Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και περσι που ηταν ξεκούραστος τι έκανε.εγώ αν ήμουν παππούς τον κατσουρ θα τον έβαζα στόπερ αφού είναι πιο γρήγορος απο όσους έχετε.βελασκες πιντο μπουμσογκ οταν θα βρισκουν παίχτες γρήγορους και τεχνίτες θα γινετε πάρτι πίσω αφού είναι απίστευτα αργοί.οσο για τα αμυντικά χαφ εκεί θα πέσει γέλιο όπως και στα χαφ που δεν υπάρχει ένας παίχτης να περάσει μια μπαλιά...αλλα και σε ποιον να την περάσει...στον τοτσε  :grin: τον πετροπουλο; ο φορναρολι δεν ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ και για δεύτερη σερί χρονιά δεν πήρε ο προπονητής σεντερ φορ και παίχτη στο κέντρο.έδιωξε και τον μοναδικό παίχτη που θα μπορουσε να βγάλει μια κάθετη καραγκούνη οπότε πάλι μια απο τα ίδια.καλά για τα άκρα στην άμυνα δεν μιλάω εκεί έχει γέλιο απλά βάλε ότι αντικαταστάτης στα δεξιά είναι ο γιουρκας  :grin: όσο για λαζαρο καλός αλλα για να διαφημίζει αποσμητικά. :grin: και ο ζεκα είναι πολύ λίγος για τετοιο επίπεδο.
χθες δηλαδή οι επιθετικοί της μάλαγα ήταν αργοί και άτεχνοι? όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν ήταν πάλι από τα πλάγια

στα χαφ δεν έχουμε δει ακόμα τον Πάπε Σο που τον πήρε για βασικό, μπορεί να αποδειχθεί σκύλος όπως λένε

τον κατσουράνη αν τον έβγαζε από τα χαφ χθες δεν θα γινόταν ούτε η μισή φάση που έγινε

ο καραγκούνης πέρναγε κάθετες μπαλιές? :think:

ο φορναρόλι είναι φανερά ανέτοιμος, εγώ περιμένω να τον δω, για ελληνικό πρωτάθλημα αποκλείεται να αποδειχθεί τόσο άχρηστος

ο ζέκα πρέπει να δυναμώσει κάποια στιγμή, για τον λάζαρο νομίζω είναι θέμα αυτοπεποίθησης μ΄έχει μπερδέψει αρκετά :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα ίδια Παντελάκη μου κάθε χρόνο

η ομάδα αυτή έχει κάνει αλλαγή ρόστερ κατά 50%
ε, πριν από τον Οκτώβρη μην περιμένετε να πέσετε μέσα ό,τι και να πείτε.

Επισκέπτης
χθες δηλαδή οι επιθετικοί της μάλαγα ήταν αργοί και άτεχνοι? όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν ήταν πάλι από τα πλάγια

στα χαφ δεν έχουμε δει ακόμα τον Πάπε Σο που τον πήρε για βασικό, μπορεί να αποδειχθεί σκύλος όπως λένε

τον κατσουράνη αν τον έβγαζε από τα χαφ χθες δεν θα γινόταν ούτε η μισή φάση που έγινε

ο καραγκούνης πέρναγε κάθετες μπαλιές? :think:

ο φορναρόλι είναι φανερά ανέτοιμος, εγώ περιμένω να τον δω, για ελληνικό πρωτάθλημα αποκλείεται να αποδειχθεί τόσο άχρηστος

ο ζέκα πρέπει να δυναμώσει κάποια στιγμή, για τον λάζαρο νομίζω είναι θέμα αυτοπεποίθησης μ΄έχει μπερδέψει αρκετά :think:
να τα πάρω ένα ένα...στο πρώτο ματς αν θυμάμαι καλά εκτός από τα πλάγια ο βελασκεζ δυο φορές τον πέρασαν σαν σταματημένο το ίδιο και τον μπουμσογκ.τώρα στο δεύτερο ματς η μαλαγα δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει αλλα όποτε το έκανε ηταν φανερό ότι κανένας αμυντικός από το κέντρο δεν μπορουσε να τους ακολουθήσει.με λίγα λογία θέλω να πω ότι όταν υπάρχουν γρήγοροι επιθετικοί αν παίζεις με δυο βαριά αργά και ψηλά στόπερ θα εχεις πρόβλημα.σε αυτό που διαφωνείς;πάμε για τον κατσουρανη είδες εσύ χθες καμιά μπαλιά που να έβγαλε ο κατσουρανης και να ηταν υποψια φάσης γιατί εγώ δεν είδα.η μόνη υποψία φάσης ηταν η σέντρα του σπυροπουλου στο πρώτο ημίχρονο που δεν ακολούθησε κανείς. ο καραγκουνης δεν θυμάσαι εσύ ποτέ να περνάει κάθετες μπαλιές;γιατί εγώ θυμάμαι ότι περσι ηταν απο τους λίγους που μπορουσε να περάσει μπαλιά στο κενό χώρο.παμε στο φορναρολι μπορεί να βγει λίρα εκατό η και διακόσια είπα ότι ο άνθρωπος δεν είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. όσο για το ζεκα το παιδί πότε θα περιμένουμε να δυναμώσει; στον τρίτο χρόνο η στον τέταρτο.  :grin: να μιλαμε σοβαρά τώρα ο τύπος δυστυχώς δεν είναι αυτό που περίμεναν κάποιοι ειδικά στην αρχή του περσινού πρωταθλήματος.οσ για το λαζαρο εχεις δίκιο το παιδί χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση γιατί ειναι και μικρός  :2funny: μα σοβαρά τώρα τα εννοείς αυτά; τι να πει και ο 16 χρόνος της μαλαγα που σε 6 μήνες έχει βγάλει μάτια,τύπε η το εχεις η δεν το εχεις.και ο λαζαρος ηταν ένα μεγάλο ταλέντο που όμως έμεινε στάσιμος.μπάλα ξέρει ..αλλα μέχρι εκεί το κάτι παραπάνω δεν μπορεί να στο δώσει ούτε και προκιεται.. ;)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καταρχήν μετά από μια εβδομάδα αποχής επιστροφή στην αθηνα...στα του πρωταθλήματος όπως είχα πει το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε αν και κάποιος από εδώ επέμενε ότι δεν θα γίνει αυτό.στα του παναθηναϊκού και τα ματς όταν  μια ομάδα κάνει ε 180 λεπτά μια ευκαιρία για γκολ δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τιποτα.έγραφα πολύ πριν τα ματς ότι θα υπάρχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι αλλα και στο ότι για άλλη μια χρονιά η ομάδα δεν έχει κλασικό σεντερ φορ τότε καταλαβαίνεται τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια. από εκεί και πέρα ο παππούς έδιωξε τον καραγκουνη και λέω...δεν είχε θεση σε αυτόν τον παναθηναϊκό; με ένα ζεκα που αν δεν ηταν πορτογαλος θα τον είχε διώξει απο το πρώτο παιχνίδι; οταν περιμένεις τα πάντα απο έναν σισοκο τότε απλά δεν μπορείς να εχεις τύχη όχι για ευρωπη αλλα ούτε για πρωτάθλημα που διαβάζω από καποιους που έχουν αρχίσει δειλά να λένε.όταν δεν μπορείς όχι να κοντράρεις αλλα ούτε καν να απειλήσεις μια ομάδα που της έχουν φύγει σε σχέσει με περσι τα 711 από εκεί και περα τι να πει κανείς.και φυσικά ο παππούς μοίραζε συγχαρητήρια στο τέλος απο ότι διάβασα και άκουσα στο ράδιο.δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε αν πάντως είδε κάτι θετικό ειδικά χθες τότε απλά σηκώνω  τα χέρια ψηλά από τον κορυφαίο προπονητή που έχει έρθει στην ελλαδα.δεν θα μπω στη διαδικασία να πω τι δεν έκανε γιατί ότι και να έκανε δεν είχε καμία τύχη με το ροστερ που έχει.ειδικά κάποιοι στα δυο παιχνίδια φάνηκαν οτι είναι πολύ λίγοι για τέτοια ματς...και μην βρεθεί κανένας να πει για διαφορά ποιότητας που σαφώς υπήρχε γιατί στη μαλαγα έπαιξαν δυο παίχτες κάτω των 18 που στα δυο ματς εκαναν τι διαφορά.. αντίθετα παίχτες του παναθηναικου που περιμεναμε να κάνουν τη διαφορά δυστυχώς δεν την εκαναν και αναφέρομαι στους ζεκα λαζαρο που έχει γίνει τόσο ντόρος.
Το καταλαβαμε οτι εχεις εμπαθεια με τον Φερειρα αλλα μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι. ;)
Θες να μας πεις δηλαδη οτι ολες οι επιλογες παικτων του Φερειρα ειναι αμπαλοι και οτι η ομαδα αν ειχε τον Καραγκουνη μεσα θα ηταν καλυτερη;;
Να σε συμπληρωσω λεγοντας οτι κορυφαιοι προπονητες που ηρθαν στην Ελλαδα ηταν ο Μπιγκον,ο Βαλβερδε,ο Ζικο..
Αν μου ξεφευγει κανενα μεγαλο ονομα πες μου :sunglasses:

Επισκέπτης
Το καταλαβαμε οτι εχεις εμπαθεια με τον Φερειρα αλλα μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι. ;)
Θες να μας πεις δηλαδη οτι ολες οι επιλογες παικτων του Φερειρα ειναι αμπαλοι και οτι η ομαδα αν ειχε τον Καραγκουνη μεσα θα ηταν καλυτερη;;
Να σε συμπληρωσω λεγοντας οτι κορυφαιοι προπονητες που ηρθαν στην Ελλαδα ηταν ο Μπιγκον,ο Βαλβερδε,ο Ζικο..
Αν μου ξεφευγει κανενα μεγαλο ονομα πες μου :sunglasses:
εμπάθεια δεν εχω αλλα λέω οτι βλεπω.οσο για το εκτίομαι..σίγουρα όχι εγώ...αλλα για θύμισε μου ρε μεγάλε ο μεγάλος πορτογαλος δε ηταν αυτός που έδιωξε περσι σαν άχρηστο το δημουτσο... :2funny: και ουσιαστικά σου έφερε τον τεράστιο ζεκα και φυσικά να μην ξεχάσω το βαρύ πυροβολικό τοτσε... :2funny:αλλα επειδή είσαι κάφρος και δεν καταλαβαίνεις για να διώξει ενας σοβαρός προπονητής έναν παίχτη πρέπει πρώτα να έχει βρει αντικαταστάτη..μάλλον η εμπάθεια του φερειρα σε ορισμένους παίχτες τον εχει κάνει να χάνει παιχνίδια...εδώ κράτησε τον τεράστιο γιουρκα και μάλιστα αφού έλεγε οτι δεν τον θέλει μετά τον ξεκινούσε και βασικό..τι να λέμε τώρα..τα παντα ολα που λεει και ο μεγάλος νικολας.. :2funny: :2funny: :2funny:τύπε κάτσε να δεις γέλια που θα πέσουν στους ομίλους του γιουροπα....αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εμπάθεια δεν εχω αλλα λέω οτι βλεπω.οσο για το εκτίομαι..σίγουρα όχι εγώ...αλλα για θύμισε μου ρε μεγάλε ο μεγάλος πορτογαλος δε ηταν αυτός που έδιωξε περσι σαν άχρηστο το δημουτσο... :2funny: και ουσιαστικά σου έφερε τον τεράστιο ζεκα και φυσικά να μην ξεχάσω το βαρύ πυροβολικό τοτσε... :2funny:αλλα επειδή είσαι κάφρος και δεν καταλαβαίνεις για να διώξει ενας σοβαρός προπονητής έναν παίχτη πρέπει πρώτα να έχει βρει αντικαταστάτη..μάλλον η εμπάθεια του φερειρα σε ορισμένους παίχτες τον εχει κάνει να χάνει παιχνίδια...εδώ κράτησε τον τεράστιο γιουρκα και μάλιστα αφού έλεγε οτι δεν τον θέλει μετά τον ξεκινούσε και βασικό..τι να λέμε τώρα..τα παντα ολα που λεει και ο μεγάλος νικολας.. :2funny: :2funny: :2funny:τύπε κάτσε να δεις γέλια που θα πέσουν στους ομίλους του γιουροπα....αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα.

θ αστειευεσε φυσικα με δημουτσο...δεν υπηρχε αυτος ο παικτης στον παναθηναικο..και πηρε ευκαιριες

αυτους εχει ο ζεσουλαδο αυτους βαζει..την επιλογη του ζεκα για τ ακρα την θεωρω ικανοποιητικη

ο τοτσε δεν του βγηκε..συμβαινουν αυτα..δεν υπογραφεις συμβολαιο με την επιτυχια ενος ποδοσφαιριστη

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ο Φερειρα ειναι ιδανικος για να βγαλει παικτες. Τους οποιους στο μελλον μπορουμε να πουλησουμε με καλα λεφτα.
Εβγαλε 1 χρονο τωρα νεους(καπινο, μαυρια), ανεδειξε αλλους(καρνεζης) που δεν μας γεμιζαν το ματι και ειναι εξαιρετικος στο να βρισκει παικτες απο το πουθενα(ζεκα, σισοκο, κουινσι).
Αναμενω με πολυ ενδιαφερον τον Σο και περιμενω Βελασκες ,Πιντο, Φορναρολι.
Να βγουν ολο καλοι, απιθανο. Και βαση πιθανοτητων δηλαδη.
Εμπιστευομαι τον Φερειρα οσον αφορα την κριση του σε παικτες. Ο Tοτσε ηταν λαθος κινηση αλλα δεν γινοταν να κανει μονο σωστες κινησεις, καπου θα γινοταν στραβη. Σιγα τα λεφτα που κοστισε ουτως ή αλλως, ρισκο που δεν βγηκε ηταν.

Το προβλημα με τον φερειρα μαλλον ειναι η προπονητικη του διαυγεια κατα την διαρκεια των αγωνων. Και ματι για να βγαζει παικτες εχει και να προετοιμαζει την ομαδα ξερει. Μεσα στο ματς ειναι το προβλημα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το προβλημα του φερειρα ειναι οτι παραειναι ηρεμος..σαν ζελες

δεν το βιωνει το παιχνιδι και ουτε μεταδιδει δυναμισμο στους παικτες..

η μονη του αδυναμια

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
...και αυτο και επισης αν στραβωσει το ματς για οποιοδηποτε λογο τον πιανει μια τρικυμια...οτι ναναι κανει. Πρεπει να καταλαβαινουν οι παικτες τι εχει στο μυαλο του οταν κανει αλλαγες...αλλιως κλαφτα.

Επισκέπτης
θ αστειευεσε φυσικα με δημουτσο...δεν υπηρχε αυτος ο παικτης στον παναθηναικο..και πηρε ευκαιριες

αυτους εχει ο ζεσουλαδο αυτους βαζει..την επιλογη του ζεκα για τ ακρα την θεωρω ικανοποιητικη

ο τοτσε δεν του βγηκε..συμβαινουν αυτα..δεν υπογραφεις συμβολαιο με την επιτυχια ενος ποδοσφαιριστη
εγω βλεπω ότι μόλις πήγε στον ατρομητο έπαιξε βασικός και κλήθηκε και στην εθνική.τώρα αν εσύ εννοείς ευκαιρίες ότι τον έβαζε 1 ματς και μετά τον ξανάβαζε αλλαγή της αλλαγής και δεν έπιασε τότε εχεις δίκιο...σε ρωτάω αν ο δημουτσος επαιρνε τος ευκαιρίες που έχει πάρει ο ζεκα περσι και φέτος να είσαι σίγουρος ότι τώρα θα ηταν βασικός...αν ο ζεκα ηταν ελληνας ο παππούς θα τον είχε τελειώσει από περσι..αλλα βλέπεις όταν φέρνεις δικούς σου παίχτες επιμένεις να τους βαζεις συνέχεια..βλέπε τοτσε.. ;)οσο για τον αν δεν σου βγαίνουν παίχτες εγώ ξέρω ότι μετά τους διώχνεις δεν τους κρατάς και την επόμενη και μάλιστα προορίζοντας και βασικούς αφού δεν εχεις πάρει παίχτη σε αυτοί τι θεση.. ;) αυτό ειναι εμμονή και οχι αυτό που λένε ότι έχω εγώ με τον παππού.

Επισκέπτης
Ο Φερειρα ειναι ιδανικος για να βγαλει παικτες. Τους οποιους στο μελλον μπορουμε να πουλησουμε με καλα λεφτα.
Εβγαλε 1 χρονο τωρα νεους(καπινο, μαυρια), ανεδειξε αλλους(καρνεζης) που δεν μας γεμιζαν το ματι και ειναι εξαιρετικος στο να βρισκει παικτες απο το πουθενα(ζεκα, σισοκο, κουινσι).
Αναμενω με πολυ ενδιαφερον τον Σο και περιμενω Βελασκες ,Πιντο, Φορναρολι.
Να βγουν ολο καλοι, απιθανο. Και βαση πιθανοτητων δηλαδη.
Εμπιστευομαι τον Φερειρα οσον αφορα την κριση του σε παικτες. Ο Tοτσε ηταν λαθος κινηση αλλα δεν γινοταν να κανει μονο σωστες κινησεις, καπου θα γινοταν στραβη. Σιγα τα λεφτα που κοστισε ουτως ή αλλως, ρισκο που δεν βγηκε ηταν.

Το προβλημα με τον φερειρα μαλλον ειναι η προπονητικη του διαυγεια κατα την διαρκεια των αγωνων. Και ματι για να βγαζει παικτες εχει και να προετοιμαζει την ομαδα ξερει. Μεσα στο ματς ειναι το προβλημα.
τον καπινο τον ανέδειξε και μετα τον κατέστρεψε αφού εμμονή του ηταν ο καρνεζης που ήθελε να τον καθιερώσει από την πρώτη χρονιά.οσο για το ζεκα συγνώμη αλλα έμενα δεν μου κάνει τουλάχιστον γιαυτο το επίπεδο.ο σισοκο ηταν καλός παίχτης και γνωστός ούτε τον βρήκε ούτε τον ανέδειξε δανεικό τον έχει πάρει..οσο για το μαυρια εγώ βλεπω ότι βασικό δεν τον βάζει και ούτε θα το κανί..εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε.προπονητής που ξερει οτι πονάει στη θεση σεντερ φορ και εξακολουθεί να κρατάει τον παιχτεί που περσι έδειξε ότι δεν κάνει και το χειρότερο δεν έχει πάρει παίχτη σε αυτη τι θεση δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
εγω βλεπω ότι μόλις πήγε στον ατρομητο έπαιξε βασικός και κλήθηκε και στην εθνική.τώρα αν εσύ εννοείς ευκαιρίες ότι τον έβαζε 1 ματς και μετά τον ξανάβαζε αλλαγή της αλλαγής και δεν έπιασε τότε εχεις δίκιο...σε ρωτάω αν ο δημουτσος επαιρνε τος ευκαιρίες που έχει πάρει ο ζεκα περσι και φέτος να είσαι σίγουρος ότι τώρα θα ηταν βασικός...αν ο ζεκα ηταν ελληνας ο παππούς θα τον είχε τελειώσει από περσι..αλλα βλέπεις όταν φέρνεις δικούς σου παίχτες επιμένεις να τους βαζεις συνέχεια..βλέπε τοτσε.. ;)οσο για τον αν δεν σου βγαίνουν παίχτες εγώ ξέρω ότι μετά τους διώχνεις δεν τους κρατάς και την επόμενη και μάλιστα προορίζοντας και βασικούς αφού δεν εχεις πάρει παίχτη σε αυτοί τι θεση.. ;) αυτό ειναι εμμονή και οχι αυτό που λένε ότι έχω εγώ με τον παππού.

Ο δημουτσος δεν εκανε απο τοτε που πρωτοηρθε(με πεσειρο)...και ειχε παρει ευκαιριες.
Ουτε στον τεν κατε εκανε, ουτε στον νιοπλια. Το οτι δεν εκανε ουτε στον φερειρα δεν ειναι εκπληξη. Και το οτι εγινε βασικος στον Ατρομητο δεν λεει κατι. Και τον Μαρινο πχ απο τον Ατρομητο τον ειχαμε παρει που ηταν βασικος. Σου κανει? Εμενα οχι. Στον Ατρομητο αν γυρισει, θα ειναι βασικος. Μονο που εμεις δεν ειμαστε ατρομητος.
Ουτε καν γινεται συγκριση αναμεσα σε Ζεκα και Δημουτσο φιλε. Ειπαμε....αποψεις ειναι αυτες βεβαια... :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

δεν αποκλειται ο δημουτσος να ειναι παικταρας αλλα εμενα μ εδειξε οτι φανελλα μεγαλης ομαδας δεν μπορουσε να την σηκωσει..ισως εκει στον ατρομητο παιζει χωρις αγχος και ξεδιπλωνει αυτα που μπορει..

πολυ πιθανο να εχεις δικιο με τον ζεκα..

αλλα προσωπικα συμφωνησα 100% με τις επιλογες των παικτων που εδιωξε ή δεν επετρεψε να ανανεωθουν..καθαρισε την ομαδα απο τα σαπακια..

επισης μ αρεσει που θελει να δωσει επιτελους ταχυτητα στην ομαδα ενας προπονητης..

και επισης ειμαι σιγουρος οτι αριστερα θα προωθησει νεο παιδι αντι του τραγιου σπυροπουλου

και στην τελικη να διωξω τον φερειρα και να φερω ποιον;;;; τον δωνη;;;;;;;; τον νιομπλια;;;;;;;; ή αντιστοιχο ζαρντιμ ;;;;;;;; οχι ευχαριστω δεν θα παρω

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τον καπινο τον ανέδειξε και μετα τον κατέστρεψε αφού εμμονή του ηταν ο καρνεζης που ήθελε να τον καθιερώσει από την πρώτη χρονιά.οσο για το ζεκα συγνώμη αλλα έμενα δεν μου κάνει τουλάχιστον γιαυτο το επίπεδο.ο σισοκο ηταν καλός παίχτης και γνωστός ούτε τον βρήκε ούτε τον ανέδειξε δανεικό τον έχει πάρει..οσο για το μαυρια εγώ βλεπω ότι βασικό δεν τον βάζει και ούτε θα το κανί..εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε.προπονητής που ξερει οτι πονάει στη θεση σεντερ φορ και εξακολουθεί να κρατάει τον παιχτεί που περσι έδειξε ότι δεν κάνει και το χειρότερο δεν έχει πάρει παίχτη σε αυτη τι θεση δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Νομιζω οτι εχεις μια αλφα αρνητικοτητα για τον φερειρα.
Κατ αρχην ποιον καπινο κατεστρεψε? 17 χρονων ειναι.........
Και μονο που τον εβαλε σε 15 ματς τον ανεδειξε ηδη. Εχει ολο το μελλον μπροστα του. Ποσες ομαδες ενδιαφερονται για παρτη του. Εργο φερειρα ειναι αυτο.
Με καρνεζη καλα κανει γιατι του βγηκε. Δυο τερματοφυλακες, πρεπει να παιζει ενας. Οτι και αν κανει, δεν μπορεις να του πεις κατι.

Παμε παρακατω. Πρεπει νασαι ο πρωτος που λεει οτι ηξερε τον σισοκο.
2 σισοκο ηξερα εγω. Της παρι σεν ζερμεν(πρωην λιβερπουλ, γιουβεντους), και της λιον το αριστερο μπακ(που τωρα πηγε βαλενθια νομιζω).
Δεν ηξερα κανενα αλλο. Αγνωστος ηταν ο τυπος στους περισσοτερους.

Ο μαυριας επαιξε βασικος στα προκριματικα....και θα παιξει αν αξιζει και δουλευει συνεχεια. Ειναι αξιοκρατικος με τους πιτσιρικαδες...θα δεις και φουρλανο, λαγο και δωνη φετος αν δουλεψουν.

Επισκέπτης
δεν αποκλειται ο δημουτσος να ειναι παικταρας αλλα εμενα μ εδειξε οτι φανελλα μεγαλης ομαδας δεν μπορουσε να την σηκωσει..ισως εκει στον ατρομητο παιζει χωρις αγχος και ξεδιπλωνει αυτα που μπορει..

πολυ πιθανο να εχεις δικιο με τον ζεκα..

αλλα προσωπικα συμφωνησα 100% με τις επιλογες των παικτων που εδιωξε ή δεν επετρεψε να ανανεωθουν..καθαρισε την ομαδα απο τα σαπακια..

επισης μ αρεσει που θελει να δωσει επιτελους ταχυτητα στην ομαδα ενας προπονητης..

και επισης ειμαι σιγουρος οτι αριστερα θα προωθησει νεο παιδι αντι του τραγιου σπυροπουλου

και στην τελικη να διωξω τον φερειρα και να φερω ποιον;;;; τον δωνη;;;;;;;; τον νιομπλια;;;;;;;; ή αντιστοιχο ζαρντιμ ;;;;;;;; οχι ευχαριστω δεν θα παρω
την άποψη μου την εχω πει..μεγάλο λάθος που δεν πήρατε το δωνη.όπου έχει πάει έχει δείξει έργο λαρισα ατρομητο.για να δώσεις ταχύτητα πρέπει να πάρεις και τους κατάλληλους παίχτες και οταν επιλέγεις να εχεις στο κέντρο που ειναι η  καρδιά της ομαδας να εχεις παίχτες αργούς όπως ο κατσουρανης και στην επίθεση τοτσε πετροπουλος δεν μπορείς να μιλάς για ταχύτητα.εγώ προσωπικά αυτό που είδα στα φιλικά και στους δυο αγώνες δεν ειδα ούτε ταχύτητα ούτε τιποτα.τώρα αν στο μέλλον του βγουν με αυτούς τους παίχτες θα μιλαμε για θαύμα.αυτοί ειναι η άποψη μου που μπορεί να ειναι και λάθος.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αν μαζι με καραγκουνη και τους υπολοιπους εδιωχνε και κατσουρανη, σπυροπουλο, βυντρα θα του στηναμε αγαλμα  να πουμε.
Αλλα το κατσικι ο σπυροπουλος δεν εβρισκε ομαδα ουτε στην Β ιταλιας με 150 χιλιαρικα τον χρονο. ΤΟΣΟ κατσικι ειναι. Δεν εφταιγε ο φερειρα που εμεινε λοιπον.
Υπομονη, θα ληξει το συμβολαιο του χρονου να ξεκουμπιστει.
Με τον κατσουρανη δυστυχως δειχνει και αυτος(οπως ολοι οι προπονητες σε παο, εθνικη) μια εμμονη η οποια δικαιολογειται μονο αν αρχισω να σκεφτομαι...αλλα(τι βυσμα εχει τελοσπαντων ο κωστακης ο περιπατητης?)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
την άποψη μου την εχω πει..μεγάλο λάθος που δεν πήρατε το δωνη.όπου έχει πάει έχει δείξει έργο λαρισα ατρομητο.για να δώσεις ταχύτητα πρέπει να πάρεις και τους κατάλληλους παίχτες και οταν επιλέγεις να εχεις στο κέντρο που ειναι η  καρδιά της ομαδας να εχεις παίχτες αργούς όπως ο κατσουρανης και στην επίθεση τοτσε πετροπουλος δεν μπορείς να μιλάς για ταχύτητα.εγώ προσωπικά αυτό που είδα στα φιλικά και στους δυο αγώνες δεν ειδα ούτε ταχύτητα ούτε τιποτα.τώρα αν στο μέλλον του βγουν με αυτούς τους παίχτες θα μιλαμε για θαύμα.αυτοί ειναι η άποψη μου που μπορεί να ειναι και λάθος.

Στην ΑΕΚ τι εκανε ο δωνης? Για να μιλησουμε και για ομαδες μεγαλες. Με καθε σεβασμο στην λαρισα και τον ατρομητο αλλα...δεν πανε και για πρωταθλημα.
Θαλασσα τα χε κανει. Στον ΠΑΟΚ που ειναι τωρα θα παει καλυτερα? Μακαρι γιατι θελουμε να βλεπουμε ελληνες προπονητες.
Δεν ξεκινησε καλα ομως. 3 απο την ραπιντ, που να παιζε και με καμια μεγαλη να πουμε.
Η αμυνα ειναι αγνωστη λεξη για τον δωνη.
Μια χαρα το να παιζεις μπαλα, δεν λεω. Μονο που οι τιτλοι ερχονται απο την αμυνα που εχεις πρωτα απ ολα.

Επισκέπτης
Νομιζω οτι εχεις μια αλφα αρνητικοτητα για τον φερειρα.
Κατ αρχην ποιον καπινο κατεστρεψε? 17 χρονων ειναι.........
Και μονο που τον εβαλε σε 15 ματς τον ανεδειξε ηδη. Εχει ολο το μελλον μπροστα του. Ποσες ομαδες ενδιαφερονται για παρτη του. Εργο φερειρα ειναι αυτο.
Με καρνεζη καλα κανει γιατι του βγηκε. Δυο τερματοφυλακες, πρεπει να παιζει ενας. Οτι και αν κανει, δεν μπορεις να του πεις κατι.

Παμε παρακατω. Πρεπει νασαι ο πρωτος που λεει οτι ηξερε τον σισοκο.
2 σισοκο ηξερα εγω. Της παρι σεν ζερμεν(πρωην λιβερπουλ, γιουβεντους), και της λιον το αριστερο μπακ(που τωρα πηγε βαλενθια νομιζω).
Δεν ηξερα κανενα αλλο. Αγνωστος ηταν ο τυπος στους περισσοτερους.

Ο μαυριας επαιξε βασικος στα προκριματικα....και θα παιξει αν αξιζει και δουλευει συνεχεια. Ειναι αξιοκρατικος με τους πιτσιρικαδες...θα δεις και φουρλανο, λαγο και δωνη φετος αν δουλεψουν.
αν δεις εσύ τον καπινο να ξαναπαίξει γράψε μου.εγω ξέρω όταν σου βγαίνει ένας τερματοφύλακας τον κρατάς.παράδειγμα τρανο κασιγιας 18 χρονών πρωτο ματς με το γαυρο στο οακα με υποτιθετε βασικό τον τεράστιο ιλγκνερ και όμως ο κασιγιας δεν βγηκε ποτέ..τωρα γιατι απο περσι ο καπινο δεν ξανάπαιξε αυτο εξήγησε το εσυ.οσο για τον σισοκο ηταν γνωστό στην αγγλια ότι ηταν καλός παίχτης εσυ και εγω φυσικα δεν το ξέραμε όπως κανείς δεν ηξερε και το λετο οταν ήρθε στον ολυμπιακό...δεν ει αι τυχαίο οτι ήρθε δανεικός.όσο για το μαυρια έπαιξε γιατι δεν είχε άλλον.θα σου κανω μια εωτηση ο ζεκα στο πρώτο ματς ηταν τραγικός ο μαυριας οταν μπήκε ηταν πολύ καλός.και όμως στο επόμενο ματς στο οακα ζεκα βασικός μαυρια πάλι στο πάγκο....τύπε δυστυχώς τους Έλληνες ο πορτογαλος δεν τους έχει σε εκτίμηση .είπα εδώ θα είμαστε να δούμε αν εγώ ειμαι εμπαθής η ο πορτογαλος ειναι μεγάλος προπονητής.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Μη λες για Δώνη ρε τύπε μετά το χθεσινό κάζο! :grin:
Πες  Μπάγεβιτς που φτιάχνει ομάδα στον Ατρόμητο με Δημούτσο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη κ.λπ. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom