Νέα

Τέλος Δ. Γιαννακόπουλου απο την ΚΑΕ ΠΑΟ.. «Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την αποχώρηση του dpg απο τη ΚΑΕ ΠΑΟ?

• Φταιει η θυρα 13, ξανά

Ψήφοι: 22 17,3%
  • Φταιει ο Αλαφουζος και η ΝΔ

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Θα κανει κωλοτουμπα ο dpg, δε το εννοει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Εχει απολυτο δικιο που φευγει!

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Καμμενος Τράκης, τριζουν τα κοκκαλα των Π&Θ

Ψήφοι: 53 41,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ακριβώς.
Έχει συμβουλευτικό λόγο αυτή μόνο.
Όλες τις συμφωνίες και δουλειες της εταιρειας τις κλείνει ο dpg.

Ότι ποσοστό έχει ο πατέρας της έχει κ αυτή. Ακόμα και το 75% μίας εταιρίας δεν μπορεί να κάνει το 25% ό,τι θέλει. Πιστεύει κάποιος ειλικρινά ότι παίρνει οποιαδήποτε απόφαση ο Τράκης; Τον εμφανίζουν δλδ σε κόσμο σοβαρό έτσι μέσα στην μαστούρα του για θέματα της εταιρίας; Πολλοί γόνοι είναι ενεργά στελέχη των οικογενειακών επιχειρήσεων. Ο Τράκης όμως διοικεί την ΒΙΑΝΕΞ όσο και ο Κάρολος τον στρατό της Αγγλίας.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ότι ποσοστό έχει ο πατέρας της έχει κ αυτή. Ακόμα και το 75% μίας εταιρίας δεν μπορεί να κάνει το 25% ό,τι θέλει. Πιστεύει κάποιος ειλικρινά ότι παίρνει οποιαδήποτε απόφαση ο Τράκης; Τον εμφανίζουν δλδ σε κόσμο σοβαρό έτσι μέσα στην μαστούρα του για θέματα της εταιρίας; Πολλοί γόνοι είναι ενεργά στελέχη των οικογενειακών επιχειρήσεων. Ο Τράκης όμως διοικεί την ΒΙΑΝΕΞ όσο και ο Κάρολος τον στρατό της Αγγλίας.
Δεν ξέρεις εσυ!
Παει ο πρεζακιας και κλεινει τα ντιλς με ξένους Κολοσσους.
Το βλέπουν οι CEO και τρέμουν το σύγχρονο αυτοδημιούργητο Ωναση

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ισως οι Γιαννακοπουλοι επρεπε να ειχαν προετοιμασει μια διαδοχη κατασταση, πριν αποσυρθουν, η οποια να μην περιλαμβανει τον γιο Γιαννακοπουλο. Θα μπορουσε να παραμεινει ως ενας οπαδος, η αντε σε κανα διακοσμητικο ποστο καπου στην ΚΑΕ η στον ερασιτεχνη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
μπα ...καλυτερα προεδρος
γελια μεχρι πρωιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
τι ευκαιρια ρε τυπε? αν εξαιρεσεις 5,6 χρονιες σας γλενταμε συνεχεια....
οχι μονο στο μπασκετ
αντιθετα εσεις αν εξαιρεσεις 4 κανονικα που εχεις παρει στο μπασκετ τα παλια χρονια, μεσα στην μιζερια εισαστε παντα....
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ!!!!

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
τι ευκαιρια ρε τυπε? αν εξαιρεσεις 5,6 χρονιες σας γλενταμε συνεχεια....
οχι μονο στο μπασκετ
αντιθετα εσεις αν εξαιρεσεις 4 κανονικα που εχεις παρει στο μπασκετ τα παλια χρονια, μεσα στην μιζερια εισαστε παντα....
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ!!!!

Αν θες να μιλησουμε ειλικρινα. Δε παραμυθιαζομουν. Ηξερα οτι η συγκεκριμενη ομαδα ηταν θεμα συγκυριων : Αφοι Γιαννακοπουλοι και Ομπραντοβιτς. Οκ ειχαμε και παλιοτερα καλη ομαδα, πριν την ανοδο του Αρη-ΠΑΟΚ. Και υπηρξε μια μεγαλη ανισορροπια στο μπασκετ που εκανε κακο στο ελληνικο μπασκετ.
Ειμαι κυριως ποδοσφαιρικος αν και απο τους λιγους που οταν "ολοι ηταν Αρης" εγω ημουν Παναθηναικος στο μπασκετ απο τοτε που ειχαμε Σκροπολιθα και Μηνα Γκεκο. Μου αρεσε η περιοδος τελη 90 αρχες 2000 που ανεβηκαμε αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να ειμαι επιφυλακτικος. Το εβλεπα λιγο ως "φουσκα" και δεν ηξερα αν θα εχει διαρκεια. Επισης εβλεπα οτι πολλοι οπαδοι μας επαναπαυοταν στον "6στερο" και αφηναν τη μπαλα στη μοιρα της.
Δεν ειμαι απο αυτους που βαζουν τα κλαματα τωρα και δε θα μπορουσα να περιμενω απο το Δ. Γιαννακοπουλο να παρει και την ΠΑΕ, γιατι πολυ απλα δεν εχει την εμπειρια και τις γνωσεις να το κανει.Αυτο που με απασχολει ειναι η ΠΑΕ να πεσει σε καλα χερια και να λυσει το γηπεδικο αν ειναι δυνατον ΟΧΙ με το Βοτανικο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
Αν θες να μιλησουμε ειλικρινα. Δε παραμυθιαζομουν. Ηξερα οτι η συγκεκριμενη ομαδα ηταν θεμα συγκυριων : Αφοι Γιαννακοπουλοι και Ομπραντοβιτς. Οκ ειχαμε και παλιοτερα καλη ομαδα, πριν την ανοδο του Αρη-ΠΑΟΚ. Και υπηρξε μια μεγαλη ανισορροπια στο μπασκετ που εκανε κακο στο ελληνικο μπασκετ.
Ειμαι κυριως ποδοσφαιρικος αν και απο τους λιγους που οταν "ολοι ηταν Αρης" εγω ημουν Παναθηναικος στο μπασκετ απο τοτε που ειχαμε Σκροπολιθα και Μηνα Γκεκο. Μου αρεσε η περιοδος τελη 90 αρχες 2000 που ανεβηκαμε αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να ειμαι επιφυλακτικος. Το εβλεπα λιγο ως "φουσκα" και δεν ηξερα αν θα εχει διαρκεια. Επισης εβλεπα οτι πολλοι οπαδοι μας επαναπαυοταν στον "6στερο" και αφηναν τη μπαλα στη μοιρα της.
Δεν ειμαι απο αυτους που βαζουν τα κλαματα τωρα και δε θα μπορουσα να περιμενω απο το Δ. Γιαννακοπουλο να παρει και την ΠΑΕ, γιατι πολυ απλα δεν εχει την εμπειρια και τις γνωσεις να το κανει.Αυτο που με απασχολει ειναι η ΠΑΕ να πεσει σε καλα χερια και να λυσει το γηπεδικο αν ειναι δυνατον ΟΧΙ με το Βοτανικο.
γιατζογλου,διακουλαςμελινι,περι,καστρινακης....
για να τα λεμε ολα φουσκα δεν ησασταν...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ισως οι Γιαννακοπουλοι επρεπε να ειχαν προετοιμασει μια διαδοχη κατασταση, πριν αποσυρθουν, η οποια να μην περιλαμβανει τον γιο Γιαννακοπουλο. Θα μπορουσε να παραμεινει ως ενας οπαδος, η αντε σε κανα διακοσμητικο ποστο καπου στην ΚΑΕ η στον ερασιτεχνη.
Εδω ειναι πρόεδρος της Βιανεξ, ο μπασκετικός ΠΑΟ λες να ήταν το πρόβλημα τους?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
γιατζογλου,διακουλαςμελινι,περι,καστρινακης....
για να τα λεμε ολα φουσκα δεν ησασταν...

ειχαμε ιστορια στο μπασκετ και πριν την κυριαρχια Αρη. Το 92 με την εναρξη του επαγγελματικου ηταν απλα μια επομενη φαση. Ισως πιο "αθωα". Εσεις κυριαρχουσατε με Ιωαννιδη-Ιβκοβιτς.
Η δευτερη φαση ηταν η φαση Ζοτς. Εργο καθαρα του Ζοτς ηταν, φουσκα αυτη η φαση με την εννοια οτι ηταν κατι το προσωποπαγες , μιλαω για επιπεδο Ευρωπης αυτη τη φορα. Ηξερα καλα οτι αμα φυγει ο Ομπραντοβιτς δε θα συνεχιστει αυτο, απλα ελπιζα ο παταγος να μην ηταν τοσο αποτομος. Τελικα ουτε αυτο εγινε. :S

