Νέα

Primera Division!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα προτιμάτε στην Ισπανία?

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Ρεαλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Βαλένθια

Ψήφοι: 4 4,0%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 10 10,0%
  • Άλλη

Ψήφοι: 6 6,0%
  • Καμία

Ψήφοι: 10 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
αυτο που λες δεν υπαρχει πουθενα απλα...

στο ρυθμο που παιζεται το ποδοσφαιρο σε αυτο το επιπεδο,η αποβολη με τοπ κλασσ αντιπαλο σε κανει ομαδουλα...τελεια.
οι γραμμες σου γινονται ολες μπουρδελο,η συνοχη παει περιπατο,οι αποστασεις μεγαλωνουν φτυνεις το πνευμονι..

για αυτο και ο διαιτητης που σφυριζει τετοια παιχνιδια πρεπει να επιλεγεται με προσοχη..το πεναλτι και η κοκκινη δε πρεπει να σφυριζονται σα να δινουμε αραουτ.

στα του αγωνα,χθες ειδαμε ενα ματσ ροντεο για 60 λεπτα,γιατι ο καρλετο το επελεξε συνειδητα..επειδη πιστευε πως μπορει να κανει outscore,οσα φαει +1 δλδ..η ρεαλ  επαιξε για πρωτη φορα τα τελευταια 10 χρονια τη μπαρτσα οπως παιζει καθε αντιπαλο,φουλ επιθετικα ...και δικαιωθηκε μεχρι το σημειο της αποβολης,με μια ρεαλ καλυτερη παρα το μετριο βραδυ του ροναλντο..

προσωπικα χαρηκα απο την εικονα της ομαδας μου για 60 λεπτα..εχει δουλεψει πολυ ο ιταλος,συν οτι εχει κανει δαιμονα το ντι μαρια σαν μεσα αριστερα.

βασει των εμφανισεων αυτων,αισιοδοξω και για ισπανια και για ευρωπη.

η μπαρτσελονα παραμενει πολυ ισχυρη,αλλα φετος η ρεαλ ειναι ισχυροτερη.
Έχω αρχίσει κ πιστεύω ότι οι τωρινοί παίκτες της Ρεάλ έχουν κόμπλεξ με την Μπαρτσελόνα,γι'αυτό κ την κερδίζουν σπάνια...

Ψιλοδιαφωνώ όμως για την ανώτερη απόδοση της Ρεάλ...

Η Μπάρτσα έδειχνε να ξέρει καλύτερα τι θέλει να κάνει,κ αμυντικά κ επιθετικά...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καραγκιοζιλίκια....απ' την μία ο Ρονάλντο που πριν καλά καλά σημπληρωθούν 3 λεπτά αγώνα, είχε πέσει για πέναλτυ 2 φορές και απ την άλλη η Μπαρτσελόνα, που είναι η γνωστή Μπαρτσελόνα....η Ρεάλ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντι Μαρία καλύτερο παίκτη του γηπέδου.....απ' την στιγμή που έμεινε με 10 το παιχνίδι τελείωσε....3 πέναλτυ, προσωπικά γέλασα και στα 3.....μάλλον η πολύ Αγγλία με έχει πειράξει....προς στιγμήν πίστευα οτι το ποδόσφαιρο είναι για άντρες......
Φίλε στην Αγγλία το έχουνε παρακάνει με το σκληρό παιχνίδι...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
να παραδεχτούμε όλοι κάτι;; παίζει ή δεν παίζει η μπαρτσελόνα την καλύτερη μπάλα έστω και φέτος που κάποιοι την έχουν τελειωμένη;;; νομίζω ότι αυτή την ποιότητα στο παιχνίδι ουδέποτε την έχει πετύχει η ρεαλ....
Πες τα να μην τα λέω εγώ...

Ακόμα κ με αυτά που θυμούνται από τον Γκουαρδιόλα,παίζουν κ γαμώ τις μπάλες...

Μεγάλοι παίχτες,τι να λέμε τώρα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε στην Αγγλία το έχουνε παρακάνει με το σκληρό παιχνίδι...
Εντάξει, απόψεις είναι αυτές....εμένα μου αρέσει πιο πολύ απ' την Ισπανία που ένας κάνει τον πεθαμένο και άλλοι 10 κλαίγονται στον διαιτητή.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Έχω αρχίσει κ πιστεύω ότι οι τωρινοί παίκτες της Ρεάλ έχουν κόμπλεξ με την Μπαρτσελόνα,γι'αυτό κ την κερδίζουν σπάνια...

Κρητικέ άμα ο μπενζεμά εκτός απ' τα δύο γκολ έβαζε και κάτι άχαστα που δεν έβαλε στην αρχή το μόνο που θα ήθελε η μπαρτσελόνα θα ήταν να τελειώσει ο αγώνας.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κρητικέ άμα ο μπενζεμά εκτός απ' τα δύο γκολ έβαζε και κάτι άχαστα που δεν έβαλε στην αρχή το μόνο που θα ήθελε η μπαρτσελόνα θα ήταν να τελειώσει ο αγώνας.
Δεκτό,αλλά κ η Μπάρτσα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 0-1...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εντάξει, απόψεις είναι αυτές....εμένα μου αρέσει πιο πολύ απ' την Ισπανία που ένας κάνει τον πεθαμένο και άλλοι 10 κλαίγονται στον διαιτητή.....
Το Αγγλικό είναι συνδυασμός τεχνικής κ δύναμης με έμφαση στη δύναμη...

Στην Ισπανία είναι το ανάποδο γι'αυτό κ το προτιμώ...

Κακά τα ψέμματα φίλε...Άλλο Μπαρτσελόνα κ Ρεάλ κ άλλο Άρσεναλ κ Τσέλσι...

Δες τι γίνεται όταν συναντιούνται στο Τσου Λου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεκτό,αλλά κ η Μπάρτσα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 0-1...

Γενικά πάντως οι άμυνες και των δύο μου φαίνονται για τα πανηγύρια, με τη μπάγερν δεν έχουν καμιά τύχη. Πιο πολλή τύχη έχει η ατλέτικο :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γενικά πάντως οι άμυνες και των δύο μου φαίνονται για τα πανηγύρια, με τη μπάγερν δεν έχουν καμιά τύχη. Πιο πολλή τύχη έχει η ατλέτικο :grin:
Η Ατλέτικο είναι πιο γεμάτη....ειδικά στο 4-1 με την Μίλαν (πεθαμένη μεν, 16 του Τσου Λου δε) φαινόταν πλήρης σε όλες τις γραμμές....πάντως για τα ζευγάρια καλύτερη κλήρωση δεν θα μπορούσε να βγει....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Η Ατλέτικο είναι πιο γεμάτη....ειδικά στο 4-1 με την Μίλαν (πεθαμένη μεν, 16 του Τσου Λου δε) φαινόταν πλήρης σε όλες τις γραμμές....πάντως για τα ζευγάρια καλύτερη κλήρωση δεν θα μπορούσε να βγει....

Ως προς τι καλύτερη;
Ατλέτικο γκολ κατά στο πρωτάθλημα 21, μπαρσελόνα 25, ρεαλ 30  :new_shocked:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

τριχες φιλε,ειδικα χθες η αποβολη καθορισε αποτελεσμα.

η ρεαλ φετος ειναι καλυτερη ομαδα συνολικα,με περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις..
χθες με ροναλντο-μπειλ ανυπαρκτους εβγαλε ποσες φασεις..

ΑΛΛΑ ολα πανε περιπατο οταν εχεις απεναντι εναν παικτη που ειναι 10/10
σε δημιουργια,ταχυτητα,ντριμπλα,εκτελεση,οξυδερκεια,ομαδικοτητα..
τον κορυφαιο ολων των εποχων που οταν καιει το τοπι ειναι παντα εκει..
αναμενω στεψη και επισημα το καλοκαιρι.
ή οι αμυνες ειναι για τα πανηγυρια ή οι επιθεσεις πολυ δυνατες.

εγω οχι μονο λεω οτι εχουν μεγαλη τυχη και οι δυο,αλλα οποιος και να περασει/κερδισει θα το κανει με αιμα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

και αμα ο Τσιμιτσελης εκανε μεταμοσχευση τον εγκεφαλο του Ορσον Γουελς θα γινοταν ηθοποιος....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και αμα ο Τσιμιτσελης εκανε μεταμοσχευση τον εγκεφαλο του Ορσον Γουελς θα γινοταν ηθοποιος....

άκυρος ο παραλληλισμός σου, τύπε. Ο λέοντας το έγραψε για να δείξει ότι η Ρεάλ έπαιζε μπάλα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και εγω το εγραψα για να πω οτι με τα "αν" δεν γραφεται ιστορια...

σωστό, αλλά δεν ήταν το θέμα της συζήτησης αυτό. Αν το θέμα ήταν η ουσία, θα ήταν τέλειο το παράδειγμά σου. Αλλά όταν συζητάς για απόδοση ομάδων, τα "αν" έχουν θέση στην κουβέντα. Οι προπονητές όταν κάνουν ανάλυση αγώνα, συνέχεια το "αν" χρησιμοποιούν κι εμείς όλοι εδώ είμαστε μικροί προπονητές ή προπονητές του καναπέ, αν θες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Βασικά το έγραψα επειδή ο κρητικός έγραψε ότι η μπαρτσελόνα ήξερε τι ήθελε να κάνει επιθετικά κι αμυντικά, κι εγώ στην άμυνα δεν είδα στην αρχή να ξέρει τι θελει να κάνει, δέκα φορες βγήκε μόνος ο μπενζεμά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom