Νέα

Primera Division!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα προτιμάτε στην Ισπανία?

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Ρεαλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Βαλένθια

Ψήφοι: 4 4,0%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 10 10,0%
  • Άλλη

Ψήφοι: 6 6,0%
  • Καμία

Ψήφοι: 10 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είχαν από ένα ημίχρονο.Και χωρίς το πέναλτυ στο β η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ καλύτερη.
Δίκαια κέρδισε.

με παίχτη παραπάνω. δεν είναι και πολύ σωστό να λες ότι έπαιξε καλύτερα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με όσους εβλεπα το ματς,που δεν ήταν οπαδοί,το ίδιο είπαν.

οκ, άσε τι είπαν. Εσένα σου φαίνεται σωστό να λες ότι έπαιξε καλύτερα μια ομάδα που είχε αριθμητική υπεροχή; Εννοείται ότι θα παίξει καλύτερα, αφού είναι ούτως ή άλλως μια πανίσχυρη ομάδα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
οκ, άσε τι είπαν. Εσένα σου φαίνεται σωστό να λες ότι έπαιξε καλύτερα μια ομάδα που είχε αριθμητική υπεροχή; Εννοείται ότι θα παίξει καλύτερα, αφού είναι ούτως ή άλλως μια πανίσχυρη ομάδα
+οτι το παιχνίδι κατοχής ευνοείται από την αριθμητική υπεροχή....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ναι αλλά δεν έπαιζε με την Κάτω Μαγούλα.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Βρήκα και το άρθρο του Κρεκούκια για το τι έγινε, όσοι έχετε χρόνο, διαβάστε το:
Συνοπτικά:
- Κάποιος μαλάκας πετάει ένα καπνογόνο στο ματς Βιγιαρεάλ - Θέλτα. Διακόπτεται ΑΜΕΣΩΣ το παιχνίδι και εκκενώνεται το γήπεδο χωρίς να φύγουν οι φίλαθλοι οι οποίοι επιστρέφουν μόλις καθάρισε η ατμόσφαιρα και το παιχνίδι τελειώνει κανονικά.
- Η πυροσβεστική βρίσκει το serial number του καπνογόνου και εντοπίζει την εταιρεία που το φτιάχνει για να δει σε ποιον το πούλησε.
- Η αστυνομία ζητάει τις κασέτες ΟΛΩΝ των αγώνων, απ' ΟΛΕΣ τις θύρες για να ψάξει να βρει τον ένοχο.
- Συνεργάζονται πυροσβεστική, αστυνομία, τοπική κυβέρνηση, ομάδα και φίλαθλοι για να εντοπίσουν τον ένοχο!
- Η Βιγιαρεάλ τελικά βραβεύεται για την εκκένωση του γηπέδου!
- Κάνει δώρο ένα εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα με την Μπέτις σε ΟΛΟΥΣ όσους είχαν πάει στο γήπεδο!
- Διοργανώνει γιορτή την ημέρα του ματς με αθλοπαιδίες, φαγητό, μουσική κτλ..
Δακρυγόνο ήταν παιδιά όχι καπνογόνο. Πουθενά στον κόσμο δεν αδειάζει γήπεδο για ένα καπνογόνο.

Βέβαια συγκρίνετε ελεύθερα τι έγινε εκεί με την αντίστοιχη περίπτωση του δακρυγόνου που πετάχτηκε στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Η διαιτησία σαφώς και έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όπως και έχει παίξει και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.Με ακεραίη διαιτησία πιθανόν Ρεάλ και Μπάρτσα να βρίσκονταν τώρα ακομα πιο χαμηλά στη βαθμολογία.Δε δικαιούται να μιλά η Ρεάλ ή η Μπάρτσα για διαιτησία.
Επιπλέον ήταν φανερό εξαρχής ότι θα γινόταν προσπάθεια να εκβιάσουν καταστάσεις οι παίκτες. Στα 5-10 λεπτά ο καραγκιόζης Ρονάλντο βουτά 2 φορές!! Σ'εκεινο το σημείο πόνταρα και εγώ ότι θα δοθεί πέναλτι. Οι παίκτες έχουν φτάσει στο σημείο να ανταγωνίζονται ποιός θα βουτήξει καλύτερα. Και βγαίνει μετά και κλαίγεται ο ανύπαρκτος χθες πορτογάλος. Του δώσανε τη χρυσή μπάλα για να σταματήσει να γκρινιάζει.τί θέλει πια? το μουντιάλ? Ας παίξει και τα λέμε.
Λάθος της Ρεάλ που δεν προσπάθησε να κρατήσει έστω και την ισοπαλία, που δεν κοντρόλαρε το παιχνίδι.Τους τίτλους θυμάται ο κόσμος ,όχι τις νίκες!

Επισκέπτης
Κλαψτε γατακια...
apistevto-CLASICO-real-m---mpartselona-3-4-VIDEOS-1-315x236.jpg
Χατ τρικ  :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι αλλά δεν έπαιζε με την Κάτω Μαγούλα.

ρε τύπε, πλάκα κάνεις; Παίζουν 2 ομάδες σχεδόν ισάξιες. Όταν από τη μία βγάλεις έναν παίχτη, η άλλη κατά 99% θα παίξει καλύτερα. Απλή λογική είναι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ρε τύπε, πλάκα κάνεις; Παίζουν 2 ομάδες σχεδόν ισάξιες. Όταν από τη μία βγάλεις έναν παίχτη, η άλλη κατά 99% θα παίξει καλύτερα. Απλή λογική είναι.
Ρε παίχτη δεν είναι ολα μαθηματικά.Χαλάρωσε.
Εισαι Ρεαλ πιστευεις οτι αδικήθηκες οκ.
Εγώ λέω αδικήθηκες?Στ αρχίδια σου,βάλε 1,2 ακόμα(με δέκα με εννιά)και πάρτο.
Ποτέ δε μ ενδιαφέρει η διαιτησία.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει. Άντε βγάλε άκρη πώς σκέφτεται ο καθένας
Πάντως ο ταύρος έχει δίκιο....η διαιτησία παίζει μεγάλο ρόλο στην Ισπανία....και βλέπουμε οτι οι ισπανικές ομάδες ευννοούνται και στην Ευρώπη αρκετές φορές....γι' αυτό και ποτέ το Ισπανικό δεν θα γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα.....

Επισκέπτης
Και η κοκκινες μες στο παιχνιδι ειναι, αλλιως δεν θα παιζοταν ποδοσφαιρο αλλα κατς. Οποτε αφηστε τις δικαιολογιες και παραδεχτειτε οτι η μπαρτσα ειναι καλυτερη ομαδα  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ενω στην Αγγλία δεν παίζει ρόλο η διαιτησία?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ενω στην Αγγλία δεν παίζει?
Παντού παίζει, απλά στην Ισπανία περισσότερο....επίσης ποτέ δεν έχω δει αγγλική να ευννοείται στην Ευρώπη....μπορεί να κάνω και λάθος, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά....μιλάω με βάση αυτά που έχω δει, όσο έχω δει.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε παίχτη δεν είναι ολα μαθηματικά.Χαλάρωσε.
Εισαι Ρεαλ πιστευεις οτι αδικήθηκες οκ.
Εγώ λέω αδικήθηκες?Στ αρχίδια σου,βάλε 1,2 ακόμα(με δέκα με εννιά)και πάρτο.
Ποτέ δε μ ενδιαφέρει η διαιτησία.

χαχαχα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Γράφω για διαιτησία και για αδικία; Πάμε άλλη μία, μπας και το καταλάβεις: όταν παίζουν 2 ισάξιες ομάδες κι από τη μία βγάλεις έναν παίχτη (δίκαια ή άδικα) η άλλη κατά 99% θα παίξει καλύτερα. Σε αυτό απάντα αν διαφωνείς κι άσε τη διαιτησία

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παντού παίζει, απλά στην Ισπανία περισσότερο....επίσης ποτέ δεν έχω δει Αγγλική να ευννοείται στην Ευρώπη....μπορεί να κάνω και λάθος, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά....μιλάω με βάση αυτά που έχω δει, όσο έχω δει.....
Το γίνεται στο cl τι σχεση έχει με το τι γίνεται στα πρωταθλήματα?Καμία.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Παντού παίζει ρόλο η διαιτησία. Αν θέλανε πραγματικά "καθαρό" πρωτάθλημα στις αμφισβητούμενες φάσεις πέναλτι/κόκκινες/γροθιές κτλ θα έπρεπε να χρησιμοποιούν ριπλέι. Απλά πράγματα!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Σαφώς και παίζει αλλά να δούμε ένα παράδειγμα: Τσέλσι - Γουεστ Χαμ: 38 attemps vs 1 attempt, αποτέλεσμα 0-0. Πες μου αντίστοιχο στην Ισπανία που δεν θα είχαν βρει τρόπο να κερδίσει η μεγάλη και πλούσια ομάδα, χωρίς να χαραμίσει 38 (!!!) προσπάθειες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
χαχαχα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Γράφω για διαιτησία και για αδικία; Πάμε άλλη μία, μπας και το καταλάβεις: όταν παίζουν 2 ισάξιες ομάδες κι από τη μία βγάλεις έναν παίχτη (δίκαια ή άδικα) η άλλη κατά 99% θα παίξει καλύτερα. Σε αυτό απάντα αν διαφωνείς κι άσε τη διαιτησία
Θες οτι βοήθησε η αριθμητική υπεροχή?Οκ
ήταν καλύτερη η Μπάρτσα(αντε εστω με πάιχτη παραπάνω)στο β?
Πιστεύεις πως έπρεπε να κερδίσει η Ρεαλ με οσα ειδες στα 90?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom