Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
η παρατήρηση για τον μαυρία ήταν εκτός πλαισίου αν πρόσεξες, γενικότερη, για σήμερα φαίνεται ότι θέλει να δώσει χρόνο σε μπαρμπαρούση και φορναρόλι, δεν βλέπω κάτι περίεργο σ'αυτό

την λουκάρα είπε ότι θα την ξεκουράσει, αν έχεις δει ότι ο παππούς είναι εμπαθής με τον βύντρα, τι να πω...

τον μαρίνο φαίνεται ότι τον προορίζει για τα χαφ και δεν γουστάρει να τον βάζει μπακ, ποιό το πρόβλημά σου εσένα? μπορεί να είδε ότι ο γιούρκας αποφάσισε να δουλέψει στις προπονήσεις και του δίνει ευκαιρίες, εσύ κάθε απόγευμα στην παιανία είσαι?
τύπε τρελαίνεσαι εδώ λέμε την άποψη μας.εγώ δεν είπα οτι αυτά που λέω ειναι και τα σωστά ..αλλωστε εκ του αποτελέσματος όλα κρίνονται.τώρα αν εσύ θες να δικαιολογείς όλες τις επιλογές του παππού τότε ολα ειναι Ο.Κ.ίσως σήμερα για να κάνει τόσες δοκιμές φαίνεται ότι το ματς το θεωρεί εύκολο...κάτι θα ξέρει ο παππούς..και κάτι τελευταίο..το ματς το βλέπεις;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ελα ρε βελασκες...πικε  :rockon:
Ωραιος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τύπε τρελαίνεσαι εδώ λέμε την άποψη μας.εγώ δεν είπα οτι αυτά που λέω ειναι και τα σωστά ..αλλωστε εκ του αποτελέσματος όλα κρίνονται.τώρα αν εσύ θες να δικαιολογείς όλες τις επιλογές του παππού τότε ολα ειναι Ο.Κ.ίσως σήμερα για να κάνει τόσες δοκιμές φαίνεται ότι το ματς το θεωρεί εύκολο...κάτι θα ξέρει ο παππούς..και κάτι τελευταίο..το ματς το βλέπεις;
απλώς τα σημερινά δεν μου φαίνονται κουλαμάρες

βλέπω όταν δεν γράφω :tooth:

Επισκέπτης
απλώς τα σημερινά δεν μου φαίνονται κουλαμάρες

βλέπω όταν δεν γράφω :tooth:
πάντως δεν ξέρω αν εχεις παρατηρήσει ολα τα γκολ του παναθηναϊκού φέτος έχουν μπει απο τα στόπερ....  :grin: μήπως ο παππούς να κοιτάξει να τα προωθήσει για σεντερ φορ.. :grin:

Επισκέπτης
ρε απόλυτε ο λιλας του πας έχει καμία σχέσει με τον δικό μας εδώ;.... :grin:

Επισκέπτης
θα πω κάτι να πάω κόντρα στο ρεύμα του θρεντ.όλοι βρίζετε τον σπυροπουλο και εγώ μαζί...όμως φέτος δείχνει ανεβασμένος σε σχέσει με άλλες χρονιές..

Επισκέπτης
ίσως το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος και ας ειναι ακόμα δεύτερη αγωνιστική....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ελε ρε ντιβισεντι....φορλαν.  :rockon:
Γκολαρες ch.league στο ΟΑΚΑ  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν ήμουν ο παππούς θα έριχνα στο ματς αμυντικό να το καρφώσει :grin:

Επισκέπτης
Παρομοιο αλλα ακομα πιο δυσκολο γιατι ειναι πλαγια

Επισκέπτης
είσαι εμπαθής

την λουκάρα είπε θα την ξεκουράσει, ο γιούρκας στο προηγούμενο ήταν θετικός, τοτσέ-πετρόπουλος το ίδιο μου κάνει, μαυρία να βάλει και να βγάλει ποιόν, τον φορναρόλι που προσπαθεί να βρει ρυθμό? δίνει και χρόνο σε μπαρμπαρούση

για τον μαυρία είχε πει ότι τον πιστεύει πολύ αλλά ότι έχει τρομερό άγχος όταν παίζει λόγω ηλικίας και βάρους φανέλας
ρε τύπε πραγματικά δεν ήθελα να πω κατι αλλα δεν αντέχω και ας με πεις πάλι εμπαθή...δηλαδή ο μαυριας δεν του έκανε να ξεκινήσει βασικός γιατί έχει άγχος και ειναι βαριά η φανέλα...και τον βάζει αλλαγή στο 60 όταν παίζει η ομάδα με 10 παίχτες να γυρίσει το ματς...και σε αυτό το σημείο δεν θα έχει ούτε άγχος αλλα ούτε η φανέλα θα ειναι βαριά όπως λέει ο παππούς.... :grin: μάλλον τον θέλει για τα δύσκολα... για τις αλλαγές ουδέν σχόλιο.....

Επισκέπτης
εντάξει ο παππούς ειναι απίστευτος πραγματικά οταν στραβώσει το  ματς δεν ξέρει τι κάνει.χαραμίζει μια αλλαγή βγάζοντας τον τοτσε και η αμέσως επόμενη ειναι να βάλει τον πετροπουλο.ρε ζεσουλαδο εχεις αποφασίσει να παίξεις απο τα άκρα και βγάζεις τον μοναδικό σεντερ φορ..και βαζεις μέσα ενα χαφ..μέχρι εδώ ολα καλά..μετά απο 5 λεπτά αλλάζεις παλι το σύστημα και βγάζεις το δεξί μπακ και βαζεις παλι σεντερ φορ.... :headbang: ρε παππού αν ήθελες να παίξεις από τα άκρα βαζεις και το λαζαρο βγάζεις το γιουρκα και αφήνεις τον ισπανο μπροστά..... ο άνθρωπος απλά δεν έχει πλάνο αν στραβώσει κάτι και αυτό ειναι  αποδεδειγμένο θολώνει και ακυρώνει ο ίδιος τις επιλογές του....και ξέρω ειμαι εμπαθής..  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε τύπε πραγματικά δεν ήθελα να πω κατι αλλα δεν αντέχω και ας με πεις πάλι εμπαθή...δηλαδή ο μαυριας δεν του έκανε να ξεκινήσει βασικός γιατί έχει άγχος και ειναι βαριά η φανέλα...και τον βάζει αλλαγή στο 60 όταν παίζει η ομάδα με 10 παίχτες να γυρίσει το ματς...και σε αυτό το σημείο δεν θα έχει ούτε άγχος αλλα ούτε η φανέλα θα ειναι βαριά όπως λέει ο παππούς.... :grin: μάλλον τον θέλει για τα δύσκολα... για τις αλλαγές ουδέν σχόλιο.....
στο λέω για δεύτερη φορά ότι το σχόλιο για τον μαυρία ήταν γενικό, για σήμερα είπα ότι προφανώς ήθελε να δοκιμάσει μπαρμπαρούση-φορναρόλι, στο ξαναλέω όμως όσες φορές θες αν είναι να το εμπεδώσεις :grin:

σημειωτέον η δήλωση αυτή του φερέιρα αφορούσε την περσινή σεζόν

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
εντάξει ο παππούς ειναι απίστευτος πραγματικά οταν στραβώσει το  ματς δεν ξέρει τι κάνει.χαραμίζει μια αλλαγή βγάζοντας τον τοτσε και η αμέσως επόμενη ειναι να βάλει τον πετροπουλο.ρε ζεσουλαδο εχεις αποφασίσει να παίξεις απο τα άκρα και βγάζεις τον μοναδικό σεντερ φορ..και βαζεις μέσα ενα χαφ..μέχρι εδώ ολα καλά..μετά απο 5 λεπτά αλλάζεις παλι το σύστημα και βγάζεις το δεξί μπακ και βαζεις παλι σεντερ φορ.... :headbang: ρε παππού αν ήθελες να παίξεις από τα άκρα βαζεις και το λαζαρο βγάζεις το γιουρκα και αφήνεις τον ισπανο μπροστά..... ο άνθρωπος απλά δεν έχει πλάνο αν στραβώσει κάτι και αυτό ειναι  αποδεδειγμένο θολώνει και ακυρώνει ο ίδιος τις επιλογές του....και ξέρω ειμαι εμπαθής..  :grin:

Αυτο το χουμε πει και μεις τυπε. Οταν στραβωνει το ματς, θολωνει. Τον παω γιατι αντιδραει σαν μεθυσμενος  :rockon:

Επισκέπτης
στο λέω για δεύτερη φορά ότι το σχόλιο για τον μαυρία ήταν γενικό, για σήμερα είπα ότι προφανώς ήθελε να δοκιμάσει μπαρμπαρούση-φορναρόλι, στο ξαναλέω όμως όσες φορές θες αν είναι να το εμπεδώσεις :grin:

δοκιμές δεν κάνεις σε τέτοια ματς.κοιτάς πρώτα να κλειδώσεις το ματς και μετά κάνεις τις δοκιμές.... επίσης δοκιμές απο όσο ξέρω τις κάνεις στα φιλικά οχι στα επίσημα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

ελα ρε αλεφαντε  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
όταν λες εσύ ειναι ο.κ όταν τα λέω εγώ ειμαι εμπαθής..  :grin:

Πφφφφφφφ...ρε τυπε εσυ δεν βρισκεις τιποτα θετικο. Τιποτα απολυτως. Ναι, εμπαθης γινεσαι. Εμεις δεν τον κραζουμε μονιμως για ολα. Για οσα πρεπει, οκ. Εχει και πολλα καλα ομως. Τεσπα τι συζηταμε τωρα. Γαμα το γενικως δεν θα συμφωνησουμε ουτως ή αλλως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom