Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ο σοφέρ του Κόκκαλη δεν πρόκειται να πουλήσει. Κατ'εμέ ο Θανάσης & και ο Παυλάρας φταίνε που ακόμα δεν έχουν ιδρύσει τον "NEO ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ" με έδρα την Λεοφώρο να αρχίσει απ' το Γ' τοπικό και σε 5 χρονάκια να είναι Α'Εθνική, να σου πω τι κόσμο θα μαζεύει ο μεν, και τι κόσμο θα μαζεύει ο δε. Εξάλλου με τον μούλο δεν έχει μείνει κανένας συναισθηματικός δεσμός με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό.
Υ.Γ. Την πρόταση αυτή την έστειλα email στο site Υ.Γ. Νέο ρεκόρ στα διαρκείας του μπάσκετ.Εσεις;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι να κάνουν μωρέ στο ποδόσφαιρο οι Γιαννακοπουλαίοι;Πριν μερικά χρόνια είχαν την Σπάρτη στην μπάλλα κ από Β' Εθνική την έστειλαν στον αφανισμό.Μου θέλουν κ ποδόσφαιρο.Πάρτε το χαμπάρι 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε.Την Σπάρτη δεν κράτησαν καλά-καλά θα καταφέρουν τον ΠΑΟ;;;Εκτός κ αν παρατήσουν το μπάσκετ οπότε πάω πάσο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Προβλέπω μεγάλα γλέντια μετά τις σημερινές δηλώσεις του σωφέρ........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γι αυτό δεν μιλάει κανένα από τους φίλους βάζελους σήμερα.Ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε συ Dark τι καρπούζια και πεπόνια. Ο Ντέμης έχει τον Αμπράμοβιτς από πίσω και δεν το ήξερα? Αυτός πως σας έκανε ομάδα από το τίποτα? Ή έχει από πίσώ του τίποτα Γιαννακοπουλαίους?
Σιγά τα ωά, σιγά το Δισκοπότηρο, την ΠΑΕ. Έτσι όπως την έχει υποτιμήσει ο πρέζος, με Βύντρες, Τζιώληδες, Φύσσες, Ρομέρους, και ο Σαλευρής την έπαιρνε...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχει κανελοπουλο εχει νοτια...αλλα το μεγαλυτερο που εχει ειναι τον κοσμο!!!!25450  διαρκειας δεν τα εχει κοψει κανενας.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μήπως όμως ο Ντέμης έχει από πίσω του τον Κανελλόπουλο που έχει την ΤΙΤΑΝ κ τον Νοτιά που έχει μαι από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες με τάνκερ;;;Μήπως;;; :think:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και εμείς θα έχουμε μπροστά τα αδέρφια, ούτε πίσω, ούτε δίπλα... Και όσο αντέξουν.
Και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τους στηρίξει και θα τους βοηθήσει.
Υπόψιν, εκφράζω μιαν άλλη άποψη, δεν βγαίνω κόντρα ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν  θα  ήθελα ποτέ ούτε  Βαρδινογιάννη ούτε  Κόκκαλη  για  πρόεδρο αλλά  εντελώς  καλοπροαίρετα  φίλοι Παναθηναικοί νομίζω ότι δείχνετε αχαριστία απέναντι στην οικογένεια!Εσείς είσασταν υπερήφανοι για τις Ευρωπαικές σας εμφανίσεις , για τα πρωταθλήματα , για την μπάλλα που παίζατε!Πότε έγιναν αυτά?Και όταν έκανε η ΑΕΚ προπόνηση στο άλσος και οι γαύροι  στην λαχαναγορά  εσείς είχατε ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητήρια στην Ευρώπη!Σίγουρα οι Βαρδινογιάννηδες έχουν κάνει τραγικά λάθη αλλά  κανείς  δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι  δεν  δώσανε λεφτά για μεταγραφές  τα  τελευταία χρόνια!Βέβαια   πατάτε  στην  ύπαρξη  των  Γιαννακοπουλαίων  αλλά μην ξεχνάτε ότι το ποδόσαφαιρο δεν έχει σχέση με το μπασκετάκι!Φιλικά...

roxzor

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευτιχως που ο κοσμος του ΠΑΟ δε τρωει κουτοχορτο,οι δηλωσεις της συνεντευξης τυπου απεφθηνοντουσαν σε χαζους λογικα αφου ουτε αποχη διαπιστωθηκε και γενικα κανενα προβλημα στην ομαδα αν ειναι δυνατον  :idiot: δεν ειμαι ουτε οργανομενος ουτε γιαννακοπουλικος...αλλα με τετοιες δηλωσεις τινο να γινο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε και η Saint Etienne ιστορικό σωματείο ΗΤΑΝ. Τώρα έχει τον Ταυλαρίδη και βολοδέρνει.

Λεφτά για μεταγραφές? 24εκ. ευρώ στην μπιμπικιάρα τα αδέρφια, 5εκ. ευρώ ο πρέζος στην ασπρόμαυρη...
Όταν το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με το μπασκετάκι... καμία σχέση όντως.

Και θα τους κατηγορώ όταν την ομάδα που έφτασε στους 4 λίγα χρόνια πριν την κάνανε τριτοδεύτερη ενσυνείδητα.

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν  θα  ήθελα ποτέ ούτε  Βαρδινογιάννη ούτε  Κόκκαλη  για  πρόεδρο αλλά  εντελώς  καλοπροαίρετα  φίλοι Παναθηναικοί νομίζω ότι δείχνετε αχαριστία απέναντι στην οικογένεια!Εσείς είσασταν υπερήφανοι για τις Ευρωπαικές σας εμφανίσεις , για τα πρωταθλήματα , για την μπάλλα που παίζατε!Πότε έγιναν αυτά?Και όταν έκανε η ΑΕΚ προπόνηση στο άλσος και οι γαύροι  στην λαχαναγορά  εσείς είχατε ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητήρια στην Ευρώπη!Σίγουρα οι Βαρδινογιάννηδες έχουν κάνει τραγικά λάθη αλλά  κανείς  δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι  δεν  δώσανε λεφτά για μεταγραφές  τα  τελευταία χρόνια!Βέβαια  πατάτε  στην  ύπαρξη  των  Γιαννακοπουλαίων  αλλά μην ξεχνάτε ότι το ποδόσαφαιρο δεν έχει σχέση με το μπασκετάκι!Φιλικά...

1)Ξέρεις πόσ πραωταθλήματα έχει πάρει ο παναθηναικός από το 1979 που ανέλαβαν?
2)Για ποια λεφτά μιλάς?Για τα λευκά συμβόλαια του καπετάνιου?
Ή για τους Μαριτς, Σάριτς, Μίτου (δεν συνεχίζω τα ονόματα γιατί θα μου πάρει πολύ ώρα).
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χωρα στην οποία στην μεταγραφή προσθέτουμε και τα λεφτα που παίρνει ο παίκτης.
Ακριβή ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ήταν ο τουρκοκύπριος.
Άλλος?????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
1)Ξέρεις πόσ πραωταθλήματα έχει πάρει ο παναθηναικός από το 1979 που ανέλαβαν?
2)Για ποια λεφτά μιλάς?Για τα λευκά συμβόλαια του καπετάνιου?
Ή για τους Μαριτς, Σάριτς, Μίτου (δεν συνεχίζω τα ονόματα γιατί θα μου πάρει πολύ ώρα).
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χωρα στην οποία στην μεταγραφή προσθέτουμε και τα λεφτα που παίρνει ο παίκτης.
Ακριβή ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ήταν ο τουρκοκύπριος.
Άλλος?????
Δηλαδή όταν έπαιρνε τον Σαλπιγγίδη πέρυσι το καλοκαίρι δεν γουστάρατε?Έσεις οι ίδιοι δεν είχατε τρομοκρατηθεί μην τυχόν και πάει στον Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος και ζητάγατε από τους Βαρδινογιανναίους να τον κρατήσουν?Λίγα λεφτά έδωσε για Μπίσκαν και Κονσεισάο?Άλλο αν δεν του βγήκαν ή αν ήταν λάθος επιλογές!Αν με τους ίδιους παίχτες παίρνατε το πρωτάθλημα τώρα όλα θα ήταν μέλι-γάλα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και τους πήρε κ νταμπλ.Εμείς τι ναπούμε πια;;;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έσεις οι ίδιοι δεν είχατε τρομοκρατηθεί μην τυχόν και πάει στον Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος και ζητάγατε από τους Βαρδινογιανναίους να τον κρατήσουν?Λίγα λεφτά έδωσε για Μπίσκαν και Κονσεισάο?

Εγώ προσωπικά παρακάλαγα και παρακαλάω να πάει ο Παπαδόπουλος στην ομάδα της καρδιάς του, τα ίδια και με τον Λυμπερόπουλο τότε.
Μπίσκαν και Κονσεϊσάο φίλε ήρθαν ως free agents. Αναλογικά λίγα λεφτά αν το καλοσκεφτείς.
Το σκεπτικό σου όμως με προβληματίζει φίλέ μου. Να είμαι ευγνώμων σε ένα κακομαθημένο πρέζο που του έδωσαν ένα ιστορικό σωματείο για να παίζει, πραγματικά δεν το νιώθω.
Να βλέπω την Άρσεναλ και τον Βενγκέρ να εμπιστεύονται τον Βαζέχα και ο πρέζος να τον έχει στην απόξω π.χ. και να λέω δόξα τω Τζίγγερ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ προσωπικά παρακάλαγα και παρακαλάω να πάει ο Παπαδόπουλος στην ομάδα της καρδιάς του, τα ίδια και με τον Λυμπερόπουλο τότε.
Μπίσκαν και Κονσεϊσάο φίλε ήρθαν ως free agents. Αναλογικά λίγα λεφτά αν το καλοσκεφτείς.
Το σκεπτικό σου όμως με προβληματίζει φίλέ μου. Να είμαι ευγνώμων σε ένα κακομαθημένο πρέζο που του έδωσαν ένα ιστορικό σωματείο για να παίζει, πραγματικά δεν το νιώθω.
Να βλέπω την Άρσεναλ και τον Βενγκέρ να εμπιστεύονται τον Βαζέχα και ο πρέζος να τον έχει στην απόξω π.χ. και να λέω δόξα τω Τζίγγερ?
Όχι  φίλε,δεν  είπα  εγώ  να μην  τους  κράζετε,λογικό είναι,η ομάδα σας δεν βλέπεται!!!Αλλά κατά  την προσωπική μου γνώμη ξεπερνάτε τα όρια και ξεχνάτε τι έχουν προσφέρει στην ομάδα σας...αυτό είπα τίποτα παραπάνω!

triopo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και επειδή πήραμε ένα νταμπλ ρε Dark τι να κάνουμε τώρα?1 πρωτάθλημα σε εφτά χρόνια Τζίγγερ και 7 σε 30 με την οικογένεια είναι πολλά?Εσείς Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για την ομάδα σας.Για εμάς είναι λίγα.
Φίλε gatto όπως σου είπε και ο αδερφος ο Κονσεισάο και  Μπίσκαν ήταν free.
Για το σημερινό κατάντημα του ΠΑΟ ποιός φταίει?
Εγώ έφερα Βύντρα, Τζιόλη, Σέριτς, Ρομέρο κτλ?
Εγώ έδιωξα τον κόσμο από το γήπεδο?
Λες για Σάλπι.Ναι οκ έδωσε λεφτά εκεί.Και στον Τούρκο.
Θες να μετρήσουμε τις ακριβές μετεγγραφές που έκανε όλα αυτά τα χρόνια?
Εγώ τα έκανα πλακάκια με τον Κόκκαλη?
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ!!!
Ανεβαίνει η κάθε ομαδούλα από την Β εθνική και όχι μόνο δεν μας φοβάται, αλλα μας κερδίζει κιόλας...Έλεος...Όχι και αχάριστοι ρε φίλε...

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η σημερινη συνεντευξη τυπου του ραλιστα δινει τελος στην υπαρξη του ποδοσφαιρικου παναθηναικου..το τι ειπε τα ξερετε...το να τον διωξουμε δεν μπορουμε,αλλα αντιθετως να δειξουμε αδιαφορια για τα ποδοσφαιρικα τεκταινομενα...υπαρχουν αλλα τμηματα στον παναθηναικο που πραγματικα χαιρεσαι να εισαι παρον...μπασκετ ανδρων/γυναικων, βολλευ ανδρων/γυναικων...εκει που ακομα δεν εχει χτυπησει ο επαγγελματισμος  και μας θυμιζει αλλες εποχες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom