επαιζα δλδ του φιλου μου..... :grin: :grin:

τωρα θα πεταχτει ο κοσνικ να πει καμια ατακα επ αυτου... :grin: :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τα υπερατου με αεροπλανα τα εχω ακομη καπου.....γουσταρα φυσικα το f 14 για ευνοητους λογους....τοπγκαν και ετσι.... :rockon: :rockon:
τι μου θυμισες τωρα...κολλημα ομως...καθομασταν στα σκαλια της εισοδου το καλοκαιρακι στις γειτονιες και παιζαμε(εγω συνηθως με αυτοκινητα ειχα το κολλημα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom