Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

Επισκέπτης
Στην ΑΕΚ τι εκανε ο δωνης? Για να μιλησουμε και για ομαδες μεγαλες. Με καθε σεβασμο στην λαρισα και τον ατρομητο αλλα...δεν πανε και για πρωταθλημα.
Θαλασσα τα χε κανει. Στον ΠΑΟΚ που ειναι τωρα θα παει καλυτερα? Μακαρι γιατι θελουμε να βλεπουμε ελληνες προπονητες.
Δεν ξεκινησε καλα ομως. 3 απο την ραπιντ, που να παιζε και με καμια μεγαλη να πουμε.
Η αμυνα ειναι αγνωστη λεξη για τον δωνη.
Μια χαρα το να παιζεις μπαλα, δεν λεω. Μονο που οι τιτλοι ερχονται απο την αμυνα που εχεις πρωτα απ ολα.
στην αεκ κάνεις δεν μπορει να πιασει.αλλα λες εμένα εμπαθή και λες ότι έφαγε ο δωνης 3..δεν θυμάμαι περσι ο φερειρα πόσα έφαγε απο οντενσε και μακαμπι; εκει δεν τρεχει τιποτα επειδη προφανως ειναι πόρτογαλος και οχι ελληνας.ο δωνης ειναι ο μόνος προπονητής που πήρε τίτλο με μικρή ομάδα ..κάνω λάθος;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αν δεις εσύ τον καπινο να ξαναπαίξει γράψε μου.εγω ξέρω όταν σου βγαίνει ένας τερματοφύλακας τον κρατάς.παράδειγμα τρανο κασιγιας 18 χρονών πρωτο ματς με το γαυρο στο οακα με υποτιθετε βασικό τον τεράστιο ιλγκνερ και όμως ο κασιγιας δεν βγηκε ποτέ..τωρα γιατι απο περσι ο καπινο δεν ξανάπαιξε αυτο εξήγησε το εσυ.οσο για τον σισοκο ηταν γνωστό στην αγγλια ότι ηταν καλός παίχτης εσυ και εγω φυσικα δεν το ξέραμε όπως κανείς δεν ηξερε και το λετο οταν ήρθε στον ολυμπιακό...δεν ει αι τυχαίο οτι ήρθε δανεικός.όσο για το μαυρια έπαιξε γιατι δεν είχε άλλον.θα σου κανω μια εωτηση ο ζεκα στο πρώτο ματς ηταν τραγικός ο μαυριας οταν μπήκε ηταν πολύ καλός.και όμως στο επόμενο ματς στο οακα ζεκα βασικός μαυρια πάλι στο πάγκο....τύπε δυστυχώς τους Έλληνες ο πορτογαλος δεν τους έχει σε εκτίμηση .είπα εδώ θα είμαστε να δούμε αν εγώ ειμαι εμπαθής η ο πορτογαλος ειναι μεγάλος προπονητής.

Γερμανια δεν επαιζε ο σισοκο?  :think:
Για καπινο και μπουζουκια τι ξερεις? Εμενα πηρε το αφτι μου πολλα και διαφορα αν σου λεει κατι αυτο. Αν δεν εχει μυαλο δεν θα κανει τιποτα.
Δεν ειναι μαλακας να αναδεικνυει παικτη και μετα να τον αφηνει εκτος ...ετσι. Δεν βγαζει νοημα αυτο.
Και απο την στιγμη που βγηκε μια χαρα ο καρνεζης γιατι ναμην παιζει?
Και δεν πηρε παικτη στην θεση του μαυρια παροτι θα μπορουσε. Δειγμα οτι τον πιστευει. Τελοσπαντων, θα δειξει.

Μεγαλο προπονητη δεν τον λεω ουτε εγω, αλλα σιγουρα δεν ειναι κι ετσι οπως τον παρουσιαζεις....νομιζω  :)

Επισκέπτης
Μη λες για Δώνη ρε τύπε μετά το χθεσινό κάζο! :grin:
Πες  Μπάγεβιτς που φτιάχνει ομάδα στον Ατρόμητο με Δημούτσο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη κ.λπ. :grin:
στο παοκ που πήγε έκανε μεγάλο λάθος θα την πάθει σαν την αεκ.οσο για τριαρες και 4 αρες βαλβερδε φερειρα μπαγιεβιτς ρώτα να σου πουν ποσες έχουν φάει... :grin: αλλα βλέπεις αυτοί ειναι προπονηταρες..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
στην αεκ κάνεις δεν μπορει να πιασει.αλλα λες εμένα εμπαθή και λες ότι έφαγε ο δωνης 3..δεν θυμάμαι περσι ο φερειρα πόσα έφαγε απο οντενσε και μακαμπι; εκει δεν τρεχει τιποτα επειδη προφανως ειναι πόρτογαλος και οχι ελληνας.ο δωνης ειναι ο μόνος προπονητής που πήρε τίτλο με μικρή ομάδα ..κάνω λάθος;

Ναι κανεις λαθος γιατι δεν καταλαβες πως το ειπα. Τα μεχρι στιγμης δειγματα του δωνη σε μεγαλες ομαδες δεν ειναι θετικα. Αυτο λεω. Ο πορτογαλος εχει προπονησει  κι αλλη μεγαλη ομαδα κι εχει παει μια χαρα. Και πρωταθληματα πηρε και ευρωπη καλα πηγαινε.
Δεν ειναι δυνατον να προτιμαω τον δωνη(και τον καθε δωνη) που τα μεχρι στιγμης δειγματα του σε μεγαλες ομαδες ειναι αρνητικα απο καποιον ο ο οποιος στην τελικη περσυ παραλιγο να παρει πρωταθλημα με ...σφεντονες απεναντι σε τανκς.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Στην ΑΕΚ τι εκανε ο δωνης? Για να μιλησουμε και για ομαδες μεγαλες. Με καθε σεβασμο στην λαρισα και τον ατρομητο αλλα...δεν πανε και για πρωταθλημα.
Θαλασσα τα χε κανει. Στον ΠΑΟΚ που ειναι τωρα θα παει καλυτερα? Μακαρι γιατι θελουμε να βλεπουμε ελληνες προπονητες.
Δεν ξεκινησε καλα ομως. 3 απο την ραπιντ, που να παιζε και με καμια μεγαλη να πουμε.
Η αμυνα ειναι αγνωστη λεξη για τον δωνη.
Μια χαρα το να παιζεις μπαλα, δεν λεω. Μονο που οι τιτλοι ερχονται απο την αμυνα που εχεις πρωτα απ ολα.

Έχει διδάξει αλληλοκάλυψη στην άμυνα ο παππούς 2 χρόνια τώρα τύπε?  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Έχει διδάξει αλληλοκάλυψη στην άμυνα ο παππούς 2 χρόνια τώρα τύπε?  :grin:

Με αυτους πυ εχει φιλε, οτι μπορεσε εκανε. Τωρα πηρε 2 παικτες δικους του για πρωτη φορα, τωρα θα κριθει και γι αυτο.

Επισκέπτης
Γερμανια δεν επαιζε ο σισοκο?  :think:
Για καπινο και μπουζουκια τι ξερεις? Εμενα πηρε το αφτι μου πολλα και διαφορα αν σου λεει κατι αυτο. Αν δεν εχει μυαλο δεν θα κανει τιποτα.
Δεν ειναι μαλακας να αναδεικνυει παικτη και μετα να τον αφηνει εκτος ...ετσι. Δεν βγαζει νοημα αυτο.
Και απο την στιγμη που βγηκε μια χαρα ο καρνεζης γιατι ναμην παιζει?
Και δεν πηρε παικτη στην θεση του μαυρια παροτι θα μπορουσε. Δειγμα οτι τον πιστευει. Τελοσπαντων, θα δειξει.

Μεγαλο προπονητη δεν τον λεω ουτε εγω, αλλα σιγουρα δεν ειναι κι ετσι οπως τον παρουσιαζεις....νομιζω  :)
ανέφερα παράδειγμα την αγγλια και το λετο ότι δεν γνωρίζουμε εμεις απο εδω παίχτες μικρούς που μπορεί να κανουν στην Ελλάδα τι διαφορά.τώρα για μπουζούκια και τέτοια αυτά εγω δεν τα ξέρω και δεν τα πιστεύω.όσο για τον καρνεζη καλά κάνει και τον βάζει αλλα δεν μπορεί να τελειώνεις έτσι ένα παιδί 17 χρονών.αυτός για μένα αν δεν φύγει θα καεί.μακάρι το μαυρια να τον πιστεύει αλλα δεν νομίζω να τον βάλει όσο θα υπάρχει ο ζεκα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Και κατι τελευταιο. Κανενα θεμα δεν εχουμε με τους ελληνες προπονητες, αρκει να αξιζουν και να το χουν αποδειξει.
Τον Κυραστα ακομα τον θυμομαστε. Τον Αναστασιαδη επισης. Ο Δωνης εχει δρομο ακομα να κανει για  να πεισει. Δεν ειναι και ο μουρινιο...και αυτο με την ΑΕΚ ηταν ακυρο. Τι παει να πει κανεις δεν πιανει εκει? Με σαντος μια χαρα ηταν η ΑΕΚ....

Επισκέπτης
Ναι κανεις λαθος γιατι δεν καταλαβες πως το ειπα. Τα μεχρι στιγμης δειγματα του δωνη σε μεγαλες ομαδες δεν ειναι θετικα. Αυτο λεω. Ο πορτογαλος εχει προπονησει  κι αλλη μεγαλη ομαδα κι εχει παει μια χαρα. Και πρωταθληματα πηρε και ευρωπη καλα πηγαινε.
Δεν ειναι δυνατον να προτιμαω τον δωνη(και τον καθε δωνη) που τα μεχρι στιγμης δειγματα του σε μεγαλες ομαδες ειναι αρνητικα απο καποιον ο ο οποιος στην τελικη περσυ παραλιγο να παρει πρωταθλημα με ...σφεντονες απεναντι σε τανκς.
στη πορτο και εσυ θα έπαιρνες πρωτάθλημα τύπε.ειναι σαν να προπονήσεις τον ολυμπιακό στην Ελλάδα..πρωτάθλημα θα παρεις.το τελευταιο που έγραψες να τον θυμάσαι φέτος πήρε παίχτες δικής του αποκλειστικά επιλογής ουτε ο ζαρντιμ δεν ειχε τετοια μεταχείριση.φέτος λοιπόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες.θα τον δούμε.προβλέπω πάντως ότι και φέτος η άμυνα θα ειναι πολύ αργή.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
To μεγαλο προβλημα με τους ελληνες προπονητες ειναι οτι στερουνται φαντασιας και δημιουργικοτητας οταν φτανουν να προπονουν μεγαλες ομαδες
Θυμηθειτε αυτο που θα σας πω,ο δωνης θα εξελιχτει σε νεα περιπτωση λεμονη στον ολυμπιακο,θα πηγαινουν οι παοκτζηδες στο γηπεδο και θ αγανακτουν απο το θεαμα που θα βλεπουν.Εγω σαν ολυμπιακος οταν πηγα να παρακολουθησω φιλικα του ολυμπιακου με τον λεμονη πηγε να με παρει ο υπνος μετα απο πολλα χρονια, που τουλαχιστον πριν εβλεπα μπαλλα
Δες τε και τις δηλωσεις του βαγγελη βλαχου στην αεκ,πρωτα το αποτελεσμα,ειμαστε αεκ,τα ιδια και ο δωνης με τον πανθρακικο
Στις μεγαλες ομαδες,αλλα και γενικοτερα,ο φιλαθλος πρωτα ερχεται για το θεαμα και μετα για τα υπολοιπα,επομενως πρωτα φτιαχνεις ομαδα,κατοπιν βλεπεις καλη μπαλα και μετα φτιαχνεις και το χαρακτηρα του νικητη
Ενα παραδειγμα των παραπανω ο παναθηναικος τη περιοδο 94-96,επιτυχιες στο πρωταθλημα και 3000 στο οακα,καλη ομαδα αλλα δεν σ ενεπνεε να τη παρακολουθησεις στενα
Υ.Γ Περυσι ο φερειρα με τον λετο στη συνθεση εδειξε οτι το κατεχει το τοπι

Επισκέπτης
Και κατι τελευταιο. Κανενα θεμα δεν εχουμε με τους ελληνες προπονητες, αρκει να αξιζουν και να το χουν αποδειξει.
Τον Κυραστα ακομα τον θυμομαστε. Τον Αναστασιαδη επισης. Ο Δωνης εχει δρομο ακομα να κανει για  να πεισει. Δεν ειναι και ο μουρινιο...και αυτο με την ΑΕΚ ηταν ακυρο. Τι παει να πει κανεις δεν πιανει εκει? Με σαντος μια χαρα ηταν η ΑΕΚ....
με σαντος υπήρχε χρήμα και παιχταραδες τυπε μπρουνο αλβες στην άμυνα μονο φτάνει... ;) μετα πόσοι προπονητές έφαγαν τα μούτρα τους;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
στη πορτο και εσυ θα έπαιρνες πρωτάθλημα τύπε.ειναι σαν να προπονήσεις τον ολυμπιακό στην Ελλάδα..πρωτάθλημα θα παρεις.το τελευταιο που έγραψες να τον θυμάσαι φέτος πήρε παίχτες δικής του αποκλειστικά επιλογής ουτε ο ζαρντιμ δεν ειχε τετοια μεταχείριση.φέτος λοιπόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες.θα τον δούμε.προβλέπω πάντως ότι και φέτος η άμυνα θα ειναι πολύ αργή.

Σοβαρα? Ο ντελ νερι πηρε?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
με σαντος υπήρχε χρήμα και παιχταραδες τυπε μπρουνο αλβες στην άμυνα μονο φτάνει... ;) μετα πόσοι προπονητές έφαγαν τα μούτρα τους;

Ποιοι παικταραδες ρε φιλε? Με μπουρμπο δεξι μπακ κατεβαινε. Με καμπανταη μπροστα. Τον Σοαρες του ΟΦΗ ειχε παρει για βασικο. Ελα τωρα. Απλα ηξερε τι να κανει.

Edit: Και τον μπρουνο αλβες και τον ασουνσαο δεν τους ξεραμε τοτε και η πορτο τους ειχε 3ο-4ους. Ο σαντος τους ανεδειξε αυτους....

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Με αυτους πυ εχει φιλε, οτι μπορεσε εκανε. Τωρα πηρε 2 παικτες δικους του για πρωτη φορα, τωρα θα κριθει και γι αυτο.

Και τον Ρίο Φέρντιναντ να του φέρεις τύπε δεν θα κάνει τίποτα. Δεν ξέρει να διδάξει άμυνα! :grin:
Ο ΑΠΟΕΛ με Πουρσαϊτίδη, Μποαβεντούρα, και λοιπά είχε καλύτερο υλικό από τον Παναθηναϊκό που έγινε ρεζίλι των Δανών πέρυσι?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Και τον Ρίο Φέρντιναντ να του φέρεις τύπε δεν θα κάνει τίποτα. Δεν ξέρει να διδάξει άμυνα! :grin:
Ο ΑΠΟΕΛ με Πουρσαϊτίδη, Μποαβεντούρα, και λοιπά είχε καλύτερο υλικό από τον Παναθηναϊκό που έγινε ρεζίλι των Δανών πέρυσι?

Ειχε σχεση ο παο που εβλεπες περσυ τον αυγουστο με τον παο τον χειμωνα? Ειλικρινα τωρα. Φυσικα και απετυχε ευρωπη περσυ, παταγωδως κιολας. Η ομαδα 2 μηνες μετα ομως δεν ειχε καμια σχεση.

Και ξαναλεμε οτι ο φερειρα δεν ειναι κανας προπονηταρας. Δεν ειναι και μυρωδιας ομως...

Επισκέπτης
Ποιοι παικταραδες ρε φιλε? Με μπουρμπο δεξι μπακ κατεβαινε. Με καμπανταη μπροστα. Τον Σοαρες του ΟΦΗ ειχε παρει για βασικο. Ελα τωρα. Απλα ηξερε τι να κανει.

Edit: Και τον μπρουνο αλβες και τον ασουνσαο δεν τους ξεραμε τοτε και η πορτο τους ειχε 3ο-4ους. Ο σαντος τους ανεδειξε αυτους....
εχεις δίκιο δεν είχε ούτε λυμπεροπουλο ουτε κατσουρανη ουτε σεζαρ ουτε ιβιτς εσυ ομως θυμασαι το μπουρμπο..τέλος πάντων όπως τα βλέπει κανείς...πάντως ο φερειρα εδιωξε καντε σαριεγκι και πήρε τον κιλερ βελακσκες και τον πιντο δηλαδή η άμυνα έγινε ακόμα πιο αργή από ότι ηταν.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
εχεις δίκιο δεν είχε ούτε λυμπεροπουλο ουτε κατσουρανη ουτε σεζαρ ουτε ιβιτς εσυ ομως θυμασαι το μπουρμπο..τέλος πάντων όπως τα βλέπει κανείς...πάντως ο φερειρα εδιωξε καντε σαριεγκι και πήρε τον κιλερ βελακσκες και τον πιντο δηλαδή η άμυνα έγινε ακόμα πιο αργή από ότι ηταν.

Eνω ο φουκαρας ο δωνης δεν ειχε παιχταραδες μωρε. Κατι κυργιακους και μπασιναδες του αγοραζαν μονο τοτε με εκατομμυρια ευρω. Αλλα νταξει εσυ εχεις την εντυπωση οτι εμεις εδω ειμαστε ολοι πωρωμενοι με τον φερειρα τι να λεμε τωρα. Απλα δεν ειμαστε εμπαθεις οσο εσυ. Μονο κραξιμο ριχνεις. Αυτο δειχνει πολλα. Τεσπα τα λεμε, κουραστηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom