waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πουλα τζιγγερ
Δεν θα ήθελα ποτέ ούτε Βαρδινογιάννη ούτε Κόκκαλη για πρόεδρο αλλά εντελώς καλοπροαίρετα φίλοι Παναθηναικοί νομίζω ότι δείχνετε αχαριστία απέναντι στην οικογένεια!Εσείς είσασταν υπερήφανοι για τις Ευρωπαικές σας εμφανίσεις , για τα πρωταθλήματα , για την μπάλλα που παίζατε!Πότε έγιναν αυτά?Και όταν έκανε η ΑΕΚ προπόνηση στο άλσος και οι γαύροι στην λαχαναγορά εσείς είχατε ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητήρια στην Ευρώπη!Σίγουρα οι Βαρδινογιάννηδες έχουν κάνει τραγικά λάθη αλλά κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν δώσανε λεφτά για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια!Βέβαια πατάτε στην ύπαρξη των Γιαννακοπουλαίων αλλά μην ξεχνάτε ότι το ποδόσαφαιρο δεν έχει σχέση με το μπασκετάκι!Φιλικά...
Δηλαδή όταν έπαιρνε τον Σαλπιγγίδη πέρυσι το καλοκαίρι δεν γουστάρατε?Έσεις οι ίδιοι δεν είχατε τρομοκρατηθεί μην τυχόν και πάει στον Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος και ζητάγατε από τους Βαρδινογιανναίους να τον κρατήσουν?Λίγα λεφτά έδωσε για Μπίσκαν και Κονσεισάο?Άλλο αν δεν του βγήκαν ή αν ήταν λάθος επιλογές!Αν με τους ίδιους παίχτες παίρνατε το πρωτάθλημα τώρα όλα θα ήταν μέλι-γάλα!1)Ξέρεις πόσ πραωταθλήματα έχει πάρει ο παναθηναικός από το 1979 που ανέλαβαν?
2)Για ποια λεφτά μιλάς?Για τα λευκά συμβόλαια του καπετάνιου?
Ή για τους Μαριτς, Σάριτς, Μίτου (δεν συνεχίζω τα ονόματα γιατί θα μου πάρει πολύ ώρα).
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χωρα στην οποία στην μεταγραφή προσθέτουμε και τα λεφτα που παίρνει ο παίκτης.
Ακριβή ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ήταν ο τουρκοκύπριος.
Άλλος?????
Έσεις οι ίδιοι δεν είχατε τρομοκρατηθεί μην τυχόν και πάει στον Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος και ζητάγατε από τους Βαρδινογιανναίους να τον κρατήσουν?Λίγα λεφτά έδωσε για Μπίσκαν και Κονσεισάο?
Όχι φίλε,δεν είπα εγώ να μην τους κράζετε,λογικό είναι,η ομάδα σας δεν βλέπεται!!!Αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη ξεπερνάτε τα όρια και ξεχνάτε τι έχουν προσφέρει στην ομάδα σας...αυτό είπα τίποτα παραπάνω!Εγώ προσωπικά παρακάλαγα και παρακαλάω να πάει ο Παπαδόπουλος στην ομάδα της καρδιάς του, τα ίδια και με τον Λυμπερόπουλο τότε.
Μπίσκαν και Κονσεϊσάο φίλε ήρθαν ως free agents. Αναλογικά λίγα λεφτά αν το καλοσκεφτείς.
Το σκεπτικό σου όμως με προβληματίζει φίλέ μου. Να είμαι ευγνώμων σε ένα κακομαθημένο πρέζο που του έδωσαν ένα ιστορικό σωματείο για να παίζει, πραγματικά δεν το νιώθω.
Να βλέπω την Άρσεναλ και τον Βενγκέρ να εμπιστεύονται τον Βαζέχα και ο πρέζος να τον έχει στην απόξω π.χ. και να λέω δόξα τω Τζίγγερ?