mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εχει βρει καποιος μια παλια διαφημηση που επαιζε η πετρουλακη...? νομιζω για σιδερομα ηταν η διαφημηση...
οχι αυτη που ελεγε "τα θελω ολα στον ατμο"?
εχει βρει καποιος μια παλια διαφημηση που επαιζε η πετρουλακη...? νομιζω για σιδερομα ηταν η διαφημηση...
John-boy ηταν στους Waltons...... το αλλο καλυτερο μου.καληνυχτα τζονμποι.....
Μιλαμε για αλλες εποχες,αλλες (πολυ λιγοτερες) επιλογες και αλλα ζητουμενα απο την T.V.Τι αηδίες είναι αυτές;;; Μικρό σπίτι στο λιβάδι...τζον-μπόι....και δε συμμαζεύετε...απορώ πως τα βλέπατε;
Μιλαμε για αλλες εποχες,αλλες (πολυ λιγοτερες) επιλογες και αλλα ζητουμενα απο την T.V.
Προσωπικα αυτα τα δυο ηταν ταξιδι σ'ενα διαφορετικο κοσμο που αργοτερα τον εζησα (στην πιο συγχρονη εκδοχη του) απο κοντα.
χαιντι εβλεπες;Εγώ μικρός δεν έβλεπα τέτοιες μαλακίες...
χαιντι εβλεπες;
την σουπερ γιαγια;
εμενα αυτο μου λειπει βλεπετε το εβλεπα φανατικα αν θυμαμε καλα 1985 αθανατες εποχες
τοτε υπηρχαν σειρες τωρα υπαρχουν τα ποκεμον και χιλιες δυο μαλακιες
ΜΠΛΕΚ στο μικρό μέγεθος, 2 δραχμές το τεύχος, με τρεις ιστορίες, τις περιπέτειες του Μπλέκ, τις περιπέτεις του Ρίγκο, και σε κείμενο (όχι εικονογραφημένες δηλαδή, αλλά μόνο με μία εικονογράφηση σε όλες τις σελίδες, όπως σε κάποια παιδικά βιβλία), τις περιπέτειες του Μικρού Ήρωα, του Γιώργου Θαλάσση, με την Κατερίνα (τι αγνός έρως) και τον μονίμως πεινασμένο Σπίθα, να μάχονται τις σκοτεινές δυνάμεις του Άξονα, συνεπικουρούμενες εν προκειμένω και από τούρκους (Σεϊτάν Αλαμάν και Φροϋλάιν Χ).μπλεκ
το διαβαζα απο τα ξαδερφια μου
καζαντζιδη ή μπιτσικωτση;ειναι πολιτικο το ζητημα να ξερεις......θα σε κρινω απο την απαντηση....εγω παντως ακουγα αυτο.....οταν ημουν 12Μπα δεν πρόλαβα τηλέοραση μικρός....με ραδιόφωνο μεγάλωσα
Στα πόκεμον έχεις μείνει εσύ;;;
Τα πόκεμον ήταν αρχές 00ς στη μόδα
καζαντζιδη ή μπιτσικωτση;ειναι πολιτικο το ζητημα να ξερεις......θα σε κρινω απο την απαντηση....εγω παντως ακουγα αυτο.....οταν ημουν 12