Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η αποβολή ήταν;
ο σιδηρόπουλος είναι το γνωστό γαβρομουνόπανο.
δεν είδα.
απολυτε περιμένω τοποθέτηση.

Επισκέπτης
Πφφφφφφφ...ρε τυπε εσυ δεν βρισκεις τιποτα θετικο. Τιποτα απολυτως. Ναι, εμπαθης γινεσαι. Εμεις δεν τον κραζουμε μονιμως για ολα. Για οσα πρεπει, οκ. Εχει και πολλα καλα ομως. Τεσπα τι συζηταμε τωρα. Γαμα το γενικως δεν θα συμφωνησουμε ουτως ή αλλως.
τύπε θετικό για να εχει κάποιος πρέπει να εχει δείξει κάτι..εδώ στον παναθηναϊκό δυο χρόνια εσυ εχεις δει κάτι θετικό; ειλικρινά τώρα..περσι έγινες περίγελος στην ευρωπη και είπατε όλοι ο.κ πρώτη χρονιά ειναι εντάξει... ακούω τις δηλώσεις του τώρα όπως και κάποιες περσινές και αναρωτιέμαι αν εχω δει το ματς εγώ η ο παππούς βλέπει αλλιώς τη μπάλα..μετά πάμε στα φετινά φτιάχνει μια ομάδα όπως αυτός θέλει παίρνει παίχτες που επιλεγεί σε ΘΕΣΕΙΣ που αυτος λέει διώχνει παίχτες που δεν θέλει και φτάνουμε τώρα και λέει χθες ότι τελικά η ομάδα θέλει σεντερ φορ και ένα παίχτη στο κέντρο....και σε ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ εγώ ειμαι ο εμπαθής;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Παναθηναϊκός  αποσυντονισμός
Αλαφούζε βγάλε πάλι ανακοίνωση για την διαιτησία.............

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
η αποβολή ήταν;
ο σιδηρόπουλος είναι το γνωστό γαβρομουνόπανο.
δεν είδα.
απολυτε περιμένω τοποθέτηση.
κλαααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :birdman:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πετρόπουλος  :S :S :S :S :S

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τύπε θετικό για να εχει κάποιος πρέπει να εχει δείξει κάτι..εδώ στον παναθηναϊκό δυο χρόνια εσυ εχεις δει κάτι θετικό; ειλικρινά τώρα..περσι έγινες περίγελος στην ευρωπη και είπατε όλοι ο.κ πρώτη χρονιά ειναι εντάξει... ακούω τις δηλώσεις του τώρα όπως και κάποιες περσινές και αναρωτιέμαι αν εχω δει το ματς εγώ η ο παππούς βλέπει αλλιώς τη μπάλα..μετά πάμε στα φετινά φτιάχνει μια ομάδα όπως αυτός θέλει παίρνει παίχτες που επιλεγεί σε ΘΕΣΕΙΣ που αυτος λέει διώχνει παίχτες που δεν θέλει και φτάνουμε τώρα και λέει χθες ότι τελικά η ομάδα θέλει σεντερ φορ και ένα παίχτη στο κέντρο....και σε ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ εγώ ειμαι ο εμπαθής;

Ναι εσυ εισαι εμπαθης. Περαν πασης αμφιβολιας πλεον. Οταν δεν βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ θετικο, δεν εισαι τιποτα αλλο περα απο εμπαθης. Ο λετο περσυ σαν σεντερ φορ ποσα γκολ εβαλε? Ποιος τον εβαλε φορ? Αν δν τραυματιζοταν ο λετο τωρα θα μιλαγες για φορ που φαγωθηκες και μας τα χεις πρηξει τελειως? Πρωταθλημα θα παιρνε αν δεν τραυματιζοταν ο αλλος. Αλλα αυτο μαλλον σου διαφευγει. Ειπαμε. Γαμα το. Ακρη δεν θα βγαλουμε.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ο "κομπλεξικός κοντός" :2funny: πιάνει τον παλμό και τη νοοτροπία του παππού όσο κανείς άλλος:
Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είπε στο τέλος του ματς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα ότι ο ΠΑΟ έκανε ένα ματς αντάξιο της ιστορίας του και αποκλείστηκε.

Δεν είναι ότι δεν γνωρίζει την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού: απλώς εξουθενωμένος από το άγχος συνήθως στο τέλος των ματς ρετάρει. Ετσι εξηγούνται πολλές φορές οι δηλώσεις του για τους διαιτητές, οι γκρίνιες του για το πρόγραμμα και τους κανονισμούς ή ακόμα και οι παράξενες δικαιολογίες του.
:2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παίδες νομίζω ότι ο βαγγελάκης το ξεφτύλισε το πρωταθληματάκι
ότι χριστοπαναγία και να είπε ο κατσουράνης στον διαιτητή δεν νοείται να του δώσει
απευθείας κόκκινη

(κάνω υπόθεση εργασίας , και ας βγώ λάθος)

Επισκέπτης
Ναι εσυ εισαι εμπαθης. Περαν πασης αμφιβολιας πλεον. Οταν δεν βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ θετικο, δεν εισαι τιποτα αλλο περα απο εμπαθης. Ο λετο περσυ σαν σεντερ φορ ποσα γκολ εβαλε? Ποιος τον εβαλε φορ? Αν δν τραυματιζοταν ο λετο τωρα θα μιλαγες για φορ που φαγωθηκες και μας τα χεις πρηξει τελειως? Πρωταθλημα θα παιρνε αν δεν τραυματιζοταν ο αλλος. Αλλα αυτο μαλλον σου διαφευγει. Ειπαμε. Γαμα το. Ακρη δεν θα βγαλουμε.
τώρα δεν μιλάς σοβαρά; σεντερ φορ αναγκάστηκε να τον βάλει αφου το παλτό που έφερε ο τοτσε δεν του έκανε.και επειδή εγώ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ο πορτογαλος αποφάσισε να τον κρατήσει και φέτος.πάντως φέτος κατάφερε απο τη δεύτερη αγωνιστική μέσα στο οακα με τοις επιλογές του να βγει εκτός πρωταθλήματος.....και ας ειμαι εμπαθής αυτή ειναι η αλήθεια και δεν σου φταίει καμία διαιτησία και κανένας μαρινακης οταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον πας μέσα στην έδρα σου... και σε προκαλώ να μου πεις κάτι θετικό που εκανε και μου μιλάς για τα πρώτα 15 ματς και μετά τι; τι κατάφερε..να φτάσει στα πλειοφ με διαφορά 4 βαθμούς και να περιμένεις με την τελειωμένη αεκ τελευταία αγωνιστική να βγεις στα προκριματικά; θυμάσαι τι έκανε ο τύπος στα πλειο οφ; δηλαδή θετικό ειναι να βάλει το λετο σεντερ φορ ;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Το πρωταθλημα μαλλον κάνει φτερά κ φετος για τον ΠΑΟ μας. Το θέμα είναι ότι βλέπω διασυρμό κ από λατσιο κ τοτεναμ στο γιουροπα...

Επισκέπτης
παίδες νομίζω ότι ο βαγγελάκης το ξεφτύλισε το πρωταθληματάκι
ότι χριστοπαναγία και να είπε ο κατσουράνης στον διαιτητή δεν νοείται να του δώσει
απευθείας κόκκινη

(κάνω υπόθεση εργασίας , και ας βγώ λάθος)
δυο κίτρινες στην ίδια φάση αν δεν κάνω λάθος έδωσε....οσο για τη χριστοπαναγια ειναι εξύβριση θείων και τιμωρείτε απευεθιας με κόκκινη κάρτα και 4 αγωνιστικές εφόσον γραφτεί στο φύλλο αγώνα τι έχει πει...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δυο κίτρινες στην ίδια φάση αν δεν κάνω λάθος έδωσε....οσο για τη χριστοπαναγια ειναι εξύβριση θείων και τιμωρείτε απευεθιας με κόκκινη κάρτα και 4 αγωνιστικές εφόσον γραφτεί στο φύλλο αγώνα τι έχει πει...
ο θρησκευτικός καθωσπρεπισμος μας μάρανε. Εδω σε όλα τα γήπεδα γαμιουνται μάνες,πατεράδες παρτούζες κλπ.  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τώρα δεν μιλάς σοβαρά; σεντερ φορ αναγκάστηκε να τον βάλει αφου το παλτό που έφερε ο τοτσε δεν του έκανε.και επειδή εγώ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ο πορτογαλος αποφάσισε να τον κρατήσει και φέτος.πάντως φέτος κατάφερε απο τη δεύτερη αγωνιστική μέσα στο οακα με τοις επιλογές του να βγει εκτός πρωταθλήματος.....και ας ειμαι εμπαθής αυτή ειναι η αλήθεια και δεν σου φταίει καμία διαιτησία και κανένας μαρινακης οταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον πας μέσα στην έδρα σου... και σε προκαλώ να μου πεις κάτι θετικό που εκανε και μου μιλάς για τα πρώτα 15 ματς και μετά τι; τι κατάφερε..να φτάσει στα πλειοφ με διαφορά 4 βαθμούς και να περιμένεις με την τελειωμένη αεκ τελευταία αγωνιστική να βγεις στα προκριματικά; θυμάσαι τι έκανε ο τύπος στα πλειο οφ; δηλαδή θετικό ειναι να βάλει το λετο σεντερ φορ ;

Τυπε ο λετο επαιζε βασικος φορ απο την ΑΡΧΗ. Ελευθερος. Αυτο ηταν το πλανο και μια χαρα σοβαρα μιλαω. Και απο την στιγμη που εβαλε 14 γκολ σε 12 ματς οχι απλα θετικο ηταν αλλα και ευφυες. Ουτε ο σισε δεν ειχε βαλει τοσα σε τοσα λιγα ματς. Και οταν τραυματιστηκε εχασε κατασειρα απο λειβαδια, παοκ, αεκ γιατι δεν σκοραρε κανεις αλλος. Στο +5 ηταν πριν τραυματιστει ο αργεντινος. Αν δεν τραυματιζοταν ο αργεντινος δεν θα μενε χωρις γκολ σε ποσα ματς σερι. Δεν ειχε βαθος στον παγκο, τραυματιστηκε και ο κουινσι την ιδια περιοδο, ηταν off και ο νινης με τον χριστοδουλοπουλο. Ποσα μαγικα να εκανε δηλαδη? Παρα πολυ καλα την πηγε την ομαδα περσυ με βαση τα προβληματα που ειχε. Τι να κανουμε τωρα αν εσυ δεν το αναγνωριζεις αυτο? Να μην σε πουμε εμπαθη? Μα αφου εισαι! Ολη την μερα ασχολεισαι με τον φερειρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι λές ρε φίλε?

και αν κάποιος είναι 12θειστής-εθνικογαμιστής και δεν πιστεύει στον χριστιανισμό , γιατί να προσβληθει?

εδώ σε κάθε φάση οι ποδοσφαιριστές μιλάνε άπταιστα γαλλικά μεταξύ τους
αν ήταν να παίρνανε κόκκινες κάρτες έτσι , τότε θα βγαίνανε πακέτο όλοι μαζί έξω
και θα το παίζανε το παιχνίδι στο playstation

άκου εξύβριση θείων

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Τα χουμε πει αυτα. Αν ελεγε γαμω τον αλλαχ δεν θα παθαινε τιποτα. Με τον χριστουλη εχουμε θεμα εδω. Τεσπα ασχετο αυτο.

Επισκέπτης
Τυπε ο λετο επαιζε βασικος φορ απο την ΑΡΧΗ. Ελευθερος. Αυτο ηταν το πλανο και μια χαρα σοβαρα μιλαω. Και απο την στιγμη που εβαλε 14 γκολ σε 12 ματς οχι απλα θετικο ηταν αλλα και ευφυες. Ουτε ο σισε δεν ειχε βαλει τοσα σε τοσα λιγα ματς. Και οταν τραυματιστηκε εχασε κατασειρα απο λειβαδια, παοκ, αεκ γιατι δεν σκοραρε κανεις αλλος. Αν δεν τραυματιζοταν ο αργεντινος δεν θα μενε χωρις γκολ σε ποσα ματς σερι. Δεν ειχε βαθος στον παγκο, τραυματιστηκε και ο κουινσι την ιδια περιοδο, ηταν off και ο νινης με τον χριστοδουλοπουλο. Ποσα μαγικα να εκανε δηλαδη? Παρα πολυ καλα την πηγε την ομαδα περσυ με βαση τα προβληματα που ειχε. Τι να κανουμε τωρα αν εσυ δεν το αναγνωριζεις αυτο? Να μην σε πουμε εμπαθη? Μα αφου εισαι! Ολη την μερα ασχολεισαι με τον φερειρα.
εντάξει κάτσε τώρα και απόλαυσε τα ''μαγικα'' του φερειρα και άσε έμενα να ειμαι εμπαθής όπως λες..που μπορεί και αν ειμαι..  :grin: σήμερα πάντως όντως έκανε μαγικά αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς...οσο αφορα το λετο φυσικα και το έκανε από την  αρχή αφού η δίκη του επιλογή δεν του βγήκε και σου ξαναλέω αν και το προσπερνάς τον κράτησε για δεύτερη χρονιά....

Επισκέπτης
τι λές ρε φίλε?

και αν κάποιος είναι 12θειστής-εθνικογαμιστής και δεν πιστεύει στον χριστιανισμό , γιατί να προσβληθει?

εδώ σε κάθε φάση οι ποδοσφαιριστές μιλάνε άπταιστα γαλλικά μεταξύ τους
αν ήταν να παίρνανε κόκκινες κάρτες έτσι , τότε θα βγαίνανε πακέτο όλοι μαζί έξω
και θα το παίζανε το παιχνίδι στο playstation

άκου εξύβριση θείων
ρε τύπε αυτό λέει ο κανονισμός τι να κάνουμε.δεν έχει πρόβλεψη ούτε για τον αλλαχ ούτε για το δια....  :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αντί να ψάχνει για άλλοθι στη διαιτησία κάθε φορά ο Αλαφούζος ,θα έπρεπε να τρίξει τα δόντια στους άμπαλους παίκτες και να τους αρχίσει στα πρόστιμα κάθε φορά που λόγω βλακείας αποβάλονται.΄εχασα το στοίχημα εξαιτίας του ηλίθιου..να βρίζει ξέρει..να παίζει μπα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom