kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
χθες δηλαδή οι επιθετικοί της μάλαγα ήταν αργοί και άτεχνοι? όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν ήταν πάλι από τα πλάγιακαι περσι που ηταν ξεκούραστος τι έκανε.εγώ αν ήμουν παππούς τον κατσουρ θα τον έβαζα στόπερ αφού είναι πιο γρήγορος απο όσους έχετε.βελασκες πιντο μπουμσογκ οταν θα βρισκουν παίχτες γρήγορους και τεχνίτες θα γινετε πάρτι πίσω αφού είναι απίστευτα αργοί.οσο για τα αμυντικά χαφ εκεί θα πέσει γέλιο όπως και στα χαφ που δεν υπάρχει ένας παίχτης να περάσει μια μπαλιά...αλλα και σε ποιον να την περάσει...στον τοτσε τον πετροπουλο; ο φορναρολι δεν ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ και για δεύτερη σερί χρονιά δεν πήρε ο προπονητής σεντερ φορ και παίχτη στο κέντρο.έδιωξε και τον μοναδικό παίχτη που θα μπορουσε να βγάλει μια κάθετη καραγκούνη οπότε πάλι μια απο τα ίδια.καλά για τα άκρα στην άμυνα δεν μιλάω εκεί έχει γέλιο απλά βάλε ότι αντικαταστάτης στα δεξιά είναι ο γιουρκας όσο για λαζαρο καλός αλλα για να διαφημίζει αποσμητικά. και ο ζεκα είναι πολύ λίγος για τετοιο επίπεδο.
στα χαφ δεν έχουμε δει ακόμα τον Πάπε Σο που τον πήρε για βασικό, μπορεί να αποδειχθεί σκύλος όπως λένε
τον κατσουράνη αν τον έβγαζε από τα χαφ χθες δεν θα γινόταν ούτε η μισή φάση που έγινε
ο καραγκούνης πέρναγε κάθετες μπαλιές?
ο φορναρόλι είναι φανερά ανέτοιμος, εγώ περιμένω να τον δω, για ελληνικό πρωτάθλημα αποκλείεται να αποδειχθεί τόσο άχρηστος
ο ζέκα πρέπει να δυναμώσει κάποια στιγμή, για τον λάζαρο νομίζω είναι θέμα αυτοπεποίθησης μ΄έχει μπερδέψει αρκετά