georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τράβηγμα φανέλας με το αριστερό χέρι,ράμος πουστράκι
καλά, εσένα στο 'χω ξαναπεί: φαίνεται να τη γνωρίζεις καλά την μπάλα
Τράβηγμα φανέλας με το αριστερό χέρι,ράμος πουστράκι
Όπως και να τα μετράνε εσύ δεν περνάς από νοκ αουτ οπότε δεν μπαίνω στον κόπο .Πλάγια,κόρνερ,φάουλ,πέναλτι πρέπει να είναι πάντα κόκκινα για να είναι δίκαιο .Και πάλι 3αρες θα αρπάζεις .ΜΠΑΡΤΣΑ για πάντα ρεεεεε
Πρεπει να αρχισει απο τα δυσκολα.
να παραδεχτούμε όλοι κάτι;; παίζει ή δεν παίζει η μπαρτσελόνα την καλύτερη μπάλα έστω και φέτος που κάποιοι την έχουν τελειωμένη;;; νομίζω ότι αυτή την ποιότητα στο παιχνίδι ουδέποτε την έχει πετύχει η ρεαλ....
ΑΝ κάποιος είναι καψούρα με το άθλημα κι όχι με κάποια ομάδα, πιστεύω θα το παραδεχτεί...θα βρεις πολλούς που ΔΕΝ θα το παραδεχτούν
Στο θρεντ του ισπανικού πρωταθλήματος και μετά από ένα απ' τα καλύτερα ελ κλάσικο μιλάς για ολυμπιακο και ελληνικό πρωτάθλημα. Έχεις πολλά ψυχολογικά
ΑΝ κάποιος είναι καψούρα με το άθλημα κι όχι με κάποια ομάδα, πιστεύω θα το παραδεχτεί...
να παραδεχτούμε όλοι κάτι;; παίζει ή δεν παίζει η μπαρτσελόνα την καλύτερη μπάλα έστω και φέτος που κάποιοι την έχουν τελειωμένη;;; νομίζω ότι αυτή την ποιότητα στο παιχνίδι ουδέποτε την έχει πετύχει η ρεαλ....
θα βρεις πολλούς που ΔΕΝ θα το παραδεχτούν
Εγώ στην Ισπανία είμαι Μπιλμπάο απλά έχω σιχαθεί το σπρώξιμο από την διαιτησία στην Μπάρτσα. Μια τόσο καλή ομάδα γιατί να χρειάζεται σπρώξιμο?
Επίσης την μπάλα που έπαιζε η Μπάρτσα τα προηγούμενα χρόνια με Γκουαρντιόλα την παίζει φέτος η Μπάγερν. Τίκι τάκα που γαμάει το παιχνίδι. Γιατί να μην πούμε δηλαδή ότι η Μπάγερν παίζει την καλύτερη μπάλα φέτος ?
Σήμερα συγκεκριμένα ο Μπενζεμά έκανε πάρτυ στην περιοχή της, πόσες ευκαιρίες έχασε ? Μετρήστε ευκαιρίες πριν αποβληθεί ο Ράμος.
εγώ, μεγάλε μου, θα το πω. Όπως το λένε και πολλοί άλλοι. Ρεάλ και Μπάγερν παίζουν την καλύτερη μπάλα, γι' αυτό και δίνονται φαβορί για την κατάκτηση του τσ.λ.
Το τικι τακα της Μπάγερν, πάντως, δεν είναι ίδιο με αυτό της Μπάρτσα, νομίζω
καθαρα στα ποδια επαφη...στο πέναλτυ του Νειμάρ, η επαφή πού είναι; τράβηγμα φανέλας ή χαμηλά στα πόδια;;;
Άν καί πικραμένος affecionado madrilista :'( :'( ή αλήθεια είναι ότι ή Μπάρτσα πήρε αυτό που επιδίωκε εκμεταλλευόμενη όλα τα ατού της αντίθετα με την Ρεάλ , απο εκεί καί πέρα άν καί ό διαιτητής εξελίχτηκε σε πρωταγωνιστή της συνάντησης στο δεύτερο μέρος , πέρα απο την αναμενόμενη μουρμούρα απο πλευράς Μαδριλένων , δεν υπήρξαν τα παρατράγουδα τα οποία έχουμε δυστυχώς συνηθίσει στα καθ' υμάς απλά τέλος το παιχνίδι πάμε για το επόμενο !
Καλημέρα. Έχεις διαβάσει την ιστορία με το καπνογόνο που έπεσε στη Βιγιαρεάλ; Για να δεις πόσο μπροστά είναι οι άνθρωποι
ο τίτλος είναι της Ρεάλ,....δεν χάνεται φέτος...Καλημέρα καί σε σένα pgp , φαντάζωμαι λές για το καπνογόνο που έπεσε στον αγώνα με την Θέλτα πρίν ένα μήνα καί το πρόστιμο 4.000 € που τους επέβαλαν !