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

Ακριβώς. Ας ήταν και πρόεδρος δλδ και να έχει και την πράσινη αλλά να υπάρχει συμβούλιο και χαλινάρι από πίσω. Αν και ο πατέρας και ο θείος, άξιοι επιχειρηματίες μεν, το κόμπλεξ πρέπει να το είχανε. Πηγαίνανε μετά από ήττες και έβαζαν τους παίκτες στη σειρά για να τους μαλώσουν. Λες και θα έδιναν σημασία οι αμερικανοί και οι σέρβοι σε 2 κοντά ανθρωπάκια που ωρύονται στα ελληνικά.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ακριβώς. Ας ήταν και πρόεδρος δλδ και να έχει και την πράσινη αλλά να υπάρχει συμβούλιο και χαλινάρι από πίσω. Αν και ο πατέρας και ο θείος, άξιοι επιχειρηματίες μεν, το κόμπλεξ πρέπει να το είχανε. Πηγαίνανε μετά από ήττες και έβαζαν τους παίκτες στη σειρά για να τους μαλώσουν. Λες και θα έδιναν σημασία οι αμερικανοί και οι σέρβοι σε 2 κοντά ανθρωπάκια που ωρύονται στα ελληνικά.

Καλα επι Ομπραντοβις δε νομιζω να εμπαιναν οι Γιαννακοπουλοι να μαλωσουν κανενα. Εξαλλου δε χρειαζοταν κιολας.
Για Δημητρη Γιαννακοπουλο, οχι καμια θεσμικη θεση στον Παναθηναικο. 30ρης, πολυ νωρις. Οι Παυλος και Θανασης σχεδον 50ρηδες ανελαβαν.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

Άλλο πρόεδρος και άλλος διευθύνων σύμβουλος. Και αυτόν τον τίτλο να έχει δλδ μπορεί εκεί να υπάρχει κάποια κατάσταση που να διοικεί πραγματικά από πίσω. Γιατί εντάξει ΚΑΕ και ευρωλίγκες αλλά οι αθλητικές εταιρίες στην Ελλάδα ποτέ δεν ήταν σοβαρές επιχειρήσεις. Ενώ η ΒΙΑΝΕΞ θα πεινάσουν 100δες αν όχι και περισσότεροι αν βουλιάξει. Θέλω να μ το πει αυτό κάποιος σοβαρά. Αν είχε περίπτερο τον άφηνε τον Τράκη ένα 4ώρο έστω μέσα να δουλέψει;

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Καλα επι Ομπραντοβις δε νομιζω να εμπαιναν οι Γιαννακοπουλοι να μαλωσουν κανενα. Εξαλλου δε χρειαζοταν κιολας.
Για Δημητρη Γιαννακοπουλο, οχι καμια θεσμικη θεση στον Παναθηναικο. 30ρης, πολυ νωρις. Οι Παυλος και Θανασης σχεδον 50ρηδες ανελαβαν.

Ναι δεν λέω πως το έκαναν όταν υπήρχε σοβαρός προπονητής και ομάδα. Το ότι το έκαναν όμως κάποια στιγμή δείχνει τρόπο σκέψης και ψυχολογία η οποία πέρασε και στον Δημήτρη.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Δε λειτουργει με τον ιδιο τροπο η ΒΙΑΝΕΞ  που εχει Δ.Σ. ,διευθυντες, συνελευση μετοχων , εσωτερικο και εξωτερικο ελεγχο,κρατικη εοπτεια και με τον ιδιο μια αθλητικη ανωνυμη εταιρεια.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι δεν λέω πως το έκαναν όταν υπήρχε σοβαρός προπονητής και ομάδα. Το ότι το έκαναν όμως κάποια στιγμή δείχνει τρόπο σκέψης και ψυχολογία η οποία πέρασε και στον Δημήτρη.
Η ηλικια ειναι το θεμα ή οι καταχρήσεις-χαρακτηρας?

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Η ηλικια ειναι το θεμα ή οι καταχρήσεις-χαρακτηρας?

Δεν λέω κάτι για ηλικία σε αυτό που παραθέτεις. Για χαρακτήρα μιλάω και όχι μόνο του Δημήτρη αλλά και πατέρα και θείου. Νομίζω έβγαζαν κόμπλεξ όλοι τους.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δεν λέω κάτι για ηλικία σε αυτό που παραθέτεις. Για χαρακτήρα μιλάω και όχι μόνο του Δημήτρη αλλά και πατέρα και θείου. Νομίζω έβγαζαν κόμπλεξ όλοι τους.

Ελληνες επιχειρηματιες της παλιας σχολης, ηταν ρε μαν. Δε ξεπερνιουνται αυτα.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ελληνες επιχειρηματιες της παλιας σχολης, ηταν ρε μαν. Δε ξεπερνιουνται αυτα.

Ναι δεν αντιλέγω. Και είχαν το background να υποστηρίξουν την ιδιορυθμία τους. Τον Δημήτρη πέρα από κοκάκια κληρονόμο δεν μπορεί να τον δει κανένας αλλιώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom