Οι εκπροσωποι του εννιαιου φορεα δεν τρωγονται μεταξυ τους για τα εισητηρια. Προσπαθουν να εχουν μια κοινη πολιτικη σ αυτο το θεμα. Απ τη στιγμη που ο σοφερ δεν τους δινει εισητηρια, δεν παει κανεις τους γηπεδο.
Οσο για τα ασφαλιστικα μετρα, απ οσα εχω ακουσει.. ειναι απ τη μερια των cockneys οι οποιοι φοβουνται για τυχον αντιποινα.
Φταίνε οι οπαδοί που δεν τρώνε κουτόχορτο, που αρνούνται να δεχτούν ότι ο Βύντρα είναι καλλίτερος από οποιοδήποτε παιδάκι που κλωτσάει κουτιά κόκα κόλα?
Έτσι είμαστε. Φταίμε εμείς που σε 11 χρόνια έχουμε έναν τίτλο παραπάνω από Λάρισα, Πανιώνιο και τους ίδιους με ΠΑΟΚ? Δεν νομίζω.
Ντε και καλά τυφλός οπαδός δεν γίνομαι, γι'αυτό άλλωστε υποστηρίζω τον ΠΑΟ.
παντως πιστευω οτι αν σεδυο τρεις αγωνες δεν πατησει κανεις και οταν λεω κανεις το εννοω γιατι υπαρχουν και οι κολλημενοι θα την δουν διαφορτικα και θα αρχισουν να τρεχουν.ολοι στο μπασκετ ετσι για να καταλαβουν τι σημαινει γιαννακοπουλος.ακομα και να νικανε στην μπαλα να ειναι μονοι τους να φτιαξουν χαρακτηρα
Παυλο-θαναση παρτε θεση φτανει πια.Δεν γινεται να υπαρχει τετοια καταντια στο ποδοσφαιρο και τετοια καυλα στο μπασκετ.
Σωστε τον Παναθηναικο μας την ομαδα που αγαπαμε και ποναμε για αυτην.
Μην αφηνετε τον σοφερ να κανει την αγαπημενη σας ομδα τοσο μικρη και ομαδα που κανεις δεν την σεβεται.
Καντε κατι και θα ειμαστε παντα κοντα σας καθε στιγμη και σε καθε σφαλιαρα
Εγώ έχω άλλη ιδέα: Αφού ο πρέζος δεν δίνει την ΠΑΕ, ο Παυλάρας να φτιάξει άλλη ΠΑΕ!!!
ΠΑΟ Π.Θ. ΠΑΕ(Παύλου-Θανάση).
Και ας κάτσει ο άλλος με το πιατάκί του στα επίσημα να σπάει και να πίνει και να βλέπει τον Τζιώλη Μασεράνο, τον Βύντρα Ντάνιελ Άλβες και τον Πεσέιρο Μουρίνιο...
Εγώ έχω άλλη ιδέα: Αφού ο πρέζος δεν δίνει την ΠΑΕ, ο Παυλάρας να φτιάξει άλλη ΠΑΕ!!!
ΠΑΟ Π.Θ. ΠΑΕ(Παύλου-Θανάση).
Και ας κάτσει ο άλλος με το πιατάκί του στα επίσημα να σπάει και να πίνει και να βλέπει τον Τζιώλη Μασεράνο, τον Βύντρα Ντάνιελ Άλβες και τον Πεσέιρο Μουρίνιο...
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζεται την κυκλοφορία του συγκεκριμένου φυλλαδίου αλλά έπεσαν στα χέρια μου μερικά τεύχη από Μάρτιο 2006 ως και Οκτώβρη 2007. Enjoy!!!
Η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει, τελικά, τα φιλικά του Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ. Έτσι, η NET, θα δείξει live τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30), την αναμέτρηση Ρόκετς-Παναθηναϊκός και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ1 στις 21:00. Επίσης, τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30), θα καλυφθεί live από τη ΝΕΤ και η αναμέτρηση Σπερς-Παναθηναϊκός, και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ1, στις 15:00.
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζεται την κυκλοφορία του συγκεκριμένου φυλλαδίου αλλά έπεσαν στα χέρια μου μερικά τεύχη από Μάρτιο 2006 ως και Οκτώβρη 2007. Enjoy!!!
πολυ καλο ποστ σονυ...πισω απο αυτα τα φυλλαδια κρυβεται ο ενιαιος φορεας ο οποιος με τις τακτικτες του ραλιστα ειναι εκτος του γηπεδου...οσοι θα βλεπετε αγωνες στη μπαλα θα παρατηρησατε οτι λειπει ο παλμος στην κερκιδα και δυστυχως τα παιδια του φορεα την εδιναν στο παρελθον..τωρα πως ειναι δυνατον να ειναι αποδεκτοι στα αλλα αθληματα ας μας απαντησουν τα τζινια της Παε τζιγγεριακος...ντροπη κ αισχος...πουληστε ρε λαμογια