nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Eιναι μεχρι να δοκιμασεις αυτη:
Mετα θα ξεχασεις και τη ΦΙΧ και ολες!
:o
και αυτή
Eιναι μεχρι να δοκιμασεις αυτη:
πχ σοκολάτα αμυγδάλου ιον δέν την αλλάζω μέ τίποτε όπως και τήν σερενα...
πού εισαι μεγάλε??θα πάς διακοπές??΄Κόπρον,
Επειδή σε κόβω για Chocolate addict (όπως κι εγώ), δοκίμασε τη νέα Υγείας Παυλίδου σε καφετιά συσκευασία (την ονομάζει "Γεμιστή").
Υπάρχει η κλασσική (μπλε), η μαύρη (πιο πικρή), η με πορτοκάλι, και η "Γεμιστή".
Θα πάθεις την πλάκα σου.
20-20 τις αγοράζω.
Ζημιά σου λέω.
Κόπρον,
Επειδή σε κόβω για Chocolate addict (όπως κι εγώ), δοκίμασε τη νέα Υγείας Παυλίδου σε καφετιά συσκευασία (την ονομάζει "Γεμιστή").
Υπάρχει η κλασσική (μπλε), η μαύρη (πιο πικρή), η με πορτοκάλι, και η "Γεμιστή".
Θα πάθεις την πλάκα σου.
20-20 τις αγοράζω.
Ζημιά σου λέω.
καλη ειναι,αλλα υπαρχει κ καλυτερη...Eιναι μεχρι να δοκιμασεις αυτη:
θα σου ανεβει το ζαχαρο στο ιψι πορνοπαπου σταυρο!Κόπρον,
Θα πάθεις την πλάκα σου.
20-20 τις αγοράζω.
Ζημιά σου λέω.
θα σου ανεβει το ζαχαρο στο ιψι πορνοπαπου σταυρο!
Μπράβο ρε φίλος σε παραδέχομαι!! Κι εγώ όταν πάω για μπύρα αν δεν έχει φιξ το μπαρ ή το εστιατόριο δεν κάθομαι!! Σοκολάτες Ίον και γάλακτος και αμυγδάλου πρώτες!!! Πορτοκαλάδες μικρών παραγωγών σε στρογγυλό μπουκάλι, τι είπες τώρα μεγάλε!!! Πιό γλυκιά γεύση που να θυμίζει τα παλιά όμορφα χρόνια δεν υπάρχει!!΄πάντως παιδια η μπιρα φιξ που ξανακυκλοφόρισε μετά από 30 χρόνια κάνει θραύση.
εγώ προσωπικά άν και μερικές φορές δυσκολεύομε νά την βρώ στά περίπτερα και στά εστιατόρια ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ πές αναμνήσεις.. ήταν η πρώτη μπιρα πού δοκίμασα σύν τό ότι έχει μιά γεύση πού ταιριάζει μέ την ανατολίτικη κουζίνα πού είμαι λάτρης...
εάν τό μαγαζί δέν έχει φιξ η τό μπάρ δέν κάθομε.....
ίσως νά είμαι καί λίγο ρομαντικός αλλά πιστεύω ότι τά ελληνικά προιόντα πού βγέναν παλιά ήταν ποιοτικά καί ασυγκριτα
πχ σοκολάτα αμυγδάλου ιον δέν την αλλάζω μέ τίποτε όπως και τήν σερενα...
κονιάκ μεταξα κάτι πορτοκαλάδες μικρών παραγωγών μέ τό στρογγυλό μπουκάλι.....
μερεντα,μακαρονια στελλα μισκο κλπ σαφώς καλύτερα από τά ιταλικα....
έβγα κύπελο καιμάκι ασύγκριτο όπως καί τό ξυλάκι τής δέλτα..
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ατακτε πορνοπαπουΜετά την τρίτη πλάκα και αφού πετάξω τα περιτυλίγματα μου έχει σηκωθεί και δε μου πέφτει με τίποτα.
Το ζάχαρο μπορεί να περιμένει.
οι νοσοκομιακες τυπε?κατι αλλες πορτοκαλαδες που ηταν σε γυαλινο μπουκαλι και αραιωνες στο ποτηρι με νερο τις θυμαστε?
τυπε παλια ηταν σε γυαλινο μπουκαλιΣε πλαστικό είναι,αυτές που τις αραιώνεις με νερό και υπάρχουν ακόμα
τυπε παλια ηταν σε γυαλινο μπουκαλι
εισαι νεανιας τυπεΕμείς είμαστε απλά 50αρηδες -σκάρτα κιόλας-,και δε το θυμόμαστε...δεν είμαστε 90αρηδες σαν εσένα
μαν πριν λιγο εριξα ενα ξυρισμα που αν το δεις θα αφησεις μουστακια για να τα τραβας
πως ειναι αυτο τυπε?Ήδη έχω αφήσει toothbrush moustache για τις διακοπές.....
ε αφου ακουει εναλακτικο ροκ ειναι αγγλοφιλος.αφου ακουει παλπ αυτο τα λεει ολα τυπεεισαι νεανιας τυπε
ε αφου ακουει εναλακτικο ροκ ειναι αγγλοφιλος.αφου ακουει παλπ αυτο τα λεει ολα τυπε
σχεδον απο ολα τυπεΕσύ ρε Κωστάκη τι ακούς;