gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να ρωτησω σοβαρα.....φτιαχνοσασταν και σεις με τις τσοντες σαν εφηβες;;πως σας φαινονταν γενικως;αχ εκει ειχα δει τα πρωτο μου πορνο....σνιφ....ειχα σοκαριστει
να ρωτησω σοβαρα.....φτιαχνοσασταν και σεις με τις τσοντες σαν εφηβες;;πως σας φαινονταν γενικως;αχ εκει ειχα δει τα πρωτο μου πορνο....σνιφ....ειχα σοκαριστει
Πορνο.........ενα ηταν το αχτυπητοαχ εκει ειχα δει τα πρωτο μου πορνο....σνιφ....ειχα σοκαριστει
να ρωτησω σοβαρα.....φτιαχνοσασταν και σεις με τις τσοντες σαν εφηβες;;πως σας φαινονταν γενικως;
τωρα στα γεραματα φανταζομαι δυσκολα ερεθιζεστε γενικως....προς τι ο παρατατικος?
τωρα στα γεραματα φανταζομαι δυσκολα ερεθιζεστε γενικως....
τωρα στα γεραματα φανταζομαι δυσκολα ερεθιζεστε γενικως....
γιαυτο ρωταω....ξερω οτι επισημα δεν το παραδεχεστε....αλλα οταν βλεπατε μονες τι κανατε;ρε α στα διαλα....
γενικα τη φιλοσοφια που εχουν οι γυναικες με το θεμα πορνο δεν την εχω καταλαβει να σου πω την αληθεια....λιγες ξερω να ερεθιζονται και πολλες να κακαριζουν...
Tσόντες στο RTL και η εκπομπή Τutti frutti
Επίσης Ψησταριές Λεωνίδας ΚΑΝΑΛΙ ΗΤΑ 8
γιαυτο ρωταω....ξερω οτι επισημα δεν το παραδεχεστε....αλλα οταν βλεπατε μονες τι κανατε;
Ουτε κι εγω καταλαβαινω ........που υπαρχουν και λιγεs ακομα που ερεθιζονται.....Κανονικα επρεπε ολεs να κακαριζουναυτο ακριβως που σου πα....πολλες κακαριζουν λιγες ερεθιζονται....δεν καταλαβαινω γιατι
Ουτε κι εγω καταλαβαινω ........που υπαρχουν και λιγεs ακομα που ερεθιζονται.....Κανονικα επρεπε ολεs να κακαριζουν
ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΚΑΖΑΝΟΒΑΣ, ΤΡΑΣΤ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ.
ZAKULA, TERROR, ORRIBILE.
ΜΠΛΕΚ, ΖΑΓΚΟΡ, ΟΜΠΡΑΞ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΓΟΡΙ.
ΤΙΡΑΜΟΛΑ, ΣΕΡΑΦΙΝΟ.
χυμος πορτοκαλι "φλωρινα". :'(
και γτ δεν τον εχουν στα μαρκετ γαμω την πουταναμ?υπαρχει ακομα....φλω φλω φλωριναααα τοτιςςς ποιοτιςςςς
:-* :-* :-* :-*χυμος πορτοκαλι "φλωρινα". :'(