Επισκέπτης
Ελα μωρε αυτα παντου γινονται και σε ολα τα φυλα και σε ολες τις χωρες...μην εισαι μοιρολαγνος....απλα καλο ειναι να φυλας τα νωτα σου γενικα....εχω περιστατικο φιλης των γονιων μου που ο συζυγος εμ βρηκε γκομενα εμ την παρατησε μα δυο παιδια (ανεργη αυτη) εμ προσπαθουσε να της φαει το σπιτι και ενα μαγαζι που ηταν στο ονομα της!!! τι να λεει....προσεχουμε παρα πολυ που βαζουμε το πουλι μας (για αγορακια) και την υπογραφη μας (και για τα δυο φυλα )
Ειναι η αληθεια οτι υπαρχουν και μερικοι γαμπροι της πυρκαγιας.Ωστοσο το φαινομενο της πουτανιας παρατηρειτε σε μεγαλυτερο ποσοστο στην γυναικα.Ποσα περιστατικα εχουμε που μεγαλες γυναικες με παιδια παρετησαν τον συζυγο και του πηραν τα παιδια και το σκασανε με τον μπαμπη τον νταλικιερη που την ειχε τεραστια και ο κακομοιρης ο συζυγος πληρωνε ολα της τα εξοδα και των παιδιων μαζι.
Ακριβως τετιο περιστατικο ο γειτονας μου.Τωρα καθεται και μενει με τους γονεις του σαν τον μαγκουφη και βαραει μαλακιες επειδη η πουτανα που παντρευτηκε θυμηθηκε στα 30+ της οτι ηθελε μια μεγαλη ψωλη και βαρβατο αντρα.