Νέα

Προγαμιαία συμφωνία..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά των προγαμιαίων συμβολαίων ?

• Υπέρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Ελα μωρε αυτα παντου γινονται και σε ολα τα φυλα και σε ολες τις χωρες...μην εισαι μοιρολαγνος....απλα καλο ειναι να φυλας τα νωτα σου γενικα....εχω περιστατικο φιλης των γονιων μου που ο συζυγος εμ βρηκε γκομενα εμ την παρατησε μα δυο παιδια (ανεργη αυτη) εμ προσπαθουσε να της φαει το σπιτι και ενα μαγαζι που ηταν στο ονομα της!!! τι να λεει....προσεχουμε παρα πολυ που βαζουμε το πουλι μας (για αγορακια) και την υπογραφη μας (και για τα δυο φυλα :P )

Ειναι η αληθεια οτι υπαρχουν και μερικοι γαμπροι της πυρκαγιας.Ωστοσο το φαινομενο της πουτανιας παρατηρειτε σε μεγαλυτερο ποσοστο στην γυναικα.Ποσα περιστατικα εχουμε που μεγαλες γυναικες με παιδια παρετησαν τον συζυγο και του πηραν τα παιδια και το σκασανε με τον μπαμπη τον νταλικιερη που την ειχε τεραστια και ο κακομοιρης ο συζυγος πληρωνε ολα της τα εξοδα και των παιδιων μαζι.
Ακριβως τετιο περιστατικο ο γειτονας μου.Τωρα καθεται και μενει με τους γονεις του σαν τον μαγκουφη και βαραει μαλακιες επειδη η πουτανα που παντρευτηκε θυμηθηκε στα 30+ της οτι ηθελε μια μεγαλη ψωλη και βαρβατο αντρα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε διαφωνω....αλλα ας μην ξαναμπουμε σε μια τετοια διαδικασια συγκρισης των δυο φυλων...οι γυναικες εχουν τη γνωστη καραμελα οτι ειναι αδυναμες, δε βγαζουν τα ιδια λεφτα και αρα εχουν αναγκη τα λεφτα ή τη περιουσια κτλ κτλ κτλ με την οποια αποψη δε συμφωνω...ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι υπερ της πληρους ισοτητας...και βεβαια πρεπει να υπαρχουν κοινα περιουσιακα στοιχεια αλλα δε μπορω τη θυματοποιηση...επομενως καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι :) και εφοσον παιζει καποια αξιολογη περιουσια γιατι να μην υπογραφεται συμφωνητικο?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Του τοντοκ την αποψη παρακαλω  :2funny:
Ρε παιδια, γαμος ειναι δυο ανθρωποι που αγαπιουνται και θελουνν να περασουν μαζι τις ζωες τους. Αμα ειναι να υπογραφουμε ενα καρο χαρτομανι , τι σοι γαμος ειναι ;  :huh:
Τι σοι πνευματικο δεσιμο ;  :-

θα συμφωνησω.. ολα αυτα μου ακουγονται σαν επιχειρηματικες συνδιαλλαγες... τι να πω... οσο για τα διαζυγια συμβαινουν αμα παντρευεσαι μονο για να κανεις παιδι επειδη εισαι σε μια Α ηλικια.. αμα δε ξερεις τι σου γινεται.. αν οντως το κανεις γιατι ο αλλος/η θα σε αποκαταστησει οικονομικα... αμα συνεχιζεις να ζεις λες κ εισαι εργενης/νισσα κ νομιζεις οταν το μαθει ο αλλος/η θα σου πει μετα χαρας ολα καλα κλπ
αν αγαπας κ εισαι ερωτευμενος/η με τον αλλο/η δεν σκεφτεσαι συμβολαια..

γενικα παντως ειμαι υπερ του μετα το διαζυγιο να μοιραζονται εξισου περιουσιακα που αποκτηθηκαν κ απο τους 2 μαζι κ οχι αυτα που αποκτηθηκαν ατομικα απ τον καθενα

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εγω στην προγαμιαια συμφωνια θα θεσω και το ζητημα να μπορω να πηγανω στα κωλομπαρα χωρις να εχω γκρινιες και χωρισμους μετα..ρε παιδια ειμαι ελευθερος και ο μονος σοβαρος λογος που δεν θελω να παντρευτω ειναι οτι μπορει να μου κοψουν το ενα και μοναδικο μου χομπι.πιστευω σταματας να ζεις και θα πεσω σε βαθια μελαγχολια αν δεν παιρνω χουρους,πουτα και πριβε.οσο για τα χρηματα αν και οι δυο βραζουν στο ιδιο καζανι δεν υπαρχει προβλημα, αν ο αντρας εχει περιουσια πρεπει να γινεται προγαμιαιο..τωρα αν η γυναικα εχει την περιουσια τοτε δεν τειθεται θεμα προγαμιαιου.

Επισκέπτης
εγω στην προγαμιαια συμφωνια θα θεσω και το ζητημα να μπορω να πηγανω στα κωλομπαρα χωρις να εχω γκρινιες και χωρισμους μετα..ρε παιδια ειμαι ελευθερος και ο μονος σοβαρος λογος που δεν θελω να παντρευτω ειναι οτι μπορει να μου κοψουν το ενα και μοναδικο μου χομπι.πιστευω σταματας να ζεις και θα πεσω σε βαθια μελαγχολια αν δεν παιρνω χουρους,πουτα και πριβε.οσο για τα χρηματα αν και οι δυο βραζουν στο ιδιο καζανι δεν υπαρχει προβλημα, αν ο αντρας εχει περιουσια πρεπει να γινεται προγαμιαιο..τωρα αν η γυναικα εχει την περιουσια τοτε δεν τειθεται θεμα προγαμιαιου.

γιατι δεν παντρευεσαι μια πουτανα να τα συνδιασεις ολα κ λεφτα κ τσαρκες?

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
δικαιωμα στην περιουσια εχει η γυναικα σε οτι αποκτησατε στον εγγαμο βιο μαζι και οχι στην περιουσια που ειχατε μεχρι τοτε.σιγα μην αφησω καμια καριολα να μου παρει τα σπιτια που εχω. :dancing:

Επισκέπτης
δικαιωμα στην περιουσια εχει η γυναικα σε οτι αποκτησατε στον εγγαμο βιο μαζι και οχι στην περιουσια που ειχατε μεχρι τοτε.σιγα μην αφησω καμια καριολα να μου παρει τα σπιτια που εχω. :dancing:

βεβαια φιλε καλα τα λες αλλα επειδη η ζωη ειναι μεγαλη πουτανα παρολο που απο εσενα εξαρταται μπορει να μην εχεις συναντησει ακομα τι υποχθονια παιχνιδια μπορουν να σου παιξουν

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Μακάρι να είχε ισχύ το προγαμιαίο συμβόλαιο. Όχι για καναν άλλο λόγο, αλλά για να προστατευτεί η περιουσία των γονιών μου και το πατρικό σπίτι από κάθε ξεβράκωτη που είδες φώς κ μπήκε. Κατα τ'άλλα ότι βγάζω θα φροντίζω να το τρώω γιατί σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε... Οπότε στην μοιρασιά θα πάρει τα @@ η γυναίκα μου.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
γιατι δεν παντρευεσαι μια πουτανα να τα συνδιασεις ολα κ λεφτα κ τσαρκες?

γιατι και η πουτανα οταν παντρευτει δεν θα με αφηνει να κανω τσαρκες..δεν ειμαι κατα της οικογενειας αλλα να πηγαινω και μια φορα στις 15 ενα κωλομπαρο για την ψυχικη μου υγεια χωρις συνεπειες.που θα βρω τετοια γυναικα :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom