Νέα

Primera Division!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα προτιμάτε στην Ισπανία?

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Ρεαλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Βαλένθια

Ψήφοι: 4 4,0%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 10 10,0%
  • Άλλη

Ψήφοι: 6 6,0%
  • Καμία

Ψήφοι: 10 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Η μπορεί απλά να βούτηξε....σε κάθε περίπτωση ο διαιτητής πρέπει να λαμβάνει υπ' όψην του την σωματική διαφορά των παικτών...ο Ράμος είναι γομάρι και τον Νευμάρ τον δέρνω και εγώ....με βάση αυτό, κάθε μαρκάρισμα θα σφυρίζεται φάουλ?Εκεί το αφήνεις και λίγο....άποψή μου.....

δεν ειναι ακριβώς έτσι, εξαρτάται από το μαρκάρισμα...
σε ένα μαρκάρισμα με τα χέρια δεν παίζει ρόλο αν ενας παίχτης είναι γομάρι και ο άλλος όχι
αν είδες το ματς έκανε και ο νεϊμαρ ένα αστείο μαρκάρισμα με τα χέρια λίγο αργότερα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το είδα χτες στην τηλεόραση και είδα ότι replay έδειξε η μετάδοση...
επαφή με το χέρι υπάρχει, τώρα πόση δύναμη έχει κανείς δεν το ξέρει... μπορεί να έβγαλε τον νεϊμαρ απο την ισορροπία του, μπορεί να αισθάνθηκε το χέρι του αμυντικού και έπεσε για να πάρει το σφύριγμα...
[size=16pt]το ότι δεν θα το έδινες εσύ γιατί το αναφέρεις;;;[/size]

χαχαχα, όντως πρέπει να μιλάμε διαφορετικές γλώσσες. Αυτό ρε συ είναι έκφραση. Πρώτη φορά ακούς κάποιον να βάζει τον εαυτό του στη θέση του πρωταγωνιστή μιας ιστορίας ή μιας φάσης και να λέει τι θα έκανε αυτός;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ίσως....αν και δεν συμφωνώ με αυτή την λογική....έκανες ένα λάθος, καλώς ή κακώς, το έκανες όμως....μην κάνεις και άλλο.....

ούτε και εγώ συμφωνώ, αλλά ένα λάθος που οδηγεί σε ένα γκολ δεν είναι το ίδιο με ένα ανάποδο αράουτ...
συμβαίνει πάντως, είναι ανθρώπινη αντίδραση...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
χαχαχα, όντως πρέπει να μιλάμε διαφορετικές γλώσσες. Αυτό ρε συ είναι έκφραση. Πρώτη φορά ακούς κάποιον να βάζει τον εαυτό του στη θέση του πρωταγωνιστή μιας ιστορίας ή μιας φάσης και να λέει τι θα έκανε αυτός;

όχι αλλά πάντα ρωτάω γιατί το αναφέρει κανείς... εσύ δεν θα το έδινες και ένας άλλος θα το έδινε... και λοιπόν;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν ειναι ακριβώς έτσι, εξαρτάται από το μαρκάρισμα...
σε ένα μαρκάρισμα με τα χέρια δεν παίζει ρόλο αν ενας παίχτης είναι γομάρι και ο άλλος όχι
αν είδες το ματς έκανε και ο νεϊμαρ ένα αστείο μαρκάρισμα με τα χέρια λίγο αργότερα...
Είχα δει στην αρχή που έκανε ένα φάουλ στον Ρονάλντο και ο διαιτητής, πολύ σωστά, δεν το έδωσε....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ούτε και εγώ συμφωνώ, αλλά ένα λάθος που οδηγεί σε ένα γκολ δεν είναι το ίδιο με ένα ανάποδο αράουτ...
συμβαίνει πάντως, είναι ανθρώπινη αντίδραση...
Ε, φλώροι διαιτητές....βγες σαν άντρας και πες "ναι, είμαι μαλάκας, γάμησα το παιχνίδι"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχι αλλά πάντα ρωτάω γιατί το αναφέρει κανείς... εσύ δεν θα το έδινες και ένας άλλος θα το έδινε... και λοιπόν;

ρε τύπε, γιατί ρωτάς αφού είναι απλώς μια έκφραση; Λέω την εκτίμησή μου για μια φάση χρησιμοποιώντας μια έκφραση. Θα τα βάλουμε και με τις παροιμίες τώρα; Αντί να πω "πιστεύω ότι δεν ήταν πέναλτυ", λέω "εγώ στη θέση του δεν θα το έδινα". Και μου λες τώρα εσύ "η άποψή σου είναι αυτή, του αλλουνού είναι η άλλη. Γιατί μας λες την άποψή σου;" Αυτό μου λες, αν καταλαβαίνεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε τύπε, γιατί ρωτάς αφού είναι απλώς μια έκφραση; Λέω την εκτίμησή μου για μια φάση χρησιμοποιώντας μια έκφραση. Θα τα βάλουμε και με τις παροιμίες τώρα; Αντί να πω "πιστεύω ότι δεν ήταν πέναλτυ", λέω "εγώ στη θέση του δεν θα το έδινα". Και μου λες τώρα εσύ "η άποψή σου είναι αυτή, του αλλουνού είναι η άλλη. Γιατί μας λες την άποψή σου;" Αυτό μου λες, αν καταλαβαίνεις.

καλά ρε μεγάλε σε φόρουμ είμαστε, δεν πίνουμε και φραπέ μαζί για να καταλαβαίνουμε το ύφος του καθενός...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά ρε μεγάλε σε φόρουμ είμαστε, δεν πίνουμε και φραπέ μαζί για να καταλαβαίνουμε το ύφος του καθενός...

μα ποιο ύφος;;; Εσύ δεν είπες ότι κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη έκφραση εσύ τον εγκαλείς; Τελοσπάντων, χέστο. Είπαμε, μιλάμε διαφορετική γλώσσα, άρα δεν θα συνεννοηθούμε έτσι κι αλλιώς

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μα ποιο ύφος;;; Εσύ δεν είπες ότι κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη έκφραση εσύ τον εγκαλείς; Τελοσπάντων, χέστο. Είπαμε, μιλάμε διαφορετική γλώσσα, άρα δεν θα συνεννοηθούμε έτσι κι αλλιώς

ναι ρε συ αλλά άλλο το ύφος στον προφορικό λόγο και άλλο στον γραπτό...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τώρα το γάμησε και από τις 2 μεριές... άρα δεν μπορεί να πει κανείς τπτ...!!!!
Αυτο οι διαιτητες το κανουν διοτι ξερουν οτι εκαναν λαθος και προσπαθουν να ισοφαρισουν τα λαθη, η δεν ειναι η μερα τους;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε παίχτη δεν είναι ολα μαθηματικά.Χαλάρωσε.
Εισαι Ρεαλ πιστευεις οτι αδικήθηκες οκ.
Εγώ λέω αδικήθηκες?Στ αρχίδια σου,βάλε 1,2 ακόμα(με δέκα με εννιά)και πάρτο.
Ποτέ δε μ ενδιαφέρει η διαιτησία.
αυτο που λες δεν υπαρχει πουθενα απλα...

στο ρυθμο που παιζεται το ποδοσφαιρο σε αυτο το επιπεδο,η αποβολη με τοπ κλασσ αντιπαλο σε κανει ομαδουλα...τελεια.
οι γραμμες σου γινονται ολες μπουρδελο,η συνοχη παει περιπατο,οι αποστασεις μεγαλωνουν φτυνεις το πνευμονι..

για αυτο και ο διαιτητης που σφυριζει τετοια παιχνιδια πρεπει να επιλεγεται με προσοχη..το πεναλτι και η κοκκινη δε πρεπει να σφυριζονται σα να δινουμε αραουτ.

στα του αγωνα,χθες ειδαμε ενα ματσ ροντεο για 60 λεπτα,γιατι ο καρλετο το επελεξε συνειδητα..επειδη πιστευε πως μπορει να κανει outscore,οσα φαει +1 δλδ..η ρεαλ  επαιξε για πρωτη φορα τα τελευταια 10 χρονια τη μπαρτσα οπως παιζει καθε αντιπαλο,φουλ επιθετικα ...και δικαιωθηκε μεχρι το σημειο της αποβολης,με μια ρεαλ καλυτερη παρα το μετριο βραδυ του ροναλντο..

προσωπικα χαρηκα απο την εικονα της ομαδας μου για 60 λεπτα..εχει δουλεψει πολυ ο ιταλος,συν οτι εχει κανει δαιμονα το ντι μαρια σαν μεσα αριστερα.

βασει των εμφανισεων αυτων,αισιοδοξω και για ισπανια και για ευρωπη.

η μπαρτσελονα παραμενει πολυ ισχυρη,αλλα φετος η ρεαλ ειναι ισχυροτερη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δλδ η Ρεαλ με 10 απέναντι στη χειρότερη,όπως λες και συμφωνώ,φέτος Μπάρτσα, είναι πολύ υποδεέστερη?
Οκ.
Δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο τίτλος είναι της Ρεάλ,....δεν χάνεται φέτος...

24707539.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο Αντσελότι για μένα παραμένει μεγάλος προπονητής.Θα έπρεπε γενικά να χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δλδ η Ρεαλ με 10 απέναντι στη χειρότερη,όπως λες και συμφωνώ,φέτος Μπάρτασ είναι πολύ υποδεέστερη?Οκ.
Δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη.

το καταλανικο κατεστημενο φταιει τυπε  :rolleyes:

οσο ητανε ο μεγαλος ηγετης στα πραγματα παιζοτανε σωστα η μπαλα στην ισπανια  :rolleyes:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom