rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Τα ζευγάρια εννοώ!Ταιριάζουν!Αν μπορούσα να τα βγάλω εγώ, έτσι θα τα έβαζα!
για πείτε ποιοι θα προκριθούν απο τα ζευγάρια του τσου-λού ?
Τα ζευγάρια εννοώ!Ταιριάζουν!Αν μπορούσα να τα βγάλω εγώ, έτσι θα τα έβαζα!
Δεν με ενδιαφέρουν τα επιστημονικά, με ενδιαφέρει να μου αρέσει αυτό που βλέπω.....
Μίχελς,Σάκι,Πεπ απ τη μία και τσεκουροξυλοκοποι(το ποδόσφαιρο αντρικό σπορ κι έτσι) απ την άλλη.Δεν με ενδιαφέρουν τα επιστημονικά, με ενδιαφέρει να μου αρέσει αυτό που βλέπω.....
Μπαγερν, Ρεάλ, Μπάρτσα, Τσέλσι λέει η λογική....για πείτε ποιοι θα προκριθούν απο τα ζευγάρια του τσου-λού ?
Δηλαδή με το ζόρι πρέπει να μου αρέσει?Πλάκα μας κάνεις?Μίχελς,Σάκι,Πεπ απ τη μία και τσεκουροξυλοκοποι(το ποδόσφαιρο αντρικό σπορ κι έτσι) απ την άλλη.
Φυσικά και όχι.Επιλέγεις τι σ αρέσει.Δηλαδή με το ζόρι πρέπει να μου αρέσει?Πλάκα μας κάνεις?
Φυσικά και ειναι χειρότερη.Ο Πεπ ειναι ο μεγαλύτερος εν ζωη προπονητής.Ο πιο δημιουργικός ο πιο εφευρετικός απ όλους.
Συνολικά εννοώ κυρίως...Βασικά το έγραψα επειδή ο κρητικός έγραψε ότι η μπαρτσελόνα ήξερε τι ήθελε να κάνει επιθετικά κι αμυντικά, κι εγώ στην άμυνα δεν είδα στην αρχή να ξέρει τι θελει να κάνει, δέκα φορες βγήκε μόνος ο μπενζεμά
Για όλα υπάρχει η πρωτη φορά...Ο μόνος λόγος που πείθομαι πως η μπάγερν θα αποκλειστεί είναι ότι δεν παίζει να το ξαναπάρει δεύτερη συνεχόμενη φορά, στατιστικά και μόνο. Εκτός κι αν το δούμε κι αυτό φέτος για πρώτη φορά!
Κ ποιων ομάδων το ποδόσφαιρο σου αρέσει;Αυτό είναι το ζουμί του ποδοσφαίρου...όλοι μπορεί να διαφωνούμε και να έχουμε επιχειρήματα για να στηρίξουμε την γνώμη μας....πχ εγώ ποτέ δεν συμπάθησα το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα και την φετινή Μπάγερ, αλλά όταν οι οπαδοί τους μιλάνε, διαβάζω με προσοχή.....
Δεν έχεις άδικο...Γενικά πάντως οι άμυνες και των δύο μου φαίνονται για τα πανηγύρια, με τη μπάγερν δεν έχουν καμιά τύχη. Πιο πολλή τύχη έχει η ατλέτικο
Συνολικά στη διάρκεια της χρονιάς η Ρεάλ έχει δείξει καλύτερη διάρκεια,αυτές οι εκλάμψεις όμως της Μπάρτσα είναι που την κρατάνε πλέον στη ζωή...τριχες φιλε,ειδικα χθες η αποβολη καθορισε αποτελεσμα.
η ρεαλ φετος ειναι καλυτερη ομαδα συνολικα,με περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις..
χθες με ροναλντο-μπειλ ανυπαρκτους εβγαλε ποσες φασεις..
ΑΛΛΑ ολα πανε περιπατο οταν εχεις απεναντι εναν παικτη που ειναι 10/10
σε δημιουργια,ταχυτητα,ντριμπλα,εκτελεση,οξυδερκεια,ομαδικοτητα..
τον κορυφαιο ολων των εποχων που οταν καιει το τοπι ειναι παντα εκει..
αναμενω στεψη και επισημα το καλοκαιρι.ή οι αμυνες ειναι για τα πανηγυρια ή οι επιθεσεις πολυ δυνατες.
εγω οχι μονο λεω οτι εχουν μεγαλη τυχη και οι δυο,αλλα οποιος και να περασει/κερδισει θα το κανει με αιμα.
Κ γαμώ τους παραλληλισμούς...και αμα ο Τσιμιτσελης εκανε μεταμοσχευση τον εγκεφαλο του Ορσον Γουελς θα γινοταν ηθοποιος....
παρι τυπε οχι τσελσιΜπαγερν, Ρεάλ, Μπάρτσα, Τσέλσι λέει η λογική....
Και εγω το εγραψα για να πω οτι με τα "αν" δεν γραφεται ιστορια...
Σωστός.παρι τυπε οχι τσελσι
πιθανόν.παρι τυπε οχι τσελσι
Ίμπρακατάμπρα τύπεπιθανόν.