Νέα

Primera Division!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα προτιμάτε στην Ισπανία?

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Ρεαλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Βαλένθια

Ψήφοι: 4 4,0%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 10 10,0%
  • Άλλη

Ψήφοι: 6 6,0%
  • Καμία

Ψήφοι: 10 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πάντως ο ταύρος έχει δίκιο....η διαιτησία παίζει μεγάλο ρόλο στην Ισπανία....και βλέπουμε οτι οι ισπανικές ομάδες ευννοούνται και στην Ευρώπη αρκετές φορές....γι' αυτό και ποτέ το Ισπανικό δεν θα γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα.....

αν έβλεπες αγγλικό πρωτάθλημα μέχρι πέρσι που ήταν η ΜανΓιου ισχυρή, υπήρξαν παιχνίδια που η εύνοια υπέρ της ήταν σκανδαλώδης

Επισκέπτης
χαχαχα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Γράφω για διαιτησία και για αδικία; Πάμε άλλη μία, μπας και το καταλάβεις: όταν παίζουν 2 ισάξιες ομάδες κι από τη μία βγάλεις έναν παίχτη (δίκαια ή άδικα) η άλλη κατά 99% θα παίξει καλύτερα. Σε αυτό απάντα αν διαφωνείς κι άσε τη διαιτησία
ρε τυπε τοσο πολυ σε πειραξε η τεσσαρα :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
αν αυτό το χάιδεμα είναι τράβηγμα, έπρεπε να δίνονται 10 πέναλτυ σε κάθε αγώνα. Για επαφή στα πόδια, 50 φορές το έχω δει, δεν φαίνεται ξεκάθαρα.

επαφή υπάρχει με το χέρι, αν τώρα είναι χαϊδεμα ή όχι αυτό κανείς δεν το ξέρει...
μην ξεχνάς πως νωρίτερα έδωσε μαϊμού πέναλντι στην ρεάλ... ίσως ήθελε να ισοφαρίσει την μαλακία του...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Θες οτι βοήθησε η αριθμητική υπεροχή?Οκ
ήταν καλύτερη η Μπάρτσα(αντε εστω με πάιχτη παραπάνω)στο β?
Πιστεύεις πως έπρεπε να κερδίσει η Ρεαλ με οσα ειδες στα 90?

εντάξει, καληνύχτα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εντάξει, καληνύχτα
Φίλε μου εγώ ευχαριστήθηκα ματς.Εσύ προτιμάς τη γκρίνια.
Οι διαφορές ειναι ελάχιστες.Κερδισε η Μπάρτσα ενα ντέρμπυ.Η ζωή και το ποδόσφαιρο συνεχίζονται.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
ρε τύπε, πλάκα κάνεις; Παίζουν 2 ομάδες σχεδόν ισάξιες. Όταν από τη μία βγάλεις έναν παίχτη, η άλλη κατά 99% θα παίξει καλύτερα. Απλή λογική είναι.

δηλαδή δεν ήταν καλύτερη η μπάρτσα στο 2ο ημίχρονο;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αν έβλεπες αγγλικό πρωτάθλημα μέχρι πέρσι που ήταν η ΜανΓιου ισχυρή, υπήρξαν παιχνίδια που η εύνοια υπέρ της ήταν σκανδαλώδης
Δεν διαφωνώ, αλλά ήμουν έτοιμος να γράψω αυτό που έγραψε ο pgp74.....φαίνεται οτι το αγαπάνε το άθλημα πιο πολύ.....η Γιουνάιτεντ είχε την εύνοια για χρόνια (όχι οτι δεν είχε και την καλύτερη ομάδα) αλλά ομάδες ανεβοκατεβαίνουν με τα @@ τους....(δες Άρσεναλ τόσα χρόνια σταθερά top4, Λίβερπουλ φέτος, Τσέλσι από τότε που ήρθε ο Μουρίνιο για πρώτη φορά, Σίτυ τα τελευταία χρόνια)
Αυτή είναι η μαγεία....κάποτε η Λιντς ήταν πρώτη κατηφορία και τώρα βολοδέρνει....ομάδες ανεβαίνουν, ομάδες κατεβαίνουν, υπάρχει ανταγωνισμός, δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα το πάρει.....η διαιτησία παντού παίζει ρόλο, μέρος του παιχνιδιού είναι, αλλά αγαπάνε και το άθλημα.....

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υποστηριζω ουτε ρεαλ ουτε μπαρτσα. Θεωρω ομως οτι η ρεαλ εχει  μακραν καλυτερη ομαδα απο την μπαρτσα στην φετινη σεζον. Εκτος αυτου μου αρεσει περισσοτερο να βλεπω ρεαλ απο το βαρετο για μενα πλεον παιχνδι της μπαρτσα με τις σφηνοπουτσες να γυριζουν την μπαλα και να μου ζαλιζουν τα παπαρια. Γουσταρω να βλεπω ντι μαρια, γουσταρω να βλεπω μπεϊλ γουσταρω να βλεπω μπενζεμα. Εχω βαρεθει τους τσαβι ινιεστα μεσι και σια. Στο χτεσινο εκτος απο τον μαλακα διαιτητη ηταν και πουτανα η μπαλα. Ετσι ειναι ομως το τοπι, τωρα θα το μαθουμε ? Δεν κερδιζει ποτε ο καλυτερος.
Αυτο ομως που εχει ξεπερασει τα ορια του γελοιου ειναι οτι καποιοι πονεμενοι αντιολυμπιακοι ακομα και σε ενα τοπικ για το ισπανικο πρωταθλημα μιλανε για παραγκες. Ειναι τοσο βαθια κομπλεξικοι που καθονται και λενε μαλακιες. Ποιο θεαμα θα βλεπαμε ρε τυποι που οποια ομαδα ερχεται να παιξει μπαλα κλεινεται πισω και αρχιζει την μουρμουρα κατευθειαν στο κορακι ? Ποια ομαδα κατεβηκε αρχιδατα να χτυπησει τον ολυμπιακο ? Ποσο πονεμενοι ειστε μερικοι , να το κοιταξετε!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επαφή υπάρχει με το χέρι, αν τώρα είναι χαϊδεμα ή όχι αυτό κανείς δεν το ξέρει...
μην ξεχνάς πως νωρίτερα έδωσε μαϊμού πέναλντι στην ρεάλ... ίσως ήθελε να ισοφαρίσει την μαλακία του...

φίλε μου, βάλε το βίντεο στο youtube σε full screen, δες περίπου στο 54'' με 55'' και πες μου: τι ακριβώς είναι αυτή η επαφή; τράβηγμα; σπρώξιμο; εγώ ούτε στο μπάσκετ δεν θα το έδινα αυτό

Επισκέπτης
Δεν υποστηριζω ουτε ρεαλ ουτε μπαρτσα. Θεωρω ομως οτι η ρεαλ εχει  μακραν καλυτερη ομαδα απο την μπαρτσα στην φετινη σεζον. Εκτος αυτου μου αρεσει περισσοτερο να βλεπω ρεαλ απο το βαρετο για μενα πλεον παιχνδι της μπαρτσα με τις σφηνοπουτσες να γυριζουν την μπαλα και να μου ζαλιζουν τα παπαρια. Γουσταρω να βλεπω ντι μαρια, γουσταρω να βλεπω μπεϊλ γουσταρω να βλεπω μπενζεμα. Εχω βαρεθει τους τσαβι ινιεστα μεσι και σια. Στο χτεσινο εκτος απο τον μαλακα διαιτητη ηταν και πουτανα η μπαλα. Ετσι ειναι ομως το τοπι, τωρα θα το μαθουμε ? Δεν κερδιζει ποτε ο καλυτερος.
Αυτο ομως που εχει ξεπερασει τα ορια του γελοιου ειναι οτι καποιοι πονεμενοι αντιολυμπιακοι ακομα και σε ενα τοπικ για το ισπανικο πρωταθλημα μιλανε για παραγκες. Ειναι τοσο βαθια κομπλεξικοι που καθονται και λενε μαλακιες. Ποιο θεαμα θα βλεπαμε ρε τυποι που οποια ομαδα ερχεται να παιξει μπαλα κλεινεται πισω και αρχιζει την μουρμουρα κατευθειαν στο κορακι ? Ποια ομαδα κατεβηκε αρχιδατα να χτυπησει τον ολυμπιακο ? Ποσο πονεμενοι ειστε μερικοι , να το κοιταξετε!
:o :2funny: :2funny:  παλι καλα που δεν υποστιριζεις ρεαλ   :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δηλαδή δεν ήταν καλύτερη η μπάρτσα στο 2ο ημίχρονο;

καλά ρε, τι γλώσσα μιλάω και δεν καταλαβαίνετε; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 60'. Αλλά η σύγκριση είναι άκυρη όταν η μία ομάδα παίζει με αριθμητική υπεροχή

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν διαφωνώ, αλλά ήμουν έτοιμος να γράψω αυτό που έγραψε ο pgp74.....φαίνεται οτι το αγαπάνε το άθλημα πιο πολύ.....η Γιουνάιτεντ είχε την εύνοια για χρόνια (όχι οτι δεν είχε και την καλύτερη ομάδα) αλλά ομάδες ανεβοκατεβαίνουν με τα @@ τους....(δες Άρσεναλ τόσα χρόνια σταθερά top4, Λίβερπουλ φέτος, Τσέλσι από τότε που ήρθε ο Μουρίνιο για πρώτη φορά, Σίτυ τα τελευταία χρόνια)
Αυτή είναι η μαγεία....κάποτε η Λιντς ήταν πρώτη κατηφορία και τώρα βολοδέρνει....ομάδες ανεβαίνουν, ομάδες κατεβαίνουν, υπάρχει ανταγωνισμός, δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα το πάρει.....η διαιτησία παντού παίζει ρόλο, μέρος του παιχνιδιού είναι, αλλά αγαπάνε και το άθλημα.....

Συμφωνώ ρε συ. Γενικά στο νότο (Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία) υπάρχει μεγαλύτερη λαμογιά από ό,τι στο βορρά

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
φίλε μου, βάλε το βίντεο στο youtube σε full screen, δες περίπου στο 54'' με 55'' και πες μου: τι ακριβώς είναι αυτή η επαφή; τράβηγμα; σπρώξιμο; εγώ ούτε στο μπάσκετ δεν θα το έδινα αυτό

το είδα χτες στην τηλεόραση και είδα ότι replay έδειξε η μετάδοση...
επαφή με το χέρι υπάρχει, τώρα πόση δύναμη έχει κανείς δεν το ξέρει... μπορεί να έβγαλε τον νεϊμαρ απο την ισορροπία του, μπορεί να αισθάνθηκε το χέρι του αμυντικού και έπεσε για να πάρει το σφύριγμα...
το ότι δεν θα το έδινες εσύ γιατί το αναφέρεις;;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
λέτε να το πάρει τώρα η barca ?

έχω ποντάρει κάποια λεφτάκια στην κατάκτηση  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
καλά ρε, τι γλώσσα μιλάω και δεν καταλαβαίνετε; ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 60'. Αλλά η σύγκριση είναι άκυρη όταν η μία ομάδα παίζει με αριθμητική υπεροχή

μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το είδα χτες στην τηλεόραση και είδα ότι replay έδειξε η μετάδοση...
επαφή με το χέρι υπάρχει, τώρα πόση δύναμη έχει κανείς δεν το ξέρει... μπορεί να έβγαλε τον νεϊμαρ απο την ισορροπία του, μπορεί να αισθάνθηκε το χέρι του αμυντικού και έπεσε για να πάρει το σφύριγμα...
το ότι δεν θα το έδινες εσύ γιατί το αναφέρεις;;;
Η μπορεί απλά να βούτηξε....σε κάθε περίπτωση ο διαιτητής πρέπει να λαμβάνει υπ' όψην του την σωματική διαφορά των παικτών...ο Ράμος είναι γομάρι και τον Νευμάρ τον δέρνω και εγώ....με βάση αυτό, κάθε μαρκάρισμα θα σφυρίζεται φάουλ?Εκεί το αφήνεις και λίγο....άποψή μου.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
Η μπορεί απλά να βούτηξε....σε κάθε περίπτωση ο διαιτητής πρέπει να λαμβάνει υπ' όψην του την σωματική διαφορά των παικτών...ο Ράμος είναι γομάρι και τον Νευμάρ τον δέρνω και εγώ....με βάση αυτό, κάθε μαρκάρισμα θα σφυρίζεται φάουλ?Εκεί το αφήνεις και λίγο....άποψή μου.....

είπα και κάτι άλλο πριν... ο διαιτητής έδωσε ένα μαϊμού πέναλτι στην ρεάλ νωρίτερα
ίσως ήθελε να ισοφαρίσει τα λάθη...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
είπα και κάτι άλλο πριν... ο διαιτητής έδωσε ένα μαϊμού πέναλτι στην ρεάλ νωρίτερα
ίσως ήθελε να ισοφαρίσει τα λάθη...
Ίσως....αν και δεν συμφωνώ με αυτή την λογική....έκανες ένα λάθος, καλώς ή κακώς, το έκανες όμως....μην κάνεις και άλλο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom