You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
εχεις δίκιο πήρε τον μπασινα στα 34 και τον κυριακο .βαλε μονο οτι τοτε το 2004 χρήμα υπήρχε αντίθετα από ότι είδες τότε και οι δυο έφυγαν νύχτα λογο χρηματων.δεν ειναι το ίδιο.τες πα τύπε έχω πει την άποψη μου για τον παππού με επιχειρήματα μπορεί να μη συμφωνείς μπορεί εγώ να κάνω λάθος..εδώ θα είμαστε να τα δούμε.αλλωστε τα γραπτά μένουν...όσο για την κλήρωση μακάρι να βγω ψεύτης αλλα βλεπω να πέφτει πολύ γέλιο...και κάτι τελευταίο άκουσα ότι ο παππούς ειπε οτι χρειάζεται ενίσχυση ο η ομάδα στα χαφ και θέλει και έναν σεντερ φορ... και μη βαζεις λόγια που δεν έχω πει δεν έχω πει για κανέναν ότι ειναι πωρωμένος με τον φερειρα εκτός από έναν.. που λέει ότι ειναι ο καλύτερος ξένος προπονητής που έχει έρθει στην ΕλλάδαEνω ο φουκαρας ο δωνης δεν ειχε παιχταραδες μωρε. Κατι κυργιακους και μπασιναδες του αγοραζαν μονο τοτε με εκατομμυρια ευρω. Αλλα νταξει εσυ εχεις την εντυπωση οτι εμεις εδω ειμαστε ολοι πωρωμενοι με τον φερειρα τι να λεμε τωρα. Απλα δεν ειμαστε εμπαθεις οσο εσυ. Μονο κραξιμο ριχνεις. Αυτο δειχνει πολλα. Τεσπα τα λεμε, κουραστηκα.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ουτως ή άλλως δεν ήμασταν για πολλά, τουλάχιστον θα δούμε λίγη μπαλίτσα από σοβαρούς αντιπάλουςΠούτσες προβλέπω...
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Πούτσες προβλέπω...
Κι εγω
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
του χρονου παλι, δυστηχως... ειμαστε πολυ ατυχοι. και στις 2 κληρωσεις με τους πιο δυσκολους...
αληθεια, τα λαμογια μας βαλανε σημερα να ανοιξουμε την αγωνιστικη...ε ρε παραγκαααααααααααα....δεν μπορουσαν να βαλουν καποια αλλη πιο ξεκουραστη ομαδα?
αληθεια, τα λαμογια μας βαλανε σημερα να ανοιξουμε την αγωνιστικη...ε ρε παραγκαααααααααααα....δεν μπορουσαν να βαλουν καποια αλλη πιο ξεκουραστη ομαδα?
Μπορούμε να πάρουμε επάξια την τρίτη ή και την τέταρτη θέση με τα χάλια που έχουμε.τοτεναμ λατσιο μαριμπορ..
Ας είναι καλά ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, ο κολλητός του Πλατινί.
Κάθε χρόνο ο γαύρος με Αρσεναλ από πρώτο όμιλο και πάντα με ομάδες από Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και υποδεέστερα πρωταθλήματα και ποτέ από Ισπανία ή καμιά της προκοπής από Αγγλία ή Ιταλία.
Εμείς από την άλλη, πετυχαίνουμε πάντα σε όμιλο CL στο Europa.
Κάθε χρόνο ο γαύρος με Αρσεναλ από πρώτο όμιλο και πάντα με ομάδες από Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και υποδεέστερα πρωταθλήματα και ποτέ από Ισπανία ή καμιά της προκοπής από Αγγλία ή Ιταλία.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Κι εγω
όχι ρε σύ..αφού έρχεται ο μαύρος πάνθηρας....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αφού δεν έχουμε ομάδα ρε παιδιά, τί να λέμε τώρα. Στην επιθεση για να βάλουν γκολ πρέπει να κάνουν δέκα τρισάγια. Πάλι δεύτεροι και καταιδρωμένοι θα έρθουμε και φέτος και ο γαύρος και πάλι στο CL να παίρνει τις 25άρες. Αλλά βλέπεις οι α-μέτοχοι περίμεναν πρώτα να περάσουμε και μετά να πάρουν παίχτη ενώ η κοινή λογική λέει ότι πρώτα κάνεις μεταγραφές έστω ρισκάροντας για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Το ίδιο έκαναν και πέρυσι που εδωσαν τον Σισέ 5 μύρια και μετά αποκλείστηκαμε από τους ισραηλινούς και χάσαμε 20. Τί να πεις.
Το ίδιο έκαναν και πέρυσι που εδωσαν τον Σισέ 5 μύρια και μετά αποκλείστηκαμε από τους ισραηλινούς και χάσαμε 20. Τί να πεις.
Επισκέπτης
ας με πείτε εμπαθή αλλα δεν μπορώ θα το πω..ο παππούς για άλλη μια φορά έκανε τα θαύμα του..έβαλε το γιουρκα παλι βασικό έναν παίχτη που εδω και δυο χρόνια έχει εισηγηθεί να φύγει...και τον μαυρια που τον υπολογίζει για άλλο ένα ματς στο πάγκο....κατά τα αλλα ειμαι ο εμπαθής..και μην ξεχνιόμαστε ο τοτσε βασικός.. μπορεί όμως και να βάλει γκολ σήμερα..... και να βγάλει τα λεφτά του..
Επισκέπτης
Ας είναι καλά ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, ο κολλητός του Πλατινί.
Παραγκα και στην Ευρωπη ρε μουνια
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
ας με πείτε εμπαθή αλλα δεν μπορώ θα το πω..ο παππούς για άλλη μια φορά έκανε τα θαύμα του..έβαλε το γιουρκα παλι βασικό έναν παίχτη που εδω και δυο χρόνια έχει εισηγηθεί να φύγει...και τον μαυρια που τον υπολογίζει για άλλο ένα ματς στο πάγκο....κατά τα αλλα ειμαι ο εμπαθής..και μην ξεχνιόμαστε ο τοτσε βασικός.. μπορεί όμως και να βάλει γκολ σήμερα..... και να βγάλει τα λεφτά του..
Tυπε τελικα δεν εισαι εμπαθης. Ερωτευμενος με τον φερειρα εισαι. Τωρα εξηγουνται ολα.
Επισκέπτης
Θα διαφωνησω,η κληρωση ηταν παρα πολυ καλη [size=5pt](για την Τοτεναμ,τη Λατσιο και την Μαριμπορ)[/size]
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
είσαι εμπαθήςας με πείτε εμπαθή αλλα δεν μπορώ θα το πω..ο παππούς για άλλη μια φορά έκανε τα θαύμα του..έβαλε το γιουρκα παλι βασικό έναν παίχτη που εδω και δυο χρόνια έχει εισηγηθεί να φύγει...και τον μαυρια που τον υπολογίζει για άλλο ένα ματς στο πάγκο....κατά τα αλλα ειμαι ο εμπαθής..και μην ξεχνιόμαστε ο τοτσε βασικός.. μπορεί όμως και να βάλει γκολ σήμερα..... και να βγάλει τα λεφτά του..
την λουκάρα είπε θα την ξεκουράσει, ο γιούρκας στο προηγούμενο ήταν θετικός, τοτσέ-πετρόπουλος το ίδιο μου κάνει, μαυρία να βάλει και να βγάλει ποιόν, τον φορναρόλι που προσπαθεί να βρει ρυθμό? δίνει και χρόνο σε μπαρμπαρούση
για τον μαυρία είχε πει ότι τον πιστεύει πολύ αλλά ότι έχει τρομερό άγχος όταν παίζει λόγω ηλικίας και βάρους φανέλας
Επισκέπτης
ε βέβαια ο λουκας απο τα πολλά ματς κουράστηκε και θέλει ξεκούραση.. όσο για το μαυρια εχεις απόλυτο δικιο έχει άγχος το παιδι και το ματς με τα γιαννενα ειναι δύσκολο να τον ξεκινήσει...ρε τυπε είπαμε εγώ ειμαι εμπαθής Ο.Κ αλλα να λες τέτοια να δικαιολογήσεις επιλογές του παππού ειναι πολύ.το γιουρκα δεν έχει εισηγηθεί να φύγει η κάνω λάθος; δηλαδή ο μαρινος τι ειναι 5 επιλογή;οσο για τοτσε περοπουλο αυτός δεν ζήτησε επιθετικό δική του επιλογή όχι δική μου..εγώ ο εμπαθής όπως με λες απλά το αναφέρω..είσαι εμπαθής
την λουκάρα είπε θα την ξεκουράσει, ο γιούρκας στο προηγούμενο ήταν θετικός, τοτσέ-πετρόπουλος το ίδιο μου κάνει, μαυρία να βάλει και να βγάλει ποιόν, τον φορναρόλι που προσπαθεί να βρει ρυθμό? δίνει και χρόνο σε μπαρμπαρούση
για τον μαυρία είχε πει ότι τον πιστεύει πολύ αλλά ότι έχει τρομερό άγχος όταν παίζει λόγω ηλικίας και βάρους φανέλας
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μια χαρα κληρωση..δεν εχεις ροστερ για δυο διοργανωσεις..απο νωρις σπιτακι σου,επικεντρωνεσαι στο πρωταθλημα και βλεπεις..
οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο περσυ..πισω καφενειο,μπροστα παιζουν με αμπντουν και φετφρα..γελαει ο κοσμος..
μπαινει ο κουινσι που ναι διαολος,συνεχιζει στο ιδιο επιπεδο ο σισοκο,επανερχεται ο λαζος κ μεσοεπιθετικα εισαι οκ..
αν γυρναγε και ο σεμπα απο τον "τραυματισμο" του,θα σουν 50-50 για τιτλο..
το μονο προβλημα ειναι στην κορυφη της επιθεσης..Πηγαν και πηραν αμπαλο φορ 1.76 οι μαλακες..
οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο περσυ..πισω καφενειο,μπροστα παιζουν με αμπντουν και φετφρα..γελαει ο κοσμος..
μπαινει ο κουινσι που ναι διαολος,συνεχιζει στο ιδιο επιπεδο ο σισοκο,επανερχεται ο λαζος κ μεσοεπιθετικα εισαι οκ..
το μονο προβλημα ειναι στην κορυφη της επιθεσης..Πηγαν και πηραν αμπαλο φορ 1.76 οι μαλακες..
Επισκέπτης
το σωστό ειναι πήγε και πήρε .... και δεν ειναι καν σεντερ φορ..μια χαρα κληρωση..δεν εχεις ροστερ για δυο διοργανωσεις..απο νωρις σπιτακι σου,επικεντρωνεσαι στο πρωταθλημα και βλεπεις..
μπαινει ο κουινσι που να διαολος,συνεχιζει στο ιδιο επιπεδο ο σισοκο κ εισαι οκ..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
η παρατήρηση για τον μαυρία ήταν εκτός πλαισίου αν πρόσεξες, γενικότερη, για σήμερα φαίνεται ότι θέλει να δώσει χρόνο σε μπαρμπαρούση και φορναρόλι, δεν βλέπω κάτι περίεργο σ'αυτόε βέβαια ο λουκας απο τα πολλά ματς κουράστηκε και θέλει ξεκούραση.. όσο για το μαυρια εχεις απόλυτο δικιο έχει άγχος το παιδι και το ματς με τα γιαννενα ειναι δύσκολο να τον ξεκινήσει...ρε τυπε είπαμε εγώ ειμαι εμπαθής Ο.Κ αλλα να λες τέτοια να δικαιολογήσεις επιλογές του παππού ειναι πολύ.το γιουρκα δεν έχει εισηγηθεί να φύγει η κάνω λάθος; δηλαδή ο μαρινος τι ειναι 5 επιλογή;οσο για τοτσε περοπουλο αυτός δεν ζήτησε επιθετικό δική του επιλογή όχι δική μου..εγώ ο εμπαθής όπως με λες απλά το αναφέρω..
την λουκάρα είπε ότι θα την ξεκουράσει, αν έχεις δει ότι ο παππούς είναι εμπαθής με τον βύντρα, τι να πω...
τον μαρίνο φαίνεται ότι τον προορίζει για τα χαφ και δεν γουστάρει να τον βάζει μπακ, ποιό το πρόβλημά σου εσένα? μπορεί να είδε ότι ο γιούρκας αποφάσισε να δουλέψει στις προπονήσεις και του δίνει ευκαιρίες, εσύ κάθε απόγευμα στην παιανία είσαι?
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
P2P....στο ενα chelsea-atletico.....και στο αλλο παο-πας απο...το καναλι της benfica(πορτογαλος ο παπππους γαρ)
Αει στ διαλα με τους μαλκες τους ελληνες speakers...
Αει στ διαλα με τους μαλκες τους ελληνες speakers...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K