Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
εντάξει κάτσε τώρα και απόλαυσε τα ''μαγικα'' του φερειρα και άσε έμενα να ειμαι εμπαθής όπως λες..που μπορεί και αν ειμαι..  :grin: σήμερα πάντως όντως έκανε μαγικά αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς...οσο αφορα το λετο φυσικα και το έκανε από την  αρχή αφού η δίκη του επιλογή δεν του βγήκε και σου ξαναλέω αν και το προσπερνάς τον κράτησε για δεύτερη χρονιά....

Μιλησα εγω για σημερα? Θα μας τρελανεις? Ειπα εγω οτι ειναι προπονηταρας καπου? Που? :uglystupid:
Αυτο που ειπα και ειπαν και αλλοι απο το μεσημερι ειναι οτι εχει συγκεκριμενα μειονεκτηματα και τα αναλυσαμε κιολας. Εχει ομως και θετικα. Οταν στα λεμε , δεν τα αναγνωριζεις. Ε....νταξει ρε μαν τι συζηταμε?
Εσυ του βρισκεις μονο μειονεκτηματα. Τι αλλο να πουμε δηλαδη? Μου αρεσει που προσπαθουμε και να επιχειρηματολογησουμε. Αφου το λες μονος σου...μπορει να μαι και εμπαθης. Αυτο εγραψες. Αυτο φτανει. Τελος για μενα στο thread σημερα, δεν την παλευω αλλο. Παω να ποσταρω κανα βυζι να ρθω στα ισα μου  :rockon:

Επισκέπτης
Μιλησα εγω για σημερα? Θα μας τρελανεις? Ειπα εγω οτι ειναι προπονηταρας καπου? Που? :uglystupid:
Αυτο που ειπα και ειπαν και αλλοι απο το μεσημερι ειναι οτι εχει συγκεκριμενα μειονεκτηματα και τα αναλυσαμε κιολας. Εχει ομως και θετικα. Οταν στα λεμε , δεν τα αναγνωριζεις. Ε....νταξει ρε μαν τι συζηταμε?
Εσυ του βρισκεις μονο μειονεκτηματα. Τι αλλο να πουμε δηλαδη? Μου αρεσει που προσπαθουμε και να επιχειρηματολογησουμε. Αφου το λες μονος σου...μπορει να μαι και εμπαθης. Αυτο εγραψες. Αυτο φτανει. Τελος για μενα στο thread σημερα, δεν την παλευω αλλο. Παω να ποσταρω κανα βυζι να ρθω στα ισα μου  :rockon:
εγω μιλάω γενικά απλα το σημερινό ειναι μια αναφορά στα κατορθώματα του και συνέχεια των περσινών.τύπε αν εσύ θεωρείς μισή χρονιά ότι έκανε θετικά τότε εγω σηκώνω τα χέρια ψηλα.εναν προπονητή τον κρίνεις σε μια ολόκληρη χρονιά και περσι η χρονιά δεν ηταν πετυχημένη αφού κατάφερε στην ευρωπη να γίνει περίγελος και στην Ελλάδα με μια αεκ διαλυμένη και έναν παοκ το ίδιο πήρε τη δεύτερη θεση.αν αυτο θεωρείτε επιτυχία τότε εντάξει εχεις δίκιο. το θέμα ειναι ότι φέτος συνεχιζει ακριβώς τα ίδια από εκεί που τελείωσε περσι δηλαδή τα πλει οφ.και ακόμα είμαστε στην αρχή.και προσεξε φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες η ομάδα ειναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αφού ο αλαφουζος όπως ειπε του έχει δώσει τα κλειδιά.η ουσια ειναι ότι κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει.

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα πω κάτι να πάω κόντρα στο ρεύμα του θρεντ.όλοι βρίζετε τον σπυροπουλο και εγώ μαζί...όμως φέτος δείχνει ανεβασμένος σε σχέσει με άλλες χρονιές..
Ο Σπυρόπουλος ήταν τραγικός σήμερα ειδικά στα αμυντικά του καθήκοντα. Το γκολ του ΠΑΣ και άλλες δύο ευκαιρίες του ΠΑΣ έγιναν είτα από κακές τοποθετήσεις είτε από λάθη του :headbang: :headbang: :headbang:. Αυτός και ο συνταξιούχος Σεϊταρίδης με τον Τοτσέ ήταν οι χειρότεροι σήμερα. Αντιθέτως, ο Ζέκα ήταν καλός σήμερα. Ίσως ο πάγκος του έκανε καλό. Δεν έχουμε σέντερ φορ, στο κέντρο τα περιμένουμε όλα από τον Σισσοκό. Ο Μπαρμπαρούσης δεν κάνει. Γενικά, η ομάδα δεν φαίνεται ικανή ούτε για την δεύτερη θέση. Ο Ατρόμητος δείχνει να έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ. Οι παίκτες που δεν έβαλε ο προπονητής στο πρώτο ημίχρονο είτε δεν τους έβαλε καθόλου ήταν απαραίτητοι. Δεν έχουμε ούτε βάθος στον πάγκο. Έχω ξαναγράψει ότι είμαστε μικρή ομάδα. Για τον Κατσουράνη μπορώ να πω μόνο αυτό. Είσαι τόσο έμπειρος, είσαι αρχηγός της ομάδας, δεν δίνεις αφορμή στον διαιτητή να σε αποβάλλει ακόμη και αν έχεις δίκιο.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
εγω μιλάω γενικά απλα το σημερινό ειναι μια αναφορά στα κατορθώματα του και συνέχεια των περσινών.τύπε αν εσύ θεωρείς μισή χρονιά ότι έκανε θετικά τότε εγω σηκώνω τα χέρια ψηλα.εναν προπονητή τον κρίνεις σε μια ολόκληρη χρονιά και περσι η χρονιά δεν ηταν πετυχημένη αφού κατάφερε στην ευρωπη να γίνει περίγελος και στην Ελλάδα με μια αεκ διαλυμένη και έναν παοκ το ίδιο πήρε τη δεύτερη θεση.αν αυτο θεωρείτε επιτυχία τότε εντάξει εχεις δίκιο. το θέμα ειναι ότι φέτος συνεχιζει ακριβώς τα ίδια από εκεί που τελείωσε περσι δηλαδή τα πλει οφ.και ακόμα είμαστε στην αρχή.και προσεξε φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες η ομάδα ειναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αφού ο αλαφουζος όπως ειπε του έχει δώσει τα κλειδιά.η ουσια ειναι ότι κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει.
1η χρονιά: πρώτος μήνας για γέλια. Όλοι οι προπονητές που πιάνουν δουλειά στα μέσα της χρονιάς, από Τεννέδες και Αναστοαλέφαντους μέχρι πολωνοσέρβους τυχάρπαστους, στα πρώτα 3-4 ματς οι ομάδες τους πετάνε...όλοι εκτός του παππούλη, που κατόρθωσε να παίξει χειρότερα κι απ΄τον Νιόπλια.
Ακολούθησε ένας (περίπου) καλός μήνας μέχρι το φιάσκο στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια παρέπαιε η ομάδα μέχρι τα 3 πρώτα ματς στα playoff

2η χρονιά: ευρωσφαλιάρες από πρώην θαμώνες του Ιντερτότο, τραυματισμοί παιχτών, εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό σύστημα από ότι δοκίμαζε μέσα στο καλοκαίρι και για ενάμιση μήνα (από Ατρόμητο μέχρι Ολυμπιακό) παίζεται επιτέλους πολύ καλή μπάλα. Ο παππούς όμως είναι μάλλον στην τουαλέτα του αεροπλάνου και η ομάδα πάει με τον αυτόματο πιλότο, γιατί για ένα δίμηνο παίζουν τα ίδια 15 άτομα, με το ίδιο σύστημα και τις ίδιες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ο Λέτο, που είναι γνωστό απ΄τα τελευταία 3 χρόνια ότι δεν είναι και για πολλά και θέλει ενίοτε την ξεκούρασή του, καταλήγει στα πιτς και όλο το οικοδόμημα καταρρέει. Κάτι αγχωτικά 1-0 "θρίαμβοι τακτικής και σκοπιμότητας"  :jerking: και ακολούθως 0/3 στα ντέρμπι, 2η θέση πλέυοφφ με την ψυχή στο στόμα ξεκινώντας από +4

Με συνολικά δηλαδή κάπου 3 μήνες μπάλας έχει καταφέρει να βγάλει σχετικά άνετα 2 χρόνια στον πάγκο

Και φέτος, αφού απέκλεισε το σκωτσέζικο μεγαθήριο που ούτε επιπέδου περσινής Δόξας Δράμας ήταν, και μπήκαν πέντε φράγκα στο ταμείο, όταν έρθει Ιούνιος, με τελικό απολογισμό στο περίπου: 2η θέση, προημιτελικά κυπέλλου, 2-3 βαθμούς στον όμιλο του europa, θα καταχωρηθεί ως μία ακόμα καλή δουλειά του Φερρέιρα :S

Έχει γίνει ελάχιστο μέγεθος πια αυτή η ομάδα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:2funny:
τι λές ρε φίλε?

και αν κάποιος είναι 12θειστής-εθνικογαμιστής και δεν πιστεύει στον χριστιανισμό , γιατί να προσβληθει?

εδώ σε κάθε φάση οι ποδοσφαιριστές μιλάνε άπταιστα γαλλικά μεταξύ τους
αν ήταν να παίρνανε κόκκινες κάρτες έτσι , τότε θα βγαίνανε πακέτο όλοι μαζί έξω
και θα το παίζανε το παιχνίδι στο playstation

άκου εξύβριση θείων

γιατί γελάς μεγάλε μου; Καλά στα λέει ο τύπος. Ο κανονισμός αυτό λέει. Η εξύβριση αντιπάλου επίσης τιμωρείται με κόκκινη, αλλά με μικρότερη ποινή βέβαια. Αν ο διαιτητής ακούσει. Τώρα αν ακούσει, αλλά κάνει τα στραβά αυτιά, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Και πού έχεις ακούσει εσύ να βρίζονται οι παίχτες μεταξύ τους, σε σημείο που να γίνεται αντιληπτό από όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του διαιτητή; Μ' αρέσει που λες ότι γίνεται σε κάθε φάση κιόλας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δυο κίτρινες στην ίδια φάση αν δεν κάνω λάθος έδωσε....οσο για τη χριστοπαναγια ειναι εξύβριση θείων και τιμωρείτε απευεθιας με κόκκινη κάρτα και 4 αγωνιστικές εφόσον γραφτεί στο φύλλο αγώνα τι έχει πει...

ο κατσουρ που είναι κι αρχηγός "δικαιούται" +2

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο θρησκευτικός καθωσπρεπισμος μας μάρανε. Εδω σε όλα τα γήπεδα γαμιουνται μάνες,πατεράδες παρτούζες κλπ.  :grin:

δεν είναι μόνο τα θεία, ρε συ. Οποιαδήποτε βρισιά τιμωρείται με κόκκινη. Τα παραπάνω που λες, τα κάνουν οι οπαδοί

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Σας πείραξε που ο "αρχηγός" Κατσουράνης δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και είναι τόσο βλάκας (μοιάζει άλλωστε στους αδερφούς Ντάλτον) που δίνει το δικαίωμα στο κάθε κοράκι να τον βγάλει έξω, και όχι το ότι ο "επαναστάτης" Αλαφούζος ήταν συνεταιράκι με το χοντρό αγόρι; Και δε σας πειράζει που τουλάχιστον ο χοντρός έχει βάλει δικά του λεφτά, ενώ ο Αλαφούζος κάνει το μάγκα πάνω στις πλάτες σας; Δεν ξέρετε ότι ήταν συνέταιροι στον SKAI και σε άλλα μέντια μέχρι που τα έσπασαν; Συγκινήστε κι εσείς όπως ο κυρ Γιάννης όταν καταγγέλλει την παράγκα;
Αν τα έχετε αναφέρει σε προηγούμενα ποστ πάω πάσο, δε θα κάτσω να διαβάσω την ιστορία του βάζελου άλλωστε, αλλά την παραμύθα που σας πουλάνε μην την καταπίνετε αμάσητη γιατί θα πνιγείτε.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
θα ηθελα να ηξερα γιατι μας βαλαν παρασκευη.. ειναι πολυ κουφο...
θα εβγαζε κοκκινη σε παιχτη του ολυμπιακου?
παιζουμε σε στημενη παιχνιδι με στημενη την τραπουλα..
θελουμε δεν θελουμε θα μας σβησουν απο τον χαρτη οπως την αεκ, για να παιρνει ολα τα λεφτα του c.l. καθε χρονο ο χοντρος...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σας πείραξε που ο "αρχηγός" Κατσουράνης δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και είναι τόσο βλάκας (μοιάζει άλλωστε στους αδερφούς Ντάλτον) που δίνει το δικαίωμα στο κάθε κοράκι να τον βγάλει έξω, και όχι το ότι ο "επαναστάτης" Αλαφούζος ήταν συνεταιράκι με το χοντρό αγόρι; Και δε σας πειράζει που τουλάχιστον ο χοντρός έχει βάλει δικά του λεφτά, ενώ ο Αλαφούζος κάνει το μάγκα πάνω στις πλάτες σας; Δεν ξέρετε ότι ήταν συνέταιροι στον SKAI και σε άλλα μέντια μέχρι που τα έσπασαν; Συγκινήστε κι εσείς όπως ο κυρ Γιάννης όταν καταγγέλλει την παράγκα;
Αν τα έχετε αναφέρει σε προηγούμενα ποστ πάω πάσο, δε θα κάτσω να διαβάσω την ιστορία του βάζελου άλλωστε, αλλά την παραμύθα που σας πουλάνε μην την καταπίνετε αμάσητη γιατί θα πνιγείτε.
Χανεις τα λογια σου.Εχω αναφερθει και εγω αναλυωντας στους παναθηναικους οτι το προβλημα της ομαδας τους ειναι κυριως το διοικητικο αφου το πλειοψηφικο πακετο ο βαρδηνογιαννης δεν το πουλησε και δεν το χαρισε απλα το παραχωρησε στον ΤΟΥΙΤΙ ο οποιος χωρις να βαλει το χερι στην τσεπη προσπαθει με αερα κοπανιστο να κανει ομαδα.

Επισκέπτης
1η χρονιά: πρώτος μήνας για γέλια. Όλοι οι προπονητές που πιάνουν δουλειά στα μέσα της χρονιάς, από Τεννέδες και Αναστοαλέφαντους μέχρι πολωνοσέρβους τυχάρπαστους, στα πρώτα 3-4 ματς οι ομάδες τους πετάνε...όλοι εκτός του παππούλη, που κατόρθωσε να παίξει χειρότερα κι απ΄τον Νιόπλια.
Ακολούθησε ένας (περίπου) καλός μήνας μέχρι το φιάσκο στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια παρέπαιε η ομάδα μέχρι τα 3 πρώτα ματς στα playoff

2η χρονιά: ευρωσφαλιάρες από πρώην θαμώνες του Ιντερτότο, τραυματισμοί παιχτών, εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό σύστημα από ότι δοκίμαζε μέσα στο καλοκαίρι και για ενάμιση μήνα (από Ατρόμητο μέχρι Ολυμπιακό) παίζεται επιτέλους πολύ καλή μπάλα. Ο παππούς όμως είναι μάλλον στην τουαλέτα του αεροπλάνου και η ομάδα πάει με τον αυτόματο πιλότο, γιατί για ένα δίμηνο παίζουν τα ίδια 15 άτομα, με το ίδιο σύστημα και τις ίδιες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ο Λέτο, που είναι γνωστό απ΄τα τελευταία 3 χρόνια ότι δεν είναι και για πολλά και θέλει ενίοτε την ξεκούρασή του, καταλήγει στα πιτς και όλο το οικοδόμημα καταρρέει. Κάτι αγχωτικά 1-0 "θρίαμβοι τακτικής και σκοπιμότητας"  :jerking: και ακολούθως 0/3 στα ντέρμπι, 2η θέση πλέυοφφ με την ψυχή στο στόμα ξεκινώντας από +4

Με συνολικά δηλαδή κάπου 3 μήνες μπάλας έχει καταφέρει να βγάλει σχετικά άνετα 2 χρόνια στον πάγκο

Και φέτος, αφού απέκλεισε το σκωτσέζικο μεγαθήριο που ούτε επιπέδου περσινής Δόξας Δράμας ήταν, και μπήκαν πέντε φράγκα στο ταμείο, όταν έρθει Ιούνιος, με τελικό απολογισμό στο περίπου: 2η θέση, προημιτελικά κυπέλλου, 2-3 βαθμούς στον όμιλο του europa, θα καταχωρηθεί ως μία ακόμα καλή δουλειά του Φερρέιρα :S

Έχει γίνει ελάχιστο μέγεθος πια αυτή η ομάδα
τύπε ακριβώς αυτά λέω και εγώ έμενα όμως με λένε εμπαθή....να προσθέσω ότι αν στη θεση του παππού ηταν ο νιομπλιας ο δωνης  αείμνηστος κυραστας θα τους είχαν πετάξει έξω από τη πρώτη χρονιά που αποκλείστηκαν από τους ψαράδες.. κάποιοι συμφωνούν οτι ο παππούς μπλοκάρει ότι δεν κάνει τις αλλαγές που πρέπει όμως όταν τους τα λέω μου τη πέφτουν...είπανε κάποιοι ότι φέτος λέει ο παναθηναϊκός του φερειρα έχει γίνει πιο γρήγορος..  :grin: και αναρωτιέμαι εγώ βλεπω άλλο παναθηναϊκό η ο παππούς έχει φτιάξει κατι που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τι θέλει να κάνει.πιστεύω ότι ούτε ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ούτε πως θέλει να παίξει αλλα ούτε με ποιους θα παίξει..και αυτό που λέω ειναι συγκεκριμένα φαίνονται στα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα..το βασικότερο που έχω ξαναπεί δεν έχει κανένα πλάνο αν στραβώσει ένα ματς και μόνο από αυτό δεν μπορείς να πορευτείς με ένα τετοιο προπονητή. χθες για άλλο ένα ματς τι ειπε ο αθεόφοβος οτι μπλόκαρε η ομάδα μετά την ισοφάριση  :headbang:...κάτσε ρε παππου δηλαδή αν κάθε φορά στραβώνει κάτι αυτό θα γινετε;βέβαια αυτά όπως λέω ειναι δικές μου απόψεις.....

Επισκέπτης
δυο κίτρινες στην ίδια φάση αν δεν κάνω λάθος έδωσε....οσο για τη χριστοπαναγια ειναι εξύβριση θείων και τιμωρείτε απευεθιας με κόκκινη κάρτα και 4 αγωνιστικές εφόσον γραφτεί στο φύλλο αγώνα τι έχει πει...

Κίνδυνος για Κατσουράνη

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Κώστας Κατσουράνης τον έβρισε χυδαία. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο διεθνής μέσος κινδυνεύει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, που θα αυξηθούν κατά το ήμισυ (δηλαδή έξι) από τη στιγμή που ήταν αρχηγός του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θα ηθελα να ηξερα γιατι μας βαλαν παρασκευη.. ειναι πολυ κουφο...
θα εβγαζε κοκκινη σε παιχτη του ολυμπιακου?
παιζουμε σε στημενη παιχνιδι με στημενη την τραπουλα..
θελουμε δεν θελουμε θα μας σβησουν απο τον χαρτη οπως την αεκ, για να παιρνει ολα τα λεφτα του c.l. καθε χρονο ο χοντρος...
Κλαψε !!Κλαψε!!!Κλαψε!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατί γελάς μεγάλε μου; Καλά στα λέει ο τύπος. Ο κανονισμός αυτό λέει. Η εξύβριση αντιπάλου επίσης τιμωρείται με κόκκινη, αλλά με μικρότερη ποινή βέβαια. Αν ο διαιτητής ακούσει. Τώρα αν ακούσει, αλλά κάνει τα στραβά αυτιά, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Και πού έχεις ακούσει εσύ να βρίζονται οι παίχτες μεταξύ τους, σε σημείο που να γίνεται αντιληπτό από όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του διαιτητή; Μ' αρέσει που λες ότι γίνεται σε κάθε φάση κιόλας.
πρώτη δημοτικού σε κατηχητικό σχολείο , πάς φίλε μου georgebest ?

ακόμα και απ'την τηλεόραση ακούγονται πεντακάθαρα τα "γαμωσταυρίδια" που ανταλλάσουν μεταξύ τους οι παίχτες , εν μέσω καταιγισμού γαλλικών απο τις εξέδρες

επειδή δε νομίζω ο διαιτητής να είναι τόσο υπερευαίσθητος θρησκόληπτος ,
καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο βαγγελάκης το ξεφτύλισε το πρωταθληματάκι
και έτσι απομακρύνει και τους τελευταίους σοβαρούς φιλάθλους που θα
θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

αηδία φίλε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πρώτη δημοτικού σε κατηχητικό σχολείο , πάς φίλε μου georgebest ?

ακόμα και απ'την τηλεόραση ακούγονται πεντακάθαρα τα "γαμωσταυρίδια" που ανταλλάσουν μεταξύ τους οι παίχτες , εν μέσω καταιγισμού γαλλικών απο τις εξέδρες

επειδή δε νομίζω ο διαιτητής να είναι τόσο υπερευαίσθητος θρησκόληπτος ,
καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο βαγγελάκης το ξεφτύλισε το πρωταθληματάκι
και έτσι απομακρύνει και τους τελευταίους σοβαρούς φιλάθλους που θα
θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

αηδία φίλε
καλά ο βαγγέλας το έχει ξεφτιλίσει μετά το οφσάιντ του κατσουράνη
τουλάχιστον ο κόκκαλης ήτν καλλιτέχνης

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλά ο βαγγέλας το έχει ξεφτιλίσει μετά το οφσάιντ του κατσουράνη
τουλάχιστον ο κόκκαλης ήτν καλλιτέχνης
γι'αυτό είπα ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διώχνει σοβαρούς φιλάθλους αποθαρρύνει σοβαρούς παίχτες να έρθουν και απλά χαροποιεί μόνο κανίβαλους κάφρους οπαδούς του γαύρου

αν ήταν ισχυρός οικονομικά ο παναθηναικός (και οι άλλες ομάδες) δεν θα γίνονταν τέτοια ξεφτιλίκια , θα βλέπαμε σοβαρή μπαλίτσα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
γι'αυτό είπα ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διώχνει σοβαρούς φιλάθλους αποθαρρύνει σοβαρούς παίχτες να έρθουν και απλά χαροποιεί μόνο κανίβαλους κάφρους οπαδούς του γαύρου

αν ήταν ισχυρός οικονομικά ο παναθηναικός (και οι άλλες ομάδες) δεν θα γίνονταν τέτοια ξεφτιλίκια , θα βλέπαμε σοβαρή μπαλίτσα
συμφωνώ και εγώ θα έλεγα χαροποιεί κάφρους γενικώς και μόνον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε βέβαια συμφωναμε...
εδω τα άτομα στο εδώ νήμα τα χώνουν στον παππου για ομάδα πυο μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν ετοιμη για πρωτοδικείο και δ εθνική και για ομάδα που ουσιαστικά δεν έχει πάρει αδεια συμμετοχής επαγγελματικού αθλητισμού....

οι μαλακες κρίνουν τον φερέιρα, το ότι η ομάδα λέει δεν πάει για πρωτάθλημα (αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχα),
όταν πρακτικά κατέβηκε στο χορτάρι με ρετάλια απο δω κι απο κει, με μια ανακάλυψη τελευταίας στιγμής (σισοκό) και δύο νέο σέντερ μπακ (πιντο βελάσκεζ) που εγώ τους θεωρώ απο αυτά που μέχρι έχω δει τα καλύτερα μπακ μετά την εποχή χενρικσεν και κυργιάκου...

τι να πει κανείς.
ο έλληνας μια ζωή ζούσε στο ψέμα, την απάτη και την κοροιδία. γούσταρε μεγάλα λόγια, καγκουριές μηδέν δουλειά και όλα στο πιατο.

εγώ εχθές είδα ένα σύνολο που έχει μέλλον, προσπαθεί (οχι για πολλά παραπάνω απο δευτερότριτος) αλλά τουλάχιστον παρουσιάζει μια υγεία μετά τα περσινά ξεφτιλίκια της διοίκησης και των φιλάθλων.
αυτά.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή του έβρισε τη θεία τον απέβαλε?Γαμώ τη θεία σου θα του είπε και αυτός παρεξηγήθηκε. . . :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ε βέβαια συμφωναμε...
εδω τα άτομα στο εδώ νήμα τα χώνουν στον παππου για ομάδα πυο μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν ετοιμη για πρωτοδικείο και δ εθνική και για ομάδα που ουσιαστικά δεν έχει πάρει αδεια συμμετοχής επαγγελματικού αθλητισμού....

οι μαλακες κρίνουν τον φερέιρα, το ότι η ομάδα λέει δεν πάει για πρωτάθλημα (αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχα),
όταν πρακτικά κατέβηκε στο χορτάρι με ρετάλια απο δω κι απο κει, με μια ανακάλυψη τελευταίας στιγμής (σισοκό) και δύο νέο σέντερ μπακ (πιντο βελάσκεζ) που εγώ τους θεωρώ απο αυτά που μέχρι έχω δει τα καλύτερα μπακ μετά την εποχή χενρικσεν και κυργιάκου...

τι να πει κανείς.
ο έλληνας μια ζωή ζούσε στο ψέμα, την απάτη και την κοροιδία. γούσταρε μεγάλα λόγια, καγκουριές μηδέν δουλειά και όλα στο πιατο.

εγώ εχθές είδα ένα σύνολο που έχει μέλλον, προσπαθεί (οχι για πολλά παραπάνω απο δευτερότριτος) αλλά τουλάχιστον παρουσιάζει μια υγεία μετά τα περσινά ξεφτιλίκια της διοίκησης και των φιλάθλων.
αυτά.

ο παναθηναικός και κάθε ελληνική ομάδα θα έχει μέλλον μόνο όταν βγάζει 1,2 παίκτες κάθε χρονιά στην πρώτη ομάδα κια μετά τους πουλάει έξω.Από τη στιγμή που οι ομάδες είναι άχρηστες και δεν μπορούν να "δούν" ποιός κάνει για να παίξει μπάλλα γιατί είναι από πίσω οι μαλακοέφοροι και οι μιζαδόροι παράγοντες που παίζουν με τις ψυχές των παιδιών βάζοντας τα δελτία τους για να παίξουν βελάκια στο γραφείο!!!!!(ναί έχει συμβεί και αυτό)τί να περιμένεις????αφού δεν θα έχει έσοδα από πουθενά...ευρώπη δεν μπορεί να προχωρήσει,το πρωτάθλημα απαξιώνεται ολοενα και περισσότερο...όταν το προιόν σου ευτελίζεται θα χαντακωθείς και εσυ...και που σαι????ας μαζέψει κάποιος αυτόν τον αλαφούζο..δεν έχει η ομάδα κάποιους να την προστατεύσουν από την γελοιοποίηση...Και δεν αντιλέγω ότι ο παναθηναικός σφάχτηκε πάλι χθές,αλλά άμα δεν δράσει υπογείως με χρήμα.....μή βγαίνει και μιλάει για να κρύψει την αδυναμία του κλαίγοντας στις κάμερες...Αμα μπορείς γάμα το κατεστημένο και κάντο υπέρ σου...όχι να μου κλαίγεσαι με λυγμούς στις κάμερες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom