Νέα

Προϊόντα που δεν κυκλοφορούν πλέον....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οι αρβίλες μάρκας vermacht, εξακολουθούν να κυκλοφορούν; :think:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μαγική οθόνη, κάστρα και πολιορκητές.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
CITROEN PONY Ελληνικής Κατασκευής κιόλας....!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
χθες που περασα μια βολτα απ το μοναστηρακι ειδα να μοστραρουν σε μαγαζα μαρτινς, κοντες και ψηλες μαυρες και μπορντο
και θυμηθικα τα παλια τα χρονια  :smitten:
λετε να ξαναρθουν στη μοδα?

Επισκέπτης
χθες που περασα μια βολτα απ το μοναστηρακι ειδα να μοστραρουν σε μαγαζα μαρτινς, κοντες και ψηλες μαυρες και μπορντο
και θυμηθικα τα παλια τα χρονια  :smitten:

Εγώ θέλω να ξανάρθει στη μόδα το μαλλί που είχαν κάποιοι Britpop καλλιτέχνες όπως οι Pulp,και οι Blur....ήταν γαμάτο :dancing: :dancing: :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ θέλω να ξανάρθει στη μόδα το μαλλί που είχαν κάποιοι Britpop καλλιτέχνες όπως οι Pulp,και οι Blur....ήταν γαμάτο :dancing: :dancing: :dancing:
εγω θελω να ξαναρθει στην μοδα το μαλλι με λακ...οπως αυτοι ή ο τζορτζ μαικλ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και θυμηθικα τα παλια τα χρονια  :smitten:

αληθεια?το καλοκαιρι παντως που ειχα κατεβει για ψωνια δεν ειχε τιποτα....μονο κατι sk8 στυλ ρουχοπαπουτσα....ακομα και τα τελευταια μαγαζια-τρυπες που επεμεναν σταθερα σε αρβυλακια λυγισαν...
εχω κατι μαρτινς και γκριντερς απο το γυμνασιο και επιμενω σταθερα να τις φοραω...χαχαχαχαχα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αληθεια?το καλοκαιρι παντως που ειχα κατεβει για ψωνια δεν ειχε τιποτα....μονο κατι sk8 στυλ ρουχοπαπουτσα....ακομα και τα τελευταια μαγαζια-τρυπες που επεμεναν σταθερα σε αρβυλακια λυγισαν...
εχω κατι μαρτινς και γκριντερς απο το γυμνασιο και επιμενω σταθερα να τις φοραω...χαχαχαχαχα
ναι και μου κανε εντυπωση οτι τις ειχαν και φορα μοστρα.... στα πρωτα μαγαζια οπως μπαινεις στην υφαιστου
αφου τις ειδα ετσι καινουριες και καλογιαλισμενες και γκαβλωσα  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι και μου κανε εντυπωση οτι τις ειχαν και φορα μοστρα.... στα πρωτα μαγαζια οπως μπαινεις στην υφαιστου
αφου τις ειδα ετσι καινουριες και καλογιαλισμενες και γκαβλωσα  :grin:

god bless internet and ebay my dear :) :)
εχω να ασχοληθω με εγχωρια μαγαζια χρονια τωρα....ειδικα για τετοια πραγματα...εκτος του οτι ειναι δυσκολο να βρω αυτα που θελω ειναι και πανακριβα... :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
god bless internet and ebay my dear :) :)
εχω να ασχοληθω με εγχωρια μαγαζια χρονια τωρα....ειδικα για τετοια πραγματα...εκτος του οτι ειναι δυσκολο να βρω αυτα που θελω ειναι και πανακριβα... :)
σωστη!
με τα μεγεθη πως τα πας? πας πρωτα και τα δοκιμαζεις σε μαγαζα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σωστη!
με τα μεγεθη πως τα πας? πας πρωτα και τα δοκιμαζεις σε μαγαζα?

ε καλα δεν παω και δημοτικο να μεγαλωνει το ποδι μου καθε χρονο....χαχαχαχχααχαχαχαχαχ
ξερω τι νουμερο φοραω και αναλογα με την φορμα του παπουτσιου ξερω τι παραγγελνω...τοσα χρονια μονο μια φορα χρειαστηκε να στειλω πισω παπουτσια και μαλιστα με εξοδα αυτουνου που μου το χε στειλει :)
απο το γυμνασιο φοραω 38 στις αρβυλες λες να αλλαξε κατι τωρα? :2funny:

για να εισαι σιγουρος ομως πηγαινε σε ενα μαγαζι, βρες αυτο που θες, δοκιμασε το και μετα παρτο απο το νετ :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom