Νέα

Προϊόντα που δεν κυκλοφορούν πλέον....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τα βαμμενα κοκκινα μαλλια... Η σειρα μιλαμε...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τα χω σε ντιβιντι νιτσα,καλη η σκεψη σου παντως :2funny:

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
καληνυχτα τζονμποι.....
John-boy ηταν στους Waltons...... το αλλο καλυτερο μου.

URL]]

Επισκέπτης
Τι αηδίες είναι αυτές;;; Μικρό σπίτι στο λιβάδι...τζον-μπόι....και δε συμμαζεύετε...απορώ πως τα βλέπατε; :headbang:

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Τι αηδίες είναι αυτές;;; Μικρό σπίτι στο λιβάδι...τζον-μπόι....και δε συμμαζεύετε...απορώ πως τα βλέπατε; :headbang:
Μιλαμε για αλλες εποχες,αλλες (πολυ λιγοτερες) επιλογες και αλλα ζητουμενα απο την T.V.
Προσωπικα αυτα τα δυο ηταν ταξιδι σ'ενα διαφορετικο κοσμο που αργοτερα τον εζησα (στην πιο συγχρονη εκδοχη του) απο κοντα.

Επισκέπτης
Μιλαμε για αλλες εποχες,αλλες (πολυ λιγοτερες) επιλογες και αλλα ζητουμενα απο την T.V.
Προσωπικα αυτα τα δυο ηταν ταξιδι σ'ενα διαφορετικο κοσμο που αργοτερα τον εζησα (στην πιο συγχρονη εκδοχη του) απο κοντα.

Εγώ μικρός δεν έβλεπα τέτοιες μαλακίες... :dancing:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εμενα αυτο μου λειπει βλεπετε το εβλεπα φανατικα αν θυμαμε καλα 1985 αθανατες εποχες

τοτε υπηρχαν σειρες τωρα υπαρχουν τα ποκεμον και χιλιες δυο μαλακιες

Επισκέπτης
εμενα αυτο μου λειπει βλεπετε το εβλεπα φανατικα αν θυμαμε καλα 1985 αθανατες εποχες

τοτε υπηρχαν σειρες τωρα υπαρχουν τα ποκεμον και χιλιες δυο μαλακιες

Στα πόκεμον έχεις μείνει εσύ;;;

Τα πόκεμον ήταν αρχές 00ς στη μόδα :2funny:

Επισκέπτης
Του κουτιού τα παραμύθια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Έλεος....τι ύπηρχε τότε :jerking:

Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπλεκ :grin:
το διαβαζα απο τα ξαδερφια μου :grin:
ΜΠΛΕΚ στο μικρό μέγεθος, 2 δραχμές το τεύχος, με τρεις ιστορίες, τις περιπέτειες του Μπλέκ, τις περιπέτεις του Ρίγκο, και σε κείμενο (όχι εικονογραφημένες δηλαδή, αλλά μόνο με μία εικονογράφηση σε όλες τις σελίδες, όπως σε κάποια παιδικά βιβλία), τις περιπέτειες του Μικρού Ήρωα, του Γιώργου Θαλάσση, με την Κατερίνα (τι αγνός έρως) και τον μονίμως πεινασμένο Σπίθα, να μάχονται τις σκοτεινές δυνάμεις του Άξονα, συνεπικουρούμενες εν προκειμένω και από τούρκους (Σεϊτάν Αλαμάν και Φροϋλάιν Χ).
Την φαντασία μου είχε εξάψει, στην παιδική μου ηλικία, η εικόνα της Φροϋλάιν Χ από πίσω να τρέχει με σηκωμένη την φούστα, αλλά ήμουν μικρός για  :jerking: .

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ : Σε κάποιο επεισόδιο το Διαστημόπλοιο ΔΙΑΣ 1 σταματάει σε κάποιον πλανήτη, όπου συναντά μία πανέμορφη εξωγήϊνη, η οποία λίγο πριν αναληφθεί στους ουρανούς διωκώμενη αναφώνησε στα ελληνικά : "ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ !!!".

ΟΙ ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ με την απίθανη μουσική τίτλων (Τζων Μπάρυ) :

(Είμαστε λίγο off topic, νομίζω πως υπάρχει κάποιο νήμα για όσους έχουν γεννηθεί πριν το 1980)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπα δεν πρόλαβα τηλέοραση μικρός....με ραδιόφωνο μεγάλωσα :birdman:
καζαντζιδη ή μπιτσικωτση;ειναι πολιτικο το ζητημα να ξερεις......θα σε κρινω απο την απαντηση....εγω παντως ακουγα αυτο.....οταν ημουν 12 :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στα πόκεμον έχεις μείνει εσύ;;;

Τα πόκεμον ήταν αρχές 00ς στη μόδα :2funny:

σορρυ ρε φιλε δεν ξερω τι ειναι στη μοδα σημερα αλλα αν ανοιξω τβ σαββατο και κυριακη πρωι σε σταρ και αλτερ βλεπω πραγματικα ενα καρο μαλακιες που πραγματικα τα σημερινα παιδια καλυτερα να ακουσουν ραδιο παρα να δουν αυτες της μαλακιες τοτε οταν ημουν παιδι δεκαετια 80 εβλεπα πραγματικα κινουμενα σχεδια οπως φρουτοπια μικυ μαους ποπαι καρουζελ και πραγματικα γουσταρα και θα ηθελα τα παιδια μου αν κανω να βλεπουν αυτα τα κινουμενα σχεδια παρα τις σημερινες μαλακιες

και δεν ειμαι δα και μεγαλος το 1978 γεννημενος ειμαι

ναι φιλε του κουτιου τα παραμυθια γαμαγανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom